Thailand

Hej gott folk. Hoppas ni har det bra i sverige! Nu har vi varit h'r i 5 dagar, de 3 f;rsta dagarna var det mulet och inte allt for varmt eller okej inte sa varmt for att vara thailand. Idag dar emot var det 40 grader i skuggan och valdigt soligt. Jag brande mig lite igar sa har tillbringat dagen under patasolet. det ar valdigt skont iaf, har faktist kunnat slappna av en del iaf. 

En lite fraga till karin nar jag ar pa g, en bekini som ar rutig, mest bla. ar det nagot som skulle falla dig i smaken? 

Vi har foreten varit och provat bal och studentklanningarn for forsta gangen nyss, det ar over forvantan an sa lange. Men jag har bestallt en bla, kan ni se mig i en bla? jag ar tveksam. Och student klanningen ar vit.

ha det sa bra alla sota barn!

Hej då!

Nu drar vi till Norrköping snart, ska bara försöka äta lite mat sen åker vi. Hoppas ni får ett bra lov här hemma!

Måste hälsa er flickor en sak, (Madde, Lina och Elin) jag har skrivit ut grupparbeterna så jag kan plugga lite på planet på vägen hem! Ha det så bra!

Älskar dig Björnar!

Thailand

Glömade medela en sak, åker alltså i morgon 22/2 och kommer hem 8/3. Vi landar eller ska landa någon gång på kvällen lördag den 8 så är väl hemma i Falun natten till söndagen!

Nervös? Nej inte driekt

Nu har jag stängt min resväska, kommer väl säkert få lov att öppna den 23 gånger pga att jag behöver något som ligger där i, te x p-piller. Men vad spelar det för roll? Nu är ju allt ner packat iaf! Kommer vakna 03,45 i morgon, gå upp kanske 04,00 någon gång. Duscha av mig lite snabbt, sätta upp håret bekvämt och klä på mig. Äta lite spageti och bakon som jag nyss gjorde iordning och sen börjar bilresan 04,45 ungefär. Vi beräknar att vara framme i Norrköping runt 10,00 och planet går inte förens 12,30 eller något liknande. Då är det bara 14 timmars flygg och sen landar jag i paradiset! GRATTIS till mig!

Någon som kommer sakna mig? Det hoppas jag verkligen, men jag kommer inte sakna er! haha Nej då!

Thailand i morgon!

De senaste dagarna har jag vara sjukt stressad. Fått minnesluckor och sovit jätte dåligt, varit på hel spän dygnet runt. Men nu är det iaf nära, somnade så fort jag satt mig i soffan på eftermiddagen. Bestämde mig på morgonen idag att jag skulle skippa träningen ikväll, skulle aldrig orka eller ha tid med det. Nu sitter jag här ca 10 timmar innan vi lämnar Enviken och drar till Norrköping fär att ta planet vidare till Thailand.

Jag längtar, fast har inte riktigt hunnit börjat längta på alvar än. Ska se till att börja packa nu, se så jag får med det som behövs iaf. Fört över pengar till pappas kort så jag har något att shoppa för! kommer bli skoj skoj om jag nu hittar något! Har sagt hej då till älsklingen med, trodde aldrig jag skulle sluta pussa honom. Måste bara erkänna en sak innan jag åker.

Björnar O Olsson, jag älskar dig något enormt mycket jag och hoppas du vet det. Kommer sakna dig mest på jorden under de här två veckorna! Men tro inte att jag kommer sabba nöjet för det;P Jag ska ju ragga Thailändare eller hur? Älskar dig sötast!

Träning

Någon mer än jag som tror jag är på väg att bli sjuk av all denna stress? mamma påstår att jag är varm, men jag förnekar varm= feber och feber är = ingen träning. Aldrig säger jag, aldrig i hela mitt liv. Träning snart, har jätte brotom men jag orkar inte jaga tiden längre. Funderar på att hoppaningen ändå, men har jag verkligen en bra anledning? träning i morgon 08,30 med och så 18,30 i morgonkväll. Åker på fredag morgon ifrån Falu stad, hej då Falun, kommer bli toppen skönt!

Tack för sällskapet Karin, du gör mig glad och får mig att slappna av för en sekund!

Thailand snart!

Jag kom just på den stora nyheten att jag åker till Thailand på fredag. Ingen nyhet för er kanske men jag har inte fattat det än, på fredag alltså nu på fredag. Det är helt sjuk, har längtat i två år nu och snart är det på g! Det lite små tråkiga är att jag måste lämna min älskling hemma. Jag vill ha dig med plutten, snälla? Nej då jag överlever, och när jag kommer hem kanske det är klart att du får din lägenhet! Längtar!

Sömnproblem?

Jag har inte kunnat sova på massor av veckor nu, drömmer as mycket. Så kan ju inte påstå att jag har tråkigt när jag sover, vaknar massor av gånger och drömmer massa skit. Vi var på en föreläsningen går om mentalträning med Mikhal Södermalm, vilken härlig kille. Han påstog också att väldigt många ungdomar går runt med för mycket späningar i kroppen. Och ja jag kan nog hålla med, det kan nog vara anledningen till att jag inte kan sova. Har jätte mycket i skolan, ska snart åka, sjukt nervös och orolig över knät jämt, tänker för mycket på saker man inte alls borde tänka på ska inte gå in på saken men det kan ju ligga något i det han sa.

Apropå knät så var jag och tränade min första ute träning sen den sista juli igår. Undra om någon var nervös och förväntansfull. Det var verkligen as kul, hur roligt som helst, fotboll utomhus slår alla pris. Trode storleken på målet skulle kännas as mysko men jag kännde mig som hemma och det gick rätt bra. Självklart jag är mil ifrån att platsa i ett div 3 lag, men nu ska jag fan tillbaka. Jag är jätte jätte JÄTTE osäker på högerknät, jag vågar inte alls trygga ifrån till höger. Lägger benen under mig och det blir inte särskillt bra. Men vi kom på i slutet av träningen att jag litar inte på knät än och det känns som om det ska börja sig utåt igen. Men något men får jobba på, ska köra rehab hela resan. I slutet av träningen fick jag riktigt ont, har inte hunnit kännt efter nu om det gör ont eller inte. Men jag hoppas på att kunna köra två träningen på onsdag!

Träning

Träning mellan 18,30 till 20,00 ikväll, är hemma runt 21,00

Lägenhet?

Nu har vi varit och kollat in lägenheten, den såg förjävligt ut på golv och väggar men det ska renoveras. Om de byter ut golvet, målar och byter ut kyl och frys så var den jätte fin. Jätte stort vardagsrum, fin toalet och köket var helt okej, sovrummet var också mysigt. Även många gaderober, ifs har inte Björnar lika mycket att fylla ut de med som jag har. haha. Nej men jag tror den kan bli riktigt mysig om den renoverar den och jag får sätta händerna i stället:D

Han som bor där skulle kunna få flytta ut redan i mars, och om de då börjar göra om allt så kanske Björnar får flytta in i april, hur bra låter inte det? Och ja kanske en hel del saker som måste fixas men är inte det lite kul? Kanske kommer ta evigheter men jag är rätt nöjd ändå. IKEA snart kommer jag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.........

Jag är tröt på att göra fel, jämt blir allt bara fel.

Bra eller dåligt?

Är det verkligen någon som bryr sig om detta arbete blir bra eller dåligt? eller rent ut sagt förjävligt dåligt? Jag kommer inte få mer än G i svenska B och det är övning inför nationela proven. Orka sitta och hålla på med det i all evighet, det gör faktist inte jag. Jag har nästan 2 sidor nu har lite mer att skriva men sen får det faktist vara nog.

Det går på lågvarv

Nu börjar det gå segt för mig, kläderna är så gott som i ordning, fått ut en hel del som jag inte använder som ska få bo på vinden. Mitt pluggande har gått och lagt sig tror jag. Jag måste helt enkelt börja ta tag i pluggandet igen, men det känns inte så peppade längre. Men eftersom jag kommer ha fullt upp hela veckan så måste jag göra klart allt idag, hur ska jag hinna? Allt löser sig, så är det alltid. Och du kom på ett nytt problem som har uppkommit i mitt liv. Färgen i min skrivare har gått och tagit slut, jag som älskar att skriva ut allt och ha det i handen. Skjutton också.

Rent ut sagt bomnerslag

Ja ni få människor som har varit in i mitt rum så som det såg ut för en timme sen (är nog bara Björnar) måste kunna föreställa dig vad jag gått igenom den senaste timmen. Det är kläder precis över allt, och ingen ordning på något. Men jag har taigt mig till botten av min soffa och sängen är nästan tom. Tyvärr ligger det en hel del på köksbordet, köksbänken och soffan i hallen. Men va fan ska man göra av kläderna då?:P Börjar få ordning på vad jag ska ha med mig och vad jag behöver fö kläder till veckans träningar. Det går framåt med andra ord!

Godmorgon gott folk!

Idag känns det som en bra dag, jag har nog fruktansvärt mycket nytta som borde göras, nästan måste göras. Men det känns som en bra dag. Jag och mamma är ensamma hemma fortfarande, pappa kommer väl hem om några timmar! Min kära pojkvän jobbar 12 timmar idag, 6-18 tycker lite synd om dig sötis.

Jag kommer att ha fullt upp idag,
Städa rummet är ett måste, kläderna måste in i gaderoben innan jag åker.
Skriva klart svenskan, börja på engelskan och plugga lite psykologi
Börja planera vad som ska med till Thailand så vi kan tvätta upp allt.
Packa ner alla hudprodukter, mediciner mm
betala kryssningen
Städa bil borde också göras men det hinner jag nog inte.

Tyo 17,20 ska jag åka till Grycksbo för att kolla på lägenheten. Det betyder alltså att allt detta ska vara gjort innan klockan 17,00!

Mor och dotter kväll!

Idag är min far, bror och pojkvän ute på egna äventyr och det ger ju ett perfekt tillfälle till en mor och dotter kväll ikväll. Vi myser i soffan och ser på melodifestivalen. Käkar lite onyttiga saker och har det allmänt väldigt mycket. Katten är ju självklart med ockdå, våran kära Ståffe!

Måste bara medela att i morgon klockan 18,00 ska jag och Björnar kolla på en lägenhet! Hur skoj ska inte det bli? Jag har börjat planera allt som är ett måste när man flyttar så någon av oss har lite koll. Självklart inte jag som ska flytta så pojke ska få bestämma allt (nästan iaf) haha. Jag ser fram emot det, väldigt mycket eller kanske lite för mycket? IKEA är ett himelrike, jag vill åka till IKEA låt mig flytta istället och ge mig en miljon på köpet!

Mysig eftermiddag!

Det blev en vända till Falu stad, Telia butiken stängde precis när jag kom. Jag blev helt enkelt utkörd innan jag kom innan för dörren. Jag provade istället BH:ar och hittade en jag trivdet i och han även köpe 4 boker som ska med till Thailand. Efter det kom mina kära vänner/pojkvänn/flickvän ner på stan och vi drog vidare till kupolen. Där besökte vi ännu en underklädsbutik som enbart hade en model utan band, jätte dåligt tycket vi. Den satt inte ett dugg bra så jag har bestämmt mig för den i Falun, kostade inte mer än 300 kr och det var ju en fördel. Nu ska jag bara ha en studentklänning som är syd efter BH:n och mig! Vi forsatte till Telia butiken på kupolen istället och fixade allt. Så när jag kommer hem ifrån Thailand har jag telia istället för comwiq men samma nummer! Vi tog en väldigt god och mysig fika innan vi begav oss till donken för att mobba Sarah som jobbade. Det tog sin lilla tid innan hon såg sina kära vänner men vi fick oss en pratstund när det hade lugnat ner sig.

Vi begav oss återigen till Falun efter att ha köpt lite blommor. Hämtade min bil och så skjusade jag hem min vän Lina. Hon var så snäll att jag fick låna hennes toalet och mysa med Wille!

Nu är livet nära!

Min älskling och jag ska och kolla på lägenhet åt honom i morgon. I grycksbo ifs men det ska bli hans egna hem och mitt andra hem. En tvåa till och med, väldigt stor två och jag hoppas att det är fin och så. Det ska upp nya tapter och nytt golv tror jag. Och undra vem som ska vara med och välja? Jo rätt gissat JAG! Och hur mycket min älskling inte vill så ska jag dra med honomtill IKEA, det stället är nog ett himelrike, det finns ju allt, alla små saker varje tjej vill ha i sitt hem. Mysigt ska det bli!

En inbjudan till dig!

När jag ändå är på g måste jag ge er gott folk en inbjudan. Jag måste ta en vända till kupolen och Falu stad idag för att leta efter den perfekta BH till min studentklänning. Det betyder alltså att jag vill ha sälskap på en lite shoppingrunda och gärna en fika:D Jag är sugen på en god kopp kaffe och en kaka, snälla någon som vill göra mig sälskap? Tiden spelar ingen roll för mig, jag ska plugga en del idag men det kan jag göra när om helst!

Godmorgon!

Idag har det varit en mysmorgon! Jag vaknade före 9 idag och älskligen sov. Jag bestämmade mig för att låta honom sova ett litet tag till. Han var inte alls så pigg på att vakna när jag ville att han skulle vakna, men alla vet väl hur man får sin pojkvän att vakna på bästa sätt?;) Nu har vi myst i 1½ timme, bara massa mys. Armar och ben slingrande runt varandra och bara myst och halvsovit. Vissa stunder i livet kan man börja undra varför i hela friden man tvekar om att ha en pojkvän. Det är ju typ och exakt det mest underbara som finns. Malin Wikberg är lite kär tror jag, kvällen igår och morgonen idag har varit de bästa på jätte länge! Helt klart värt det!

Om en vecka bra precis ligger jag på andra sidan jorden och solar:D Solar och njuter av livet!

Tårar, tårar som rinner.

P.s I love you, en otroligt vacker film, ja det är det rätta ordet, vacker. Jag brukar aldrig gråta till filmer men den här blev jag tagen av. Mycket fin film med andra ord. Jag och älsklingen lärde oss en del under kvällen, saningen är att kvinnor inte vet vad de vill ha, alla är rädda för åldern men det vackraste som finns är att växa gammal med någon och det finns ett liv efter ett brustet hjärta. Och jag måste ju bara hålla med, det är helt sant finns det något vackrare är attväxa gammal med någon?

Det fick mig att börja tänka massor. På vad jag har, vad jag har som jag inte tar vara på eller uppskatar nog mycket. I min säng ligger nu en underbar själ, en själ som får mig att le, sårar mig och får mig att älska livet. Det är den människan som betyder mer än vad jag någonsin kommer kunna förstå även den människan som kan såra mig mest av alla. Jag tror aldrig jag kommer kunna ta vara på tiden med honom tillräckligt bra, jag kommer alltid slöa tid på att vara arg, sur och grinig. Jag började tänka på vad jag har, hur bra vi har det och hur bra vi kommer att få det. Jag har aldrig velat bli en sån som stannar i Faun resten av sitt liv, en sån som inte har några planer med livet eller bara hänger med. Men jag tror jag är en sån som har för mycket planer för mitt liv, en sån som vill för mycket. Jag är besatt i tanken att planera allt, att inte bli kvar här, upptäcka världen iaf fler ställen än Falun. Men vad är det igentligen jag vill? Ja, nog är jag kvinna och det kanske är så enkelt att jag inte vet? Jag vet inte vad jag vill, vill bara att allt ska vara perfekt!


Middag, bio och myskväll!

Nu ska jag och älsklingen åka till den stora staden Falun för att på börja våran myskväl tillsammans!

Plugga eller vadå?

Kom hem för ett tag sen, jag och Lina fick en del gjort iaf, känns skönt faktist. Var till ICA maxi och inhandlade en del saker till resan och sen var vi även till tandläkaren. Jag höll Lina i handen haha. Haft svenska och äntligen hittat rätta lärara för så jag nästan fick min idrottsuppgift. Jag har skickat ett mejl till henne så hon skulle skicka över den till mig. Kommer väl säkert inte få den förens på måndag men då är det så. 

Nu ska jag sätta igång och skriva lite på svenska uppgiften, läsa psykologi och fundera på samhällskunskapen. 

Planerade min helg igår kväll. Sen inte så skoj ut men sånt är livet när man ska roa sig i två veckor. Idag blir det plugg fram 3 kanske. Älsklingen kommer hem hämtar mig före 4 och vi tar en vända till Falun och äter och sen Borlänge och ser på bio! Efter det avslutar vi kvällen i min säng:D

Imorgon blir det en hel del plugg och förhoppningsviss något annat skoj, orkar inte sitta och plugga hela dagen måste ju umgås med folk, eller? Sönda ska min svenska uppgift vara klar, så jag kommer sitta där tills den är utskriven och klar. Även samhällskunskapen ska ha en diskutionens del och psykologin ska ha fått sig en omgång. Men som sagt, ja vill göra något kul innan jag åker. Någon som vill leka med mig? 

På väg....

Jag ska snart bege mig mot skolan, det är brottom mycket brottom. Ändå sitter jag här som vanligt, men det är något man får ta. Försöker tvinga i in lite frukost nu, jag hatar verkligen frukost. Bilen står igång och håller på å bli varm, tandborsta och sen ut och skrapa rutorna. Jag hatar även att skrapa rutorna, typ det värsta som finns, eller inte.

Börjar inte förens 11,45 idag, men jag och Lina ska plugga religion. Hoppar vi börjar bli klara med det idag. Ska försöka få tag på idrottsuppgiften så jag kan göra den i helgen. Slutar 12,40, ska hem och plugga då sen kommer älsklingen och hämtar mig. Vi ska in till stan, äta pizza, mysa och sen se på bio. Efter det ska vi hem till mig och sova! Mysigt!


Alla hjärtans dag!

Jag har skrivit religionen nu, iaf sammaställt all fakta jag har hittat. kommer behöva göra en hel del till sen också. Men jag och Lina ska träffas i morgon och gå igenom vad vi har kommit fram till. läsa igenom och hjälpas åt. Sen blir det power point och massa annat smått och gått.

Jag och Björnar ska se på bio i morgon, kanske äta lite mat innan, pizza vad annars?;P Kommer bli jätte mysigt, sen om jag inte har fattat det hela fel så ska han sova här!

Han ska jobba extra i helgen och på måndag, jag har träning måndag, onsdag och torsdag sen åker vi tidigt på fredag morgon. Kommer även ha en hel del att plugga, ska försöka göra klart svenskan i helgen, religionen och samhällskunskapen ska vara så gott som klar, kommer behöva en del jobb nästa vecka. Har en idrottsuppgift jag måste fixa nästa vecka och så en del psykologi att jobba med, har prov efter lovet. Kan vara bra att plugga lite innan så jag iaf vet vad det handlar om!

Mamma blev iaf glad över blomman! Jätte glad faktist och hur underbart är inte det?


Alla hjärtansdag present till mamma!

Jag var på stan och köpte en blomma åt mamma! tycker hon är värd det efter allt hon gör för alla andra. Blev ett hjärta med en röd kruka, lite fint. Hon kommer nog bli jätte glad och nöjd. Mamma och pappa ska ut och äta middag idag, de har varit tillsammans i 24 år. Så jag blir ensam hemma, äta middag för mig själv. Men det blir spagetti och bacon så jag klagar inte:D

När jag och Elin var in på blomsteraffären var det jätte många killar där. Hur söta som helst verkligen. Det är faktist inte så svårt, det är bara att ställa sig i kö, säga hej jag vill ha hjälp att köpa blommor till min tjej. Kanske några rosor eller nu vd man vill ha så fixar de det åt en. Jätte enkelt, och en stor applåd till alla killar som har köpt blommor eller ett smycke!

Nu är det ljust igen:D

Igår när jag och Karin var ut och red så kom vi precis tillbaka när det blev mörkt och det går så fort. Helt plötsligt är det bara mörkt. Och nu, när jag skrev sist så var det jätte mörkt ute och nu är det jätte just. Helt otroligt, undra vem som skapade jorden igentligen.

Min mamma är sötast!

Vaknade precis, jätte tröt och skulle gärna börja dagen med en lång sovmorgon med en söt pojk i sängen. Men själv som jag är så går jag upp och sätter på radion. Och vad ligger det på bänken? En stor lapp från mamma och fyra choklad hjärtan till MIG! Tänk vad lite choklad kan göra en glad:D

Dagen kommer att se ut så här, ettorna har frilufsdag så alla lektioner förutom träningen är inställda. Vi kommer inte vara många alls på träningen så jag hoppas på en väldigt rolig träning. Sen ska jag och Elin plugga Samhållskunskap, vi måste verkligen börja bli klara nu. Efter det kanske det blir engelska eller så tar jag en buss hem. Hemma måste jag börja plugga religion! Det är ett måste idag.

Hade tal igår, jag gjorde det och det är jätte skönt att ha det gjort även om jag kunde ha gjort det väldigt mycket bättre. Nu är det över och jag har en mindre uppgift att koncentrera mig på!

Pålle

Jag har ridit pålle idag, STOR pålle. Jag och Alban ägde skogen som vanligt, måste säga att jag är ganska duktig. Jag börjar nästan bli förälskad i den där hästen, och i själva grejen:D


Kanske är jag nästa stjärna:D

Idag är det inte kul...

Idag var det faktist inte kul att gå upp ur sängen, inte ett dugg kul. Om ni tar hänsyn till mitt språk så ska jag ta det på ren svenska. Fy fan va jobbigt det var att gå upp idag. Jag håller på å sommnar redan, har inte hunit gjort mer än att satt i linserna och satt på radion.

Jag ska ha träning snart, eller det är ju ett tag kvar, 08,30. Ska försöka packa ut alla grejer i bilen, få den varm och skrapa rutorna. Jag tycker inte om att skrapa rutorna. Men ska man vara så dum att köpa sig en egen bil när man inte har as rika föräldrar som köper en jätte snygg ny bil åt en så får man skylla sig själv. Har inte ens vågat kolla på termometern, tänk om det är kalt ute. Då vill jag inte gå ut, kan man sjukanmäla dig för att det är kalt ute? Skulle inte tro det men jag skulle bli glad om man fick det.

Vi ska ha vårt svenska tal idag, låter det kul? Nej inte ett dugg, eftersom jag inte kan det alls. Lena sa att hon rekomenderade oss att inte ha hela texten att kolla på utan stördord. Men om man inte kan texten nog bra för att kunna skriva stödord då? Och ja, jag kommer garanterat tappa bort mig och vimsa till allt, men vad gör det? Det är ju en värdslig sak.

Nu är det dags att dra på mig träningskläderna. F
örsöka tvinga i mig lite frukost, iaf en apelsin.


Packat för ett år.

Ja det känns som om jag har packat för ett år. Det ligger träningskläder över hela köksbordet till i morgon. Packat väskan med allt som ska med till efter träningen och sen ridkläder till eftermiddagen. Ja just det väska till dagen i skolan och optiken. Så ja en hel del saker ska med i morgon, kommer väl glöma det mesta hemma men vad gör det? Ifs ganska mycket, men man överlever ju iaf.

Ska bli toppen skoj att få lite frisk luft högt uppe ifrån en hästrygg iaf. Jag och Alban är ett radarpar som världen inte får skåda så ofta. Vi är helt enkelt bäst. Haha okej jag överdriver nog lite, jag är ingen stjärna på hästryggen men jag stormtrivs verkligen. Det är värt allt jag måste ta igen de andra dagarna:D

Tänk var enkelt....

Tänk vad enkelt det vore om man fick gå naken varje dag till skolan. Då skulle man aldrig behöva tänka och packa kläder tills i morgon efter träningen. Det är på tok för långt fram för att funda på nu. Sen måste jag leta kläder inför ridningen i morgon. Borde inte vara så svårt eftersom jag hade de för inte allt för länge sen.

Vi gillar naket okej?

Skum människa = skum medicin

Nu måste jag och pappa tok äta, det är nämligen bara ca 30 min kvar. Sen är det någon skum människa som har kommit på att man kan bli väldigt sjuk i magen när man är i Thailand om man inte dricker skum medicin. Så vi måste inte äta en timme före vi ska hälla i oss äklig magmedicin för att få två trevliga veckor utan spyor i Thailand. Om jag inte mins fel smakar det inte gott inte.

Mycket trevlig dag.

Idag har jag och Madde umgåts med Linas "bliviande man", Linus. Pratade bort över 1 timmes lektion och åt lunch tillsammans. Mycket trevligt måste jag säga, lite varje dag man får trevligt sällskap inte. Vi fick även träffa två coola killar som håller på med mångkamp, enligt Linus var de inte alls coola men det tycker jag ändå.

Sedan bar det av till ishallen för att åka skriskor. Det blev inga skriskor eftersom jag var nästa på tur för att gå till sjukgymnasten. Så jag kilade iväg till FK-arena för att träffa henne. Hon var upptagen så jag roade mig med ett personligt samtal när jag väntade, MVG- till mig. Ska uppdatera mina mål så skulle han ta bort - :et.

Sjukgymnasten gick också bra, jag måste träna en HEL del koordination. Mitt knä far i väg åt alla håll förutom i den riktningen det var meningen. Hon gjorde upp ett program åt mig, före jag åker till Thailand och när jag är i Thailand. Sen kommer hon förnya det eftersom det bli bättre, kan  man ha mer tur? En super bra målvaktstränare i skolan och en sjukgymnast?

Dagen börjar bra!

Lyssnar på P4, pappas älsklings kanal! Har inte allt för mycket att göra innan jag ska åka, så jag dansar omkring och nynar för mig själv. Helt underbart. Har hittat lite varma kläder som jag ska ta på mig!

Jag har till och med gjort lite nytta, har skrivit ihop mitt personliga brev till jobbansökan. Igår kväll lyckades jag åstakomma mitt CV. Så nu är jag redo för att söka jobb på alvar, frågan är bara var? Jag vill inte bara ha sommarjobb utan vidaranställning med, är det för mycket begärt?

Nu ska jag kläpå mig och fixa i ordning bilen för att ta ut den på en lite åktur :D

Rutiner

känns som om allt jag gör är rutiner, finns ingen skilnad och jag kommer inte ihåg en fjärde del av vad jag gör. Mycket tråkigt måste jag säga. Idag ska jag iaf in till skolan för att ha engelska i 1 h, sen blir det att åka skriskor i 1 h. Jag ska ta med mig träningsdagboken och försöka flörta till mitt ett personligtmöte så han får kolla igenom den. Annars hinner jag inte göra det innan jag åker och det skulle vara surt.

I morgon kommer det bli väldigt mycket. Träning 08,30, skola till 14,15 med svenska tal där någon gång, optiken 15,00 och sen rida i Sundborn. Jag kommer vara helt slut. Och på torsdag morgon ska jag upp och träna igen 08,30, någon som tror knät kommer må bra? Ja jag hoppas det, efter idag har jag ingen aning eftersom jag fick så sjukt ont förra gången. Men träningar och ridning borde det må bra av förutom choken att det blir för mycket.

Håll tummarna för mig!

När det inte alls går så bra.

Jag har nyss försökt söka jobb. Hur bra kan det gå när man inte ens har ett cv? Ja nog för jag skylla mig själv allt men hur kul är det? Jag har skickat in nån snabb ansökan iaf. Får väl sätta mig ner och skriva det där dumma cv:t någon gång så jag får nå jobb. Det är ju faktist inte så svårt bara man tar tag i det så jag ska nog göra det inom snar framtid. ANNARS BLIR JAG ARBETSLÖS OM CA 4 MÅNADER. Skrämande tanke va?

Hemma igen!

Kom hem från skolan för ett litet tag sen. Blir lätt lite slö och slapp när man kommer hem, vill inget annat än att lägga mig i soffan och kolla på tv. Men nej, jag måste plugga, plugga och plugga.

Jag har iaf åstakomit en del idag. Jag och Elin skulle göra samhällskunskapen, men det fanns ingen dator. Typiskt. Vi sammanställde lite för hand, hämtade lite lappar som kan vara bra att ha och hittade till slut en dator. Skriv bara in lite gran och sen roade vi oss med studentkryssningen. Vi gick in på internet och fixade allt så nu är det bara för mig att betala när jag fått pengar av Elin. Kommer bli toppen skoj det där.

Det har börjat gå upp för mig att jag faktist åker till Thailand snart. Har nog inte fattat det än, är lixom snart dags att packa.


Godmorgon

Jag vaknade 25 min föra innan klockan ringde idag. Kände mig pigg så jag gick på toaleten och sen mysigt jag ner mig i sängen igen för att bara njuta av mig sköna säng. När det var dags att gå upp så var jag inte lika pigg längre;P Men bara man kommer igång är det helt okej. Ska åka med 09,10 bussen till skolan, vara där i 1-1½  timme kanske. Kom på att det skulle vara en perfekt dag att åka till Borlänge och kolla på BH idag men så blir det inte eftersom jag åker buss. Får ta en buss hem och plugga istället. Det kan ju nästan bli lika skoj;P

Ha en bra dag!

Snart är det nattinatti

Snart styr jag mig själv mot sängen, jag ska "dejta kudden" som en viss person brukade utrycka sig;P Ett bra utryck för det är precis vad jag tänket göra. Ska bli jätte skönt att få sova lite, längtar faktist till att få krypa ner under täcket, mysa ner sig i kuddarna och önska mig själv en bra nattsömn!

I morgon ska jag bara till skolan för att jobba lite samhällskunskap. Måndagar har blivit lite av ett skämt om jag ska vara ärlig. Jag har lixom ingen lektion på måndagar, det är helt sjukt. Och vi klagar på att vi har så jobbigt schema;P Sen ska jag väl hem och forsätta plugga. Kommer att åka buss i morgon så kommer nog bli lite väntetid på stan också!

Matdags

Nu är det dags för mat igen. Håller på och kokar spagetti nu, ligger en jätte god pasta sås med tonfisk i kylskåpet jag ska ha till! Ska åka till träningen ca 16,15. Har lagt ner pluggandet för en stund eller för några timmar. Tänkte ta och fixa inför mårgondagen istället och städa lite. Så kan jag ta nya krafter när jag kommer hem från träningen. Finns iaf en lite större risk för att jag pluggar då än det finns att jag skulle göra det nu.

Ska försöka hålla konsentrationen uppe hela träningen idag, känns som att det kan gå bra bara jag går ni för det med en bra inställning. Om jag inte ger upp och ser det lilla posetiva som finns så kan det gå bra. Jag måste görja komma tillbaka nu om jag ska kunna ta platsen i A-laget till säsongen börjar. Vi går ut nästa måndag tror jag, den 18. Då börjar alvart igen!

För att inte tycka allt för synd om mig själv.

Det är ju faktist inte allt för synd om mig själv, jag har valt själv att åka till Thailand och jag är grymt glad att projektarbetet är avklarat. Och min älskling jobbar faktist, och det är inte en rolig dag. Han gick av klockan 10,00 igår och började klockan 06,00. Har 12 timmars pass idag så han jobbar hela dagen till 18,00 ikväll. Jag tycker sjukt mycket synd om dig sötis. Jag tror inte jag skulle palla att jobba på det viset. Men för att vara lite posetiv så har han bara tre nätter kvar efter dagens pass och sen är han ledig med mig i 7 dagar! Jag längtar tills dess! Då hinner vi umgås lite innan jag åker till Thailand för det är ju inte allt för lång kvar nu.

Livet består av skolan

Jag har iaf fått ner några rader på svenskan, men som Lina just sa, man borde ha talet klart nu så man bara kunde öva in det. Det skulle ju vara perfekt. men nu är det inte så, finns mer än bara talet att göra klart, allt för mycket annat. Jag har även börjat på den andra svenska uppgiften, den känns tung, inte ett dugg rolig;P

Känns som om jag har fått undan lite iaf, nu har jag bara de två stora grupparbeterna kvar. Men det kommer veckan få ta tag i. Skulle vilja göra klart båda svenska uppgifterna nu, skriva ut de och vara nöjd men jag känner inte att jag orkar. har pluggat sen 10,00 idag och är tröt i huvudet.

När man lever att tråkigt liv.

Känns som om jag är väldigt tråkig nu för tiden. Alltid nykter, inte med ut på krogen, ingen tid att umgås med folk. Bara plugg, plugg och plugg. Jag har iaf läst det jag skulle i psykologin, jag misstänker att den där håkan kan komma en vacker dag och säga, om .... dagar har vi prov. Och ingen har börjart läsa boken, det vill inte vara vara med om just nu så jag har läst de 3 första kapitlen. Även den där artikel vi fick sist tog jag mig igenom, jätte tråkig och gick segt att läsa den. Eftermiddagen fram till träningen kommer bestå av svenska, har två uppgifter jag måste göra och jag har en känsla av att jag kommer slita hået av mig. Svenska är inte min starka sida och jag har ingen aning om vad jag ska skriva.

Har alltså träning klockan 17,00-19,00 ikväll. Var länge sen jag tränade med laget nu, ska bli skönt och kul att träffa alla igen. Känns fortfarande hemskt att träna eftersom jag är så sjukt mycket sämre än de andra.

Mamma och pappa åkte precis, de kommer vara vara borta i några timmar, rätt skönt måste jag säga. Får käka lite mat som finns i kylskåpet innan jag åker på träning, eller ska väl äta lite nu med. Blir en god köttgryta till lunch och en god pasta sås före träningen. Sen får vi se vad mamma och pappa har gjort tills jag kommer hem efter träningen!

Uppe och pigg!

Det känns bra, somnade vid 23,30 igår. Vaknade nu vid 09,00 och det känns jätte bra att vara någolunda pigg och vara uppe i tid.  Mamma håller på att göra frukost åt oss nu! Sen blir det plugga av, jag hoppas att jag har lite motivation kvar tills idag. Är så sjukt jobbigt att göra något när man vill spy över det. Blir inge bra och man får väldigt lite gjort. Men nu ska vi vara posetiva! bli nog själv en lite stund hemma, jätte skönt då kommer det gå lite fortade ett göra något.


Det går framåt.

Idag har jag iaf pluggat till skillnad ifrån igår. Men jag är inte nöjd ändå, skulle behövt plugga undan en hel del mer. Men jag får väl vara nöjd ändå, hinner inte göra mer idag. Får sätta igång i morgon igen. Talet måste vara klart i morgon och den andra svenska uppgiften ska vara så gott som klar. Ska läsa 10 sidor till i psykologi boken och läsa klart artikeln vi fick,  lite engelska borde jag också få klart och så börja lite med religionen.

Veckan kommer bestå av religion och samhållskunskap i massor. Öva in för talet och fixa till svenska uppgiften, göra en idrottsuppgift som jag hoppas att jag får i veckan ja det är väl det jag ska sysselsätta mig med i veckan.

Kakor!

Nu har jag bakat lite, blev inte så många kakor men jag hoppas att det räcker. Det blir ju massa tårta och sånt med så det ska nog inte vara några problem. Ska ha på lite choklad på kakorna när de har svalnat lite.

Är fotboll på tv nu, kanske ska kolla lite eller så ska jag plugga lite till. Det är väl det jag borde göra igentligen men orka det. Måste börja göra mig i ordning vid 5, har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Men det löser sig så småning om.

Svenska tal

Nu har jag ordbajsat i 1½ sida, ska få ner iaf ½ sida till och så måste jag ändra massor och skriva om. Lära mig allt och skriva stödors. Nu ska jag se till att läsa lite psykologi och jag borde börja med den andra svenska uppgiften med men jag tycker att det räcker med svenska för idag. De andra 10,000 sakerna jag måste hinna göra dag vill jag inte ens tänka på.

Måste börja fixa in för kvällen med, paketen är klara och nerpackade. Ska duscha, välja kläder, fixa i ordning mig och kanske baka lite. Kan slänga ihop något litet och gott man kan sitta och småäta på. Trevligt att träffa alla tjejer igen på samma ställe, händer ju inte allt för ofta.

Pluggar

Jag har just kommit på att jag suger på att plugga. Jag skulle behöva lära mig att läga mig på en G nivå. Jag vet att jag aldrig kommer få mer än G i den här kursen så varför ska jag lägga ner as mycket tid och ork på det när jag inte behöver? Jag är besatt i tanken på att vara så förbanat bra och göra mitt bästa jämt. Varför inte bara göra det som krävs av mig?

Har börjat på mitt svenska tal, kommer bli as dåligt. Ska prata om Askungen och barnarbete, iden är ifs jätte bra och det är Kattas förtjänst. Men hur bra jag kan göra det de var en helt annan sak. Ska forsätta nu se vad jag kan få ner på papper. Talet ska vara hela 5 min:O

Askungen

Varför stoppade inte Askungens pappa hennes lidande? Var han död? eller var han bortrest väldigt mycket eller varför blev hon slav i sitt eget hem?

Skolan

Tråkigt, ja det är nog rätt ord. Jag och Elin skulle sätta igång med samhällskunskapen, det gick på lågvarv. Vi kom aldrig igång och nu är tiden ute. Vi fick ner tre stycken på datorn, inte alls särskillt bra. Jag tänkte forsätta själv men det går inte. Min hjärna funkar inte idag. Jag har iaf letat lite bilder igår till svenskan, eller okej det var Jim som letade bilder åt mig;P Nu ska jag gå och äta lite äkliga pankakor snart.

På planet på två veckor:D

Är det någon som kan fatta att jag sitter på planet till Thailand om två veckor? Det är något som jag har längtar efter i två år. Sen vi kom hem förra gången med andra ord! Thailand är nog det mest underbara stället som finns på jorden. Tyvärr kan jag inte se fram emot det med glädje utan med sträss och en otrolig ångest. Är så sjukt mycket jag måste hinna göra och jag kommer behöva plugga ända in i det sista.

Fredag = snart helg!

Jag är fruktansvärt tröt på att få lov att gå upp på morgonen. Allt känns bara så onödigt, gå till skolan och vi gör ju ingen nytta. Jag har hur mycket som helst som jag måste göra men mina krafter räker inte till. Det är så många måsten just nu så jag orkar bara inte.

Det blir att gå och lägga mig tidigt hela helgen för att iaf gå upp senast 10 för att plugga gärnet. Den här helgen måste jag verkligen göra det. Det får inte komma några undantag. Och jag måste se till att jag får sova ut, äta riktigt med mat och få bort alla måsten från huvudet så jag kan börja sova på nätterna.

Jag ska iaf till skolan snart, borde stå i duschen nu. Ska vara där till 10, jag och Elin ska göra vårt samhällskunskaps arbete om BRIS. Och dag måste vi komma långt, vi måste iaf ha bestämt vad som ska vara med, alltså ha samlat ihop fakta, komma på hur vi ska redovissa och börja göra i ordning det. Tider börjar rina ut nu, någon mer än jag som märker det?

Ibland är livet tråkigt

Vad har jag gjort idag? tyck synd om mig själ, sömnbrist till 1000 och nu även blodbrist. Nog är jag medveten om att jag bli loj och lite seg efter att ha gtt blod men jag har inte riktigt tid med det. Jag har alltid inte uträttat någon nytta alls idag. Och det betyder att jag har planerat min helg helt ofrivilligt, PLUGGA är vad som kommer stå på shemat hela och då menar jag precis hela helgen. Jag har jätte mycket att göra men tar inte tag i det, jätte mycket verkligen. Och det blir inte bättre av att inte plugga.

Jag har iaf lyckas tränat idag, gickl bättre än igår SKÖNT. Mitt finger är i dubbelstorlek, nej nu ljug jag inte så stort men stort. Varit till blodgovaren och tömt mig på blod och gjort prov. Provet gick, hmm ja jag har ingen aning. Inte ett MVG iaf och det är det enda jag nöjer mig med. Men hade jag pluggat? Nej just det, läste igenom papperna i måndags en gång, kom jag ihåg något? Nej just det, skyll dig själv.

Min älskling jobbar, jag hatar när han jobbar just nu. Jag har inte sovit på allt för länge, tänker på så mycket skit. Jag behöver göra så mycket mer än vad jag gör och det gör att jag inte kan slappna av utan spänner mig dygnet runt. Jag drömer, vaknar, vrider på mig, ligger halvaken eller helt vaken större delarna av natten. Han har iaf ring idag, tack älskling!

Idag är det onsdag

Träningen gick åt helvete idag, inte ett dugg kul när det går så dåligt som det gjorde. Var och sprang på stan med Elin efter skolan, Bjönar kom ner och jag sprang där med honom ett tag. Åkte och fixade saker och nu är jag hemma. Måste plugga nu, har prov i morgon och har inte puggat:(

Min älskling är här, jag behöver inte sova själv inatt!

Träning på G

Ska äta lite frukost nu, eller okej jag ska äta spagettilåda. Är det inte det godaste som finns? Jag måste faktist säga att det är det, mammas spagettilåda:D Mums

Dagen kommer börja med en träning, ett pass med mycket målvaktsträning hoppas jag. Även om det är skotträning behöver jag ha lite hjälp, för jag gör inte rätt. Det gör jag verkligen inte, ligger en aning efter.

Ha en bra dag!

Tisdag

Jag är tröt, helt slut. En väldigt upptagen dag, minstsagt. Har hänt en hel del idag, kännt mig jätte konstigt sen jag kom hem, som om jag ska svimma vilken sekund somhelst. Orkar inte skriva om dagen nu, har iaf läst ut min bok!

Frilufsdag.

Det är inte min grej, inte på vintern. Vi "fick" vara med på tvåornas frilufsdag bara för att eller för att det ska gå på vårt idrott och hälsa B betyg det har jag ingen aning om. Jag ska iaf till Slätta och fiska, förstår ni FISKA. Nej jag vill inte, fiska är inget för mig. Enda gångerna jag har fiskat var när jag var liten eller en gång när jag var med Johan ut, eller de aglande(eller vad fan det heter) och vet ni vad jag fick göra då? Bära bort den halvdöda fisken när det small. Karin tipsade iaf att jag skulle ha godis hallon på kroken. Men jag har inga men kanske kan stoppa på nå annat gott.

Nu ska jag värma mjölk och göra oboj, göra mackor och kläpå mig!

Nu vill jag inte vara med längre

Nu tänker jag göra mig i ordning för natten, läsa lite bok och sen sova.

I morgon ska jag ha det jätte tråkigt. Vi har blivit tvingade att vara med på frilufsdag med tvåorna i morgon. Jag och Elin ska ut och fiska, hur kul kan det vara? Jag har köpt massa saker att tugga på, sen ska jag göra varmchoklad i morgon innan jag åker. Massa varma kläder är ett måste, annars kommer jag att dö. Jag kommer ge mig av vid 08,00 i morgon, min bil är i väldigt stort behöv av att tankas. Jag glömade att takna sist, så jag har åkt ett antal mil med lysande bensin lampa. Men jag borde klara mig in till Falu stad igen. Ska träffa Elin vid affären i Slätta klockan 08,45.

Hoppas ni njuter mer av dagen än vad jag kommer att göra!

Upptagen?

Jag missade enda programet på TV jag tänket unna mig att se på. Jag har inte hunnit lugna ner mig en sekund idag. Vet inte riktigt varför, nog har jag väl gjort en hel del nytta idag men så mycket? Känner mig helt slut, urpumpad och redo för sängen. Men jag kan inte slappna av, inte komma ner i varv. Känns som jag har 23 saker till att göra idag.

Plugga, plugga och plugga

Jag har bara 46 sidor kvar i min bok, känns bra. Borde ha läst ut den i fredags men har inte läst något alls sen i onsdags. Skyll dig själv. Har börjat plugga lite småt på träningsläran (prov på torsdag), kollat igenom svenska uppgiften måste nog skriva klart den den här veckan. Kommer inte bli lätt alls, vet inte hur jag ska lägga upp det. Men gör jag klar svenskan, läser på och skriver ner fakta om religionen, gör klart specialidrottsuppgiften, och självklart skria träningslära provet så har jag fått en hel del gjort. Ifs måste jag och Elin börja bli klar med samhållskunskapen med. Det kan bli bra om jag ligger i med andra ord;P


Planering

Nu har jag planerat plugget den här veckan, ganska mycket som ska göras innan jag åker til Thailand eller det är mycket som ska göras. Om jag gör klart i stortsätt allt som jag har nu den här veckan så kanske jag hinner, problemet är att det är 1000 saker. Är några uppgifter jag inte fått än och några ämnen jag inte vet om jag får lov att göra mer i. Har iaf planerat måndag-onsdag. Sen får vi se hur mycket jag har hunnit med!

Hel trevlig dag!

Det börjar höra till vanligheten att Karin gör min dag och så även idag. Hon ringde lite oväntat när vi skulle testa ny träningsoveroll. Hon bestämde sig för att slänga på sig lite kläder och åkte in till stan! Vi fikade, pratade skit och uträttade en hel del nyttiga saker. Satt in min lön på kontot, fixade min glasögon, beställde tid för synundersökning åt mig och mamma, fixade internetbank och öppnade ett konto, köpte mat, kollade på kläder, köpte skum åt mamma och köpte två halsband var på rea sen har jag väl glömt resten. En hel del mer än vad jag tänkt göra och ett fruktansvärt trevligt sällskap! Blev alltså 15,20 bussen ändå fast dagen såg ut att gå i kras. Vi pluggade inte mer än kanske 30 min, en stor besvikelse. Så jag tänkte åka med 12,30 bussen istället. Men när man får trevligt besök av Karin såklart mn stannar kvar!

Godmorgon!

Idag är det mängder med snö ute, snöar inte nu iaf och det är skönt. När jag vaknde för ca 40 min sen var det bara jobbigt, jag har ingen lektion idag igentligen. Ska åka till skolan och jobba med ett grupparbete och om jag känner oss rätt kommer vi inte orka i mer än 1-1½ timme. Ganska onödigt. Men desto lgre tiden går känns det bra, man kommer upp ur sängen i bra tid, kommer in till stan, får frisk luft på vägen till bussen och kan uträtta lite saker på stan.

Jag har bakat ihop mitt schema för dagen såhär.
Åker med bussen 09,10 till skolan, kommer vara i Falun ca 09,40-45. Går till Lugnet och jobbar med religionen. Kanske kan ta 1-1½ timme och så lite lunch i skolan. Sen tänker jag åka ner på stan, fixa in lönen på kontot, prova ut en träningsätt och köpa lite småsaker. Kanske borde fixa internetbanken medans jag ändå är på g, det skulle jag ha gjort för jätte länge sen. Tänkte iaf hinna med 15,20 bussen hem för att plugga lite, har ingen aning om jag har träning ikväll om jag ska vara ärlig. Blir en lugn och skön dag!

Tänk om man såg ut såhär på stranden!


Bal/studentklänning

Nu har jag skrivit ut, klipt och klistrat ihop min bal och studentklänning. Det är inte lätt alls måste jag säga, men studentklänningen är iaf klar tror jag. Balklänningen börjar iaf likna något!

Jag och min älskling

Jag och min älskling har varit ute på en skön promenad idag. Började bråka för att han inte ville att jag skulle putta ner honom i snödrivorna men han puttade på mig. Det slutade med stor krig. Båda låg i snödrivorna och blev snömulande. Jätte mycket snö i ansiktet och ganska kallt efter ett tag. Men det var värt det. Snöiga promenader är bra för hälsan och väldigt bra för förhållanden!

Snygging

image111

Fredag/lördag

Måste börja med att tacka min vän Karin för två helt underbara dagar. Jag började fredagen med att kliva upp med sömnen i ögonen klockan 07,45. Jag var riktigt tröt måste jag säga, tog på mig samma kläder, åt mat och sopade av massa snö från bilen och gav mig iväg. Var framme i Sundborn efter 9,00, Karin hade redan börjat, hästarna stod i skritmaskinen och hon mockade bajs. haha. Jag gav henne en hjälpande hand, vi fixade och gav oss väg på en ridtur i skogen. Alban tycket verkligen om mig, eller jag tyckerverkligen om honom. Ridturen gick fint, jag var bättre med än vad jag trodde, eller så var det Alban som var fruntansvärt duktig. När vi var klara i Sundborn köpte vi en Amerika take away pizza och tog en timmes lunch innan vi åkte till Ingeman. Det skulle fixas massa där också innan han fick komma in och bli påkläd för att ge sig ut på en ridtur. Karin red till nästa stall och jag tog bilen, där väntade en ung häst som skulle ridas av Karin och en jätte JÄTTE lite polle som skulle ridas av Love. En hur söt 1½ årig pojk. Jag hjälpte Love att rida Emil (som den lila hästen hete) och sen blev jag barnvakt efter att den stora hästen kastat av Karin. Sen var det Ingemans tur igen och sen bar det av till Ingemans stall inge. Vi var inte hemma hos karin förens 17,30. Helt slut och hungriga.

Vi duschade, åt mat och tog oss till grycksbo för att se på film. Det slutade dock med godis och spel istället. Natten spenderade jag och Karin i henne säng, SKÖNT. Jag har helt slut, somnade så fort jag la huvudet på kudden. Jag vi var verkligen sjukt slut, men skoj var det!

Lördagen började med att klockan ringde 08,00. Vi var JÄTTE tröta men tog oss upp ur sängen till slut. Vi kom till stallet vid 09,30 och gjorde samma sak som på fredagen. En jätte mysig ridtur igen, blåsten en del men oj vad mysigt det var. Tog oss 3 timmar att göra klart allt, ganska snabba trotsallt.

     
Alban

 
Roland

RSS 2.0