Plugg och middag med tjejerna!

Nu är det dags att hoppa i sängen, är otroligt tröt efter lite sömn igår natt. Har hunnit med en hel del plugg idag, samlat fakta inför i morgon och har hittat så mycket intressant! Precis slagit igen boken för idag, känns skönt. Har även hunnit med en date med frida och malin, Malin ringde och föreslog middag. Pasta och skinksås, mums. Blev jätte gott och trevligt med sällska såhär på kvällen!! Härligt att få träffa grannen Malin också, händer allt för sällan eftersom vi bor typ 100 m ifrån varandra! Måste bli ändring på det.

Har även avslutat allt med gamla lägenheten och det känns så otroligt skönt. Hon som skulle flytta in i den var här och hämtade nycklarna nu på kvällen och vi fick även betalt. Nu kan jag lämna allt det som har vart rätt jobbigt på sistondet och bara njuta. Skolan kommer få mer plats i mitt huvud vilket kan behövas!!

Teknisk

Jag måste bara säga att jag är förvånad över mig själv, jag fixade just våran skrivare. Det stod att jag fick lov att rengöra skrivhuvudet, vilket jag inte alls fattade vad det var. Men efter att ha kollar igenom handboken till den så fick jag till slut ur skrivhuvudet och rengjorde det som bilden visade. Och vips så funkade den, haha jag är så stolt! Efter att inte ha lyckas tagit oss in på bibliotekets internet även om hon förklarade för mig så kändes det riktigt bra att ha klarat av något idag haha.

Nu har jag skrivit ihop lite papper om IGOT-NTO-rörelsen och AA som vi ska ha till vårt fördjupningsarbete, ska sätta tänderna i alkoholens historia nu innan jag för besök av två älsklingar! Malin Persson och Frida Gustafsson! MYS!
Har suttit på Stads biblioteket hela dagen med basgruppen och pluggat, tog sedan en tur till IGOT lokalen i falun och även en sväng till RIA stugan. Jag älskar att få information av människor som omväxling ifrån alla böker. Man blir ju bokstavligen dum i huvudet av att bara läsa. Helt sjukt. Men nu är jag iaf på G. Ska forsätta plugga intensivt nu!

God morgon

God morgon! Uppe med tuppen känns det som, men så är inte lägen, kl ringde 07,30 och skrämde livet ur mig minst sagt. Ställde den lite tidigare så jag kunde plugga en lite aning innan jag åker ner på stan. Har lyckas hittat lite fakta redan så får väl vara nöjd så långt. Men det är nog bäst jag duschar nu för min kärlek är en mästare på att stå i duschen kan jag lova. Om hans klocka ringer innan jag är i duschen så är jag körd haha.

Vi ska jobba med folkhälsa idag! Skrev ut lite papper igår när skrivaren hade slutat krongla, tog en evighet. Och nu har jag hittat lite mera som kan vara användbart! Hoppas vi får ihop något bra idag! Skulle ju kännas toppen! Men nu var det duschen!

Ny start nya tag!

Fy sjutton vad jag är tröt på allt krongel, vill bara få det avsnittet avsjutat så vi kan njuta av vår nya lägenhet på riktigt. Kommer bli så hilma skönt, tur jag har en helt underbar pojkvän som ställer upp i alla lägen och fixar allt! Så det kommer nog lösa sig jätte fint, men jag har en sån otäck känsla i kroppen. Hoppas den känslan har lämnat min kropp när jag vaknar i morgon. Då är det plugg som står på schemat, och det ska det göra hela veckan, nu ska jag plugga ikap allt jag har missat. Har nog lite ångest över allt det också som ligger och gnor. Men det är ju ganska enkelt att lösa, bara att plugga å se glad ut så slipper man den ångesten!

Nu ska jag göra min älskling sällskap i sägen för en god natt sömn!

Tjejmiddag!

Hade en väldigt trevligt middag med tjejerna igår, menyn bestod av fyllda kyckling filer med mögelost och lök inlindande i bacon, till blev det potatis, sötpotatis, moröter, paprika, tomat och lök, in i ugnen och klart! Smakade väldigt gott måste jag säga! Blev några flaskor vin och fin fina inflyttningspresenter! Tack tjejer!
Vi drog ner på stan för ett glas vin efteråt, möte även upp pojkvän, bror och Tomas! En promenad hem och sängen! Mysig kväll!

Dagen efter är dock inte alltid lika rolig, inte bakfull alls, tog bara ett glas vin ute men det var ju en hel del att städa haha. hela köket var fyllt av disk, och popcorn överallt minst sagt. Men har tagit mig igenom det värsta iaf!! Skönt.
Snart kommer bror hit och ska hjälpa mig sätta upp en hylla!! Kommer bli så fint!!!

Middag för 4!

Denna dag startade segt minst sagt, min bror kom över igår kväll efter att jag hade hämtat Richard. Deras öl hade ståt i 2 veckor nu och var redo att drickas. Jag måste säga att de lyckades otroligt bra, jag gillar inte öl inte alls, men den var faktist god! Helt otroligt. Så min bror slog på stort, ingen aning hur många han fick i sig men blandningen av öl, vin och lite volka gjorde honom väldigt vinglig på benen när det var dags att gå hem iaf haha. Ganska roligt faktist!

Skjusade Richard till jobbet och handlade det sista till middagen, gjorde efterrätten och nu måste jag sätta igång med resten om jag ska bli klar. Har en hel del som ska fixas innan gästerna kommer. Krävs nog lite musik för att komma i form tror jag, ingen mat utan musik!!!

Nya blommor

Fick mig en riktigt mysig stund på plantagen idag, var där när de precis hade öppnat så jag var nästan själv. Tog först en vända på Ica maxi när jag lämnade älsklingen, och var lagomt klar där kl 10, inte varje dag man handlar så tidigt. Hittade 5 st fina blommor, 6 krukor på rea, en lång vas till sovrummet och tulpaner till köksbordet. Måste ju ha lite tulpaner när man får finbesök i morgon!!!

När jag kom hem igen var jag tröt, tröt som sjutton. Sovit jätte roligt dåligt i natt, låg och funderade över alla möjliga konstiga saker igår. Richard börjar också bli sjuk så han vred och vända också på sig så blev lite mycket sömn. Latade mig i soffan allt för länge, tänkte på allt jag ska göra idag men fick inget gjort. Men åt iaf lunch och sen var det dags för tvätten, eftersom jag hade tvätt tid är man ju tvungen att börja vilket är toppen! Satt igång den sista maskinen nu, 5 st blev det, skönt att ha det gjort. Har även ringt bovärden och fått mitt föråd, började ställa upp lite saker, mer är på g. Nu är det dags att städa upp här hemma, högen med disk växer högre och högre, småsaker ligger fortfarande överallt, golvet är i stort behov av min nya damsugare som vi inte testat än haha. Det är bara att sätta igågn så jag får något gjort-

Taxi på morgonen!

Känns som om jag borde sova just nu, men ska skjusa pojkvän till jobbet så jag kan handla lite mat samtidigt. Kollade in kontot nyss och fick en lite chock, kopplade inte att det var dags för lön redan. Men Csn och lön har rullat in så nu klarar jag mig ett tag till, nästa månad kommer det dock inte rulla in någon lön, det känns ju lite trist, men har spart ihop en del ifrån de här två nu iaf. även om jag har köpt en ny "lägenhet" (innehållet) och betalat 2000 extra för att få flytta in tidigare. Så måste ju säga att jag lyckas spara rätt okej iaf även om jag slängt lite pengar omkring mig.

Men nu ska jag lista ut vad jag ska bjuda på i morgon!

Nya gardiner!

min kropp var lagomt slut efter en dag i skolan och en stund på stan. Men det var ju hur trevligt som helst att komma ut och se lite folk, det gick desutom jätte bra! Tog en promenad med Carro och Martina ner på stan, köpte jätte fina gardiner, letade ihjäl mig efter en hålslagare och tog en fika!! Gardingerna blev verkligen jätte fina i sovrummet, kommer bli så mysigt, nu skulle jag bara vilja ha en blomma för att få lite grönt också, skulle ju kännas bra!

I morgon är det städ, tvätt, handling och plugg som står på dagordningen. Skjusar nog sötnos till jobbet och tar en sväng på icamaxi och blomsteraffären på samma gång. se om jag hittar något fint!! Men nu ska jag hoppa i sängen!!!

Sov söt

Nu blir det sängen för mig, el ligger redan i sängen men ska släcka lyset och sova en god natt sömn för i morgon blir det en hel dag i skolan, hoppas på att jag orkar med det. Jag är ju en hel del piggare, ingen feber men är fortfarande riktigt förkyld så krafterna finns inte riktigt där om man säger så. Men det kommer nog gå bra, får vara utslagen hela kvällen.

Jag och älsklingen lagade jätte god lax med ris och citronsås till middag, blev otroligt gott!! Har även plockat ihop här hemma, börjar få lite ordning nu, sorterar saker som ska in i förådet, gömt saker i garderober mm haha, jag älskar dörrar man kan stänga så sakerna inte syns haha, toppen ju!!

Godnatt

en riktig kur

Nu har jag äntligen fått hem alla delar till min "gör mig frisk kur", färsk ingefära, vitlök och citron i kokande vatten. Detta kommer göra susen hoppas jag! Iaf tror jag att det kommer hjälpa, och tror man på det funkar det el hur?

Har även tagit mig ner i tvättstugan och bokat en tvättid tills på fredag så jag får undan lite tvätt, högen bara växer och växer! Dags att få lite ordning här hemma känner jag, får ju trots allt finbesök på lördag så lär ju ordna upp detta nu!!! Men första utmaningen blir att orka med skolan i morgon!

Lunch med pappa!

Jag vaknade tidigt idag, redan när älsklingen skulle upp och kunde inte riktigt somna om. Men låg i sängen till 10 iaf, innan jag vågade mig upp. Jag mådde iaf en aning bättre idag, fortfarande riktigt ont i huvudet och hostar som sjutton. Men kroppen kändes mycket bättre iaf, orkade ta mig upp ur sängen. Pappa ringde vid 11,30 tiden och var i stan så vi bestämde oss för en lunch tillsammans. Tog mig en underbar dusch sen åkte vi till sopptipen för att slänga alla miljoner kartonger som har byggt ett berg här inne. vi åt lunch och handlade på ica maxi. Riktigt skönt att komma utanför dörren, har inte fått frisk luft på 3 dagar så det behövde jag verkligen.

Nu mår jag helt okej, är jätte tröt och slut men orkar ju med att vara vaken iaf och det är skönt, så i morgon blir det skolan. Ska ta och sova en stund nu för att orka med resten av dagen, ligga i sängen och ta igen mig lite så kommer jag nog må bra i morgon hoppas jag, köpte lite bli frisk saker som kommer göra susen hoppas jag!!!

Pratade även med farmor nyss, hon har fått erbjudande om att ge bort fk gratis till en ung vän i 3 månader så hon skulle skicka in mig!! Hur snällt är inte det? Jätte gulligt av henne, så nu kommer jag gå hem tidningen gratis i 3 månader!! Världens sötaste farmor!

Frisk nu tack

Nej nu vill jag faktist bli frisk, det är otroligt tråkigt att ligga hemma sjuk. Är helt död i kroppen, det enda jag gör är att sova, vrida och vända mig, försöka se på tv, dricka vatten och äta värktableter. Det är ju inte särskillt inspererande. Har precis läst klart min artikel jag skulle ha varit helt klart med idag. Men istället har jag precis läst den och har ingen aning om vad jag ska ta mig till nu. Det tog sjukt lång tid, kan inte koncentrera mig, har bomul i hela huvudet. Jag vill bli frisk och plugga igen, i fredags började allt så sjukt bra, hade massa saker som stod på schemat men han ändå med att plugga riktigt bra och ha en super trevlig dag. Lördagen tog jag ledigt för en lång dag på IKEA och sen skulle jag sätta igång på söndag igen för att verkligen komma igång med denna uppgift. Det gick inte som jag hade tänkt mig, min kropp vaknade upp helt konsitig på söndagen och sen har det gått utför. Men det är bara att gilla läget, lägga denna uppgift lite åt sidan på torsdag och forsätta med den i helgen, när jag förhoppningsvis fått kontroll över folkhälsan som börjar på torsdag.

En rolig sak som händer på lördag är iaf att mina tjejer kommer hit på middag, nu var det sådär länge sedan vi sågs igen. så nu är det dags för middag hos mig, ska bara se till att få lite ordning här hemma och komma på vad vi ska käka! Men det kommer bli jätte roligt!!!

Sovmorgon

Jag har alltid hatat att missa saker som är inplanerade, specielt när andra får lida av det. Intalar alltid mig själv att jag kommer klara av det, som den gången jag hade gjort illa knät ordentligt, gick på kryckor, åt värktableter men tänkte ändå jobba en hel vecka på städ. Tror ni det gick? Nej just det, två timmar sen var jag körd. Igår efter att ha legat helt deckad hela dagen trodde jag att jag kunde gå upp 8, palla mig till stan och sista å plugga hela dagen. Vad tänkte jag med? Istället blev de sängen, somnade om och vaknade 13,00. jag tror jag behövde sova!! Är helt slut i kroppen verkligen, varför skulle just jag bli sjuk nu för, har inte tid el lust!


duscha

nu har jag tagit mig ur soffan en lite stund för att diska och städa upp lite här hemma. Är så mycket saker över allt så jag blir galen. Men har ingen ork att göra något åt det idag. Ska dock hoppa in i duschen nu innan älskligen kommer hem. måste skynda mig innan värktableten slutar göra nytta.

Soffan är min bästa vän

Precis när jag tänkte sluta tycka synd om mig själv och försöka få något gjort här så steg min feber i höjden så jag började spy, mm mysigt el lite. Så jag har legat nerbäddad i soffan precis och exakt hela dagen utan att rört mig allt för mycket. Är helt utslagen verkligen, men måste verkligen försöka få lite plugg gjort iaf, förstår inte hur man ska orka med denna vecka om jag ska må såhär. Hoppas pojkvän kommer hem med något man blir frisk av, jag behöver en jätte bra kur så jag blir frisk igen!

Hur blir man frisk?

Nej usch jag vill inte vara sjuk, har inte tid med det helt enkelt. Har tagit värktablet, vetemin, ätit frukt och nu ska jag äta vitlök. Drack även lite citronvatten i hopp om det bästa. Jag vill vara frisk, unda hur länge det håller att inbilda sig att man är frisk, risken är att jag blir 20 gånger värre och i morgon står det mycket på schemat. Men hinner jag inte med det jag ska göra idag, har morgondagen förlorat sin mening. Måste hinna plugga, är det bra att ta en kost promenad om man klär sig jätte bra? El är det svinkallt ute? Hmm, lat, sjuk och stressad, inget som passar bra ihop direkt.

Förskylld

så typiskt, tro inte jag blivit sjuk. Igen, känns som om det inte alls var länge sedan men kanske var ett tag sen nu, vem vet. Kände det igår, var tröt, hängig och började hosta mer och mer. Vaknade inte upp piggare direkt, trodde jag skulle hosta upp lungorna. Fått i min en stor kopp med honungsvatten nu och en bafusin, nu hoppas vi på att det hjälper. Måste kanske äta något också men det orkar jag ju inte.

Har verkligen inte tid att vara sjuk idag, inte denna vecka, jag måste ju plugga, plugga, plugga, plugga! Har massor som ska göras. Hur ska jag orka det när jag mår såhär? Någon som har något tips på hur man blir frisk?

En vetenskap

IKEA möbler är en hel vetanskap haha, helt sjukt igentligen. Men vi har fått ihop sägen, nattusborden, en byrå, två småbord och lite plock saker. Dock upptäckte jag igår att ena byrån är felgjord, de har glömt massor av skruvhål som är väldigt viktiga haha. Så måste ringa till dem och se hur de tänker gå till vägar. Jag vill ju inte åka tillbaka igen, det är ju iaf en bit och jag känner inte riktigt att jag har tid.

Men sovrummet ser iaf helt okej ut nu, men lite tavlor, gardiner mm ska fortfarande upp innan jag är nöjd. Har även försökt städat lite, så otroligt mycket kartonger och skräp överallt. Har iaf diskat alla vinglas och bestik, dock svämmar hela köket över med disk, inte alls trevligt. Men ska forsätta sortera allt skräp så vi kan slänga det sen. Måste även sätta igång att plugga lite snart, plugga på en söndag, inte det roligaste kanske. Men det kommer göra mig vecka så otroligt mycket enklare, på onsdag kväll måste denna uppgift vara klar och jag känner inte riktigt att jag har kontroll på läget än så det är bara att sätta igång för att få något gjort. På torsdag är det ny föreläsning och nya uppgifter som drar igång!!

IKEA

En vädigt lång utflykt blev det, mamma och pappa hämtade upp oss 08,40. Vi kom fram till IKEA strax efter 10, hittade parkeringsplats för den enorma släpvagnen och sen var det frukost!! Mums för frukost och kaffe! Vi gick igenom hela IKEA och jag hittade en serie som jag blev förälskad i men Richard visste inte riktigt vad han tycket, så då blev jag osäker, så vi tog nedre plan först när vi funderade. Hittade lite vinglas, bestik, stekpanna, såna man gör is i, kuddar, mattor, lampor, en tavla, lite småplock till mitt skrivbord plus hallen, galjer, förvaring i garderoberna och ljustakar. Var säkert mer också men det har jag glömt. Efter att vi hade betalat så åt vi lunch och gick sedan en vända till. Så bestämde jag mig för sängrammen, nattusbord, två st byrå och två st sidobord.

Så nu har vi en lång kväll framför oss med att sätta ihop möbler. Vi har lyckas fått ihop nattusborden, 3 lampor och en avlastningsbord!!! Alltid något!

Vi var föresten in och köpte en skrivare också, så nu är jag fullt laddad inför mina studier!! Toppen!

En bra fredag!

Gårdagen gick riktigt bra faktist, han med allt jag skulle och verkligen behövde göra vilket jag aldrig brukar lyckas bra. Jag började dagen med att plugga, åkte till sjukhuset, hämtade ut p-plåsterna och sen pluggade jag 40 min i väntrummet innan jag fick komma in. Hittade även lite info där, måste ta alla chanser man får. Pratade med barnmorskan om yrket och fick lite tips!! Jätte snäll sådan. Hon gav mig lokalbedövning och typ 5-10 min senare snittade hon och drog ut staven utan att jag kände något, helt otroligt. Kände ju att hon fick lov att dra hårt men det gjorde inte alls ont om jag trodde. Och tydligen var hon som satt in den på mig jätte duktig för den satt helt perfekt och var enkel att ta ut så jag fick historians minsta sår! Toppen!

Jag åkte ner på stan och unnade mig lite nya träningskläder (enbart för att jag hade rabbat haha), satt mig på waynes och åt lunch samtidigt som jag pluggade. Och konstigt nog, med så mycket folk omkring och hög ljudnivå så pluggade jag jätte bra, fick verkligen jätte mycket gjot så himla bra!! Sen kom Elina hem och vi tog en lång fika, mysigt.,

Resten av dagen får vänta för nu är mamma och pappa här med släppvagn och allt, vi ska till IKEA mysigt!

Uppgift 3

Sitter och pluggar lite, börjar med en ny uppgift idag. Vi ska kritiskt granska en artikel, jag har precis läst igenom uppgiften och kollat på lite olika artiklar. Har nu valt en jag ska jobba med! Tror den kommer bli jätte bra, verkar vara intressant iaf vilket är en fördel! Mamma ska skriva ut den åt mig, jag har lite svårt att göra saker när jag inte har det på papper. Men ska se till att läsa igenom den, lägga upp arbetet och börja läsa bökerna jag har idag.

Men nu måste jag göra mig i ordning, ska ta bussen till sjukhuset för att ta ut min p-stav och hämta ut p-plåster. Ska se till att komma iväg i tid, har lite svårt med bussar haha. så ovant att inte ha en bil. Dessutom startade inte Richards bil igår när han skulle hem ifrån jobbet, och idag startade den inte heller. Så även han fick ta bussen till skolan haha. Lite roligt faktist. men det ska nog lösa sig iaf på något sätt, alla andra överlever ju, blir så bortskämd när man har bil bara. Men nu ska jag dra!

Body jam

Efter att jag vinkat hejdå till min kärlek kom Malin Persson över på en kaffe! Trevligt att ha grannen här en stund!
Vi har planerat lite inför våra födelsedagar och pratat massor! Nu ska jag snart ta bussen ner på stan för att gå på mitt första pass på Må Bättre, jag gillar gym mycket bättre, är väl för att jag är van och känner mig bekväm med det. Men har alltid velat testat på pass, finns ju så mycket som låter så skoj. Nu har Sandra (min basgrupps kompis) tvingat med mig, vilket är jätte bra. Tror jag kommer gilla det och vill ju verkligen komma igång med träningen. Har kollat på body jam länge nu men aldrig kommit iväg så det ska bli jätte roligt. hoppas vi kan hitta lite pass som vi gillar och har tid samtidigt så vi kan gå tillsammans skulle vara jätte skoj! Hoppas jag inte dör i morgon bara haha

I morgon har vi ett seminarium på nätet, det enda vi har i skolan. Ska plugga som sjutton men även till sjukhuset och dra ut min p-stav, nervös tjej AB. Kommer inte kunna sova i natt haha, är igentligen inte rädd för sånt alls, gjorde inte jätte ont att sätta in den men har haft hemska tankar om hur det är att ta ut den länge, men alltid tänkt "det är långt dit". Men i morgon gäller det! Måste komma ihåg att ta ut mina p-plåster också, har glömt det hela veckan och i morgon måste jag ju verkligen. Det kommer nog gå bra, får gråta lite om jag vill haha

Nu säger vi adjö!

Nu är det snart dags, om några minuter anländer nya ägaren till min lilla kärlek. Har förberet alla papper och nycklar, sommar däcken kom pappa förbi med på morgonen. Så allt är klart, min Toyota Corolla är redo att lämna mig. Det känns både bra och hemskt, den går ju inte så bra längre el går bra det gör den ju men blir körförbud i morgon så det är skönt att bli av med den så är det fixat, men hemskt att vi ska skiljas. Men jag kommer nog överleva, vi har ju haft nästan 4 helt underbara år tillsammans och jag är glad för den tiden!! Många fina minnen i den!

Jag har varit i skolan hela dagen, pappa skjusade dit mig idag!! Föreläsning på förmiddagen och sen jobbade vi i basgruppen. Lagarna känns bra nu, ska läsa lite mera om de idag sen ska jag lämna den delen. Nästa utmaning kommer i morgon och den har vi inte lång tid på oss, så det gäller att ligga i nu! Men det är jätte roligt! Fick svar på min första uppgift idag också!! Fick Godkännt, så himla skönt! En jätte lättnad!

Tog en promenad med Caroline ner på stan efter skolan, köpte mig ett busskort och tog bussen hem, det gick ju jätte bra! Så nu ska jag börja åka buss!! Känns rätt bra faktist! Men nu ska jag sälja bilen och sen kommer Malin Persson förbi!!

Bil lös:(

I morgon blir jag bil lös för första gången på 4 år, det är med blandade känslor kan jag lova. Min stora kärlek försvinner ut ur mitt liv, hur ska jag överleva? Det är den största frågan i mitt liv just nu. Kommer fälla några tårar i morgon, men jag kommer igen.

Korvstoppning!

Idag har det varit jätte mycket, glömde göra min lunch igår som jag till och med skrev att jag skulle göra. Kom på det när jag vaknade, gissa vem som fick stressa ihäl sig... Men jag han iaf till skolan i tid och sen var det bara att ta in info, först 3 timmars föreläsning som vi inte fattade så mycket utav, lunch, två timmar till med en jätte bra föreläsning och sen direkt en timme till. Så jag är full med information, vet inte riktigt vart jag ska göra av allt. Men det landar nog så småning om.

Jag har lite kvar på Hälso- och sjukvårdslagen jag måste göra nu, vi ska diskuter de olika lagarna i morgon med basgruppen, det kommer bli jätte bra!! vi har bara en föreläsning i morgon, 9-12 och sen sätter vi oss i ett grupprum och pluggar. Ska väl börja med nästa uppgift sen på kvällen bara så jag kommer igång lite med den.

Lägtar tills på lördag då vi ska till IKEA! Kommer bli en mysig familja dag! Apropå familj är jag sjukt familjekär, jag ringer verkligen till mamma varje dag utan att ha något speciellt att säga, men jag saknar henne hela tiden ju. Min bror träffar jag så gott som varje dag och pappa ringer jag med jämna mellan rum. Galet, ja kanske men härligt!! Nu ska jag se till att börja plugga så jag får det gjort! Är sjukt tröt idag, sov inte alls särskillt bra inatt


Effektiv tjej

Måste säga att jag har blivit rätt effektiv och det känns sjukt bra! Men har fortfarande en hel del saker jag måste göra, att flytta är inte enkelt alltså. Ska ringa och höra vilket föråd som är vårt så jag kan ställa dit alla kartonger och julsaker! Har fortfarande saker som ska packas upp, IKEA på lördag för att inhandla mer saker, måste verkligen till Apoteket nu, dagit på det allt för länge. Lägga ut min bil på nätet för att se om någon vill ha en trasig bil, beställa internet, Betälla tvättid så jag får undan tvätten. ja en hel massa helt enkelt.

Men idag har jag iaf pluggat en hel del, fixat alla lampor med pappa, bjudit honom på mat, köpt en dammsugare, storhandlat mat, vart på systemet och köpt måndagsöl så min bror kan komma på öl ibland haha, städat och haft Bror och Erik på besök. Nu ska jag fixa en sallad till lunch i morgon!! Känns bra att ha det ljust och fint här hemma, min pappa är duktig!! Tack pappa!

Nya möbler!

Nu har det hänt grejer och det är så otroligt skönt, gårdagen blev mer lyckad än jag någonsin kunde ana. Vi fick in hyllan som mamma och pappa kom med och den är ny fylld med saker och det betyder inga kartonger!!!! Man blir lite tröt på kartonger efter ett tag faktist.

Men till saken, det var turen till Borlänge som blev lyckad. Skulle kolla på ett hörnskåp för 250 kr, men väl där så frågade jag om hon hade något annat hon ville bli av med. Jag kom därifrån med en soffa, skåpet, en jätte tv, och en stor jätte fin tavla. Och nu kommer det bästa, allt detta för bara 850 kr! Jag är stolt över mina klipp, ett helt vardagsrum under 1000kr, det är galet bra och det har blivit så fint! Städade och pyslade på kvällen så nu börjar det ju se ut som ett hem iaf! Man tar det man kommer över i lägen som detta!

Hylla och skåp på G!

Idag händer det grejer, pluggat med basgruppen på förmiddagen. Sen blev det en tur till ta till vara, hittade en del intressanta grejer där, så en soffa kanske är fixat snart. Nu är det städning som står på schemat, har plockat ihop massor lagt på dukar jag köpte idag, grymt snygga får se vad Richard säger haha. Jag älskar gamla saker, SÅ snyggt och billigt, Richard tycker det kan bli lite mycket. Men snart kommer pappa och mamma med min hylla, vit ifrån IKEA så blir det lite normalt iaf haha. När den är på plats kommer alla kartonger åka bort, det kommer bli skönt, någonstans att ställa allt. Efter det drar vi till Borlänge och kollar på ett skåp vi kanske ska ha!! Jag har även lyckas fixat hemförsäkring, det känns sjukt bra, äntligen!!!

Igår köpte vi två st jätte fina 50-tals lampor som jag verkligen älskar, ska nog faktist ta kort och lägga upp. Så sjukt snygga så jag dör!

Pysslar

Gick upp till Magnus efter vi hade ätit för att få lite kaffe, måste verkligen köpa eget i morgon haha. Tog en öl och såg på skidskytte. Sedan tog jag med mig två kökstolar ifrån hans föråd och promenerade hem, pojkarna kom efter med de andra två och bordskivan. Nu är det bara benen kvar, sen har vi ett köksbord, kommer bli skönt. De gick tillbaka till Magnus igen, se om jag går upp när Richard vill hem så vi kan ta med benen. Jag har pysslat för fullt, röjde undan i hallen och köket så nu står allt i vardagsrummet. Toaletten är färdig fixad även hallen, städade köket så nu ser det helt okej ut, matsalsdelen är sådär fortfarande men okej. Försöker få in saker i garderoberna, finns sex garderober och ett städskåp, dock bara hyllplan i en av de, det suger. Men handukar, lakan och kläderna jag använder mest är på plats, nu är det bara allt annan som ska in någonstans. Och några lådor med saker som behöver något att stå på, dock äger vi inget sånt just nu haha, så blir lite svårt.

tur jag har min öl och radion som sällskap iaf!

Trött tjej

Trött tjej! Jag är så otroligt tröt, Richard hade glömt att stänga av sitt alarm, 08,00 ringde det. Somnade om till 9 iaf men jag ville ju sova halva dagen, behöver det igen. Men men. Legat i sängen och kollat på i rymden finns inga känslor, jag är lite efter vet. Men nu har jag sett den iaf och jag gillar den, men det förstog jag att jag skulle göra, min typ av film helt enkelt.

Vad bjuder denna lördag på då? Hmm, inte lust med något, känns som om jag har flyttat klart nu va. Men är en hel del kvar, är det Richards arbete kvar? Hmm kanske inte kan begära det, dumt av mig. Jag borde plugga eftersom hela torsdagen försvann. Packa upp, städa, handla, leta andra saker, hämta köksbord och stolar. Jag som bara vill ligga i sägen hela dagen. Vi har inte ens nå kaffe hemma, vilket betyder inget morgonkaffe än, tråkigt.

Himla mycket snö

Dagen har beståt av en hel del snö, kom inte in i bilen el ut med bilen, jävla snö. Men väl på vägen var det biblioteket som stod på schemat. Pluggade med min basgrupp, åt lunch tillsamman och pluggade mera. En shopping vända med bror efter och sedan flytt igen. Köpte äntligen min lampa jag har kollat på i flera månader, nu står den fint på mitt skrivbord, riktigt nöjd. Har fått ur allt ur lägenheten nu, ska bara se till att få lite ordning i den nya nu. Är hemma hos bror och tackar för hjälpen, pizza och öl blev betalningen. Jag nöjer mig med vin än så länge!

Flyttat och nästan klart

Jag är enormt tröt och har träningsvärk i varje lite muskel, ont i fingret och näsan. Igår var det flytt som stod på schemat, inte alls särskillt planerat. Jag och Magnus åkte till Svärdsjö för att hämta nyklarna, jag var till vårscentralen för att ficka nytt previntivmedel. Hämta skrivbord och stol hon mormor och ta av ALLA saker som låg på vagnen, det var en HEl del kan jag lova. Fick lunch hos mamma och pappa innan vi sätt igång. Möbler, 12 kartonger, 10 sopsäckar och 6 IKEA kassar i en vända, imponerande säger jag. Ner för alla trappor var inte kul alls men in i den nya lägenheten gick fint! På kvällen när Richard äntligen slutade började vi ta massa andra småsaker som var kvar, fyllde min bil till max och åkte till nya igen. höll på å packade upp till 12-1, tröt tjej. Men det blir bra iaf och skönt att ha det mesta flyttat, hade tänkt mig lite mera flytthjälp dock, inte bara jag och bror. Men tydligen funkade de också.

Nu ska jag iväg och plugga, han läsa på lite igår iaf vilket var skönt men inte så mycket som jag hade velat.

Nu börjar det!

Nu är släpvagnen på väg till Magnus, när den har kommit ska vi till svärdsjö och hämta nykeln, lämna saker hon mamma och pappa, hämta lite saker hos mormor och morfar (troligtvis lunch i Enviken) och sedan är det bara att börja flytta, shysst!!

Packa, packa, packa

Om jag undviker att tänka på min kärlek så har denna eftermiddag blivit rätt bra. Jag har packat och packat och packat, skjusat Magnus och hämtat lite mer saker att packa i. Och packat ännu mera. Nu står 11 st lådor fulla och massor av säckar. Har tömt alla skåp i köket, och nästan anna garderober. I morgon ska jag hämta nyckeln till lägenheten så jag och Magnus kan börja flytta in den. Så morgondagen kommer nog bli en bra dag hoppas jag!

Ett hemskt besked

Idag ringde pappa och gav mig ett fruktansvärt besked. Min kärlek har fått ett döttsbesked. Den 18 feb kommer vi ha begravning för min käraste och käraste, bilen. Tanken var att vi skulle fira 4 års dag i April, ni blir det begravning innan vi hinner fira. Det är slutet på några underbara år, kommer alltid minnas min första bil med glädje! Mitt allt, kommer aldrig älska en bil så mycket som min pärla.

Till något roligare, vi ska få nykeln till vår nya lägenhet och jag packer för fulla muggar, kartongerna har tagit slut så nu måste jag fixa nya för att kunna forsätta. Men det går att packa i säckar än så länge och ta fram allt som ska ner så man har lite översikt, slänga massa skit som inte ska med mm. Har även två garderober kvar som måste städas ur, det kan ju jag roa mig med! Om vi har fått nyckeln i morgon ska jag och min bror börja flytta så mycket vi hinner. Ska hem till mormor och hämta mitt skrivbord jag ska få, älskar verkligen det skrivbordet, helt sjukt snyggt. Hoppas hoppas vi kan börja i morgon!

Museum

Ska snart dra på mig lite kläder och gå iväg, jag har dock inte riktigt vaknat än även om jag varit uppe i en timme. Har tll och med tagit en jätte skön dusch och det är ju ljust när man går upp på morgonen, det är helt sjukt. Så himla skönt att det börjar gå emot ljusare tider!!! Hoppas på en fin dag idag!

Flytt

Skickade nyss sms till de som bor i lägenheten vi ska flytta in. El okej kanske lite bakgrund till det hela, skickade sms till henne för 1½ vecka sedan och sa att vi ville flytta in så fort som möjligt men inte fått något svar. Så jag skickade igen och hörde om de hade bestämt något datum. Till svar fick jag att de hade flyttat ut och städat den. HALLÅ ville bara veta när jag skulle börja packa. Men det är ju de som betalar än så länge så är väl skit samma igentligen. Men jag vill ju flytta. Hon skulle prata med kopparstaden så allt är okej så vi kan flytta in. Så till helgen FÖRHOPPNINGSVIS kan vi börja flytta, det skulle vara toppen verkligen! Jag fick en himla fart, har tagit ner gardiner, städat ur garderober och massa andra saker. Vi har fortfarande en hel del att få i ordning men kan inte göra allt för mycket innan vi vet om vi får flytta in till helgen el inte. Lite kläder lär man ju ha på sig om dagarna och även saker så man kan laga mat. Men nästa allt annat kan åka ner i lådor. Får lov att fixa lite mera lådor i morgon dock, ska höra med min bror om jag kan ta de han har iaf.

Jag är iaf super glad, dock en hel del saker som ska vara gjord denna vecka. Skolan heldag i morgon, en rolig dag tror jag det blir iaf! Hämta min bil förhoppningsvis men det tror jag inte, kolla efter lite saker åt mamma, plugga torsdag och träff med basgruppen hela fredag, så gäller att hinna packa på kvällarna!

Basgrupp!

Min morgon har vart lite förvirrande, el det kanske var förmiddag. Hade sovmorgon innan skolan började men fick lov att släpa mig upp för att göra ett samtel. Nu har jag iaf en tid bokad vilket är skönt och fick krypa ner i sängen och mysa lite innan det var dags att gå upp. Började inte skolan förrens 10,30 men då skulle vi dela in oss i 12 basgrupper vilket tog 1,5 timme. Alla ville bryta grupp och byta seminariegrupp. blev helt yr innan alla 75 st var nöjda haha. Jag och Caroline var duktiga och hade tagit med oss matlåda, gäller att spara pengar. Dock hade vi glömt bestik, men det löste sig iaf som tur var. På eftermiddagen hade vi möte tre basgrupper per lärare och sedan satt vi och diskuterade i grupperna om hur vi skulle arbeta med mera. väldigt trevligt.

Efter skolan åkte jag ner på stan en snabbis och köpte gardiner till mamma innan jag hämtade upp henne 15,30 för att åka till Enviken och lämna min bil som ska reparerats i morgon! Hoppas verkligen det går bra för min lilla älskling! Fick middag där och stannade med mamma ett tag och bara myste innan jag tog pappas bil hem igen. Nu väntar jag på min älskling, ska nog kolla igenom min garderob och packa ner det som inte används innan han kommer hem!!

Uppgift klar!

Äntligen! har ni skickat in min livs första uppgift på högskolan Dalarna. Det känns otroligt bra att äntligen ha lämnat in uppgiften, en sten föll från mina axlar. Nu är jag verkligen igång med skolan! Nu måste jag bara vänta på att de ska läsa igenom den så jag får veta hur det gick, NERVÖST.

Nu ska jag iaf dra mig hemåt för att handla och städa lägenheten, det går nog bra det också, inte så svårt iaf haha. lite musik så kommer det gå toppen!

Bortskämd

Jag befinner mig hos mor och far i Enviken sedan kl 10. Först bjöd pappa mig på kaffe och ägg smörgås, jag gjorde inte ett handtag. Efter min sena frukost tog mamma och pappa en tur på skidorna och jag lånade deras dator för att plugga, börjar se ett slut på arbetet nu men en bit kvar. När de var tillbaka färgade pappa håret på mig, tror vi ska börja kalla salongen Wikbergs salong. Mamma klippte mig ifår och pappa färgade idag haha, grym familj helt enkelt. fick lunch och duscha! Nu ska jag kolla igenom arbetet igen för att se vad som behövs ändras och fixas till. Jag och mamma slås om datorn, hon jobbar hemmifrån och min funkar inte skrivprogramet på, så alla vill ha deras haha. Tur pappa kan låna min när han skulle läsa tidningen;)

När jag är klar med mitt arbete ska jag in till stan igen för att handla och städa, plugga låter som en rätt rolig sak i jämförelse;)

Måndag

Idag blir det plugg och massa annat som borde göras. Börjar med en kopp te och en apelsin. Snart ska jag åka hem till mamma och pappa för lite frukost och sedan plugga, plugga, plugga medans de åker skidor. Får se hur långt jag hinner, vill bara bra klar nu men hinner väl fastna några gånger men då får pappa sparka på mig. Pappa ska även hjälpa mig färga håret, kommer bli skönt med nyfärgat!!!

När jag kommer står lägenheten och väntar på att bli städad. Ska försöka få lite ordning, packa mera, bädda nytt i extra rummet och få det lite fint, för ikväll kommer en tjej som pluggar med mig. Hon letade boende när vi har obligatorisk närvaro i skolan så jag erbjörd vårt extra rum. Måste även förbi ica för att inhandla lite mat, har ingen MJÖLK till mitt te, inte haft någon på flera dagar:( Borde även träna för tisdag och onsdag blir det skola hela dagarna. hmm, vi får väl se hur det blir då.

Söndag

Tänkt att det alltid är något som ska krongla, när min uppsatts äntligen började rulla på funkade såklart inte skrivprogrammet i min dator, lyckat. Dum som jag är hade jag inte kollat det innan jag verkligen behövde det. Dumt, dumt, dumt. Men hur som haver får jag skriva klart det hos mamma och pappa, inget fel med lite tid i Enviken. Förutom dessa problem börjar mitt arbete se bra ut, är stolt såhär långt iaf. Har en del kvar men inte särskillt mycket, nog mycket för att få panik i morgon kanske haha.

Vi har iaf haft en familje dag i Enviken hon päronen idag, jag och Richard åkte dit på eftermiddagen och min kära bror var redan där. Alla blev klippta av mamma och desutom bjudna på middag. Som tack flyttade vi deras dator med allt som hör tid, satt upp hyllan och gjorde lite fint. Nu är det nya fina rummet nästan helt klart!! jätte bra blev det iaf! Jag pluggade när de andra nördade sig framför skidtävlingar, en väldigt bra söndag med andra ord.

Fredagen var desutom väldigt mysig, tjejmys med Karin i Sundborn, bubbelbad, bubbeldricka, godis, pizza, skön soffa, hund, hästar och lets dance. Ja en väldigt bra eftermiddag/kväll/natt helt enkelt. Lördagen bestog av mys, mys med älskling, mys hos bror, promenad och middag hos bror. Har helt enkelt haft en väldigt bra helg kan man ju säga!

Nu är jag redo för en ny vecka av plugg, nya spännande saker. Ganska mycket som kommer att hända, men det tar vi i morgon. God natt

Att plugga

Att plugga är inte det lättaste här i världen, det är verkligen kvävande och när man inte förstår hur man ska göra är det sjukt svårt att få allt att flyta på. Jag har verkligen fastnat och vill bara komma vidare, i stor sätt beror det nog på att jag känner mig strassad för igentligen är det ju inte så svårt. Måste bara slappna av och inse att denna helg får präglas av plugg, uppgiften ska jag faktist in snart och bara jag fått in första tror jag det kommer släppa lite, då är man ju igång. Men det är svårt att bara släppa nervositeten och bara köra. Hoppas verkligen jag kommer en bit på vägen idag iaf

En bra dag!

Har precis börjat laga mat efter en utroligt bra dag.
Började dagen med en sovmorgon och det var nog det bästa på hela dagen, lämnade sängen strax efter 9 och hade en lugn plugg frukost i soffan till 11,30 tiden då det var dags för promenad. Vädret var ju inte särskillt lockande, men skulle möta upp mamma på hennes lunch! Vi tog en promenad tillsammans vilket var otroligt skönt trots vädret. Efter den sköna promenaden åkte jag ner till stan för att möta upp Caroline som jag går i skolan med. Satt mig och statsbiblioteket och väntade, vi satt där och pluggade, drack kaffe och letade böcker i 4 timmar innan det fick räcka och vi begav oss till skolan för att skriva ut lite papper. Efter några otroligt effektiva timmar, gick jag till gymmet, var otroligt tröt i skallen men ett hårt träningspass hjälpte verkligen. Känns så otroligt bra att ha både pluggat bra, tränat bra och haft det roligt på samma gång! Nu är jag välförtjärnt av en lugn kväll i soffan!!!

Pluggkompis

Igår blev det en heldag i skolan, testa internet, cam och mic. Så nu vet jag att det fungerar och ungefär hur man gör, kan vara mycket bra inför framtida studier. Sedan hade vi förelässning hela dagen, man blir nästa dum i huvudet utav det. Men det var otroligt intressant. Jag och Caroline letade mera böcker i biblioteket och hittade även lite bra. Nu ska jag sätta tänderna i boken vi hittade innan jag ska möta upp mamma för en kort promenad och sen ner till stadsbiblioteket för att möta upp Caroline och få lite mera nytta gjort och förhoppningsvis en kaffe!
Nu gäller det att börja skriva på arbetet för snart ska den in, så det är bara att köra, nervöst.

Ingen lyxmat

Någon mer än jag som tycker det är otroligt tråkigt att skala potatis?
Jag är iaf stolt över mig själv som har gjort en matlista för denna vecka.
Det underlättar en hel del när man väl ska laga mat, annars går jag och har ångest hela dagen över vad jag ska göra för mat. Och eftersom det är jag som står för matlagningen nu för tiden så känns det otroligt bra. Så nu mera ska mitt kylskåp alltid prydas av en matlista för varje vecka. Det är ett löfta till mig själv. Iaf i 5 veckor till tills Richard är klar med praktiken.
Idag blir det iaf rotmos med falukorv, inte särskillt lyxigt men kan ju inte göra lyxmat varje dag till min man, han skulle bli så bortskämd då.

I morgon ska jag till skolan igen, ska bli otroligt skönt att träffa lite folk igen och prata igenom uppgiften, få lite nya ideer. Hoppas även på lite bättre väder så man blir på lite bättre hurmör. Jag är inte alls på något toppen humör idag, det är bara mörkt och grått.
Snusar på tok för mycket såna här dagar, hade hoppast på en solig promenad idag igen men den tanken dog snabbt när jag vaknade.
Ska försöka få lite mera plugg gjort nu, jag och min bok är lite osams, min kropp vill göra något helt annat än att sitta mer näsan i en bok.

Varför vill jag bli sjuksköterska?

Försöker skissa lite på min första uppgift som ska in nästa vecka, tagit en paus i läsandet. Jag ska försöka få ihop en text med varför jag valt att bli sjuksköterska. De som känner mig vet att jag haft 1000 argument förut men så fort de ställde frågan bara försvan allt, vart tog de vägen. Men nu börjar det komma tillbaka lite, men är ändå svårt. Men det kan ju bero på att jag inte alls kommer ihåg hur man skriver ihop en text haha. Men det är faktist otroligt roligt. Ska snart sätta tänderna i boken igen innan pappa kommer med tre st nya. Vill verkligen komma någonstans i den nu för i morgon blir det skola igen så då blir det inte så mycket gjort. Men blir bara någon timme men iaf. Det är verkligen svårt att komma in i att gå upp, äta frukost och sen plugga, måste få någon rutin på mitt liv. Tänkte träna på morgonen men det regnar och är jätte halt ute, hur kul är det då att gå ut? Önskar jag var lite mera lika mina föräldrar på den punkten, de skulle ut och åka skidor i detta vädret, jag trivs dock bättre i soffan.

Men även jag ska väl släpa iväg mig så småning om!

RSS 2.0