Pojken!

Nu är min pojk på väg hem! Han är helt klar med lumpen, helt kvar. Jag kan inte riktigt förstå det, han har gjort lumpen sen jag träffade honom. Och nu är jag mer kär än vad jag någonsin har varit i den pojken och han kommer hem till mig! Det är nästan så att man borde gråta av glädje faktist, ett lite problem återstår dock, JAG ÄR SJUK! Inte kul, inte ett dugg kul, jag vill mysa, rulla runt i sängen och skratta hela helgen. För jag tycker om dig plutten!

En annan sak jag har kommit på under min perion som sjul är: Värktableter är ganska dumma igentiligen, de går en att tro att men har blivit bättre och mår bra. Sen helt plötsligt så slutar tableten verka och man tror man ska dö igen. Är det shysst det? Då är man ju inte förbered på att må så dåligt igen, ifs skulle jag nog inte klara mig utan de små tableterna som får en att må så bra. Men lite elakt är det faktist, eller jätte elakt. Nu är jag i en period av dagen när jag mår hyfsat bra, kan sitta upp och nästan konsenterar min. Om några timmar är jag nära att dö igen;P Eller så blir jag frisk! Nätterna är ändå värst, jag låg vaken till 01,30 inatt, somnade och vaknade någon gång på vägen sen vaknade jag 05.45 inatt och hade 38 graders feber mitt i natten, och alla vet väl vad det betyder. Till och med 37 grader är feber på natten. Jag låg vaken för att jag mådde så dåligt till klockan 07,00 och sen somnade jag så skönt och sov ändå tills 10,30. Ja jag gillar att ha feber, jag älskar att ha feber, eller inte.

Feber

Jag har blivit på tok för gammal för att ha feber, när man var lite kunde man ha 40 graders feber och ändå vara jätte pigg. Nu håller jag på å dör vid 38-38,5 grader. Det är ju helt sjukt igentligen, jag orkar inte ligga still men kan inte röra mig. Min näsa är ett stort problem, den vägrar ge sig.

Den här berömda överaskningen kommer nog tyvärr bli flyttat till nästa helg, för jag orkar verklien inte nu. Jag är helt enkelt inte i form för det. Jag som har planerat och sett fram emot det här länge nu. Jag har köpt julklapp till pojken med nu! Fast nu vill man ju ge honom den på en gång, men han får iaf vänta tills nästa helg. Han har kommit på den dumma iden att vara borta över jul så vi får ha en förtidig julafton!

Förresten

Jag glömde en sak, jag kommer inte till skolan i morgon har lite feber än och mår inte alls bra. Men jag ska sova med varma sockor, äta massa apelsiner och dricka te med honung så kommer jag vara frisk imorgon! Iaf om man ska lita på en viss person hmm undra vem som gav mig tipset;P Ska iaf försöka få lite sömn nu, se hur många gånger jag vaknar eller om jag kan somna.


Döden

Ja jag har haft ännu en period av dagen där jag tode jag var nära att dö, inte sovit mycket inatt inte kunnat vila eller sova på hela dagen. Så fick jag super ont i huvudet kunde inte kolla men inte blunda, kunde inte sova men inte vara vaken. Jag trodde nästan jag skulle avlida, tillslut räddade sängen mig, la mig ner kramade nallen och slocknade för iaf 15-20 min. Det var min räddning, vaknade och hade jätte ont i halsen igen. Gick upp och mamma gjorde te med honung till mig ännu en gång. Sen ringre Lina, och nu mår man genast bättre, behövde nog bara höra lite skvaller det var nog det som var felet tror jag;P Tack för att du bryr dig tösen och apropå din komentar, han är snart på sin rätta plats, vid min sida:D

Plutten jag saknar dig, jag tycker om dig och jag är så otroligt glad över att du kommer hem snart! 13½ timme kvar innan han muckar sen är han på väg hem till mig! Tack för alla bilder och sms de senaste dagarna, du får mig att må bra eller nej du får mig att må bäst!

Snö

Skit, jag kan inte fatta att det finns så mycket snö. Det är nästan så att vi är insnöade här. Jag har skotat två gånger idag men det tar aldrig slut, och det är helt sjukt mycket. Nog för att jag är sjuk och väldigt seg och tröt men det borde inte ta en halvtimme att skota uppfarten. Och nej jag är inte klar än, mamma kommer hem om kanske 40 min och det går inte ens att komma in med bilen haha. det är iaf mycket bättre nu än förut, har gjort så man kommer in till dörren och nästan in med bilen, ska bara se till att man slipper drunkna innan man kommer ur bilen;P  

Jag får ingen luft

Nej nu är det svårt att få luft här på andra sidan, men jag har införtett förbud mot nässpray. Jag vågar vägra, men det är förbanat jobbigt måste jag säga;P Det där med sömn gick inte heller så bra, jag duschade tog på min pluttens kalsonger som var för små för honom men pasar mig utmärkt och en mysig tröja. Kröp ner i soffan med mitt sköna täcke och lite frukt. Tyvärr blev de inge sömn iaf, ligger och vrider och vänder på mig men kan inte sova. Börjar bli lite sämre i huvudet också tror jag, är nog för att jag fått för lite sömn helt enkelt.

Nu är det bara 20 timmar och 30 minuter kvar!

Lite bättre

Måste erkänna att jag mår lite bättre nu än tidigare, febern har börjat gått ner. Lite feber har jag än men det är bättre, ifs brukar det väl vara så mitt på dagen och bli sämre mot kvällen men jag ser det posetivt. Halsen är också lite bättre, kan prata en aning bättre nu med. Förskylningen är däremot inte ett dugg bättre, men det kommer det med ska ni se, lite jobbigt att inte kunna andas men va fan, man har väl stöt på värre bekymer i livet?;P

Nu är det dags för lite mer värktableter och lite sömn tror jag, och när jag vaknar kommer jag må toppen;P Förresten så fick jag SMS av sötast för att tag sen, då var det 24 timmar och 20 min tills han muckar nu är det 23 timmar och 40 min;P Jag längtar som en galning!

Sjuk

Jag har inte varit sjuk på jätte länge, och det måste ha varit jätttte längre sen för inte kommer jag ihåg att man mår så här dåligt när man är sjuk. Vaknade klockan 03,00 inatt, kändes som om jag var mer död än levande.Jag var varm, dunkade huvudvärk och jätte ont i halsen, somnade en stund efter många om och men. Vaknade igen vik 05,30 kanske och det var bara värre, gick upp och åt värktableter fick bafucin av mamma för att försöka sova lite till. Vet inte hur länge jag låg vaken innan jag försvan in i drömarnas värld igen.

Nu mår jag en aning bättre, värktableter och te med honung är grejer det. Ska försöka dricka mängder med te och vatten idag och få i min mat, mat är bra och vetaminer! Nu har jag verkligen fått bevis på vad man är tillför, har ätit dåligt de senaste veckona men specielt de senaste dagarna. Och ja nu är jag sjuk, bajs.

Jag har prov idag, om 1½ timme, var inställd på att åka. Började plugga så fort jag hade fått i mig lite te så jag mådde en aning bättre. Men jag får se till att plugga ännu en gång till omprovstillfället. Blev ingen träning idag heller :( Och troligtviss ingen skola i morgon, men jag ska se till att bli frisk så jag kan gå till skolan eller iaf träffa plutten, min ÖVERASKNING ÄR I FARA!

Plutten

Har nyss pratat med pluttis, min snuttis! Jag måste erkänna att lumpen pojkar är riktigt dryga. Tror inte de var tyst i en minut, herregud pojkar ni borde ha sex oftare;P En sak är iaf säker, jag tycker om den pojken! Och i morgon är sista dagen jag är själv, sista dagen jag behöver vara utan dig så här länge. Jag ska nog flytta in hos dig första veckan du är hemma, kommer aldrig vilja lämna din säng, din sida. Kommer garanterat bli beroende av din närhet, av att ha någon att sova med, bara känslan av trygghet!

Jag vet inte varför

Jag vet inte varför jag gråter, varför tårarna rinder, jag kan inte få de att sluta. 1½ år, jag kommer inte ha fotbollen på 1½ år. Men ärligt hur står påverkar har sporten på livet igentligen? Är det verkligen allt? Varför känns det som om jag har förlorat allt? En stor del av mig, något som betyde något.

Bjönar jag måste verkligen tacka dig, tack för allt du gör och säger. Skulle de inte vara för dig just nu skulle jag ha grävt ner mig i sängen och vägrat gå upp på några dagar. Jag skulle ha slutat äta helt och hoppas på ett bättre liv. Jag går fortfarande till skolan, jag går på träningarna även om jag skulle vilja dö istället. Du är en ängel  på jorden, min hjälte.

Morgon träning.

Kom till skolan idag för ännu ett träningspass, pratade med målvaktstränaren om mitt knä. Han förklarade allt från operation till följder efter det. Han är jätte snäll verkligen, han tog upp för och nackdelar med hela. Om det var någon ide att forsätta och hur jag skulle göra för att komma tillbaka. Motivation, ja det var det jag skulle hitta, hur gör man det?

Nej men min framtid just nu kommer se ungefär ut såhär, vänta några veckor på operation, sen själva operationen och 1½ år uppbyggnad och träning för att kunna komma tillbaka. Så förhoppningsviss är jag tillbaka på planen 2009. Visst känns det motiverande?

Han skulle fixa fram ett träningsprogram åt mig, det kommer kännas bättre att gå till träningarna då och lättare att få något gjort. Jag kommer bryta ihop många gånger på vägen det vet jag väldigt väl om, men som han sa det är 1 år av kanske 11 år så nog är det värt det.

Sötast!

Är man så blåst så man skickar en bild till mig så får man skylla sig själv att man hamnar här! Här är en spontan lumpen bild på min sötis som snart slipper den skiten! Du har äntligen pallat dig igenom 11 långa månader, grattis till dig!  

image48
Bjönar

Ärligthet

Om jag ska vara ärligt så känns det fruktansvärt onödigt att åka in till träningarna nu förtiden. Det enda jag kan göra är att ligga och träna mage, rygg på golvet. Som om jag inte kan göra det hemma? Desutom kan jag göra desto fler öveningar hemma för jag har mer saker hemma. I skolan är det en annan sak, där kan jag gå på gymmet och träna fler muskelgrupper och roligare träning.  men träningarna med klubben känns helt jävla värdelösa, och nu vet jag inte ens om jag någonsin kommer kunna komma tillbaka. Varför ska jag då åka ditt? Om jag inte tilhör laget så vad fan gör jag där?

Stockholm 23/11

När man är lite onyckter kan det lätt gå så här.

image44
Assi och jag innan utgång i Stockholm

image45
Assi har gjort fin!

image46
När man dricker lite för mycket kan det gå över gränsen,
som det gjortde här.

image47
Har man mer otur hamnar men på en lite för liten leksak.

Detta gör mitt liv surt.

Hur går operationen till?

Operationen genomförs på de flesta ställen under inläggning, men kan även göras som dagkirurgi. Man ska antingen ha full narkos eller ryggmärgsbedövning. I samband med operationen kommer läkaren att göra en titthålsundersökning av knät för att se om det finns andra skador som behöver repareras samtidigt. Härefter kommer läkaren att välja en av benets egna senor och använda denna till "nytt korsband". Vilken sena som används varierar från sjukhus till sjukhus. Senan sätts därefter in i knäleden, så att dess placering liknar det ursprungliga korsbandet.

Beroende på vilken sena man väljer sätts den fast på olika sätt. Det är inte så att man kan säga att den ena sortens operation är bättre än den andra. På några sjukhus använder man en "gångjärns-skena" efter operationen. Man börjar redan dagen efter operationen att gå. Den första veckan ska man inte gå för mycket, detta för att begränsa svullnaden av knät. Därefter ska man träna i minst 4-6 månader

Lätt löpning, cykling eller simning (crawl), kan man i regel återuppta efter 6-8 veckor. Annan lättare sport får först återupptas efter cirka 6 månader. Mer belastande sport, som till exempel handboll eller fotboll, får först återupptas när skadan är helt läkt, det vill säga när man har återfått full rörlighet och styrka. Man ska dock inte förvänta sig att knät har samma styrka/stabilitet som tidigare. Man ska noga överväga om man ska återuppta dessa former av sport.

http://netdoktor.passagen.se/default.ns?lngItemID=3463

Jag tror inte på det här, jag vill inte tro på det och jag kommer inte tro på det. Det finns i i min värld, i min planering av livet.

Förlåt men jag har nog några fjärilar i magen

ja förlåt för att jag tjatar, men jag tror att deär någon som har några fjärilar i magen. För vad fan har fotboll med livet att göra när det pirrar i magen varje sekund, och det blir bara värre så fort jag tänker på en viss person. Lyssnar på en mysig låt som heter på rosa moln, mm det kan lätt bli så när man jag kan ju inte erkänna vad jag är än eller hur? Ingen som har listat ut det va? haha. "på rosa moln svävar jag omkring å jag njuter av alla vackra ting"  Ibland leker livet helt enkelt, alla kan väl leva utan fotbollen eller hur?

Tisdag

Jag vad är mina planer för dagen? Jag är ledig och det är härligt, jag har börjat plocka ihop lite saker som ligger utsprida över hela huset. Myst med katten, vi har pratat om levet och så;P Nej men jag ska vara snäll mot mamma nu när det bara är hon och jag hemma. Tänkte dammsuga mitt rum så jag tar resten av huset med! Sen blir det lite mer små plock, handla lite mat och plugga.

Jag och min blivande pojkvän (Lina se jag skrev blivande pojkvän) hade ett mycket mysigt samtal via tel igår. Det är väldigt svårt att inte tycka om den killen med hela sitt hjärna. Han får mig att le åt saker som jag aldrig trodde jag skulle le åt, han får mina tårar att sluta rinna även om jag inte ser något ljus i världen. Han står vid min sida och säger att han kommer stå kvar så länge jag behöver honom, att jag aldrig är själv igenom detta. Han får mig att le, le åt saker jag aldrig trodde jag skulle le åt.


Sjuk - Grönt te

Jag kännde redan i söndags att det var något på g, igår när jag vaknade hade jag något i halsen och idag har jag ont i halsen. Så nu sitter jag här och dricker grönt te, jag dricker aldrig te. Tycker det smakar pyton men för att vara nyttig tog jag grönt och för att smörja halsen har jag haft mängder med honung! Men ska jag bli sjuk så ska jag bli det nu, annars kommer jag säkerligen vara sjuk när jag får operations tid, det skulle inte förvåna mig ett dug.

Vad kan denna plötsliga sjukdom bero på då? Ja en sak kan jag erkänna, under Stockholms resan var det mycket glest med frukt och grönsaker. Malin Wikberg vetaminer! Och en annan sak som jag inte vill erkänna är väl att mat är en stor fördel omman tillför till kroppen i rätt mängt om man vill vara frisk. Och nyttig mat, det är a och o i detta, så skärpning.

Bilder från helgen

image43
Jag och Lina lite glada, innan vi drog till krogen!


image42

Linas mat, när hon väntade på mig vid magnetrönen


image41

Jag efter att ha varit ute i snöoväder och ikläd sjukhuskläder

IKEA

Det var en skoj tur till IKEA som vanligt kom vi inte hem med det vi hade tänkt utan en hel del andra saker. Nej men det blev inte så mycket som tur var, men alltid kul att kika runt. Var väldigt jobbigt att hoppa runt men det gick med en hel del pauser. Lite nytt att hänga kläderna på, lite saker som gör min överasning lite bättre. Har även börjat få lite mer ideér till överaskning!

Själva köpcentrumet var en stor besvikelse, vi hittade absolut inget. Men vi fick i oss lite mat iaf och det var ju något posetivt. Sen begav vi oss hem i snö ovädret, ja nog har det snöat allt. Hela dagen vi kom knappt in på gården när vi kom hem även om mamma hade skottat bort nattens snö. Helt sjukt, men vi bor trotsallt på landet!

Måndag - ledig och IKEA

Idag har vi studiedag även imorgon! Det känns helt underbart skönt måste jag säga, jag borde plugg dygnet runt ungefär men just nu är jag på humör för att roa mig! Jag och mamma ska börja fixa i ordning oss för att ta bilen till IKEA, vi har börjat skrivit upp lite saker vi önskas hitta så vi har lite koll. Sist jag och mamma var på IKEA kollade folk på oss som om vi vore dumma i huvudet. Vi hittade några söta glas brukar som, vi kom på att vi kunde ha lite godis och sånt i de. Vi bestämmde oss för att köpa två stycken, men mamma kom på att e såg ju olika ut, den ena ståg rakt upp och de andrea på sidan. Jag började as garva och sa åt mamma att man kunde ställa de åt vilket håll som helst. Hon började kolla lite undrande på bruken innan hon med brast i asgarv. Där låg vi nästan på golvet, höll oss för magen och garvade åt ett par glas bukar. Se vad roligt man kan ha på IKEA haha, jag älskar mamma, mer än något annat. Allt hon har gjort för mig och allt vi gör tillsammans, utan mamma skulle livet vara tråkigt.


IKEA

Imorgon ska jag och mamma åka till IKEA och mysa, bara jag och mamma. Ska bli jätte mysigt, jobbigt troligtivss eftersom jag måste hoppa runt och jag har jätte stora skavsår i händerna. Men det kommer gå fint ändå, ska bli skönt att få lite tid själv med mamma.

Träning

Jag är typ gladast i världen när jag fick veta att det är träning idag även om de andra spelade cup igår. Och hör på detta, båda våra lag spelade finalen:D Korsäns är typ bäst just nu haha. Och jag är sjukt sugen på att träna om jag ska vara ärlig!


Överraskning

Den 30:onde November smäller det, min sötaste kommer hem, hem för alltid. Iaf från dumma lumpen och det ska firas kan jag lova, allt vi har missat ska tas igen på en enda kväll;) Jag har kommit längre på mina planer, och Lina Nilsson är en orsak till det. Tack för hjälpen gumsan! Vi är ganska duktiga på att shoppa i stockhom! Men Vi får inte avslöja vad det är, Bjönar läser nämnligen min blogg och han får inte veta något okej? Jag skulle kunna lägga ut en skis på kvällen om det inte vore för att han läste allt;P

Jag ser iaf fram emot det, jag ser verkligen fram emot det. Måste bara nämna en till sak, han frågade min en sak, om jag skulle bli arg på han sa en sak på fredag. Mm jag lovar jag skulle bli arg men jag älskar det, att bara veta att han tänker tanken att han funderar på saken och vill säga det till mig! Jag är nog den lyckligaste i världen, jag har ju nästan dig :D

     image40    image38
Ni måste ju erkänna att tjejer har en förmåga att vara fruktansvärt heta!

Stockholm - Sacomässan - Ortopeden - magnetrönken

Blev uppstigning klockan 05,00 ganska jobbigt måste jag erkänna men det var helt klart värt det. En trevlig men långsam resa till Stockholm med buss, vi hade trevligt faktist. Eller hur tjejer? Även om jag blev lite jobbig;P Själva sacomässan gillade jag. Det fanns jätte mycket att kolla på, trevliga människor och massa grattis saker haha. Fått lite mer kött på benen iaf. Jag och Madde var jätte bra på det där!

Sen började jag och Lina springa runt i stockholm för att hitta till Drottningatan 99,det tog lite tid och vi hade brottom men vi han faktist. Fyra min innan jag hade tiden haha. Läkaren var jätte snäll, han skrev ner allt och bad mig till och med att klä av mig;P haha. Nej men han var riktig duktig. Han böjde knät åt alla sätt som inte går att böja det, det knakade och klickade som fan. OOOOONT, sen fick jag klä på mig igen och han satt sig på sin stol och sa " jag kan utläsa två att du har två skador i knät utav undersökningen jag gjort, korsbandet är troligtviss av och menisken är skadad." Jag fick panik, men han förklarade allt om operation och hur ofta de gjorde det och sa att han skulle se till att jag skulle kunna komma tillbaka till fotbollen igen. Han kollade mitt hjärta och blodtryck så han var säker på att jag fick genomföra operationen. Blev uppskickad på magnetrönken på en gång, läkaren ska få bilderna om en vecka och sen hoppas jag på en snabb tid till operation. Allt gick bra tack vara Linas sällskap och stöd, allt tack vara Lina.

Så nu är det bara att ta de lugnt och inte göra saken värre, hoppas på operation inom en månad iaf. Sen är jag tillbaka och ska bli bättre än någonsin:) Se upp folk här kommer jag:D

Trööööööt

Jag är as tröt, och fråga mig inte vad jag gör vaken nu. För det har jag inte en aning om, men jag ska bege mig mot sängen nu. puuussssssiii

Stockholm

Snart bär det av, jag ska upp klockan 05,00 i morgon. Det känns så där men det ska bli så jädra skoj så det gör inget. Jag och Lina ska skaka rumpan i Stockholm ojja det ska vi! haha.

Jag är lite besviken faktist, den kända soldaten vägrar svara i din mobil. Han sa att de skulle sluta tidigare idag alltså minst en timme tidigare tycker jag. De slutade 21,30 igår alltså måste de sluta nu annars blir jag ARG!!!! Och arga tjejer är ingen höjdare har jag hört haha.

Börja se bra ut

Jag kan inte påstå att jag var så duktig som jag hade tänkt att vara, jag har nyss börjat packa haha. Och nej det går inte så bra, men jag ska inte ha så mycket med mig så jag ska inte klaga alls. Måste leta på trosor och strumpor, det är mitt stora problem just nu. Och jag måste ta och sätta igång och raka benen skulle vara så himla skönt att ha det gjort, känna sig lite fresch för en gång skull.

Min soldat

Min soldat kommer hem snart, den 30 november är den stora dagen, den stora dagen då min soldat muckar. Den dagen han kanske kan bli min igen! Livet kommer troligtviss se ganska anorlunda ut, iaf för honom. Aldrig med åka ner till lumpen och vara borta hela veckorna istället börja jobba och tjärna pengar. vara med vänner, spela fotboll och så småning om leta på en utbildning han vill gå. Ja en hel del förändrningar kommer det säkerligen att bli. Och inte bara för honom, jag hoppas verkligen att jag kommer få vara en del av hans nya liv, att jag kommer få dela allt det nya med honom. Om det blir så, då kommer jag få vara med min sötis varje dag om jag skulle vilja. Jag träffa honom mitt i veckan om jag skulle vilja, åka hem till honom när jag känner mig ensam eller ledsen. Jag kommer finnas där för honom, självklart kommer ja ha mitt eget liv, träningar och skolan går alltid före men jag vill dela allt med honom. Jag vill att han ska vara en del av mitt liv, och jag vill vara en del av hans!

image37

Alltid något

Någon som har tänkt på hur mycket det finns som skulle behövas göras? Det är typ hur mycket som helst och hela tiden kommer det upp något nytt. Så man borde alltid behöva vara syslolös, jag är iaf en av de som är på tok för lat för att göra något bara.  

Skolan

Just kommit hem från skolan och fråga mig inte varför jag var där. Jag har nämligen inte hat en enda lektion idag Åkte in till träningen för att vissa att jag var där, det uppskatas alltid. Och ännu en gång fick jag höra att det är menisken i iknät, de kände och pratade. Min målvakts träningare har nämligen också haft problem med menisken, och om han kan komma tillbaka så varför skulle inte jag kunna? Målvakter har ju sin top i 27 års ålder, vi behöver mängder med erfarenheter.

jag har redan jätte ont i händerna efter de dumma kryckorna, om man inte skulle få ont skulle jag kunna använda de för att göra knät bättre men det för ju ont.

Nu ska jag börja fixa allt inför imorgon så slipper jag ikväll, ska ringa till Lina senare med. Behöver nog låna lite plats i hennes väska, men jag ska inte ha så mycket med mig. Men en del andra saker som ska fixas och sen ska jag plugga lite också har jag tänkt. Men känner jag mig rätt så kommer nog soffan användas en del haha.

Nej men jag ska ta tag i det här, bara för att jag har ont och allt känns hopplöst behöver man faktist inte deppa ihop. Det finns massa saker som behövs göras och som man kan göra, som att börja sticka;P Det var Evas ide igår, hon kom på en del saker faktist. Och träna överkroppen kan jag faktist fortfarande göra så nu jävlar ska jag ta tag i mitt liv.

Träning

Var till träningen en stund idag, jag blec mobbad:'( Bara för att jag inte är nog smart och kan lista ut att skridskor inte är bra för mitt knä. Det är inte så lätt att fatta när man är ung och naiv. Det blir iaf ett F17 lag och ett äldre lag på cupen i helgen, jätte kul att det gick att dela upp så att 91;orna får spela ihop sig.

Imorgon blir det att åka in och kolla på träningen, inte så kul men man kan alltid lära sig något. Sen är det bara naturkunskapen kvar, blir en slapp dag som vanligt. Måste hem och packa sen, ingen aning om vad jag sa ha med mig och hur jag ska göra för att få med mig det. Inte det lättaste att hoppa på kryckor med stor väska kan jag lova. Men jag tror det kommer bli toppen kul, både saco och kvällen:)

Bajs

Ja så känns det nu, jag kom till träningen idag. knppt sovit något inatt men ändå gick jag upp. Och pratar med målvaktstränaren om mitt knä, vet ni vad han säger? Att han tycker att jag ine ska vara med alls, bara för att jag knappt kan stödja på det dära dumma benet. Jag hatar knän, finns för mycket som kan gå sönder.

Ringre nyss till läkaren i Stockholm, så nu ska jag börja hoppa på kryckorna igen för att jag har så ont. Jag tycker inte om de, vi är inte vänner kryckorna och jag.

Nu ska jag gå och sminka mig eller något om jag orkar, ska ta 20 i bussen till skolan igen. Jag och Madde ska ha engelska sen har vi samhällskunskap. Det är den mest värdelösa lektionen någonsin, hon är så seg och korkad.

..,.,.,.,.

Nu är det inte roligt längre, jag har så ont så jag deckar i sägen. Är knarkat verktableter men det hjälper inte ett skit, går och spänner mig så mycket att jag blir helt snurrig. Kan inte sitta still för att der värker så inåt helvete mycket, kan inte gå för varje steg är en ren plåga. Jag vill inte längre, bara jag skulle slippa den ständiga smärtan hela tiden.

Vi har åkt skridskor idag, jätte skoj att se alla söta människor haha. Alla blir verkligen som små barn igen, sötsingar. Flickorna spelade, fick en lektion i skriskoskola och "lekte alla under häkens vingar" de är sötare än vad ni någonsin kan ana. Jag var bara en lite, snurrade runt lite haha. Och nog får jag skrota för det nu, det gör OOOONNNNTTTTT!!!!!!!!!!!!

Linköping

Ja jag har fått en utbildningskatalog från Linköping idag, har säkert alla andra fått med. Har kollat en hel del i den nu, finns ju lite som verkar vara intressant faktist. Och jag har hört att det ska vara en väldigt mysig stad med. Nu är det ju så att man inte bara kan tänka på sig själv längre, iaf inte om man vill leva med någon. Jag har inte bestämt mig för något särskild stad ja vill flytta till så jag är öppen för förslag. Som det känns nu, skulle jag absolut kunna anpassa mig för att få flytta med dig. Men som sagt det är långt kvar tills jag ska utbilda mig och mycket hinner hända på den tiden. Vi kanske hiner bi tillsammans;P

Projektarbete

Nu har jag skrivit ut och lämnat in mitt projektarbete, ni kan inte förstå hur skönt det är. Det har varit sjukt mycket problem på vägen men nu är det över för iaf 1-2 veckor. Jag har inte ens läst igen mitt resultat på rapporten, men vi får ju tillbaka det igen. Det här är inte den riktiga inlämningen iaf.

Nu måste jag börja plugga till naturkunskapsprovet, jag har inte börjat läst något över huvudtaget och provet är på torsdag. Jag måste ha MVG för att ha en möjlighet att kunna få det i slutbetyg, känns som om jag borde börja plugga. 

På fredag bär det av till Stockholm, först SACO mässan sen ortopeden och sist blir det att träffa Stockholmarna och festa:D Kommer säkert bli toppen skoj. Vi sover i Linas brors lägenhet det kunde verkligen inte ha blivit bättre, så på lördag blir det att shoppa lite och sen åka hem.

God morgon

Jag har ännu ett litet problem med mitt projektarbete, nu helt plötsligt går det inte att komma in på min mejl. Eller jag har inte kommit in sen i lördags, jag fattar inget tror någon har något emot mig eller så är det någon som tycker mitt arbet är så dåligt att de förvanar mig att jag inte borde lämna in det haha.

Hur som helst ställde jag klockan på 07,00 för att ge mig själv en chans att hinna skriva klart mitt arbete innan jag ska till skolan. Men efter som jag inte har någon mejl och inga fler papper hemma så har jag lite problem. Jag skickade över det på pappas igår men jag har glömt bort lösenordet så jag kommer inte in och kan hämta det eller kunna skicka det nya jag skriver nu. Ja som sagt allt kan ju inte alltid gå på räls eller hur? Dessutom har vi inget usb minne, och den enda mp3 vi har nu för tiden vägrar ta emot textdokument, vad fjoligt.

Jag åker med 09,10 bussen till skolan så jag har inte så jätte lång tid på mig ändå, men jag ska vara snabb:)

Tycker om dig dejt!

image36
Bjönar (första kvällen vi träffades, Madde är fotograf!)

Godmorgon!

Godmorgon gott folk! Jag lever fortfarande, konstigt men sant. Snart blir det kebab till frukost, mums:D Sen måste jag åka hem och plugga inge, jag har inte träning förens 17,00 idag. Jag trode typ att den började 15,00....

Äntligen sängen

Har äntligen fått med min alla pojkar hem till Bjönar. Det tog tid men nu ligger de ner i sägen iaf, tre killar i en sån där träsäng med två våningar haha. Mysigt de kommer att ha det inatt. Jag ska väl också ta och lägga mig snart, har inte riktigt kännt av att jag är tröt än, har trotsallt drukit en hel del kaffe idag haha.

Nu kommer Bjönar upp, ha en bra natt folk.

Sällskap!

Ja, jag hoppas på sällskap i sängen i natt, älskar tryggheten av en annan kropp. Att sova med någon är nog det bästa som finns, Sarah nu förstår jag att du har blivit beroende av Niklas närvaro i sägen. Att du inte kan sova utan han vid din sida, närhet är guld värd.

Jag är ovanligt pigg, jag har drukigt mängder med kaffe och knaprat paperika. Mums säger jag, inte så mycket godis eller mat ifs men det kan vi ta i morgon. Jag lever fortfarande på den bra musiken jag har fått idag haha. Musik ä underbart och man kan verkligen bli glad av den!


Vad charmig bild?

En bra kväll!

En viss stockholmare har gjort min kväll till en bra kväll. Jätte bra musik man bli glad av och känner sig snygg till hahaha. Helt underbart helt enkelt, även om jag är helt själv hemma en lördags kväll så är det toppen:D Mycket kaffe, vetaminer och bra musik. Ja även en misslyckad kväll kan ju vända och blir bra, det kan däremot inte Svenska landslaget. Förlust med 3-0 inte bra, inte bra alls Sverigt. Men varför bryr jag mig? Mitt liv börjar ju peka uppåt, men måste ta tag i det själv annars går det inte. Det kommer inte bättre tiden, det kommer ingen som lyfter upp en och gör livet okej. Man måste lära sig leva med saker eller göra något åt de, låt inte livets möjligheter rinna iväg!


Kaffe

Jag har inte drukit kaffe på fler månader nu. Jag har varit duktig, blivit nyttigare. Men nu bara för att jag är nere och ska vara uppe hela natten dricker jag hur mycket som helst. Kommer nog dö ikväll pga det här;P Kaffe är inte bra för magen okej? MALIN WIKBERG SLUTA DRICK, ELLER I MORGON KAN DU SLUTA. NU SKA DU DRICKA MER:D


Det är pinsamt

För det första, varför ställer man Isaksson i mål när han är helt omatchtränad? De har en jätte bra målvakt på bänken, ge honom chansen. Och första målet, var är markeringen? Vad står Slatan och drömmer om? Bättre tider? Han måste vara på tårna, löpa efter bollen, inte ge upp. Och på första målet står det tre fria spanska spelare mitt i straffområdet, vad är de svenska spelarna som skulle markera de? Jo men just de, de stå några meter ifrån. Kom igen och var med på tå nu, alla vet vad ni kan. Ta och bevisa det NU!

Andra målet var snyggt, Spanien är bra de har bra spelare och det var väldigt snyggt. Men det finns mycket mycket mer att jobba med i det svenska laget. Jag tor på Sverige, de måste bara börja tro på sig själva.

 

Fotboll

Snart börjar fotbollen, själv en lördags kväll. Ja jag kommer sitta här hemma helt själv och kolla på fotboll. Men jag kanske inte ska klaga, jag har valt det själv. Men jag kan inte sluta tänka på dig, på hur underbart bra jag mår när jag är med dig. Natten och morgonen är det bästa som har hänt mig den senaste tiden. Att ligga i dina armar, ligga på ditt bröst och känna ditt hjärta slå. Det är helt underbart, känna din värme mot min nakna hud. Jag önskar jag kunde få somna och vakna så varje dag, varje dag, varje dag resten av mitt liv.

Jag kan inte sluta tänka på hur mycket jag vill vara med dig. Kan inte sluta tänka på vad som kan hända ikväll/natt, på krogen kan allt hända precis allt. Jag vet att det borde vara rätt åt mig om det händer något, om det blir som jag abolut inte vill. Men jag har äntligen kommit fram till vad jag vill, jag har sammlat mina känslor och jag känner mig säkrare på mig själv. Och det ska jag tacka tjejerna för, kanske behövde jag höra precis det Elin sa till mig. Jag sätter krav på mig själv som igentligen inte finns, jag pressar mig själv helt i onödan, Och Elin fick min att inse att jag inte har något att vara rädd för. Jag är rädd, rädd för att släppa in någon, vissa mig sårbar och bli sårad. Räddsla är en sjukdom, något man måste jobba med för att få bort, man ska inte vara rädd det finns inge anledning.

Jag vill ha det, de känslan det där att slås för, jag vill ha det.

Föreläsning - Martin Lidberg

Jag tycket det var helt klart värt det, en stor idrottsman som har haft mycket motgångar men även stora framgångar. Eftersom han själv har varit en stor idrottsman vet han hur det är, han berättar om sina erfarenheter och ger oss tips om vad som fungerade för honom. Visst det kanske inte fungerar på oss, några kanske tycker att det är löjligt. Men tipsen om vad man kan göra för att få den där känslan, säkerheten och självförtroendet. Vi kan hita egna saker som får oss att komma ditt. Jag har iaf lärt mig jätte mycket och jag tycket att det var intressant och kul att få gå på den.

 

Det fungerar:D:D:D

Jag nog var det en glad nyhet, jag har suttit hör hela dagen, från klockan halv 2 till 17,00 tror jag det var utan framgång. Men sen kommer Andreas hem från jobbet och som en räddande i nöden skickar han över ett annat program till mig. Jag var nog duktig och installerade det själv! jag är duktig, och gissa det fungerar! Jag är otoligt glad, och ett STORT tack till Andreas, du räddade livet på mig. Fast det är din plikt som mitt ex eller hur?;P

Det blev en bra avslutning på denna dag, och jag hoppas att kvällen/natten kommer bli ännu bättre. Bjönar kommer hitt ikväll, eller natt vet inte när han hade tänkt att anlända. Jag håller på och bäddar nytt i min säng nu så han inte ska dö av katthår;P haha det kan ju vara snällt. Sen ska jag laga lite mat åt honom, han påstår att han kommer vara hungrig när han kommer hit. Jag tycker om att sova med honom, han får mig att känna mig tryg. Hela du utstrålar trygghet, du får mig att känna min bekväm och trygg och det är en underbar känsla. Tack!

Ortopeden

Nu har jag ringt till ortopediska huset, hon jag pratade med var erkligen jätte trevlig och det känns ju alltid bra. Alla papper och allt hade kommit fram, och om det blir en magnetrönken skulle det kunna ta några veckan innan jag får en tid. Troligtviss kommer det även bli i Stockholm, de visste om att falun hade långa väntetider just nu. Så jag kommer väl få åka ner någon gång till. Hon var jätte snäll och förklarade hur jag skulle ta mig dit, vilken tunnelbana och hur lång tid det ungefär tar och så. Jätte snällt verkligen, så nu har jag skrivit ner vägbeskrivningen, kommer nog gå toppen tror jag.

Skolan har väl gått bra idag, vi har inte gjort sälskilt mycket så jag ska väl inte klaga. Måste börja med projektarbetet snart så jag blir klar med det där någon gång.

Microsoft Word

Jävla skit program, som om jag inte har haft nog med prolem när det gäller mitt projektarbete? Ni ska det här jävla programet börja jävlas så att jag inte kan skriva klart mitt arvete, om inte världen förstår så ska det in på måndag, på MÅNDAG. Jag har inte tid med massa krongel inte just nu okej? När jag börjar få ordning på avhandlingen och ska lägga in alla källor och sen skulle den vara klar, så självklart börjar datorn krongla. Jag är tröt på allt skit, varför är inte livet perfekt, varför kan man inte sväva på rosa moln?


Rådjur

Jag har helt glömt bort att berätta, när jag åkte hem från träningen igår hände en sak som inte händer så ofta. Haha och nu tror ni det var något spännande men nej du. Det var bara ett rådjur haha, när jag kommer in i Enviken så bara typ några meter från korsvägen står ett rådjur. Inte på vägen men i närheten iaf. Jag blir typ rädd och åker jätte sakta, vi kollar på varandra och så blir han rädd och kutar iväg. precis när han gör rycket och sticker iväg hoppas jag upp i taket, jag blev nog mer rädd än honom kan jag lova. Fråga mig inte varför för det var inte så att jag var nära att köra på honom eller henne det beror ju på. Men det var en naturupplevelse vi får vara med om typ varje vecka;P

Fick reda på för ett tag sen att det inte är någon träning i morgon i skolan heller, tre träningar bara försvann sådär. Elakt mycket elakt, men nu ska ni inte tro att vi har sovmorgon inte. Nej du, vi ska ha teori hela morgon. Så klockan 08,10 hämtar jag upp Elina så beger vi oss till skolan för en teori lektion med fotbollen


Ingen träning

Det är ingen träning idag, de ska spela träningsmatch mot Gustafs i Säter. Lite tråkigt måste jag säga, men nu har jag mer tid att plugga iaf. Jag middade tränigen idag, jag är så sjukt besviken på mig själv för det. Jag har verkligen längtat och sett fram emot den i en vecka nu. Jag hoppas målvaktstränaren är där i morgon så jag får lite träning då. Jag har fått ont handleden idag, men det går nog över snart. Kanske har blivit lite för mycket hårda skott utan handskar.

Jag ska försöka läsa igenom mitt projektarbete nu innan mamma kommer hem, ändra på lite saker som ser/låter konstigt. Sen ska jag börja skriva ihop diskussion delen, se vad det kan bli utav den. Nina skulle kolla på arbetet tills i morgon så får jag ta tag i det lite mer då när jag fått hennes åsikter. Kanske lite förändrningar och så, måste iaf börja bygga in källorna så jag blir av med det, de kommer ta en hel del tiden.

En sak lättare

Nu har jag läst ut Engelska boken iaf, det känns jätte skönt. En sak jag kan ta bort från axlarna, en sak mindre att ha ångest över. Jag har skickat in projektarbetet till Nina för att få veta om jag är på rätt väg eller inte. jag måste bara säga att jag har världens bästa handledare i projektarbete. Hon komenterar alltid loggbökerna på en gång, hon uppmuntrar och berömmer en hela tiden när man gör något bra. Hon svarar alltid fort på mejlen om man har några frågor eller bara funderar över något. Den kvinnan är helt enkel helt otrolig, ska verkligen typ köpa blommor eller något till henne när kursen är slut!

Pappa och jag pratade om mina problem att sova på sistondet idag. Eftersom jag alltid åker hem själv efter träningarna och tycker att det är lite läskigt att åka helt själv när det är halt och mörkt. Det kan hända så mycket och det gör att man sitter och spänner sig hela tiden. Det blir alltså ännu svårare för mig att slappna av och komma ner i varv. det tar ändå 35-40 min för mig att köra hem när det är sånt här väder och väglag. Sen är det väldigt mycket i skolan och runt omkring som får mig att vara på hel spänn hela tiden. Jag har hela tiden värk i knät och är ständigt rädd att jag ska göra något som gör det värre. Jag vill göra så mycket mer än vad jag klara av, jag vill kunna spela fotboll som alla andra gör. Måste försöka komma ner i varv och lita mer på mig själv, annars kommer det här gå åt helvete och det orkar jag verkligen inte, eller jag vill inte.

Måste bara tacka några personer till, Tjejer ni är helt underbara. Bara av att ni finns där, är posetiva och glada! Tack för att ni bryr er om mig.

Är så besviken

Jag är så besviken på mig själv, så sjukt besviken. Jag vet inte varför jag håller på så här, varför blir det så här. Jag förstår inte varför jag inte bara kan skärpa mig, ta mig i kragen och göra något vetigt utav mitt liv. Sluta fjola dig och gör det du behöver göra. Lär sig slappna av, äta mat som en normal människa. Hur svårt kan det vara att bara slappna av, ta det lungt och lite bli strässad och få ångest.

Vill bara säga förlåt till er, förlåt för att jag beter mig som jag gör. Jag lovar att jag ska skärpa mig!

Bad och kyla

Vi badade med klassen idag, det var kaaaaaaalllllllt. Jag gjorde nästan allt iaf, sen ville inte mitt knä vara med längre så det var bara att gå upp. Jag missade bussen och men Lina var snäll och skjusade mig ner på stan och Elin var snäll och höll mig sällskap ett tag. Jag hittade en tröja jag vill ha, men kommer nog inte köpa den, som vanlig. Jag har varit duktig och läst jätte mycket engelska idag, är ganska stolt faktist, ska läsa lite mer ikväll om jag orkar.

Vi har träning klockan 19,30 idag, en helt sjuk tid. 19,30-12,30 jag förstår inte hur det kan vara tillåtet att ha en träning på den tiden, mn hinner somna innan man ska in på träningen och sen är jag inte hemma förens efter 22,00. Då måste man äta och duscha och packa nya träningskläder till onsdagens pass 08,30.... Men det är mitt liv och det är kul. Roligt, roligt , rolig:D


Kyla

Pluggis

Nu hr jag pluggat framför den här burken för länge, eller okej jag har inte bara pluggat.  Det går tyvärr inte framåt ändå, jag har förresten gjort en framsida:) är ganska stolt;P haha.

Nu är det fotbollsgala, ja det skulle ju inte vara fel att någon gång själv vara med där! Jag har inte rakat benen än och vi ska simma i morgon. inte har jag letat på en bekini heller, jag vill inte blota min kropp för alla pojkar i morgon. Jag ska hoppa i vattnet fortare än kvikt simma och sen upp igen:) Det är min plan, en bra plan tycker jag.


 

"pluggis"

Pluggis

Nu hr jag pluggat framför den här burken för länge, eller okej jag har inte bara pluggat.  Det går tyvärr inte framåt ändå, jag har förresten gjort en framsida:) är ganska stolt;P haha.

Nu är det fotbollsgala, ja det skulle ju inte vara fel att någon gång själv vara med där! Jag har inte rakat benen än och vi ska simma i morgon. inte har jag letat på en bekini heller, jag vill inte blota min kropp för alla pojkar i morgon. Jag ska hoppa i vattnet fortare än kvikt simma och sen upp igen:) Det är min plan, en bra plan tycker jag.


 

"pluggis"

Skolan

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja så jag får åka hem. Nu har jag varit hos syon och valt bort matte C. Det känns bra tror jag iaf, jag kommer sluta tidigt varje dag och ha sovmorgon varje dag det känns däremot inte ett dugg bra. På eftermiddagen kan man iaf plugga men ofta man går upp klockan 06,30 och sätter sig hemma och plugga? Nej inte jag iaf.

Projektarbetet ska in på måndag, förstår ni MÅNDAG! Jag har lite panik och jag har ingen aning om hur jag ska lägga upp uppsatsen. Det är det som oroar mig, jag har fakta och  har nästan skrivit ner det men hur fan ska jag lägga upp det?

 
Skolan

Godmorgon!

Jag tog beslutet igår om att hoppa av matte kursen så nu sitter jag här med sovmorgon. Känns jätte skumt, jätte stor skillnad att få sova till 08,00 istället för att gå upp 06,30. Det känns än så länge som om jag gjorde rätt iaf, nu ska jag bara gå till syno och ta bort kursen med. Kan ju vara en fördel annars börjar de nog undra.

Dagen ser rätt skön ut, kommer till skolan och har en kort religion lektion sen är det lunch och arbetspass från 12,15-15,50 och då får vi förhoppningsvis åka hem och jobba. Jag tar bilen till skolan dag så jag kan komma hem '
riktigt tidigt! Har en hel del att göra hemma så skulle vara toppen skönt om jag fick komma hem i tid.


Godmorgon

Börjar ångra mitt nya bild system haha, det var en väldigt ful bild måste jag säga.

Motivation

Jag har brist på motivon just nu, eller sen i torsdags om jag ska vara ärligt. Vet inte riktigt vad som hända, i början av veckan var jag jätte duktig, och ja man kan inte vara på topp jämt. Men jag har inte tid med att tappa motivationen just nu. Det går bara inte.

Och Lina Nilsson palla dig hem från jobbet jag behöver dig just nu. Allt snurrar i huvidet, runt runt. Lina kom hem!
Nej då så illa är det inte, men jag måste prata med dig kvinna.


Sökordet var "Lina Nilsson"

Farsdag

Idag började jag morgonen med att springa upp till pappa och ge honom tre paket i olika former. De innehöll tre par strumpor som det stod "Pappa är bäst" på. Ja jag vet jag är ganska gullig;P Sen när vi skulle inta våran frukost fick han ett kort, "Till en super pappa som alltid ställer upp." stog det, och det stämmer verkligen för min underbara pappa finns alltid där för mig och kommer alltid att göra:) Älskar dig pappa

Idag måste jag börja ta tag i mitt liv igen, det har gått på lågvarv igen.
Och det vådar inte gott för framtien. Men jag ska ta tag i det, fast det är inte kul, inte alls. Men när man ändå är hemma kan man väl göra lite nytta eller hur? Skulle behöva städa rummet lite fort, skriva projektarbete, lite naturkunskap skulle inte skada, läsa lite engelska, och mycket mer. Så nu är det bäst jag börjar, vi ska upp till morfar och fira honom lite med snart, så skulle vara bra om jag iaf hade städat och klät på mig först;P 



Första bilden på "Farsdag"




Tycker den första var lite tråkig och den här var så
fin, kärlek kallas det.

Saknar

Jag saknar fotbollen, kunna spela fotboll på riktigt, känna hur pulsen slår snabbare och känna sig taggad. Jag vill ha den känslan, känslan av ett lag, känslan av att vilja vinna, ge allt för att komma ditt.
Och jag saknar dig, saknar din röst och ditt posetiva prat. Ditt skratt, ditt leende när jag är sur, dina kyssar och din varma famn. Jag saknar tryggheten som finns i vissa relationer!

Det här med att bara sitta hemma själv är inte riktigt min grej, jag blir tokig på att inte göra något. Bara sitta hemma, klarar inte ens en dag innan jag går mamma på nerverna;P Och jag har inte ens börjat plugga än, var det inte det den här helgen var till för? Jag skulle börja bli klar med projektarbetet så jag kunde känna mig lugn nästa vecka och specielt nästa helg. Det går sådär.

En rolig sak iaf, nästa vecka på torsdag eller fredag ska jag ringa ner till ortopediska huset för att se om mina papper har kommit fram och så ska jag ställa lite frågor. Det betyder att det bara är två veckor kvar innan jag sitter där ner i Stockholm och är jätte nervös. Jag vill bli bra nu, om de ska in och gräva i mitt knä så gör det NU!



Måste erkänna att jag är lättroad, det här var den fösta bilden jag fick upp på google när jag
sökte på "Jag saknar fotbollen" och så kommer mitt val av bilder forsätta. Jag söker på något
och ska ta med första bilden som kommer upp (om den inte är allt för äklig)

Träning

Nu är jag på g, träning klockan 10,00. Jag måste gå upp klockan 08,15 för att hinna in till staden i tid:) Vi ska träna idag istället för i morgon, JÄTTE tidigt om jag får säga det själv. Nu måste jag gå och försöka få upp mitt hår så jag kan se något  på träningen;P


Kort hår!

Förbered dig på en överaskning!

Jag, Malin Wikberg är nu mera inte långhårig längre. Utan jag tog tag i mitt liv och gick till frisören idag:) Ett sammanträff uppstod även, hon som klippte mig är ny här i stan och har provtränad med Korsnäs IF en gång och ska förhoppningsviss börja! hur kul är inte det? Tillbaka till ämnen. Jag har klippt av mig mitt kära hår när jag väl hade fått långt. Jag är iaf nöjd och det är ju huvudsaken, får se hur det lbir när jag ska fixa till det själv och när jag ska sätta upp det när det blir dags för träning haha.

Jag ska försöka fixa en bild så småning om, kommer kanske ta ett tag. Jag är inte så haj på det där med att ta bilder;P Men jag kan nästan lova er en bild!

Tisdag

Det har varit en lite skum dag idag, vet inte riktigt varför men skum har den varit. Började med sovmorgon till 08,00. Begav mig till skolan för att ha engelska, efter det skulle vi haft svenska redovissning men det var konstigt men sant inställd. Så vi övertalade våran tränare att få träna lite tidigare. Vi spenderade en timme på gymmet, cyklade stretchade, pratade och körde ytterst lite styrka. Men det var trevligt iaf, och det var ju tur iaf.

Kom hem tidigt idag med, så jag har hunit plugga en del iaf. så ja har kommit lite längre iaf, men är fortfarande fruktansvärt långt kvar och jag har 1½ vecka på mig. Börjar starkt tveka på om jag kommer hinna, kanske borde fråga om jag kan få lite extra tid. Men det tror jag aldrig kan kommer att få. Jag skulle ju vara ute i tid med det här, jag var ute i god tid. Kunde ha varit klar med allt nu om det hade gått inligt planerna, men det är väl så här när man är naiv.

Jag har träning snart, känns som om jag har väntat i evigheter. Den börjar inte förens 19,30-21,30, hur kan man lägga en träning så sent? Jag hinner ju somna innan jag ska iväg, jätte jobbigt att vänta så här länge verkligen. Bättre att ha träningen klockan 17,00 så har man det gjort sen. Hinner man vara hemma och slappna av ett tag, det gör man inte nu. Men jag är glad att jag får träna så jag ska bara vara glad!


Pluggar

Jag har nog aldrig pluggat så mycket sog har gjort idag, eller jo jag överdriver nog. Mitt huvud är helt tomt, pluggat hela dagen men jag ser inget slut. Kommer bli lika mycket om inte mer i två veckor framöver. Det är jobbigt, jätte jobbigt men det kommer bättre tider eller hur?

Nu måste jag ha masage, har ont i ryggen. Inge bra när man ska plugga som en tok. Tur att man har en så duktig pappa, nu får han lyfta på rumpan ur soffan och hjälpa mig




Högen tar aldrig slut.

Fotboll

Det är nästan så att et pirrar i magen, men bara nästan. Jag har inte känt på en boll på 14 veckor och jag är minst sagt OTRÄNAD. Sen har jag inte träffat alla i laget på jätte länge, och nu är halva laget nytt, kul att höra hur det kommer att bli. Det kommer att bli kul, jobbigt men kul. Ifs vet jag inte hur mycket jag kommer kunna göra, om inte Anders är där kan jag inte göra något alls.

Jag har skickat in loggboken nu, och lite mer info om prjektarbete så Nina får lite koll på mig. Sen har jag även gjort mer på själva arbetet men det är låååångt kvar innan jag börjar se något slut kan jag lova. Men va fan, livet går väl ut på att kämpa och ta för sig utmaningar.

Så här ser jag ut nu (otränad)



Så här vill jag se ut snart! (tränad)

Nytt hopp.

Nu har de sista tjejerna dragit hem. Tack för igår tjejer, jätte trevligt att vi kunde träffas utan värsta planeningen haha. Jag hade det mysigt och jag hoppas ni hade det. Tänkt vad lite mat, godis och sköna vänner kan ställa till med, en trevlig kväll.

Imorgon börjar skolan och första lektionen är matte. Jag hatar matte just nu, jag är ångest för att gå till den där jävla skolan. Men det är kul, jätte roligt eller hur? Resten av skolan är ju helt okej, vi lär oss något nytt varje dag. trevliga människor och en hel del skratt och klagande;P Jag trivs med att gå i skolan och då kan man fråga sig om det är värt att läsa en matte kurs jag itne behöver läsa och må skit för det? Jag ska försöka ta tag i det här, iaf försöka.

Idag är det träning:) Första träningen på 14 veckor och 14 veckor det är lång tid. Jag längtar som en gris, men tror inte jag kan göra något ändå, det fins ju inte så mycket plats inomhus. Men ska försöka få min gamla tränare att träna mig privat även om jag inte tillhör klubben längre. Jag hoppas verkligen att han vill det, han är jätte duktigt och det skulle ge mig så otroligt mycket och vi ska inte snacka om hur mycket det skulle betyda för mig! Jag hoppas jag vill och jag ska:)


Jag ska bli lika cool som han!

Tjejmys!

Ikväll står det mys på tavlan, tjejmys dessutom. Men Sarah håller på att dra sig ur, Sarah jag är besviken okej? Vi ska käka lite tackos, massa godis och enbart mysa. Det är nog det vi är bäst på trotsallt! Jag har bjudit in flickorna till Enviken för ovanlighetens skull, blir långt mellan gångerna men nu är det träff i skogen igen;P Det är snö här nätan mycket snö och jag lovar att det kommer vara halt på vägarna idag, så ta det lungt befolkning.

image33
Flickor på hög

Bilder - Riga

Nu kommer lite fina bilder från Kryssningen jag hänvisar till 
 www.nel.blogg.se


Promenad

Nu har jag varit ute och tagit en härlig promenad. Det var ltie kyligt men å andra sidan väldigt friskt. Det kändes uppfriskande och väldigt skönt att röra på sig. Jag måste försöka komma igång igen, mitt knä behöver muskler för att kunna återhämta sig snabbt efter att jag fått veta var felet ligger och vad de tänker göra åt det. Men jag kan inte bygga muskler på många sätt, det gör ont, vad jag är gör så gör det ont. Och när det gör ont ireterrar jag skadan och det blir bara värre. Sjukgymnasten sa " så länge de inte gör ont så forsätt, men så fort du känner smärta, avstå. Ta aldrig värktableter för att kunna träna utan enbart om du inte kan stå ut med smärtan."

Nu är det plugga som gäller, plugga är bra. När man pluggar lär man sig något, precis som när man lever livet!

Nu är jag ren

Nu har jag tvättat och tvättat mig igen. Jag säg ut som om jag inte sovit eller tvättat mig på 3 år men nu är jag tillbaka till nästan normalt. Jag började med att tandborta mina tänder, sen gick jag vidare till ansiktet. först vanlig ansiktstvätt - pealing - ansiktsmask - vanlig ansiktstvätt. Och ja de behövdes, även håret och kroppen fick bli rengjord. Nu har jag gett kroppen fukt och blåst mitt hår tort. Tänk vilken skillnad det kan göra, känner mig till och med ren nu:D

Jag ska ut och ta en lit promenad snart tror jag, de kan behövas. Har 2½ kg att gå ner, det går inte så bra för mig haha. Men jag är på g snart, så vänta ni bara snart har jag min kära kropp i form igen:D Det ser iaf ut som om det är skönt väder ute och jag tänker ta reda på om det är det:D


Sova länge, vad är det?

Den som tror att jag skulle sova länge hade fel, jag vaknade före kl 9  började fundera på var i hela skogen jag gjorde vaken nu. Men min kropp ville inte sova längre precis som den inte ville gå och lägga sig igår. Kl var 11 när alla övergav mig och jag insåg att det inte fanns något annat att göra än att lägga sig i sängen, kl 11 hade vi ju knappt början komma igång kvällarna före, eller okej vi var nog redan på topp;P Jag roade mig med att måla naglarna i sängen, olika förger desutom. Allt för att ha något att göra och komma på vilken färg jag igentligen ville ha. Mm vissa är lättroade, men det är mycket lättare att ha roligt då.

Jag är en aning piggare i huvudet nu, de mesta står still och det är vi glada för. Till och med Kents hus gungade, och det brukar inte lova gott;P Lite senare när jag börjat vakna mer och ätit massor av mat ska jag berätta lite om själva resan med, nu känner jag att varken huvudet eller fingrarna är riktigt med på den ideén.

Idag, ja idag måste jag börja bli duktig igen. Även om jag lungt skulle behöva en vecka med massa mat och vatten serverat i sägen så måste man ta tag i saker och ting. Jag ska plugga, jag måste plugga projektargetet måste börja se ut som ett projektarbete, måste skriva ny projektplan som vanligt och loggboken ska in på måndag. Ska även försöka packa upp och låta mitt rum se någolunda ut, alltså lite lätt städning. Men jag ska ta det lungt, mycket lungt pojkar och flickor.



RSS 2.0