Hej kompisar!

Indien ar verkligen varldens konstigaste plats, var forra ledare satt och skrot sa otroligt mycket om Indien. Allt ar sa bra har, de kommer snart vara varldens storsta land och bla bla bla. Men han borde inte veta vad han lever i for land. Inget funkar som det borde, det ar vattenbrist, fattedomen ar enorm, landet ar en enda stor sopstation. nej men usch, finns inte mycket att skryta om, men sjalvklart nagot, Mysore palats ar bland det vackraste jag nagonsin sett, naturen och deras vattenfall. Stranderna pa Goa ojoj naturen ar verkligen underbar!

Lite trakigt att skriva har med, resdagoken tar lite tid, ar inne pa mitt 4 eller 5 inlagg for idag dar haha. men ska bjuda pa nagra kort!


 





Malin alskar Indien

Det trodde ingen som horde nagot ifran mig forsta veckan, da hatade jag Indien och allt som hade med Indien att gora. Men nu stormtrivs jag, jag alskar hysterin som pagar har. okej de skryter om sitt eget land och helt seriost sa har de inte sa mycket att skryta om igentligen. Men det ar underbart, en helt annan varld verkligen.

Denna vecka har varit jatte bra, men jag har saknat mitt nya hem Mysore. Jag trivs sa sjukt bra med Elina har nere, vem kunde tro det? Vi satt och pratade om nar vi kommer hem har om dagen, hur overlyckliga vi kommer vara att traffa familjen pa flygplatsen. men sen insag vi att vi kommer skiljas at, vi har verkligen levt tillsammans i 15 veckor da. sovit i samma sang, atit tillsammans, spenderar hela dagarna tillsammans. Du kommer verkligen kannsa jatte konstigt da.

nu tankte jag bjusa pa en bild eller tva.






RSS 2.0