Mår toppen

Ja, idag är det en sån där dag man mår toppen, bättre än någonsin faktist. Nej fy fan i hela helvete vad jag är sliten. Känns inte som om jag kommer somna sittande men är så sjukt sliten. 2 nätter utan sömn och förbanat mycket alkohol, det är inte bra för kroppen pojkar och flickor. Även om den största delen av sällskapet var/är 08;or så är ni sjukt sköna, helt underbar resa. I samma ögonblick som taxfrin öppnade började en toppen resa.

Snart är det dags!

Nu har jag intagit min kära grötfrukost, men äppelmos och mjölk. Till det blev det ett stort glass vatten och en apelsin! Nu är det dags för mig att fixa mig lite och packa det sista:D

Mitt projektarbete börjar ta fort det med, nu har jag en plan. De som alla andra hade för 3 månader sen. Men jag är på G nu, hoppas att det går lika bra när jag kommer hem med! Har till och med skrivit loggbok för föra veckan nu på morgonen, någon som är stolt över mig?;P

Nu drar vi folk, vi ska få hela båten att gunga:D


Bilder

Jag har fått tag på en väldigt fin bild på katta och hennes kusin sen sista april. Vi kommer ihåg den sången, ja det var underbart flickor. En bild på mig i mina vackra dagar fick jag tag på med:)

image31

Katarina och hennes kusin, en underbar kväl med väldigt bra sång!

image32

Jag i mina bra dagar (väldigt sudig bild)

Kl 12,00

Nu är det inte långt kvar, kl 12,00 i morgon går bilen från Nilsson. Det kommer blir toppen tjejer, träffa lite nytt folk och göra något annat som omväxling. Jag har börjat packa, men idag är det ingen packar dag. Det är inte ett dugg roligt idag, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig om jag ska vara ärlig. Måste raka benen innan jag börjar testa alla altenativ som finns, och raka benen det är riktigt jobbigt måste jag säga. Jag gillar det inte, JÄTTE tråkigt.

När vi kommer hem så har fotbolls träningarna börjat. Och gissa vem som längtar tills dess. Om du gissade på mig så har du rätt. Om jag inte har fel så var det på torsdag eller i helgen som de är träning. Och jag vill ha den dagen nu:D
 


En ny fas i livet

Livet består av många faser, förändringar, mål och delmål. Problem kommer och går så gör även lyckan. Jag vet vad jag vill, jag vet vad ja vill uppnå. Men vägen ditt är suddig, vägen ditt är livet. Jag är en idrottsmänniska, ja jag är det. Men det betyder inte att jag alltid är redo att ta upp kampen. Även idrottsmänniskor har dalar i livet, allt handlar inte om mål, allt handlar om vägen ditt.

Mitt matte lärare säger hela tiden, "ni är väl idrottsmänniskor, vart är era höga mål? Vart är eran kämpar glöd?" Vi kan inte alltid vara på topp, även om våra liv går ut på att vinna, bli bättre kanske bli bäst. Det betyder inte att vi kan bli det i allt eller att vi är redo att sattsa allt jämt. Jag är inte mer än människa, ingen av oss är mer än människor. Om andra får tappa motivationen varför skulle inte vi få det?

Jag vill så mycket, jag vill klara av allt. Jag vill stå där, en dag som en vinnare. En stolt vinnare för att jag har kämpat, inte för att jag gled igenom allt. Men var hittar man styrkan? Strykan att kämpa, styrkan att orka gå hela vägen. Livet går ut på att kämpa, att hitta vägar igenom och förbi problem. Livet går ut på att lära sig, inte att veta.


Söndags morgon

Och jag mår bra, är inte ett dugg avensjuka på alla som var ut igår och mår dåligt idag:D Eller ifs de människorna är kanske inte ens uppe än. Jag är iaf glad över att jag kommer orka göra någon denna söndag!

Jag har sovit skönt iaf, blev lite förvirrad och slog huvudet i väggen några gånger. Men jag vaknade utvilad och det är ju bra.

Idag blir det att packa, för imorgon åker vi:) Vi vet inte riktigt när bilen från falun går än, men båten går kl 17,00. Finns lite att fixa innan dess, måste börja skriva upp allt som måste göras så jag inte glömer något! Okej jag vet negativ där ett tag, men det har sina anledningar. Men nu kommer de bli as skoj:D

Nu måste jag inta min fruskost!


Färdig:D

Nu är jag så gott som klar, och ja jag har hållt på hela kvällen. Men det blev bra, det är bra. Kommer säkert trivas toppen. Alla möbler står på sin rätta plats, har städat varje vrå. Nu är det bra lite små plock kvar att göra men det får vänta tills i morgon och så måste jag känna in mig lite innan jag vet hur jag vill ha det. Det känns bra iaf, och det är ju huvudsaken. Nu ska jag hoppa i sängen, sängen som står på en ny plats i rummet och jag hoppas jag kommer sova helt underbart skönt!


God natt!

Staden Falun

Det var en trevlig tur till Falun. Myste lite på stan, tog det lungt och åt lite mat :)
När jag kom hem var jag väldigt tröt så jag somnade en stund, jätte skönt.
Jag har hunnit läst massa sidor i engelska boken med, den är riktigt bra faktist. Bara man tar sig tid och kommer in i den:) Jag funderar på att börja städa mitt rum innan maten så jag kommer igång. Annars blir det lätt att de inte blir av. Och jag vill så gärna ha det gjort.



Uppe med tuppen

Jag vaknade före 8 idag, börjar nästan bli tradition;P
Men jag låg kvar ett tag, lyssnade på musik och läste en bok. Var faktist skönt.
Nu har jag en ny dag framför mig, förhoppningsviss kommer det hända en del.
Nu ska jag äta frukost med mamma och pappa:) Sen ska jag nog åka till den stora staden Falun.
Kommer säkert hinna städa eller plugga lite innan jag åker in till staden med. De vissar sig när mitt sällskap vaknar och är redo för att ta sig in till staden.

Jag ska försöka vara duktig idag, kommer säkert inte gå så bra men är värt ett försök. Kanske ska börja fundera på vad jag ska ha med mig och på mig när det bär av till Riga med. Kan ju vara smart att ha något med sig faktist. Två kvällar med party, en dag i riga och väldigt lite sömn haha. Kommer blir skoj, det blir vad man gör det till!

Ha en underbar dag nu:)




Det var ett tag sen nu.

Nu var det ett tag sen jag skrev något, men ska jag vara ärligt så vet jag inte vad jag ska skriva. Jag känner att jag borde få panik över projektarbetet snart. Första inlämningen är nämligen vecka 47 och det är 43 nu. Och det är ett lov där imellan, riga resa. Usch vilken panik jag borde ha, men jag orkar faktist inte ha någon panik än. Jag har inte ens en ide, vad är det jag ska göra igentligen? Jag har inte ens en ide, hur bra är det? Är det ens likt mig? Nej det är det faktist inte.

Vi har haft vollyboll tunering idag, okej vi suger verkligen. Men vi hade nästan kul iaf, dagen i helhet tycker jag var trevlig. Har kommit på lite bättre tankar igenom att umgås med er tjejer. Även om jag knappt spelade så känns det bra. Jo jag har förbanat ont nu, men det var det fan värt.

Jag ska bli posetiv igen, riktigt posetiv. Jag har ifs religon sakerna i skolan och har redovissning imorgon. Inte så bra planerat, men det kommer gå bra iaf. Sen är det samhällskunskaps diskution och jag vet inte riktigt vad vi ska diskutera. Men det kommer gå bra, det gör det alltid.

Riga på måndag, kommer bli skoj. Se om vi kommer hem medlivet i behåll men det ska nog inte bli några problem. Tur att det är några dagar lov efter det så vi kan vila upp oss. Och plugga det är något som måste göras också. Lov kommer bli både skönt och roligt:)




Måndag

Nu har jag löst en del problem under dagen. Jag kommer hinna vara på sakomässan ett tag innan jag måste springa till ortopeden. Och det gick t-bana aldeles utan för mässan. Så det kommer lösa sig utmärkt och det är väldigt skönt. Har även hunit med ett projektarbetsmöte, så nu har jag lite mer koll känner jag. Men måste komma igång nu, tiden börjar rinna iväg. Tiden går fruktansvärt fort, jag måste nog börja spring om jag ska hinna med.

När jag kom hem från skolan var jag ut på en promenad, en härlig frisk promenad i det härliga vädret. Min hjärna behövde det, jag behövde det verkligen. Inte sovit mycket inatt, kunde bara inte, vred och vände mig men allt snurrade i huvudet. Efter promenaden gjorde susen, mitt knä tycket inte riktigt om det. Men utan promenader är mina benmuskler borta inom kort tid. Jag behöver promenader helt enkelt.



Ny vecka

Ännu en vecka har gått, nya problem, nya lösningar och nya minnen. Veckan var sådär, ingen höjdare dirket. varit allmänt  ner och skaffat mig fler problem. Men de löste sig i slutet av veckan i början av helgen, nu känns de en aning bättre, lite konstigt ja men verkligheten börjar gå ni i mitt huvud. 

Helgen var väl helt okej till en början, var hemma hela fredagen. Kändes ´konsigt att vara själv en fredag, men jag behövde det. Lördagen började bra, besökte lina för att lämna lite saker innan jag begav mig till borlänge för att göra slingor på Andreas. Och jag måste erkänna att jag är riktigt bra, jag tycker iaf att det blev bra. Fick mat och träffa hans föräldrar, det var riktigt länge sen. Sen begav vi oss lite katta för att kinapa henne:D Eftersom hon var sjuk blev de lite lugnare än väntat. Men vi hade det jätte trevligt, middagen var skoj och förfesten var toppen! Jag mådde lite dåligt där ett tag så var inte så sugen på krogen och jag blev inte kvar där inne så länge. Resten är historia. Sov gott hemma hos Lina iaf, och vaknade av att hon ville ha sällskap vid frukosten. Då var det bra att palla dig upp men efter frukosten var sängen MIN och tv med:D Lina jobbade och jag halvsov och kollade på tv:D Mysigt. var iaf snäll och åkte ner och gav henne sällskap efter ett tag:) Vi mysite med en varsin kebbab senare på kvällen! 

Konstig men lyckad helg! 

image29


En bra dag!

Jag vaknade före 8 och kunde inte somna om. Jag hade en bra känsla i magen men ville inte gå upp ur sängen. Gick och myste med mamma i hennen säng istället:)
Dagen kommer vara full med äventyr, jag känner på mig att det kommer bli en bra dag. Ska göra mig i ordning nu för att sen ta min bil till Lina, den ska få bo där över dagen/natten. Andreas hämtar mig, ska till Madde och lämna lite saker. Sen blir det borlänge nästan och göra slingor på Andreas. Mot eftermiddagen börjar äventyret, kattas födelsedags kalas, börjar med en kinapning och ett äventyr hon inte har en aning om vad som känner att hända. Sen ska vi komma i party stämming för att gå på etage:D En helt eftermiddag/kväll med tjejerna, de kommer bli toppen:D

Grattis Katarina!

image28

Fredag

Idag har jag ringt en massa folk för att få någon ordning på det här. Jag har fått en tid nu iaf, 23 nov i stockholm. Mitt enda problem är bara att vi är på sakomässan då, det är inte bra. Men ska prata med de i skolan, se om jag hinner vara med ett tag iaf. Får ju gratis resa ner iaf haha. Önskar att de kunde ha varit lite närmare, men en 5 veckor går väl fort antar jag. Det är till och med en idrottsläkare som bara håller på med knän så han borde ju vara bra. Nu ska jag bara fixa någon som kan följa med mig ner och hur jag kommer hem. Men det löser sig alltid.

Dagen har varit seg, väldigt seg. Jag håller på å somnar redan nu, kl är 19,00 man borde inte vara tröt. var är världen på väg ;P

Imorgon är det en stor dag, Katarina fyller hela 18 år, ÄNTLIGEN;P
Vi ska ut på äventyr på eftermiddagen, sen blir det festligheter på etage. Det kommer bli skoj, det känner jag på mig. Vi har väldigt bra planer så de kan inte bli annat än bra:D

Ortoped

Jag fick tag på ortopeden idag, hon skulle göra vad hn kunde för att få in mig snabbare. De kommer ringa när de får en avbokning, kan vara med väldigt kortvarsel men det är de värt. Ska ringa till väntetidskansliet i morgon och se om jag kan komma till stockholm snabbare. Jag hoppas verkligen att det löser sig nu, nu när jag äntligen har samlat krafter och ringt och tjatat.

Pratade med Bjönar precis, känns bra att vi kan prata om allt mellan himmel och jord. Du är en otroligt bra kille. Allt kommer att bli bra, så småning om så kommer allt att bli bra. Jag kanske missar världens chans, med en underbar kille men ibland måste man ta den chansen för att¨få ordnig på sitt eget liv.

image27
Nu är jag på rätt väg igen!

Blå himmel/svart med ljusa fläckar

Tänk dig den blå himlelen, allt blåt som finns ovan våra huvuden, tänk dig hur underbart det igentligen är. Den blåa himmelen och de vackra färgerna, de friska luften som omsluter oss. Allt som vi inte ser, jag ser det inte. Jag tänker inte på det, vadå, det är ju inget specielt? Men det är det faktist, det är avslappnande, fint, helt underbart. Nu börjar löven fala till marken, jag har aldrig gillat kala träd. Men mot den blåa himelen och de gröna granarna är det otroligt fint. Tänk dig när natten träninger sig på, det blåa omvandlas till något helt annat.

Ett oändligt svart hål med massa ljusa fläckar, stjäror. Hur underbart är inte detta? Den helt svarta backgrunden med oändligt många stjänor. Den friska luften omsluter en, stjärnorna lysser upp umgivningen där du står. Det finns så mycket där uppe, så mycket vi inte känner till. De som vi älskar som har lämnat jorden finns där uppe, dina och mina älskade varelser. De som bryr sig om oss, älskar oss. Jag vet att ni finns där, att ni skyddar mig även om morgonen gryr. När jag står där och ser upp på er, känner hur mörkret och kylan sveper in mig. Jag är inte rädd, jag är inte rädd alls, jag känner mig trygg. Trygg av er, eran närhet. Jag vet att ni lyssnar, jag vet att det inte stör er när tårarna faller ner på mina kinder. Jag vet att ni finns där, ni har alltid gjort det. Alltid tröstat mig, för ni vet,  ni vet att tårar måste falla ibland. De måste få komma ut, ut ur mig kropp, dagar som denna. Det blir lättare sen, lättare att skratta, lättare att känna kärlek från andra och lättare att leva.

Hösten är härlig, livet med. Men ärlighet vara längst, ärlighet. Ett så viktigt ord, smaka på det, ärlighet. Det är svårt, oerhört svårt men det betyder så mycket. Jag önskar du kunnde vara mer ärlig mot mig, ärlighet varar längst.


image26

Sotare, poliser och träning.

Idag blev jag nsäta väckt av sotaren, sexigaste yrket? Nej jag lovar han var inte sexig alls. En gammal gubbe som bankar på dörren kl 08,15. Jag springer till dörren ikläd trosor och pjamaströja. Nej det var inte sexigt alls, inte ett dug. Inte jag heller för den delen i den stunden.

Jag pallade mig till skloan iaf, förberäd för att gym pass igen. De tredje för denna vecka, ojoj de börjar ta sig. Jag åkte och hämtade Madde för at thon hade missat bussen och jag mötte 3 polisbilar nästan på rad. Lite läskigt faktist, men de var inte ute efter mig som tur var.

När jag väl kom till skolan för att träna var jag inte alls lika sugen längre. Men jag kämpade på och kom igenom även detta pass. Jag har väldigt ont i mina triseps sen igår, träningsvärk kallas det;P Men det är ju faktist ganska skönt. Nu är jag på väg mot formen! haha eller inte.

Hon satt ord på det.

Satt just och läste en tjejs blogg, hur hon förklarande hur det är att ha en ätstörninge på ett sätt jag aldrig kunnat gjort. Leva livet med en djävul på axeln, hon sätter ord på sånt som jag har funderat så länge på. Det var verkligen så, kanske även nu också men nu har jag kontrollen. Han sitter där på axeln och säger åt dig vad du ska göra, han styr ditt liv, känslan av att känna sig så maktlös tar död på en. Jag kommer så väl ihåg känslan av att vara hjälplös, känslan av att vara instängd. Aneroxi handlar inte om maten, det har ingen med maten att göra alls. Det är bara ett sätt att skydda sig från omvärlden, stänga ut allt ont och jobbigt. Försöka fly undan det men inte klara av att hanskas med. Det finns en väg upp, jag hittade den på grund av att jag hade en otroligt underbar familj och en mycket speciel vän som hjälpte mig mer än någon annan. Men kommer man någonsin bli helt fri?

image24
Det här var min värsta fiende.

Upp & ner

Just nu känns allt sådär, är ensam hemma och pluggar tråkig samhällsunskap. Det betyder för mycket tid att tänka. Lina har rätt, jag tänker för mycket (de sa hon om matten men ändå de stämmer på de mesta). Finns jätte myct saker jag borde göra, t ex ta tag i mitt liv. Men just nu har jag inte lust med något.

Jag har iaf tränat idag, kändes fruktansvärt segt men jag gjorde det. Ganska glad när jag väl var klar, har iaf klarat av två pass denna vecka. Nu är det bara 2-3 kvar, men de kommer ordna sig fint. Kämpa på, vi ska bli biffar;P Eller inte.

Nu har jag fått sällskap katten iaf, min älskade plutt. Men han gillar inte att jag konsentrerad mig mer på datorn är honom;P

Det blir bättre

Pratade precis med Bjönar, han mår lite bättre idag och det gör mig gladare. Det känns lättare om du är mår bättre. Du gör mig glad och är du inte glad har jag väldigt svårt att vara glad. Hoppas du får en så bra veckan man kan ha i skogen:)

Nu hade jag tänker fixa mina naglar för första gången på länge, måste ju vara fin någon gång i livet. Sen kommer de jobbiga, plugga, plugga och åter igen plugga. Borde städa mitt rum med, en storstädning är presis vad som skulle behövas. Tömma allt och kolla vad jag har för skit, och städa varje lite vrå. Men när man städar så djupt kommer även minnen fram, kan vara positivt men oftast negativt. Men min första utmaning blir händerna, sen plugga. Sen får vi se vad som hinne med, alltid skönt när man är klar.

Vissa personer får mig att må en smula bättre även om livet går tungt just nu.

image23

Börjar komma igång igen.

Jag har varit duktig att tränat idag, och hör på detta. De kännes bra och kul,kanske börjar lusten smyga sig tillbaka igen. Jag hoppas iaf det, jag har tappat allt jag någonsin har haft. Men nu är jag på G igen och nu ska jag bli seriös igen. Köra gym tisdag, onsdag, torsdag och en gång i helgen kanske. Ska testa lite med benen se vad knät säger, vet att jag inte kommer palla men värt ett försök. Bara att börja om på ruta ett och köra helt utan vikter, inte ett dug  kul men vad gör man inte? Har bestämt mig för att börja träna fotbollen så fort vi kommer in, känns säkrare inne och jag tänker inte vänta längre. Jag vill börja nu! Är iaf väldigt sugen, vill komma igång.

image21


image22

Jag är på väg mot detta resultat!

Utgång

Jag börjar bli riktigt laddad nu:D Lina kommer hem om ca en timme, och jag lovar att jag redan har anlänt till henne då. Jag är på G och jag vill komma igång, lite god dricka i kroppen så mår man toppen;D Skoj vi ska ha det ikväll gumman. Nu har vi laddat upp ordentligt med dricka med, precis de vi vill ha och inte panik i sista stunden så man får lov att dricka de som finns. Kan ju hoppas att de är lite folk ute också, alla ska ju på harrys, men vilka är inte för små för det då? haha Men vi är duktiga på att ha skoj ändå:D

image19

Galna, sexiga tjejer på G!

Dop - Kevin

Jag har inte lagt upp några bilder från dopet än, jag har inga bra än men de kommer nog ta ett tag innan jag får de andra så här kommer två kort på sötisen Kevin iaf :)

image17
Föräldrar Malin och Johan (kusin) barn Kevin:)

image18
Farfar och barnbarn

Du betyder

Du betyder jätte mycket för mig och jag har haft en helt underbar tid tillsammans med dig. Du har hjälpt mig att få en mer positiv syn på livet, konsten att se allt från en annan vinkel. Vi har gjort en hel del roliga och mysiga saker tillsammans, resan hem från kungsängen;) Det kommer jag aldrig glöma, alla gånger jag har blivit små sur och du gjort mig på toppen humör igen:D Alla pizzor som fått mig tjock;P Jag skulle kunna hålla på hur länge som helt, och jag kan inte komma på något negativt. Du har gjort min vardag mer posetiv och lättare att hantera, det sättet du lever ditt liv på har gjort ett starkt intryck på mig. Jag beundrar dig för att du vågar vara så öppen, stå för vem du är och hur du är mer än vad andra gör. Jag är feg och bryr mig på tok för mycket om vad andra tycker, men du har fått mig att ändra på det en aning. 

Du är omtyckt


Tråkigt

Mitt liv går på lågvarv just nu, allt går allmänt segt och jag vet varken in eller ut. Men perioder kommer och går, bara att se glad ut tills en ny och bättre tid i livet kommer. Eller så kanske man borde jobba lite för det, finns en lite risk i det.

Lekt med Viktor hela morgonen, det var väldigt givande måste jag erkänna. Men nu är det inte lika kul längre, jag är tröööööööt. Jätte tröt och jag har en seg samhällskunskaps lektion framför mig som jag inte alls ser fram emot. Våran kära lärare är SÅÅÅÅ tråkig, hon pratar väldigt sakta och med en och samma tonläge. Ge mig min säng och en varm famn.

image16

Jag vill inte

Fick brev från sjukhuset igår, minst 2 månader eller mera. Tror de seriöst att jag ska gå och ha jätte ont och inte kunna sova i 2 månader? Mina betyg är så körda, jag måste verkligen kontakta någon och se hur detta blir med mina betyg, om jag ska få lov att vänta kommer jag inte kunna träna på resten av 3an.
Vem ska man vända sig till? Vem ska jag ringa och fråga, tjata på? Jag kan ringa till ortopedmottagningen, men där får man bara prata med en sköterska som inte har något alls med saken att göra. Man skäller alltid ut fel personer, alltid. Och nej, de kan inte göra något. Men vem ska då hjälpa mig? Min framtid står på spel här, mina betyg går på detta, min fotbolls hmm "kariär" står på spel. Jag har inget liv utan att få träna, varför kan de inte bara förstår de. Hur svårt kan det vara, jag behöver inte komma in till en ortoped, hur många har inte redan kollat på mig? Fixa mig en magnetrönken så får vi alla veta vad felet är. Ja jag är arg, eller nej jag är ledsen, besviken och har ingen aning om vad jag ska göra. Vill bara lägga ner allt och stanna i sängen resten av mitt liv tills världen har vaknat och gör något åt mitt liv. Men jag vet att det inte går till så, man måste kämpa, tjata och kämpa för att få något här i livet. Men jag vill inte längre!

Måndag

Ännu en måndag, undra hur många måndagar jag har levt igentligen. Ganska många tror jag, nej nu tänker jag för mycket igen.
Jag har iaf varit duktig och pluggat, Lina blev tröt på mig men jag är ju bara duktig eller hur? Jag försökte bara plugga  in massa dumma saker. Vi har käkat nyttigt och varit glada och arga. Varit sociala med grannen Micke, iaf jag och det var mycket trevligt. Sen åkte jag och min vita pärla ner till klubbhuset för att medverka på fotbollsmöte. Det var intressant, och verkar bra. Men eftersom jag inte kan vara med så känns det fruktansvärt surt. Jag tycker att det är så kul, inomhuscuper och hela stämningen att vara med i ett lag. Tycker de verkar bra iaf, kanske kan vara med och träna lite om jag har tur.

image15
Fotboll är livet.

Han är cool 2

Nu kommer de efterlängtande bilderna på min coola pojkvän;P Kanske bara jag som har längtat efter de, eller? Jag tycker iaf att det finns en hel del coolt i det där med lumpen. Okej jag är ganska tröt på lumpen pratat men lite mysigt är det ändå. De sliter varje dag, går upp jätte tidigt, sover utomhus i alla väder (ibland). Så lite coolt är det iaf, om jag får säga min åsikt. Sen är han bara hemma på helgerna, ibland inte ens varje helg. Jo visst, jag är inte så glad över det varje dag, men det finns en charm i det. Få ligga ensam i min stora säng och tänka på honom, tänka på hur mysigt de ska bli när han kommer hem. Åka till tågstationen varje söndag, pussa på honom en massa och sen lämna över honom till lumpen igen. Okej skulle han just ha rycktin skulle jag haft en helt annan åsikt, men nu är han ju snart klar :D. Det kommer bli som en helt annan sak, ett helt nytt förhållande när han kommer hem. Då blir de inte tråkigt iaf, ett nytt förhållande med samma kille efter 6 månader. ;P  

image14
Min pokvän Bjönar, vadå stolt flickvän!

Lina Nilsson

Snyggaste bilder någonsin har just anlänt till min dator. Efter en lång tid i min mobil har jag äntligtn tagit mig i kragen och lagnt in den på datorn. Här kommer första kortet på Lina Nilsson med körkort.

image13
Vadå snygging:)

Trevlig kväll

Jag var på dop igår, sötare kan man nog inte bli. Jag är jätte glad för min kusins skull
, han är värd att ha det bra och en otoligt söt tjej och liten son har han med:) Det var jätte fint, inte för långdraget utan aldeles utmäkt. Ska fixa kort senare, ska få fler av kusin Sara. Hon är väldigt duktig på att fotografera så jag överlåter det till henne.

Åkte direkt ifrån dopet till lina, vi tog bilen och äte til Ica maxi för att inhadla present och sedan vidare till film och fabel. Efter en lång väntan var vi alla på plats för att köpa godis och hyta film. polisen hade blockead våran väg ut ifrån parkerings platsen men Lina löste de bra efter ett tag haha. Tack för en mysig kväll flickor.

image12

Hösten

Hösten är en riktigt mysig årstid, har nog aldrig tänkt på det förut. Men ta min morgon som ett exempel, vaknar i en varm och mysig säng (visst kunde gärna ha sovit några timmar till) med en underbar varm kropp brevid sig. Få mysa ett lite tag innan man måste skynda sig upp. Går ut i den underbara natruen med så otoligt många underbart fina färger. Du blir helt omsluten av dessa färger och den kalla luften som slår emot dig, men den är frisk. Skön morgon lufs som är helt lagomt kall. Det känslan jag hade i magen då var helt otolig, få sitta i bilen med dig vid min sida. Du gör mig helt sjukt glad!

Gårdagen blev inte som planerat, eller om jag ens hade så mycket planerat. Inte som jag hade tänkte iaf. Men den fick en otoligt bra slut, du tänkte det, du tänkte säga det. Och det räcker så otoligt mycket för mig, bara att veta att du tänker tanken gör mig helt varm inombords. Tanken på att få höra det, få höra det av dig. Blir helt varm och pirrig bara jag tänker på det:D

image10

image11
Höst mys, du får mig att le.

Saknar rubrik

Jag är arg, och så har jag gått och blivit sur med. Typiskt tjejer eller vad? Jag är verkligen en typisk tjej, jag äger ett humör som borde vara förbjudet att äga, jag borde mist sagt bli inlåst för att jag äger mitt dumma, outhärdliga humör. Det borde inte finnas någon som står ut med mig för jag är hopplös, totalt hopplös. Mitt humör är som en storm (okej dålig jämförelse) men ena sekunden är jag jätte glad och snäll, andra är jag en total idiot som är sur på alla för inget. Okej min poäng är att jag har ett humör som jag själv inte står ut med. Stackars människor runt omkring mig.

Sen har man skaffat sig en pojkvänn som hela tiden får en på bra humör, det betyder att jag inte ens kan använda min sur taktik. Jag kan inte gå och vara sur för att de ska kännas bättre längre, utan nu måste jag gå och känna mig dum och konstig istället. Jag är helt enkelt en hopplös tjej, så som alla andra tjejer.

image9
Men nog är vi snygga iaf?

Saknar er

Jag saknar de här människorna och stämningen att vara med. Hela grejen helt enkelt, GE MIG LIVET TILLBAKA NU!

image8
Lag bild från i sommras:)

Jag är lite duktig ändå

Jag har pluggat idag, inte så mycket som jag borde kanske men jag har pluggat. Har gjort alla naturkunskaps frågor, övat på talet och hjälpt mamma med massor av saker. Jag ska ta och läsa sidorna i naturkunskapsboken med och se börja på projektplanen iaf.

I morgon kommer min sötaste hem, och tanken på det får mig att le. Jag blir på lite bättre humör än vad jag är, och nästa veckan kommer han hem på onsdag:D Hur härligt låter inte det? Jag ska på dop på lördag, min kusin har fått en lite pojk som ska döpas till kevin:D hur gulligt är inte det? Helgen kommer nog bestå av en film kväll hos Nilsson på lördag kväll med. Det låter iaf som väldigt mysiga planer :) och mys, det är väl det vi vill ha på hösten?

image6
Mysigt med dop

image7

Riktigt höst mys:D

Hemma idag

Inte likt mig att stanna hemma från skolan, jag vet. Inte alls likt mig, men någon gång måste ju vara den första.
Jag har j*vligt, f*rbanat, piiiiiippp ont i mitt knä, det känns otroligt värdelöst att åka till skolan och pina sig själv när man bara har en värdelös lektion, och stå ut med följderna av det. Ännu en natt med sömn problem för att man äger ett knä som värker mer än någon sin. Gud låt mig sova! 

Jag ska iaf plugga idag, en massa. Eller ja det är min plan iaf. Har gjort mitt nya tränings program till den dagen jag har tagit tag i mitt liv och börjat rycka upp mig lite. Har skrivit in de tråkiga nyhterna i träningsdagboken och pratat med tränare Peter. Nu ska jag göra klart naturkunskaps frågorna och läsa igenom sidorna, matten går det sådär med. Jag BEHÖVER HJÄLP, kan man nog lugnt säga. Projektplanen kommer då bli dagens utmaning, och jag ska göra den, Malin lova dig själv det. GÖR DEN, annars måste jag ju göra den i helgen och vill jag det? Nej just det, så ta dig samman, ät en banan!

Han är cool

Min kära pojkvänn är riktigt cool, iaf så ser han cool ut under veckorna. Där emot är jag inte lika road över att han ine är hemma i veckorna. Inte han på bilderna men jag lovar att jag återkommer men coola bilder på honom:D 
Stolt flickvän kallas de;P haha
 
image4

Nej det är inte han på bilden.

image5

inte där heller.

Sjukgymnast besök igen

Jag palla mig till fysocenter igen, med blandade känslor klev jag över trösken.
Han kom iaf fram till att jag måste in till en ortoped, och får han bestämma vill han att jag blir magnetrönkad på en gång. Men han får/kan inte bestämma sådant, så för min del är det bara att vänta på en remis och bli arg över väntetiden. Ja de kommer bli jobbigt, även inomhus säsongen kan vara över. Min första tanke var, "nu går jag och tar livet av mig". Men det finns så mycket allt leva för, kom på väldigt många saker på vägen hem även om tårarna ran ner för min kind. Jag har helt underbara kompisar som jag har börjat umgås mer och mer med under den tiden jag har varit borta från fotbollen. Om man inte ska prata om min familj, helt underbara och vi ska åka till Thiland i feb, jag älskar det landet och jag älskar att vara där med famlijen. Bjönar, han är en kille som får mig att le även om livet känns jobbigt, han får mig att känna mig trygg och lugn även om det stormar inom mig. Han kan få mig att skratta även om jag gråter, han är underbar helt enkelt. Ni får mig att må bra även om livet känns grått och trist, det är ni som får mig att hålla humöret uppe och forsätta kämpa.

image3


Det gör lite ont.

Mitt knä mår inte så bra längre, har fått mer och mer ont den senaste veckan. Men i dag när jag vaknade var de som värst, kunde knappt böja det utan att de gjorde jätte ont. Ska bli skönt att komma iväg till sjukgymasten imorgon, självklart så är jag orolig och lite rädd. Men jag är tröt på det här nu, vill bara få en lösning på mitt problem.

image2

Om alla andra skriver så varför ska inte jag börja?

Jag är inte riktigt van vid det här att skriva blogg. Men ge mig några veckor, kommer komma in i det.

image1

Alla har vi väl varit nybörjare?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0