Mot G-bo

Nu åker jag, ska ta min kära pärla och åka till jobbet. Just det föresten, jag har glömt och firat 2 års dagen. Usch Malin vad elak du är. Jag och min bil firade nämligen två år tillsammans igår, två år är det längsta jag har hållit ihop med en och samma kille, vi hade ju en lite paus när jag var i Indien men trogna som vi är hade vi ett känslosamt möte igen när jag kom hem. Min pärla är guld värld, två år lixom!!!

Nej nu lär jag åka, jobb mellan 21,00-07,00


Sista april känsla?

Nej det kan jag faktist inte påstå, den har inte riktigt nått mig. Såklart att det känns overkligt att det är första maj i morgon, maj är en sån underbar månad! Men känslan försvinner när man jobbar, det blir riktigt samma sak som att sitta ute och grilla. Men det spelar mig inte så stor roll, det är bra ob i morgon, alltså för mig redan efter 12 i natt och även i morgon kväll ifrån 21,00-24,00. Så nej jag tycker inte så synd om mig själv, och för den delen blir inget roligare av att tycka synd om sig själv så förstår inte riktigt meningen. Är bara att acceptera läget och gör adet bästa av det hela. jag får ju 20 timmar jobb med bra ob haha. Måste ju se till posetiva i det hela!


Superhjältar!

Sovit gott!!

Jag vaknade faktist på bra humör, med lite mindre sömn än tänkt men det funkar det också. Jag sover inte särskillt djupt kan jag inte påstå men ligger och drömmer om lite allt möjligt mysigt. Men det räcker, såklart jag kommer vara tröt i natt men det är lixom värt det. Denna dag känns så otroligt bra, har en bra känsla i kroppen och då är allt värt.

Testade mitt nya ställ nyss, känns så otroligt bra att vara ett litet litet steg närmare min resa. Det är av märket DIDRIKSONS, hoppas verkligen att det är väldigt bra kvalite! Jackan kommer jag få användning förre jag åker med, den är rätt snygg och kan användas det till mesta.

Bryggkafet!

Nu är jag åter på hemmaplan i Enviken, vilken underbar förmiddag jag fick. Möte upp Sara på stan vid 11, vi satt oss på bryggkafet, åt glass, drack te och pratade massor. Där flög timmarna förbi oss, det var verkligen jätte trevligt att träffa dig Sara, förstår inte varför man alltid tappar kontakten så fort man inte går i skolan tillsammans. Även om även du och jag åker på nya äventyr snart så var det super kul att äntligen få lite tid tillsammans och bara prata skit. Hoppas det kan forsätta så när vi kommer hem igen och jag kommer följa dig på bloggen när du är borta!

Ja verkligen en trevlig förmiddag! Nu ska jag börja varva ner och lägga mig i sängen, måste ha något att äta först sen ska jag väl läsa för att komma ner i varv. Men hur lätt är det när vi har så fint väder? Aja det kommer nog gå bra. God natt vänner och bekanta!

Idag är det en bra dag!

Ja det känns som så, solen skinder ute, jag har nyfärgat hår och jag ska ta mig ett steg närmare Anustralien! Just nu har jag 10,000 kr sparade inför resan, kommer behöva betydligt mycket mer men det är iaf en bit på vägen. Ska köpa mitt vindställ idag som ska få följa med, har hittat en ryggsäck och nästa vecka ska jag fixa nytt pass! Åååhh vad jag längtar, kommer vara så sjukt nervös och ångra mig så jävla mycket när jag sitter där på planet helt själv. Fy sjutton vad har jag gett mig in på? Men jag ska lära mig leva med ensamheten och förstå vad mycket folk jag kommer träffa.

Tänk att en sån liten sak som att köpa ett vindställ kan göra en så glad och så att förväntningarna bubblar i hela kroppen. Jag är så förväntningsfull för just nu har jag ingen aning om vad som väntar mig där på andra sidan jorden, men den här gången ska jag läsa på innan jag åker haha, iaf mer än förra gången!




Ta mig tillbaka till världen där löjliga problem inte finns!


Nu när jag har fått tillbaka min kamera ska jag lägga upp bilder som inte fanns på resdagboken!

Skor i massor

Helt seriöst så blev jag lite förvånad, jag gick upp på vinden för att leta på ETT par skor som jag ville ha idag. Jag kom ner med en jätte stor kasse med skor och mer än halva den kassen var bara min skor. När jag hade lagt ut alla mina skor på golvet var det en stor hög. Hur sjutton kan jag ha så mycket skor, jag letade efter ett par och upptäckte att jag har sju par jag inte ens viste om att jag hade. Så ja det skulle nog vara en stor lögn om jag sa att jag inte älskar att köpa skor. Det är ju helst sjutk att man kan vilja ha så många. ändå vill jag ha ett par till, men ska nog testa tvätta de jag har först, vill nämligen ha likadana för att mina är så lortiga. Men funkar de att tvätta är det ju super bra, finns inte ens den färgen jag vill ha längre så jag håller tummarna. Ifs kostar de endas 149 tror jag eller om det var 129, så det kan vara värt att par nya om det inte funkar haha.

Herregud, var har världen tagit mig?


Dagen till ära

Ibland har jag bra dagar, väldigt bra dagar, som idag. Jag vaknade 07,45, gick upp och la i färg i håret och nu sitter jag är med nyfärgathår och nyduschad, det är som om jag blir förvånad över mig själv haha. Nej men det är jätte skönt att änligen ha gjort det, mitt hår har varit i stort behov av nyfärg länge men inte orkat göra något åt det. Men idag tog jag tjuren i hornen.

Dagen kommer se ut som så, Jag ska snart till stan för att köpa stället jag la undan igår. Sen ska jag träffa Sara för en fika vid 11 tiden. Kommer alltså blir en väldigt trevlig förmiddag! Runt 1-2 ska jag krypa ner i min sköna säng för att få några timmars sömn, kommer jag behöva för 21,00 börjar jag jobba. Runt 18,00 hade jag tänkt hoppa upp ur sängen piggare än någonsin (kommer vakna tidigare än så) och få en god middag av mor och far!!! Låter rätt mysigt eller hur?

Det blev ett pass på friskis

Ja jag och min mamma styrde bilen mot Falun för att köra ett pass på friskis, det blev ett station medel. Och ännu en gång blev jag påmind om hur otroligt otränad jag är, hag höll ju för sjutton på att dö. Och inte riktigt så farligt men min kropp orkade inte och mitt psyke ville verkligen inte idag. Jag ville bara slänga mig på golvet, skrika och gråta tills tårarna tog slut, det är svårt att träna med den känslan i kroppen. Men jag genomförde det och jag är nöjd med det. Får ta och göra bättre ifrån min nästa gång.

Jag saknar verkligen R, hur mycket jag än försöker dölja det så gör jag det. Jag är verkligen kär i honom men å andra sidan tycker jag han gjorde helt rätt att flytta. Jag hade inte tvekat om det var jag som fick jobb, jag klandrar honom inte alls. Men är det inte så att man måste låta dig vara ledsen, inte ha lust med någon och bara släppa taget. Känner att tårarna är nära hela dagarna, ser jag på te och det blir det minsta sorgligt vill jag bara gråta, går något emot mig vill jag bara gråta. Men det går över det gör det alltid. Men måste se det posetivt, just nu vet jag inget posetivt men ska komma på det innan jag somnar. Jag klarar mig själv, jag vet att jag gör det men det är en annan sak om jag vill klara mig själv eller inte. Och jag vill inte det, jag vill ha han vid min sida, men som sagt det går över.

Toppen dag

Nu har jag varit på stan en vända, hämtade hem min kamera! Toppen skönt att ha den i säkertförvar igen! Sen åkte jag ner till stan och kikade lite, träffade Lina så fick lite sällskap också! Det var trevligt! Hittade ett vindställ som jag ska köpa i morgon, var kampanjpris så betydligt billigare än i vanliga fall, det blir toppen inför Anustralien! Sen hittade jag även min bliviande ryggsäck, jäkligt synd att den ska till och kosta skjortan. 600 spän ska de ha för den, det är nästan en förmögenhet för en ryggsäck men ska det vara så ska det vara rigält. Det är bara att betala och se glad ut, men den får nog vänta ett tag till. Är otroligt glad att jag iaf köpte backpacker ryggsäcken till förra resan, den var riktigt dyr.

Har även köpt lite hårfärg och en tidning, så nu ska jag sätta mig och ta det lungt och småkolla lite i tidningen!

Mot stan

Nu är jag redo för att åka in till stan, synd att alla jobbar när jag väl är ledig bara. Men man måste kunna ha trevligt på egenhand och det är precis vad jag har tänkt att ha nu i eftermiddag. Jag ska bara ta en lite vända på stan för att in handla saker som behövs, kolla på en bikini kanske för att lyxa till det lite. Råd att kolla det har jag iaf, men inte mycket mer än så. Men min älskade bikini som har hängt med i några år nu blev kvar i Indien pga att den hade gett upp. Resåren ville helt enkelt inte leva längre så den åkte i soporna. Så innan jag åker måste jag iaf ha en ny, så det är ju lika bra att köpa den snart så jag har en i sommar med. Men det får då lov att vara en billig.

Nej nu ska jag åka, ha det så bra vänner!

Ledig dag

Ååh vad jag njuter just nu, vaknade vid 08,30 utvilad och redo för dag. Eftersom det här är min första lediga dag på 8 dagar så bestämde jag mig för att njuta och skäma bort mig riktigt. Jag log kvar i sängen, läste, skrev dagbok, och självklart myste. Sen kom min far in med en kopp te åt mig, herregud vilken tur man kan ha ibland! En helt underbar morgon, låg kvar till 09,50 sen hade jag trötnat på att bara ligga haha. Så jag gick upp och rakade benen, skrubade hela kroppen i en varm och skön dusch. Nu känner jag mig fresch och lite lyxig, inte haft tid att bry mig om min kropp på väldigt länge så det var helt underbart. Så nu är jag len och skön!!

Dagen kommer erbjuda lite mer mys men min nya bok. Sen åker jag med pappa till Falun, ska hämta min kamera som har varit borta sen i juldagen men äntligen återfunnen på precis det stället jag trodde. Ska även ta en vända på stan för att inhandla lite hårfärg mm. Ska se till att färga mitt hår snart, behövs verkligen! Och kvällen är lite oklar, det får vi se hur det blir med!

God natt vänner och bekanta

Nu tänker jag faktist sova, är så sanslöst tröt. Men det skulle vara sjukt trevligt att vara i G-bo just nu och grilla, dricka lite vin och bara njuta av livet. Men jag har då inte sagt att min säng inte är väldigt skönt, för det är den, lite ensamt kanske men väldigt skön. Mina 12,5 timmar har faktist gått väldigt bra idag, är lite nöjd över mig själv. Men å andra sidan brukar jag bara väldigt nöjd med mig själv..

God natt vänner och bekanta

Vackert väder

Alltså jag har funderat på vad min natuliga talang igentligen är, för borde man inte ha en sån? Alla bort väl vara bra på något. Just nu känner jag mig rätt bra på att umgås med gamligar och det är jag väldigt stolt över, så söta mina nya vänner!! men har även åkt runt och knäppt kort efter vägen idag, Enviken är något otroligt vackert. Det kanske är det som är min talang, ta underbart fina kort. Synd att min kamera försvan bara, men har iaf mobilen. Så här ska ni få lite smakprov på Enviken, alltså inte mina kunskaper som fotograf haha det är Enviken som är vackert!

Nu ska jag åter igen jobba!




Solen skiner!!!

Nu är jag hemma på en lite paus imellan mina pass, kom hem lite tidigare. Super skötn väder, nästan så man inte kan tro sina ögen. Det är så fint här ute på landet den här årstiden, alla sjönar, beckar, strömar. Nej det är helt otroligt vackert. Nu ska jag ut och njuta av det underbara vädret, jobbet har gått jätte bra. Svårt att förstå att jag redan jobbat 7 timmar, känns som två. Det går så fort, av rena farten.

Godmorgon vänner och bekanta

Hur många är vakna nu på en lördag? Tyvärr så vill gamlingarna även ha hjälp på helgerna, jag kan då inte förstå varför de inte kan klara sig själva på helgen, haha. Nej helgen är faktist sköna att jobba, lite alls så mycket att göra, oftast inga duschar eller städning så det är skönt. Men jag är en sån som gärna vill ha fullt upp när jag jobbar så jag bli lite rastlös, men man måste se det posetiva i allt.

Nu är det så att denna dag kommer bli lite smått jobbig, jag ska nämligen jobba 12,5 timmar. Börjar klockan 07,00-14,00 och sen 15,45-21,15. Men det ska jag nog ´klara av, har ju gjort det förr. Så idag blir det nog ingen promenad, inte riktigt tid med det. Och i morgon börjar jag 7 igen så jag tror jag kommer sova skönt på söndag kväll. Jag och mamma ska iaf in till stan och köra ett friskispass på söndag! Det ska iaf bli roligt, då har vi faktist gjort två pass denna vecka även om hon och jag jobbat hela tiden. Kan man tänka sig vad duktig men kan vara!


Vadå trevligt?

Jaha då var ännu en dag över, en väldigt bra dag faktist. Började med jobb, solade, promenad och grillning med Emma och Sara. Och avslutningen var verkligen hur trevlig som helt, förstår inte varför jag inte är där oftare. Länge sen vi bara umgicks och jag har saknat det!!

Nu ska jag snart hoppa i sägen, upp tidigt i morgon och måste varva ner lite. Men först måste jag klippa av en nagel som har gått sönder haha, vadå problem. Saknar även R rätt mycket nu, men hey livet går vidare!

Grilla ikväll!

Satt mig ute i en timme efter jobbet, super skönt ju!! Hur varmt som helst, blåste lite men man får ju inte vara kräsen. Fick lite färg på kinderna och fräknar på näsan. Sen fick jag sån lust att grilla så jag ringde upp erks för att höra om hon ville ha sällskap. Nog ville hon det allt så nu är jag påväg dit, hon började även prata om att hon hade varit duktig och promenerat så jag fick lov att gå ut och gå jag med. Super skönt var det, 5 km till, jag börjar ju nästan bli duktig nu. Det var jätte skönt, men en himla motvind men vad sjutton blev lite mer träning bara.

nej nu ska jag hoppa in i bilen och rulla till Svärdsjö!!

Solen är guld värd!

Nu är jag hemma igen efter några timmars arbete! Tänk att man blir så glad av vädret och även jobbet, är nog världens bästa jobb när det är fint väder ute, får vara ute lite då och då, och vara med äldre. Tänk vilket lyx, inte alla som får det inte. Nej jag är super glad att det har/är så fint väder den här veckan när R har åkt, hur deppig skulle jag inte vart om det regnade. Nu är humöret på topp vissa stunder iaf!!!!

Nu ska jag ut och njuta av solen en stund!

Jobba eller vara ledig?

Tänker världen ta död på oss allihoppa? 06,00 är lite för tidigt, tänk att det kan vara så stor skillnat på 6 och 6,30. Men det sitter nog bara psykiskt för jag tycker om att gå upp tidigt och jag tycker om jobbet. Men får väl madrömar när jag har hela 3 heldagar och en kort dag kvar innan jag får vara lite ledig, HOPPAS jag. Det är så svårt att säga nej till jobb när man inte inte har en aning om när man får erbjudande nästa gång. Och så kanske det kommer massor av förfrågningar men någon annan får alla. Man måste ju passa på om man vill ha några pengar men å andra sidan måste man vara ledig ibland så man kan vila upp sig. Jag skulle vilja vara ledig på lördag, skulle vara jätte skönt att sitta i fågelsången och dricka lite vin och bara koppla av, men hur kan man säga nej till helgjobb? aja det är ett svårt val men det löser sig alltid, jag blir så rastlös om jag är ledig för länge också.


Studenten 2008!

Godnattski


Godnatt vänner och bekanta, nu tänker jag krypa ner i min säng och mysa med en bok innan jag somnar.
En lite sak jag kom på nyss, "så ska det låta" är nog det bästa programet någonsin, tänk på det.


dödfisk

Hemma igen, känner mig helt klubbad. Ingen aning varför jag är så otroligt tröt igentligen, så jobbig dag har jag väl inte haft? Måste hålla ut nu, massor av dagar kvar att leva ju. Och i morgon ringer klockan 06,00, då är det bara att stiga upp och se glad ut, inte det lättaste men vad gör man inte? Hoppas det är lika fint väder i morgon, skulle lugnt kunna ta en gåtur, ta cykeln och cykla runt till dem. Om det är fint väder vill säga, annars är det nog inte så skojigt.

Mot bror som fyller 22 år idag!

Nu ska jag åka till min bror, har bara slängt på mig nya kläder och är på väg. Ska se till att inte glömma presenterna och maten haha. Skulle vara typiskt mig om jag kommer halvvägs och kommer på att jag glömt allt. Vet inte hur många gånger det har hänt, men hey kan ju inte komma ihåg allt.

Fy sjutton vilket väder vi har! Gamlingarna har varit på väldigt bra humör nu när de kunnat sitta ute på bron och tagit det lugnt, de ser så pigga ut när solen når deras ansikte!

Jobb och åter jobb

Nu blir det jobb igen, känns som om jag inte gör mycket annat om dagarna just nu, men då blir det pengar!!! Hoppas jag iaf. Jag skulle vara ledig i morgon, eller var ledig och det skulle ha varit väldigt skönt. Men nu jobbar jag iaf, förmiddag. Jobbar 07,00-14,00 fredag-söndag eller måndag också? Nej nu kommer jag inte ihåg. Näste vecka har jag iaf bara två nätter och en dag. Får väl se om det blir mer eller ej. Nej nu ska jag till jobbet och prata med chefen innan jag börjar, njut av solen vänner!

Utkast: Vilket otroligt ...

Vilket otroligt underbart väder! Jag tog min en promenad på ca 5 km och det var något otroligt skönt, varmt och otroligt vacker omgivning. När jag kom tillbaka satt jag mig i solen ett tag, mot väggen är det jätte varmt i solen, det verkligen steker.

Det blev en väldigt sen frukost men han hört att frukost är det viktigaste målet på dagen så jag gjorde mig faktist lite gröt och åt när jag kom in. Det äkligaste jag vet men jag tvingade i mig det, så jävkla ekalt att jag inte alls ska tycka om gröt. Det som är så nyttigt och jag håller på och spyr varje gång.


Underbara Enviken!
 

Te är ett underverk

Te är väl en underbar uppfinning! Jag har gått och börjat älska te, aldrig i hela mitt liv har jag tyckt om te förut. När jag började träffa R satt jag tvingade i min te på morgonen när jag var där, första delen av indienresan fick Elina dricka upp det och nu klara jag mig inte en dag utan te. Så troligt gott, kan inte gå hemmifrån utan att få en kopp te. Men det är roligt att tycka om te, finns så otroligt många olika sorfter så man bli helt sne.

Jag har bestämt mig för att ta en promenad idag, synd nog är så jag så fruktansvärt lat så jag kommer väl inte iväg. Men jag måste ju börja någon gång, jag vet ju hur bra jag mår när jag tränar men ändå gör jag det inte. Ibland är man rätt dum och det är jag på den här punkten....


Thailand 2008

Stackars päron

Mina kära päron kommer vara så glada när jag flyttar hemmifrån, herre gud, jag går de på nerverna. Och det är inte svårt att förstå för jag går mig själv på nerverna också, jag är så hispig. Efter varje gång jag har jobbar är jag likadan, jag tror jobbet är skadligt för mig, måste nog bli lyxshustru. Någon som vill gifta sig med mig? Du måste vara oerhört rik så jag kan shoppa hela dagarna! Låter ju inte helt fel, men skulle nog få spader.

Apropå päron förresten, när jag var i Indien skrev jag i ett sms till mamma "Jag älskar er mina päron". Och min mor gick i över en vecka och undrade vad sjutton jag menade med päron innen hon frågade min bror. Haha de är bra dumma ibland;P nej men jag älskar de faktist!


Tvätt, tvätt och åter tvätt

Är det någon som kan förklara för mig hur det alltid kan vara lika mycket tvätt hur mycket man än tvättar? Jag tvättade tre maskiner i måndags, ändå var det en maskin i när jag vaknade och en till att tvätta. Herre min gud, jorden kommer snart gå under. Nej men kanske inte så konstigt, även om jag nästan aldrig tvättar min kläder så tvättar vi även åt mormor och morfar. Tvätt är helt enkelt en evighetsgöra, jag har en maskin i nu och hade tänkt att den skulle vara klar innan jag ska bege mig mot jobbet. Vi får väl se om den vill som jag vill!

Idag blir det Lyssfallet som kallar, 14,00-20,30. Lagoma tider för min del!! Och i morgon jobbar jag bara 12,45-17,00, vaddå skön dag? Sen ska jag till stan och gratulera min bror och vidare till kompis Frida!


Kompis Frida och jag!

Underbara Indien


Sovmorgon!

Idag blev det en sovmorgon, lekte med Anders och Karin igår, var super trevligt. Träffas på tok för sällan, men nu kommer jag iaf ha mer tid när R är borta. Fick förfrågan om att jobba förmiddag idag två gånger igår, samma pass, svarade först nej sen ja och fick det inte. Och idag klockan 07,15 fick jag förfrågan om precis samma pass igen, man kan ju bli galen, säger folk ja utan att kunna? Nu svarade jag iaf NEJ, jag sov ju, hur skönt som helst. Så sovmorgon blev det! Precis drukit jätte gott te ifrån Te & kaffe handel på slaggatan deras te är helt underbara! Självklart dyrare än tex ICA men så värt det.

Jag börjar jobba 14,00 idag, framtills dess ska jag bara ta det lugnt. Måla om naglarna, äta lite och bara ta hand om mig själv! Det tycker jag att jag är värd! Men först tror jag att jag ska hänga tvätt, tycket jag hörde att maskinen var igång när jag var upp på toaleten allt för tidigt på morgonen!


Den här bilden ska bli en tavla i min lägenhet!

Var är maten?

Ja det går lite segt för maten idag, mina päron har fått för sig att de ska göra någon sorts fiskgratäng av klumpfisk. Jag gillar inte äklig klumpfisk men man får väl testa se om det har blivit gott sen jag var liten. Men nu tror jag iaf att det börjar på att bli klart, men kan ju iaf hoppas, för jag är hungrig och vill till stan!

Jag har iaf hittat min borttappade jacka!!!! Något som tror jag är glad eller? Hittade dessutom tre stycken till, vilken lyckodag det är idag! Jag ska ha den jag letat efter idag!!! Toppen ju!


Fint vårväder att jobba i!

Hemtjänsten är underbar!

Nej men ser man på, även jag överlevde en dag full av jobb. Var ett tag sen jag jobbade men jag kom ihåg nästan allt, hemtjänsten är då helt underbar. Jag tycker jätte mycket om att jobba i hemtjänsten! De är så söta allihoppa så man vill ta med de hem, tur att jag hälsar på dem ibland.

Nu blir det matlagning och sen ska jag till stan och träffa kompis Karin! Jag har även fått massor av jobb, eller okej jag överdrev, iaf tre dagar till. Så nu jobbar jag även onsdag, torsdag, lördag och söndag. Känns toppen bra!


vadå betalt för att blogga

Ja här sitter jag hemma på arbetstid, haha, skoj. Nej alla var så snälla på morgonen så jag har lite tid över. Och hur najs är det inte att åka hem och ta en smörgås och några chocklasbollar? Ja enligt mig är det toppen bra alltså!!!


Nog är det en stor dag idag, nästan lika stor som igår

Idag är det en speciel dag, en mycket speciel dag. Jag har nämligen haft körkort i TVÅ år, någon som kan gissa vad det betyder? Ja men just det, prövotiden har ju gott ut!!!!! Och hur glad är inte jag får det, har varit skitnervös hela 2009 för att bli av med det, fatta att bli av med det några dagar innan.. Nej nej det slapp jag nu! Om jag inte minns helt fel så är väl jag och min årskul de sista som slapp fem år? Eller är jag ute och cyklar nu?

Apropå cykling så ska jag snart ta och cykla till jobbet, hur skönt är det inte att cykla till jobbet? Men först frukost, ha en bra dag. Jobbar till 16,00 idag, betyder HELDAG!!!

Vadå sötkille!

Nu har jag och mamma varit och hälsat på jessica och tobbe på BB, lillajimmy var så otroligt söt. Skulle vilja ta hem honom men det fick jag såklart inte. De var så stolta föräldrar! Sen har vi även varit på ett danspass på friskis, var svårt, första gången men ändå väldigt roligt.


LillaJimmy!!

Falun är underbar!


Hur härligt är inte Falun den här årstiden? Det är nästan så man vill stanna här hela livet, men nej, så blir det inte för mig! Men jag har iaf en härlig falubild att bjuda på, min första vårbild jag nog för några veckor sen. Älskade Falun, älskade vår!


Rent och fint!

Just nu lagar jag mat, mitt rum är även fördigstädat och jag har hängt en maskin till, så nu är det bara en maskin kvar. Härligt Malin, det har gått otroligt segt men nu har jag gjort lite nytta iaf. Imorgon ska jag jobba och det ska bli otroligt skönt. Jobbar bara tisdag och onsdag denna vecka, har fått några förfrågningar om torsdag så jag hoppas jag får något då också.

Ikväll ska jag och mamma in till BB och hälsa på Jessica och deras underverk Jimmy. Har fått msn på honom och han är så troligt söt! Jag har köpt en giraf till honom! Mysigt!!! Jag ska ta en bild på honom så ni också får se vilken underbar kille som har kommit till jorden!

Men nu, åter till maten!


Jag mår bra efteråt!!!!!

Städning på programet

Nu ska det städas så det bara skriker om det, jag har en lite tanke om att städning gör en på bättre humör, eller kanske inte städningen i sig men resultatet. Eller förrsten så kan ju städningen göra sitt med, Hoppa runt till bra musik och bara vara själv. Ja varför inte?

Mitt rum ser ut så här just nu, inte allt för fint.


Tvätten är snart klar, men ska börja med mitt rum så länge och efter
rummet blir det toalettens tur, nu jäklar ska det bli rent!!!

Mitt paradis, mitt helvete, min dröm, min livs erfarenhet

Jag har kommit in i en längta-till-baka-deppig period, kanske inte så konstigt. Min kärlek har flyttat, han inte ens förstå det innan han var borta, men man får ta konsekvenserna av hur man vill leva sitt liv. Jag har börjat lägnta tillbaka till Indien som en dåre, fy sjutton vad jag saknar alla människor, livet och lugnet i allt kaos. Indien är mitt paradis, mitt helvete, min dröm och min livs erfarenhet.

Deras syn på livet är absurt, nej det finns faktist inte ord för vad den är. Jag träffade en lite tjej på 4 år, hon hade varit "showgirl". Någon idiot hade ställt henne som två-åring på en scen, sagt åt henne att "Dansa", äkliga gubbar sitter där och dräglar över en två-årig lite tjej och väljer sedan en av dem. Hur jävla sjuk i huvudet måste man inte vara om man sätter på en två-årig lite tjej? Och i det Indiska samhället tänker man till sig elände, de anser alltså att den här lilla tjejen valde att bli påsatt av en gubbe, det är hennes fel att han gjortde det. Det betyder att hon aldrig någonsin kommer bli accepterad av samhället, hon kommer aldrig få ett normal jobb, gifta sig och få barn. Jag kan förstå till vismån att sex utanför äktenskap är en skam i vissa länder men att det skulle kunna vara en två-årings FEL att någon hade sex med henne före äktenskap kan jag aldrig förstå. Hur kan en hel folkgrupp vara så otroligt hjärntvättade.

       


Åhh vad jag älskar denna kille!

"Life is like a dream, YOU have to make it real"

"Life is like a dream, YOU have to make it real"

Det är inte lätt att gå upp jätte tidigt när man igetligen inte behöver när man inte kan somna på kvällen. Jag låg vaken halva natten med miljoner tankar i huvudet och hade ingen aning vart jag skulle göra av dem. Min plan var att vakna av mig själv vid 7-8, 'ta en godfrukost och städa en massa. Det är nog konstigt nog de dagar jag gillar bäst, mamma och pappa jobbar, huset för sig själv. Gå upp tidigt, slänga igång en tvättmaskin, plocka ner tvätt, städa tex toaletten, hänga mer tvätt och sätta igång en till, städa rummet, äta lunch, hänga mer tvätt, ta en skön promenad innan man börjar med middagen. Om man gör allt detta på en och samma dag då har man lixom gjort allt, då kan man smita undan utan att göra så mycket här hemma. Men  viljoret är att jag får göra det själv och på mitt sätt...

Knäckebrödsdansen - Naket dansnummer

Helt seriöst,  vet sjutton kommer på att dansa med knäckebröd? Så sjukt roligt, äntligen har Dalarna kommit på kartan av en bra anledning hahaha. Jag tycker de var super söta, i tv hallå, något fel är det ju och jag älskar folk det är något fel på haha.


Välkommen till världen!

I dag på morgonen kom lilla jimmy till världen! Runt 06,00 föddes han, hade gått bra med jessica hade svimat av. Inte konstigt när man ska försöka få ut en unge på över 5 kg, ja han är en stor kille. Jag hoppas de mår så pass bra att  vi kan hälsa på i eftermiddag.

Tråkigt eller vadå?

Lite jobbigt måste jag nog erkänna att det är, R åker på lördag förmiddag. Jag har inte förståt det än och kommer nog inte förstå det innan han verkligen är borta, förstå hur länge han kan vara borta. Har en känsla av att jag inte kommer vara på så bra humör dagarna efter att han åkt, men det får man väl räckna med.

Jag ska iaf jobba natt, 10 timmar till mig! Känns otroligt skönt när det är över! Sen ska jag till R och bara mysa gärnet, ska mysa för ett år framåt. Men nu ska jag äta lite mat och dricka te så jag orkar med natten, nattjobb är fan idiotiskt igentligen.

Hejhopplillebror

Nu är jag åter i hemmet! Precis gjort mig en god glassröra:D Den ska jag snart krypa tillsängs med för jag ska upp och hoppa redan klockan 6 i morgon, vadå uppe före tuppen.. Idag har jag utan att tänkt jobbat 12½ timmar, ja det kan lätt bli så när man lämnar hjärnan hemma. Det ska gudarna veta, så i morgon ska jag ta med den och inte tacka ja till något mer. 07,00-14,00 får det bli och sen ska jag vara ledig till torsdag kväll då jag går på natt.

Hejhopplillebror nu blir det sängen.

07,00-14,00 och 15,45-21,15

Ja det kan man kalla jobb, när denna vecka började hade jag bara ett par denna vecka. Idag 07,00-14,00, inte mycket alls tycket jag. Men dag har de skickat förfrågningar hela dagen, kunde ha fått jobba lika mycket hela veckan. Men R åker på lördag och jag vill verkligen hinna vara med honom. Vem vet när vi ses nästa gång, vill ju säga hejdå. Men ska iaf jobba i morgon och så har jag en natt också. Jag hoppas att jag kan få lika mycket om inte mer nästa vecka när han ändå har åkt. Jag behöver ju jobb och timmar man självklart så finns det andra saker som är viktigare ibland!


RSS 2.0