Jag älskar dig

När jag äntligen ska få göra något roligt med mitt liv, när jag äntligen har tagit tag i det och ska snart åka iväg. Varför måste alltid något sånt här hända då? Varför måste allt bra falla i 10,000 tals bitar bara för att jag ska göra något jag verkligen vill? Jag orkar inte hantera en sak till, eller jag vill inte. Snälla världen sluta bara, sluta ställ till med så jävla mycket problem hela jävla tiden.

Farmor!

Nu ska jag ta mitt pick och pack och åka till min kära farmor. Vi ska mysa hela lång dagen, äta lite lunch, kanske gå  skogen, sitta och bara prata, kolla kartan över Indien och massa sånt lungt och roligt. Efter att jag haft en underbar dag med farmor blir det MOSSTAMP, det är veckans händelse och snart är den här!

Kommer inte få tag på en enda dator idag, min vän anders har varken dator eller internet från och med idag och Karin har en dator men inget internet. Hallå vad är det för folk jag umgås med?


Harrys

MIddagen igår på harrys var jätte trevligt. Vi började kvällen hos Karin där vi bara gjorde inget. Sedan gick vi ner till harrys och möte upp Tom som skulle vara vårt kära sällskap! Maten var super god och sällskapet trevligt, kan nästan inte bli bättre. Eller jo det blev faktist bättre, Karin, Anders och jag gick tillbaka till Karin och drack lite te.

 
Av någon konstig anledning blev männen lite suddiga.

Mix megapol

Jag har lyssnat på mix typ hela dagen förutom när jag lyssnade på Abba. Kan vara bra med lite olika, trötnar lätt på radion, de pratar bara om helt oviktiga saker så men blir bara tom i huvudet. Nu tänkte jag hoppa i duschen och sjunga högt och falsk! Tur att jag inte bor i lägenhet än!


Hejsvejs

Jag har gjort mig lite mat, eller gjort och gjort, kokade ris och värmde en pastasås som fanns i kyllen haha. Jag jag kokade mitt ris skuttade jag runt till Mamma mia skivan, ifrån filmen alltså. Jag tycker den är super bra, glad och lättsam. Man blir liksom super glad av den!


Hejhopplillebror

Min motivation börjar gå neråt, finns jätte många saker jag skulle behöva göra men inget är sådär jätte motiverade just pga att jag skulle behöva göra det. Lite tråkigt måste jag nog också säga att jag har, lite sällskap skulle inte vara fel. Men å andra sidag ska jag på middag ikväll och före ska jag mysa med Karin. I morgon ska jag umgås med farmor hela dagen och kvällen ska jag vara hos Anders och ännu senare hos Karin. Mysigt vi ska ha det!


Vadå het bild!

Gör en sak varje dag som skrämer dig

Nu har jag avklarat de jobbigaste samtalet, jag hatar verkligen läkare och allt som har med läkare att göra. De gör ont när de rör en, tanken på att någon ska in i min knä och göra de inte ens gudarna vet får mig att bli ett nervrak. Me nu har jag en tel tid de på ortopediskahuset iaf.

Har även fått tag på volontärresor, de ska skicka hem info om vilket barnhem vi ska jobba på så snart får även ni veta:D Kan vara bra så vi vet hur mycket malariatableter vi måste äta.

Nu ska jag ringa till chäffem...


Någon som har missat min antika väska? Fått av farmor
den är ifrån 60-talet!

Möjligheter!

Gud vad jag älskar möjligheter, speciellt när man känner sig så här pepp på livet! Att ha tagit studenten betyder möjligheter! Och möjligheter är helt underbart om man öppnar ögonen och väljer att se dem. Om man är bered att lägga ner sjuhelvete med energi för att kunna göra det man vill!

Denna morgon är jag sjukt pepp på livet, men har en del jobbiga samtal framför mig. Inget jag ser fram emot men saker som måste göras.


En höst bild på våra rönbär

Min nya tavla!

Jag och pappa spikade nyss upp min nya tavla som jag köpte på IKEA, sen får sitta såhär fint ovanför sängen. Tycker det passade bra med en lång diskret tavla när jag har så pass färgstarka väggar. Specielt när jag har en dubbelsäng som står mitt på väggen.




Trevlig dag!

Nu är jag hemma igen, eller har varit hemma en lite stund iaf. Lunchen med Björnar var trevligt, vi gick även på stan en lite stund. Sen skulle jag åka till Anders för att leka med honom ett tag men då var han på väg ner på stan och skulle fika med Elina. Jag fick helt enkelt gå tillbaka och ta en trevlig fika med dem. Efter fikan åkte vi hem till Anders och åt super goda pankakor. Han syster hade gjort smeten med linfrön och sånt i, super goda var de!

Nu ska jag bara fixa lite småsaker här hemma ikväll, mysa med mamma och pappa i soffan. Bara ta det allmänt lugnt.

Imorgon på dagen vet jag inte vad jag ska göra, var inställd på att jobba inatt men de har inte hört av sig. Kvällen blir det nog middag på harrys.


Turkiet 08

Godmorgon Sverige!

Godmorgon Sverige!
Idag har jag pratat med fru läkare jätte tidigt på morgonen, men nu har jag tableter så det räcker för en stund framöver iaf. Dagen kommer att bestå av en lunch i stan med Björnar sedan måste jag hämta ut tabletterna. Eftermiddagen kommer nog bli lugn, ska kanske kolla över packningen lite också, börhade lite igår. Nu ska jag iaf äta frukost!



Våran mästerkock (pappa)

Avskedsfest!

  

Helgens utflykt!




     

IKEA

Idag har Karin och jag varit på IKEA. Vi var till och med där förre uppningsdags, var en trevlig lite tripp. Vi var även väldigt snabba, helt sjukt hur fort allt gick även om vi knappt tar oss fram. Jag kom ut med en stor tavla till mitt rum, lite små korgar och en ram.

Vi var även på stan en stund, hittade massor av snygg stövlar som skulle vara super snygga till hösten. Men hey jag är inte hemma i höst så min fötter kommer inte få bära ett par snygga stövlar. Kommer inte behöva något inför hösten för jag åker om bara två veckor, eller sanningen är att jag är i Indien om två veckor.

Har även pratat med vårdcentralen idag, läkaren kommer ringa upp mig i morgon se om vi kan få någon ordning på min dumma dumma smärta.

Återhämtning

Jag har ännu inte återhämta mig efter slitet på jobbet i sju nätter. Fattar inte varför det ska ta så lång tid att bli människa. Men nu är jag tröt på min orklösa kropp och den ständiga huvudvärken. Jag har en hel del saker som ska göras idag som inte har gjorts den senaste veckan.

Tidsplanen jag har att anpassa mig efter är att jag ska infinna mig i Borlänge på Läkarhuset 14,30. Innan dess ska jag ha städat och gjort det fint här hemma, fixat mig själv, fikat hos Karin, hämtat min mobil och inhandlat en del saker i Borlänge. Sen åker jag och Elina till Falu stad, lämnar av henne där sen blir det stor handling på ICA maxi inför i morgon. När jag väl kommer hem är det bara att börja förbereda maten som ska göras.

Dagen kommer säkert gå jätte bra, mitt problem är väl att anpassa mig till tider. Förstår inte att det ska kunna vara så svårt. Pappa är iaf jätte duktig idag, han klipper gräsmattan i hopp om att det ska bli fint väder i morgon så vi kan vara ute! Jag hoppas för allt jag är värld att vi ska kunna äta ute iaf, skulle bli så mycket enklare då.

Nej nu ska jag sätta igång med allt som ska göras, puss och hej leverståhej!

IKEA

IKEA är väl ändå varje varelses dröm. Jag satt och kollade i katalogen och drömde mig bort, gud vad saker det finns som jag verkligen vill ha till min blivande lägenhet. Och gud vad jag ska jobba och bo hemma ett tag för att kunna köpa mitt drömhem!

      
 De här möblerna skulle jag vilja ha i mitt sovrum, jag vill ha det ljust men med många färginslag!

Nerlagd?

Ja det änns som om min blogg har gått i graven. Men nej då det var bara jag som nästan gick i graven. Jobbat 7 nätter irad vilket innebär att jag bara hunnit jobba, sovit och ätit mat. Mer än så hinner man inte med, specielt inte när jag har en timme till jobbet och en tillbaka.

Hur som helst så är jag nästan tillbaka till verkligheten, vaknade ifs 05,00 i dag men det får lov att funka. Har varit död hela dagen, legat i soffan och halvsovit hela dagen. Men snart kommer mamma hem så vi ska fixa lite mat och sen ska jag umgås med Karin ikväll.

Jag har fått för mig att jag är duktig

Jag har fått för mig att jag är duktig, har samlat ihop 60 timmar den här veckan. På tok för lite sömn och en massa saker som inte blivit gjorda. Har bara 10 timmar kvar nu, 10 ynka timmar. Ja det är faktist så det känns efter att ha jobbat 6 nätter irad, 60 timmar, bara 10 timmar kvar. Men hey hur mycket pengar får jag inte för det? Pengar är bra att ha eller hur? Jag är glad att hag tog åt mig de här nätterna, glad att jag verkligen kommer klara av att jobba så pass mycket. Men kan lova att det inte kommer hända många gånger till. Kommer vara sur och grinig hela veckan för att jag inte kan sova på nätterna men va fan det tar jag på tisdag. Det jobba blir i morgon, jobbat 10 timmar och sova typ 3 sen vara vaken tills kvällen. Men troligtviss kommer jag inte kunna sova mer än några timmar och det betyder att jag kommer vara typ död på tisdag.

Jag har precis börjat fatta att jag åker om 22 dagar, 22 dagar är inte alls lång tid. Har betalat resan så det finns ingen återvändo. Om 22 dagar är jag på andra sidan jorden, herre min gud

oväder

Igår sov jag typ inget och var super tröt hela natten. Inatt ska jag vara inne och det betyder att jag kommer bli ännu mera tröt. Men jag hoppas det kommer gå bra iaf. Jag sov lite längre idag iaf, men vaknade av ovädret som höll på blåsa bort vårat hus. Skulle vilja hinna sova mera men jag hinner tyvärr inte göra det. Kan försöka sova lite på jobbet inatt och hoppas att jag kan sova när jag kommer hem. För nu är det ju bara 5 nätter kvar haha. Låter helt jävla sjukt, men hallå det är ju pengar.


Godmorgon/godnatt

Nu är jag äntligen hemma, min mage tycker inte alls om att jobba natt och äta tableter. Den vill inte alls leka med mig idag, mår illa som tusan. Men jag ska försöka få i mig lite mat nu och hoppas att jag kan sova så jag inte behöver springa upp pga magen. Magar ska vara snälla är man ska sova och så är det bara. Men nu har jag jobbet en natt, 10 timmar till mig och det betyder att det bara är 60 kvar! Grattis till mig!

Hoppas ni får en toppen dag!

På väg till jobbet

Nu är jag på g, har sivit 2 timmar på eftermiddagen och precis fått i min en kopp kaffe. Ska åka om några min, måste åka för bi Elina med hennes magmedicin. Sedan är det 10 timmars jobb som står på shemat. Går av 07,00 i morgon, är väl hemma runt 07,45 och då är det frukost, borsta tänderna och sedan bums i sängen!

Nej nu är det dags att åka, ha en trevlig kväll/natt och morgondag!

REGN!

Bara för att jag var lite posetiv tidigare så späregnar det ute nu. Det verkligen vräker ner rega som om himmelen bara öppnade sig och tycket "här behövs det masson av regn" Jag tycker att det är jätte elakt, ge mig sällskap i detta förbanade väder.

Jag Malin Wikberg!

Jag Malin Wikberg håller ännu en gång på och tvättar. Denna gång blev det mina sängkläder för att jag tycker jag är värld att sova i nya sängkläder när jag har jobbat natt. Om jag inte får sova på nätterna kan jag väl åtminstondet få nya sängkläder eller hur? Och jag har tur så kan de få hänga ute eftersom det är uppehåll och blåser mycket kan det inte ta lång tid innan de är torra och fina! Nästan helt perfekt.

Nu sitter jag och väntar på att de ska ringa upp ifrån vårdcentralen så jag kan få fler tableter. De har faktist funkat mycket bra (hatar tableter och tror inte på att de är bra för kroppen), smärtan är för det mesta borta och det är något otroligt skönt. Fast nu har jag ännu mer ångest för den dagen den kommer tillbaka. Otur.

Godmorgon!

Idag kommer det bli en dag av sömn och soffliggande. Synd att man måste vara själv, annars skulle jag lungt kunna legat i sängen och njutit av sällskapet hela dagen. Inte alls lika kul när man är helt själv. Men måste ladda upp inför 70 timmars arbete. Men först ska jag iaf äta lite frukost och kolla på OS!

Godnatt!

Nu ska jag dejta kudden, förhoppningsviss sova super länge i morgon. Vakna och bara ta det lungt hela dagen sen så ska jag sova på eftermiddagen och sedan till jobbet för 10 timmars arbete. Jag kommer sammanlagt jobba 70 timmar den här veckan så var bered på bloggtorka.

Det blir bättre

Nu är jag på lite bättre humör, kvällen börjar gå mot sitt slut och jag är i en fixar stund. Har sovit bort hela eftermiddagen kan man nog säga. Men förmiddagen spenderade jag på kupolen med Karin, jätte tröt men vi fick iaf de viktigaste uträttat! Träffade även på faster! Super skoj, inte varje dag men träffar henne på kupolen haha. Jag och Karin sprang runt där halvt bortkommna men konstigt nog fick vi med lite hem.

Nu ska jag ta och städa lite mer, förbereda mig inför jobbet. Den här veckan kommer gå super fort, hoppas jag iaf. Redan packat väskan tills jag ska hem till R på lördag morgon efter jobbet, evighet för er, jätte nära för mig.


Idag lever inte jag!

Nej det är ingen bra dag idag så idag lever jag helt enkelt inte...

Godnatt!

Nu har jag fått min dos av pojke över tel så nu ska jag gå till sängen och läsa lite innan jag somnar och drömmer om plutten. Sedan blir det en tidig morgon för att åka på dejt med Karino. Eftermiddagen är oviss för tillfället men blir väl och sova eller något sånt skoj.

Sov så gott!

Dejt med Karin

Imorgon har jag en dejt medKarin inbokad, fynda lite saker på kupolen och en fika tycker jag låter super mysigt. Sedan blir det en vända till ICA maxi för att inhandla saker inför en veckas natt jobba. Snälla gud döda mig. Nej men jag tror att jag kommer klara av det, mest för att ingen annan tror det haha. Envis som jag är så ska jag klara av den här omöjliga uppgiften. Kommer säkert inte kunna sova på 3-5 nätter efteråt men hey vem behver sova på nätterna igentligen?Tror det där med sömn är överskattat. Bara jag är på toppen humör tills på fredag den 22 så är jag nöjd!


Jag tror helt klart att hösten är här!

En insatts för miljön!

Nu har jag plockat ihop tre påsar med pantflaskor för två kroner och självklart inte för pengarna eftersom det inte ger en särskillt stort inkomst haha. Och inte heller kanske för miljön utan för att städa upp lite i garaget, det svämmar liksom över av alla burkar och flaskor som ingen orkar göra något åt. Ett stort plus till mig!

För övrigt har jag städat lite i rummet iaf, ingen storstädning som kanske behövs men det blev bättre iaf!

   
Mycket finare än tidigare haha, men soffan kommer få vara full av saker
som ska med till Indien. De saker som är på den sista bilden har jag
fått av min kära farmor!

Förre

Mitt rum ser som sagt ut som kaos och eftersom mitt liv går ut på krav, mål och allt ska vara en tävling så har jag tagit kort på mitt kaos och så ska ni få efterbilder sen!

 

 

Ingen nytta här inte!

Ännu en gång har jag tråkigt, eller inte tråkigt jag kan bara inte bestämma mig för vad jag ska göra. Något tråkigt som jag måste göra eller något roligt som jag inte borde göra. Mitt rum står fortfarande och ser ut som ett bombnerslag men hey vem sjutton orkar göra något åt saken? Inte jag iaf, men har varit snätt och plockat ut diskmaskinen, bra Malin duktig du är! Och som sagt, nu vet jag inte vad jag ska göra. Träna skulle också vara ett bra altenativ, har inte rört på mig på FÖR länge. Raka benen skulle också behövas, men är ju ingen som ska ta på de. Nej blir väl ännu en dag utan att jag uträttat något nyttigt förstår jag, men hey trivs rätt bra med att vara lat och bortskämd.

Nej jag saknar Karin, vi måste göra världen osäker så att det händer något någon gång. Nu fick jag sms av Mr hemlig;P

Leva på blogga?

Hur sjutton kan man leva på att blogga? Jag har inte ens fantasi nog till att skriva några få inlägg om dagen.

Jag hade lite svårigheter att somna igår, det där med att slappna av är inte min grej. Plus att det var en full, snygg kille som höll på och skicade massa sms till mig. Igen aning om vad han ville mig, jätte jobbigt iaf haha. Nej jag var så glad över att han lever än så länge. Låg och tänkte på allt som jag skulle göra, måste göra och inte måste göra. Helt o onödan eftersom man inte kommer fram till något mitt i natten. Men mitt i natten har jag en förmåga att vara pepp på att göra saker men när jag vaknar verkar det inte alls lika skoj längre. Konstigt.

Kanske ska leka med Anders idag, vi får se hur det blir med den saken, de lär ju visa sig så småning om. Har iaf ätit frukost och sett lite fotboll, sverige gjorde förresten 1-0 nyss. Skojigt för dem!

Herre min skapare

Jag är en människa som inte kan ta de lungt, kan inte vara hemma och inte göra något, sitta still och se på film, läsa en bok, helt enkelt ta det lungt och slappna av. kanske är det något som saknas hos mig, något som borde få mig att kunna slappna av och strassa ner. Men hey hela världen har ett fruktansvärt högt tempo så varför skulle inte jag klara av det?

Jag har tråkigt, fruktansvärt tråkigt, får verkligen trevliga människor vara borta på egna äventyr när de igentligen borde vara med mig. Herre min skapare underhåll mig med något roligt.


Bland det tråkigaste jag vet...

Vet ni vad jag tycker är en av de tråkigste sakerna i världen? Filmer, att sitta  framför den där fyrkantiga (jag vet att den inte är fyrkantig igentligen) burken och glo helt tyst i timmar. Usch vad jag tycker det är världenlöst. Vad ligger det för nytta och nöja i det, är det någon som kan tala om det för mig? Nej jag fattar inget, men ändå sitter mor och far och glor på några gubbar som springer runt på våran tv, springer de runt på eran också eller har vi egna gubbar på våran?


Karin är bra!

Hej gott folk, jag har haft en trevlig pratstund med Karin för ett lite tag sedan. Blev lite pepp på att göra något åt mitt rum. Det har en förmåga att bli sjukt rörigt i mitt rum och nu när det är saker som ska med till Indien överallt blir det inte bättre. Jag kom så långt som att städa två lådor i byrån (utav 4) och en lite del av de tre gaderoberna. Sen tyckte inte jag att det var roligt längre. Jag är en så pass bortskämd unge så jag gör bara det jag tycker är kul och så funkar ju inte livet. Så någon gång i livet ska jag börja göra saker för att jag måste och inte för att det är roligt för livet är inte roligt.

Ska försöka ta tag i livet och göra lite nytta ikväll!

   
Två födelsedagsbarn och Linnet

Några bilder!

       
Lite saker som ska få följa med till Indien och min visum som jag hämtade ut idag!


                                                     Karin, Jocke och Anders!

OS

Satt precis och kollade på alla länder som tågar in, men herre gud vilken tid det tar. det var väl runt 404 länder som var med eller något sånt. Nej inte orkar man sitta och kolla på det då.

Jag har iaf varit till stan en snabb vända idag, fixat abonumang och köpt lite små saker. Har även varit och hämtat ut mitt visum, ojoj vad snyggt det är. haha nej jag skämta bara, så snyggt är det inte men det börjar kännas att det är på riktigt nu! Fast jag har iaf inte fattat de men hey den dagen kommer nog, dagen då jag fattar.

Det blir bättre med tiden!

Gårdgen var ingen trevlig dag, men som sagt det blir alltid bättre med tiden eller hur? Vaknade runt 10, låg kvar och önskade att någons armar skulle komma och linda sig runt min kropp. Men icke, sån tur hade jag inte idag. Utan fick inse faktum och ta mig hur min stora varma säng och gå upp. Så här sitter jag i min ensam het och målarnaglarna och skriver blogg, vilket liv jag har... Nej jag är på rätt bra humör trotsallt, lite små grinig men så får tjejer vara en vecka i månaden, det är okej.

Jag ska iaf ta och fixa i ordning mig snart och sedan dra till stan för att fixa lite saker och sedan ta en fika. Försöka göra denna dag till en bra dag, men det blir alltid lite svårare när vädret ser ut som det gör. Och inte får jag glädja mig med att shoppa underbart höst mode heller. Jag älskar verkligen den lilla som har kommit ut nu i höst, skit vilken underbar färg! Men jag får ta på mig något gammalt och se glad ut ändå! Det är ju faktist bara 31 dagar kvar innan jag åker. Om en månad sitter jag på flyget mot nya äventyr!


Saknar dig!

Något man inte borde skriva i bloggen

De är hela 32 dagar kvar tills jag åker, ganska snart med ändå ganska långt kvar. 32 hela dagar, jag önskar jag hade 32 dagar kvar med dig. Jag är stolt över beslutet jag har tagit och åker iväg till Indien, de kommer ge mig så otroligt mycket och jag ser framemot det så mycket. Men tanken som jag länge har försökt skjuta undan kommer ikapp mig hela tiden och speciellt igår. Jag har tre helger kvar med dig, 6 dagar och 6 nätter sammanlagt. Två dagar och två nätter jobbar jag och det betyder att vi bara har 6 timmar tillsammans hela den helgen. Längtar så otroligt tills jag får träffa dig igen men på samma gång vill jag inte att du ska komma hem för då har jag en mindre dag på mig att träffa dig.

Att träffa en människa som dig kommer inte hända varje dag, vi är så sjukt olika men på något konstigt viss är vi otroligt lika. Och att åka ifån en person som får mig att må så bra gör otroligt ont, tänken på att jag kanske aldrig i hela mitt liv får uppleva det vi har idag igen gör så ont. Att aldrig få ta reda på vad vi skulle kunna få i framtiden. Jag säger inte att jag hittat killen i mitt liv eller att jag vill gifta mig och ge upp allt. Jag säger bara att jag känner något med den här killen som jag aldrig kännt med någon annan, inte bara att jag tycker om honom utom någon annat. Och jag vill så himla gärna vara med honom, upptäcka världen med honom och se hur långt vi kan gå i ett förhållande. Det kanske visar sig att vi är totalt fel för varandra men så är det så. Jag vill bara ta reda på saken. Ta reda på om vi kan ha något tillsammans, du och jag.

Men som sagt jag åker om 32 dagar och kanske blir den 7 september den sista dagen vi ses. Kanske blir det den sista dagen jag får pussa och krama dig, känna din närhet.

Fy sjutton vad kallt

Jag fryser ihjäl! När kollade ut blev jag jätte glad för att solen visade sig men jäklar vad kallt det är. Jag har linne, fliströja, tjock morgonrock, pjamasbyxor, mjuskisbyxor och tofflor på mig och ändå fryser jag som en gris. Någon som är sjuk kanske? Nej aldig, varför erkänna något sånt?

Dagens plan är som sådan, fixa lite saker här hemma, få en mobil av min bror som han lånat av Petras far Per. Sedan åker jag till stan för att försöka inhandla ännu mer saker inför Indien. Ska försöka få fart på inställningarna till kameran innan jag åker med. Sedan är det bara hem och göra sig i ordning och iväg till Linas firande av sin födelsedag!

Lensway!

Det här med att beställa linser på nätet måste vara det bästa någonsin. Jag beställde hur mycket linser som helst igår typ klockan 19,00. Fick ett mejl att de var färdigpackade och ivägskickade runt 21,00 och nyss så låg de i min brevlårda. Förstå vad praktiskt, om men nu kommer på på kvällen att linserna är slut så har man nya tills man vaknar. Jag är helt imponerad haha


Ett steg framåt och tre bakåt

Jag har fixat min resadagbok nu, www.resdagboken.se och jag heter MalinWikberg så nu är det bäst för er att ni håller koll på mig. Om ni vill att jag ska lägga till er så att ni får mejl när jag uppdaterar så är det bara att säga till. Jag kommer att skriva och lägga upp bilder där och även här på bloggen!

Däremot så har jag inte orkat fixa kameran så att jag kan lägga in bilderna, har iaf knäpt kort på allt jag shoppat idag!

Meddelande till folket

Jag har återigen lämnat in min mobil för lagning och självklart fanns det ingen låne tel inne så jag är ej kontaktbar. Grattis till mig! Men sådant är livet och livet för ju vidare;P haha. Jag svarar iaf aldrig när folk ringer, har den aldrig med mig heller så blir inte så stor skillnad.

Apoteket

Idag har jag varit på Apoteket och shoppat, ja nog sjutton kan vi kalla det shopping. Sprang runt med en kundkorg och det var över full när jag var klar, herre min skapelse. Kom ut med tre kassar med massor av saker som kommer skydda mig mot allt farligt. Nej herre min skapare (ska nog bli mitt nya ord) vad vi är överbeskydade i vårt vackra land Sverige. Men hey ska vi klaga? Nej det tycker jag verkligen inte.

Jag tycker att jag måste skärpa mig lite, köpt nu kamera men inte använt den. Ska de till att knäppa kort på allt jag köpt/köper och så ska ni få följa med på allt inför Indien och självklart i Indien!

En dag med en stor utmaning

Jag har börjat ringa mina samtal som måste ringas idag, otur för mig att alla bara skickar vidare en nu när det är sommar. Nej men Hey allt kan ju inte gå som man tänkte sig. Har iaf ringt till vårdcentralen och de ska ringa vid 08,30. Resten av dagen kommer iaf se ut ungefär såhär: Ska ta och åka till stan efter att jag gjort mit i ordning och så. Till ICA maxi för att se om de har något att erbjuda, vidare ner på stan för att inhandla allt mellan himmel och jord som ska med till Indien ifrån Apoteket. Sedan till A-boda för att ta en fika med Karin, kaffe till mig tack! Efter det ska jag till Borlänge för att lämna in min mobil ännu en gång, men hallå det är mitt liv, jag älskar att lämna in min trasiga mobil (var inte ett dugg seriös). Sen visar det sig om jag orkar hålla ögonen öppna längre, om jag gör det blir det nog lite fler saker som blir uträttade!

Min utmaning idag blir alltså att vara vaken!

Te till mig!

Nu sitter jag här igen med ännu en kopp te, jag orkar inte göra i ordning kaffe känns så onödigt att göra bara åt mig. Men te funkar väl lika bra det? Har iaf hängt upp tvätten nu, nej nu måste jag erkänna något riktigt pinsamt. Det här är nog första gången jag sätter igång tvättmaskinen själv. Och om jag ska fotsätta vara ärlig tog det allt för lång tid innan jag förstog hur ihela helvete jag skulle gå igång den och vilka knappar jag skulle trycka på. Och ja det är pinsamt och ja jag är en bortskämd snorunge men jag försöker bli lite bättre. Men man bli otroligt lat av att vara bortskämd, van vid att mamma göra allt och jag inte behöver göra något. Men hey bättre sent än aldrig eller hur?

Volontärresor!

Är på lite bättre humör nu, har börjat städa mitt rum lite, FÖR mycket saker överallt. Men måste göra det jätte fint och få ordning på allt innan jag åker så jag har något fint och ordnat att komma hem till. Kom just på att klockan redan är halv 7, tänkte gå och lägga mig en stund till men tror inte jag kommer göra det. Har jätte mycket jag ska fixa idag, ringa några samtal, springa på stan, träffa Karin och springa på Kupolen. Och nu hinner jag ju fixa massa här hemma innan jag åker desutom. Blir att leva på kaffe och värktableter idag så kommer jag nog klara det.

Var inte alls det där jag tänkt skriva, det får ni på köpet. Jag tänke bara rekomendera alla att fundera på att åka som volontär. Och ni som funderat på de så tänkte jag lägga upp länken till de vi åker med!
http://www.volontarresor.se/?gclid=CJ_A1rKooZQCFRuD1QodhQNbtg

Här är den delen som jag har anmält mig till och kommer åka på!
http://www.volontarresor.se/india_barnhem.asp

Är detta priset jag får betala?

Ja är det de här priset jag får betala för att jag jobbar inom äldrevården och hjälper de som skapat den jorden vi lever på? Jag älskar det jag gör på jobbet för det känns viktigt, de känns som om jag gör en insats och det är en underbar känsla. Men här sitter jag 06,00, klarvaken fast jag har jobbat 5 nätter och inte sovit en hel natt än. Jag slog upp ögonen 02,00 inatt och önskade och bad till gud att det skulle vara morgon för att jag kännde att jag inte skulle kunna somna om. Nej gud finns inte, det är bara så, jag har legat och vridit i sängen till 05,20. Nu har jag gett upp, satt på lite te, gjort smörgåsar och satt igång en tvätmaskin. Hey jag ska börja leva ett normalt liv, vara vaken på dagarna och sova på nätterna. Varför kan inte min kropp bara förstå det? Jag kommer inte hinna komma tillbaka till normal dyngsrytme innan jag börjar jobba igen.

Det blir inte bättre av att jag har fått ont i halsen igen, eller mer ont. En helt natuliganledning till det, FÖR LITE SÖMN! Gå och lägg dig kvinna, sov tills du dör.

Och så sitter folk och klagar på att vi får för bra betalt när vi inte jobbar heltid. Men hey, vad är bäst ta hand om våra äldre eller stå på en stor fabrik? Vem får bäst betalt? Just de inte vi iaf. Vi jobbar inte bara de 3-4 nätter och sen är ledig 7 dagar. Vi jobbar 10 timmar per pass, måste vara klarvakna, trevliga, förstående, omtänksamma och allt där imellan. Min hjärna orkar inte mer, jag drömer jobbet, tänker jobbet, jobbet är överallt. Skulle jag jobba 5 nätter varje vecka skulle jag vara död för länge sen. Jag kan lova er en sak, aldrig, aldrig ska jag jobba natt året runt. Visst bra betalt och mycket ledigt, men min kropp vill inte, den vill sova på nätterna. Kan jobba skift men inte bara nätter.

jobb,jobb och åter jobb

Att jobba natt är jobbigare än vad jag någonsin kunde tänka mig, visst det är bra pengar för att jobba så lite som man gör. Men skit vad det sliter på kroppen. Jag har jobbat 4 nätter i rad nu, har en kvar. Skulle ha jobbat fyra men blev inringd i onsdags. Och jag är tröt, tröt som tusan, kroppen hänger inte med och huvudet har stängt av. Jag längtar så ohygligt mycket efter att få gå och lägga mig när det börjar bli mörkt. Bara få sova de där otroligt viktiga timmarna mellan 12-3. Gud, jag skulle kunna göra vad som helst för att få sova just nu, man blir inte riktigt en människa även om man sover rätt mycket på dagarna. Men hey se det posetivt, en natt kvar sen är sängen min. Å gud vad jag saknar min egen säng förresten. Helt klart värt att sova borta nu när livet ser ur som det gör men hey vad min säng är underbar.

Nej nu ska jag äta och bege mig till jobbet, kommer köra hela natten så se upp i G-bo, Bjurs och Sågmyra om ni vill leva i morgon också;P

RSS 2.0