Jimmy och Ammy!

Jätte mysig dag med småkidsen idag!!! Du är ju helt otroliga, Jimmy lite mått avundsjuk på lilla syster men ändå jätte snäll emot henne. Han fick iaf en massa uppmärksamhet idag av alla besökare så han sover nog gott inatt!!! I morgon ska jag vara barnvakt åt lillkillen! Jag och Jimmy ska ha en super bra dag tillsammans! Richard följer också med så som det ser ut idag!! Det ska bli jätte mysigt att ha en dag tillsammans. Tobbe ska iväg och gräva och Jessica ville inte ha båda kidsen hemma när den minsta är så liten. Så Jag och Richard tar hand om Jimmy i morgon så Jessica och Ammy får en lugn dag utan bror med super mycket energi!

Och jag är bara otroligt glad att jag får vara barnvakt åt honom!! Han är så söt så jag vill äta upp honom!

Vikarieförmedlingen

Pappa stormade in här precis, vi ska åka till Mockfjärd och mysa med småbarnen nu!!!
Jag är jätte irreterad på Vikarieförmedligen nu, de är verkligen inte jätte smarta varje dag.
Men det är ju faktist inte mitt problem.
Nu ska jag njuta av dagen och ta tag i det i morgon när de har öppet igen.

puss och kram skumbanan

krogen

Hemma igen efter en desto längre kväll än tänkt, hamnde på krogen med Erik och Sandra men det var en jätte trevlig kväll iaf! God natt

krogen

Hemma igen efter en desto längre kväll än tänkt, hamnde på krogen med Erik och Sandra men det var en jätte trevlig kväll iaf! God natt

Hemma i Falun!!!

Nu har vi kommit hem, vi tog raka vägen hem ifrån Stockholm men det var nog tur, tog oss över en timme att åka ifrån Nacka och ut ifrån stockholm. Helt otroligt, mitt i rusningstrafiken. Men vi tog oss ut och resten av resan gick jätte bra.

Richards intervju gick bra, dock väldigt hög konkurans till jobbet, många inom förestaget som hade sökt och de går ju självklart först. Sen åkte vi till ett shoppingcentrum, köpte en farsdag present till pappa, en present och en lite sak till Ammy. Åt en super mysig lunch och sedan åker vi hemåt. Helgen har iaf varit toppen, var jätte skönt att komma iväg och bara vara tillsammans. Fick äta frukost  med linköpings hockye lag! Det var mysigt haha, nej då men god frukost iaf.

Nu ska vi snart cykla hem till Erik för att dricka lite glögg och vin innan det blir sängen. Men hon vi hyr lägenheten av har kommit på idag att hon ska sova här, någon framförhållning???? Nej tydligen inte, så hon ska komma snart, tömma sina garderober ska hon iaf göra det är en sak som är säker!!!!

En kväll i Stockholm!

Även om jag känner mig väldigt obekväm i Stockholm så hade jag en otroligt bra kväll igår! El hela dagen var väl jätte bra! Jag känner mig absolut inte bekväm men i sällskap med Richard känner jag mig iaf inte obekväm på samma sätt. Vi kollade resturangen här nera på hotelet men bestämde oss för att gå en sväng och kolla läget. Richard har verkligen sverigest största beslutångest men i detta fall gjorde det inget eftersom det var han som var väldigt hungrig och inte jag (Annars blir jag något helt otroligt grinig). Men vi gick runt och kollade på olika resturanger och mysiga ställen. Bestämde oss för att hälsa på Svanta som jobbar på Grandhotel, jätte fint ställe. Och jag har inte träffat Svante sen i hmm, november i Australien, helt galet. Han var jätte duktig, sprang runt och serverade drinkar och hade sig. Jag var helt imponerad över hans jobb!! Sedan gick vi till gamlastan (tur jag hade Richard annars hade jag aldrig lämnat hotelet, går alltid vilse och av erfarenhet har jag lärt mig att det är bäst att stanna på hotelet), kollade runt på alla små mysiga gator och hittade en resturang Richard inte hade vart på sedan han jobbade i Stockholm för 9 år sedan. Då hade han vart på öppningen av denna resturang, jätte fint verkligen! Och han har jobbat på typ alla resturanger vi gick förbi så förstår att han är lite tröt på det yrket!

Nu ska vi iaf göra oss i ordning och åka ut till Nacka där Richard ska ha sin intervju! Sen får vi se hur dagen blir, vi har inte bestämt oss om vi ska stanna i Stockholm el åka till västerås el hem till Falun, det får vi se!!

Stockholm!

Seriöst, jag hatar storstäder.
Är så otroligt glad att Richard är ifrån en dock, helt lugnt kör han igenom hela staden i rusningstrafik, inga problem alls, jag får panik när det är mycket folk i falun och panik gånger 1000 fast jag satt brevid, helt sjukt. hotelet är iaf super fint, vi ska ut och äta nu!!

Blir det Stockholm idag el?

Det går inte så jätte bra idag måste jag säga. Stressigt och så ringer Richard, då är inte mekanikern klar med hans bil, ringer igen när jag är på väg till Enviken, då är bilen klar och han ska åka. Ringer igen då har bilen bara lagt av och går inte att få igång. Nu en timme senare har han fått igång den och är påväg till Enviken, men fick lov att stanna för de har inte skruvat fast däcken riktigt. Men nu rå? Är gud med oss? Kommer han hela vägen till Enviken, och framför allt, kommer vi hela vägen till Stockholm?

Jag har iaf klippt mig, super skönt verkligen! Hämtat och skrivit på mitt schema som börjar nästa vecka!!! Såg bra ut, har lagt mig tillgänglig när jag inte har jobb!!! Jag är super glad för att jag fick denna rad!! Men önska oss lycka till nu, skriver om vi kommer fram till stockholm!

Snart åker vi!

Nu har jag betalat hyran för mig och pojkvän!! Även betala tillbaka mamma det hon köpte min bildel för, nu är det bara att börja såla igen, 1 månad tills nästa gång man får lön, galet.
Jag är otroligt tröt idag, kommer nog sita i sedan igår ett tag framöver. Om jag bara sover 3 timmar efter ett nattskift blir jag inte normal någonstans. Men det ska nog lösa sig iaf.

Ska in i duschen nu sen packa klart, klä på mig och sedan packa in mig själv i bilen. Ska ner till Frisören kl 10, tanka min bil, åka till Enviken med den för att lämna den hos pappa och få den lagad på måndag, skriva på papper om min rad jag ska få!! Och få schemat!! Galet skönt, sen ska Richard hämta mig i Enviken, sedan åker vi direkt till Stockholm!!!

Ha det så bra!

Jag är kär!!

Har varit på BB i 3 timmar och kunde verkligen inte slita mig, lilltjejen är helt otrolig, en undervärk!
Allt har gått bra och både Jessica och bebisen mår väldigt bra! Hon skulle in och mata bebisen lite innan pappa och storebror kommer in och hämtar hem dem! Hoppas verkligen allt går bra hemma! kommer ha en stolt storebror iaf!

Vi åker till Sockholm i morgon! Richard har fått kompis rabat på Scandic så vi ska bo där en natt!! Ska bli otroligt mysgt! Mystrip med min sötnos! Ska bli otroligt skönt att komma iväg och spendera lite tid tillsamman. sen har Richard intervjun på fredag, troligtvis åker vi till Västerås efter, jag ska hälsa på Anders och Richard har också vänner där, se om vi sover kvar el ej. På söndag ska jag iaf till Mockfjärd och hälsa på familjen skoglund!!! Om de har det bra vill säga!!!


Bebisar!

Åhhhhh jag kan inte  sova, vill bara springa bort till sjukhuset och träffa Jessica och hennes lilla tjej som kom till världen igår. Jag har helt utom mig! Men nu fick jag sms, det får vänta iaf en timme, hennes mamma var på g dit. Så jag kanske ska försöka sova en lite stund iaf??

God morgon

Upp och hoppa alla loppor! Jag älskar att jobba natt när man ser alla trötta människor som ska till jobbet när jag får åka hem! Det är det bästa!
Denna natt började sådär, kom dit och det var en tjej som igentligen jobbar i stans nattpatrull  och var i Grycksbo sist Augusti förra året, är ifrån västerås. Jag har gjort en natt sedan juli förra året vilket var en intro natt för en månad sedan. Hur sjutton hade de tänkt detta? Ringde chefen och hon lyckades få tag i en annan tjej som skulle jobba i stan ifrån 22,00 som bor i Grycksbo och är ifrån Bjurs, vilket betyder att hon iaf hittar, hon kom dit med sin dotter som hade praktik med henne. tre hjärnor lyckades fixa hela natten, blev väl inte som det brukar men vi tog oss igenom natten med otroligt mycket skratt! Har aldrig skrattat så mycket en natt någonsin, vi har haft otroligt roligt. Så jag har verkligen haft en toppen natt, det tackar jag Carina och Fanny för!!!!

Nu ska jag snart sova, ska äta lite plättar och pussa på pojkvän som ska iväg till utbildningen snart!!! Jag unnar mig extra mycket sömn idag!!!

En flicka är född!

nu har jag sovit lite!! Var vaken tills Richard kom hem för jag ville ha lite pussar innan jag somnade. Han är på pingis träning nu och jag ska äta och sedan dra till Erik för att låna hans bil till jobbet!!

Fick världens bästa sms tidigare!! Jessica har fött en lite dotter 15,13 idag! Helt underbart! Hon var beräknad till idag, hoppas man får komma och hälsa på snart!!! Allt verkade ha gått jätte bra!!

Nu blir det jobbet, god natt folk!

Idag går det bra!

Det är nog min dag idag, iaf såhär långt. Träningen var toppen som jag skrev sist, inte minst promenaden dit och hem. Tar mig ca 15-20 min att gå och det var riktigt skönt väder idag! Jag träffade en jätte trevlig man nere i tvättstugan som hade tiden efter mig, hur trevlig som helst!!! Det är alltid skoj att träffa trevliga människor. Min lön jag får i morgon blev desto bättre än vad jag hade vågat hoppas på!! Ser ut som om jag kommer kunna betala hyran, köpa mat, laga bilen och åka till stockholm! Det kunde ju inte ha blivit bättre över huvudtaget!!!! Och så börjar min schema på jobbet den 3 nov kl 12,00!!!! En glad malin!


Richard och jag i en helikopter i NZ!

Träning är skönt!

Nu är träning avklarad och även tvätten, nu blir det frukost, el lunch kanske det är. En god kopp te och lite avslappning plus dusch innan tvätten är klar och ska in i torktumlaren.

Förutom att Frida som tar en timme på sig att åka ifrån Bjurs så hon kommer när jag har tränat klart så var det otroligt skönt. Även om det inte blev träning med Frida så kom jag iaf iväg, annars kanske jag skulle ha sovit tills nu och sedan varit lat hela dagen.  Så även om Frida inte är bäst i mina ögon just nu;) så fick hon iväg mig till gymmet iaf haha. Men på torsdag då blir det träning tillsammans om vi inte får jobb el något haha. TYPISKT!

Richard har fått en intervju i huvudstaden på fredag, vill att jag ska följa med så vi kan ha mys dag på samma gång, hmm. Frågan är, vare hemma och hoppas på att jag får jobb el ta bort mig och åka på myshelg med pojkvän vilket jag verkligen har längtat efter. Troligtvis kommer jag inte få jobb om jag stannar hemma men om jag åker kommer jag säkert få det. Och pengar regnar inte riktigt över mig, men jag har ju faktist fonder jag skulle kunna ta ifrån för att roa mig lite. Som till en Englandresa skulle jag ju kunna ta de pengarna till, kommer inte kosta så mycket. Får man unna sig själv en natt i stockholm nu och en trip till England i slutet av november? Ja det tycker jag faktist, och jag börjar på schema nästa vecka, det får man el hur?


Mitt kära andra hem, Brisbane!

En runda på gymmet på morgonen!

God morgon, jag är tröt trots 8 timmars sömn, är det kallt ute? Ser kallt ut och jag ska snart gå ner till gymmet. Min cykel får stå hemma, är så halt ute och med min otur kommer jag slå ihäjl mig, utan tvekan. Mina fötter får ta mig ner istället, jag kommer hinna iaf, tar inte så lång tid att gå ner.

Det var någon dum typ som hade tagit min tvättid jag tänkte boka 12,00 igår kväll haha, har en tid kl 11 redan men tänkte ta en till 09,00 så jag han slänga in en maskin innan jag gick ner och tränade. Men icke, sprang jag ut i pjamasen och nästan frös ihjäl helt utan nytta, attans.

Aja nu ska jag dricka te sen gå ner till gymmet och möta frida!!!!

Borlänge

Dagen blev jätte bra tillslut! Erik kom över på en kaffe efter att han hade vart hos tandläkaren! Vi bestämde lite snabbt att vi skulle ta en tur till Borlänge och Lust och kärleks butiken (el om den hette kärlek och lust.) himla mysig butik alltså, aldrig varit in där förut men massor av den slags butiker i Australien! Sedan blev det en vända på kupolen där vi shoppade lite åt Erik, en himla mysig dag!!! Han släppte av mig vid gymmet och det blev lite träning för mig, jätte skönt var det! kom hem till min sötnos som höll på med ärtsoppan!! Mums så gott det blev!

Nu sitter vi i soffan och myser till Biggest Loser! underbart!


Mobilbilder!

Rensat ut massor med "bra att ha saker" men finns mycket kvar, mycket!! Nu lägger jag in alla mina mobilbilder på datorn! Äntligen!! Kommer komma upp härliga bilder fulla av minnen!!

Bra att ha saker är inte alltid bra att ha

Jag är tröt på alla saker man har som man inte använder, det finns så mycket småsaker och även stora som faktist inte används som bara finns. Jag rent ut sagt hatar sånna saker, jag har levt i 11 månader i min ryggsäck som rymmer 65 liter och det räcker, gott och väl, var till och med för mycket ibland. Jag slår vad om att jag inte får ner mitt liv idag i den väskan, varför? För att man blir bekväm och samlar på sig saker som kan vara "bra att ha". Jag gillar inte bra att ha saker, verkligen inte. Nu blir det uränsning av bra att ha saker, men det är svårt, svårare än jag vill att det ska vara, släng skiten och sluta kom hem med mera.....

Städat!!

Sambo Anna gick ut med Chilli i skogen och jag tog fram dammsugan och tog alla golv, så skönt att få lite rent omkring sig. Önskar dock jag hade en bättre dammsugare som faktist sög upp något haha, tar sån tid när man får lov att göra allt 1000 gånger. Men nu är det gjort och det är skönt!!!! Nu är frågan vad jag ska göra, mera nytta el något annat? Fick en till bokning om jobb iaf, men inte förens den 13 nov, men iaf en bokning. Och i morgon jobbar jag natt i Grycksbo! Man får vara glad för det man får, och så får jag en rad snart så ska inte klaga just nu. Hoppas bara på lite pengar på onsdag, första lönen på väldigt länge, men kommer inte få mycket, började jobba den månaden så han inte jobba så många dagar.

Har varit hemma i 2½ månad (3 månader den 5 nov)nu, vart fattig i snart 3 månader, det är helt sjukt verkligen, men utan hjälp ifrån mamma och pappa skulle jag aldrig ha klarat mig. Tack päron ni är änglar!!!! Men det kommer nog bli bättre och bättre de närmaste månaderna hoppas jag, hoppas!!!!

En ny dag, nya tag!

Pojkvän är i skolan och sambo sover, jag vet inte riktigt vad jag vill göra idag. skulle behöva städa golven, men ska nog vänta tills sambo har vaknat iaf, borde även träna, men det är säkert kallt ute, borde boka tvätt tid också, blev inte av förra veckan pga jobb. Men det är väl trevligare att göra något annat el hur? Hmm.

Får se om de ringer idag om mitt jobb, ska skriva på nå papper och få mitt schema!!! Åhhh vad jag längtar, bara att få ha ett papper i handen med pass jag ska jobba. Skit det är ju som en dröm!

God natt

Nu har jag sovit en jätte skön sömn och ska snart bege mig till jobbet, inte så jätte frestande att ge sig ut i kyllan men jobbar iaf inne det är jag glad för. Har käkat lite godis (säg inget till Richard) men måste ju hjälpa pappa lite så han inte börjar rulla fram;) Skämt å sido.

Nu blir det iaf en lång natt på jobbet, sover hos mamma och pappa några timmar i morgon sen skjusar mamma hem mig runt kl 1. ska få lunch först!!!

God natt folket

En dag med pappa!

Idag har jag och pappa varit riktigt duktiga!
Han hämtade mig 09,30, vi åkte till Grycksbo och hämtade mitt skrivbord, till Farmor och började såga och klippa äppelträden, fick kaffe och fika, klippte klart äppelträden, fick mat och fika igen. Tog kort på ett bord hon vill sälja, hittade även en lampa i hennes tak som jag vill ha;) Fixade hennes råttfällor mm. Sedan drog vi till stan och gick på systemet, clasolsson, intersport, hämtade mamma och handlade på ica maxi. Nu är vi hemma, har ätit pizza!! och ska nu sova en stund innan jag ska jobba. MYSIGT!

Jag har förresten fått världens bästa nyhet!!!!
Chefen ifrån Lyssfallet ringde mig idag och frågade om jag ville ha en rad på 6 veckor!!!! Så den 3/11 börjar jag på en rad i sex veckor. den är på 74% så kommer garanterat få lön för 74% i 6 veckor så jäkla skönt!!! Sen bara ligga tillgänglig resten!! Jag är något otroligt glad!

Hej då Katarina!

Vilken härlig dag det var igår, vädret var ju helt grymt men otroligt kallt, men så sjukt att det var så kallt hela dagen men ändå så otroligt fint väder. jag höll seriöst på ett frysa ihjäl när jag åkte till jobbet igår men ändå var det så fint.

Efter jobbet åkte jag som sagt till Katarina för att ha kalas med tjejerna. Det var jätte mysigt, hon hade gjort jätte fin tårta och massa gott te!!! Så himla söt! Men nu sitter hon på tåget till göteborg för att sen flyga till England. Hoppas du har det toppen bra Katarina! Förhoppningsvis kommer jag över och hälsar på!!

Idag kommer det hända en hel del saker, pappa hämtar mig snart, vi ska hämta mitt skrivbord som tydligen står i grycksbo, hem till farmor och såga träd, handla med mamma och pappa, hem till dem på middag, förhoppningsvis sova lite och sen jobba natt!! Men stannar i enviken eftersom vi inte har några vinterdäck än.

Men nu blir det ostmackor med gurka!!!

Nu blir det tårtkalas!

Vilken dag, jag var totalt ur på jobbet när jag kom dit.
Som tur var så hade frida också fått lov att börjar jobba tidigare idag så var inte bara jag som inte kunde haha, sådan tajming!!
Har iaf gjort nytta för mig på jobbet och det är sjukt skönt bara man kommer dit. Enda jobbiga är att man inte är inställd på det, och blir helt knäpp av att bara vakna sådär och man fattar inget. Men jag älskar ju jobbet och då går det alltid lättar.
Nu har jag iaf fått två nätter denna vecka och 7 timmar idag så denna vecka för jag vara nöjd med, de som är så bra med nätter!!!
pratade med chefen också!! Jul och nyår blir det jobb!! Så sjukt härligt, troligtvis nätter så då hinner jag fira med mamma och pappa innan jag går till jobbet och sedan sova hos dem på morgonen! Det kommer bli jätte bra om det blir så.

Nu måste jag hoppa i duschen för att sen ta cykeln ner till Karin och vidare till Katarina som har tårtkalas!! Ska bli jätte trevligt förutom att hon ger sig av på nya äventyr i morgon!!!

Jag är vaken!

okej, jag är vaken!
Ni vet känslan när någon ringer och ni vet att ni borde verkligen inte sova. Paniken, vakna, fatta och så vill man skrika "JA, JAG ÄR VAKEN!"
Hur som helst fick nyss ett sms (hur jag nu lyckades vakna) om att jag börjar jobba 07,30. Som tur är så ringde de precis!!! Älskar det. Är iaf uppe, kollat ut och det är inte snö iaf, tur för mig säger jag bara.
Ska dricka lite te och äta lite snabbt, har gjort i ordning en matlårda och sen blir det bara att åka riktigt lungt emot Enviken för några timmars jobb. Tror jag blev bokad till 14,00 som tur är eftersom jag ska på kalas kl 16,00. Det är ju veckans höjdpuknt!!!

Men åkter till frukosten, OCH INGEN TRÄNING MED FRIDA;(

Jag är ganska duktig ibland!

Idag har jag iaf vart lite duktig!!
Började med att stor handla med min sötnos, vi glömade dock en hel del, men så är det väl alltid.
Men det blev iaf lite mera i kylen och frysen.
Sen åkte vi till farmor och hälsade på, fick nybakt fikabröd och kaffe, hjälpte henne med att töma filtret i tvättmaskinen och fick lite trasor så jag kan torka fönsterna.
Vi drog hem och jag städade badrummet som jag faktist hade lovat mig själv att göra, testade tvätta fönsterna för första gången i mitt liv, dock utan så stor framgång, haha det är faktist svårt ju. Men det blev desto renare än det var iaf. Vi lyckades göra en god soppa, jag lyckades äntligen beställa min bil del som jag försökt göra i år och dagar nu. Och sist men inte minst TRÄNING MED FRIDA. Jag är rätt stolt över min dag faktist!!!

Nu ska jag vara ta mig iväg till gymmet 2 dagar till denna vecka, nu hur jag ska lyckas med det. men jag vill ju komma upp i 18 träningar så jag får min plastficka till mitt kort;) haha jag är så avundjuk på sambo Anna för att hon hade fått ett sådant.

Det har snöat!!!

Frida väckte mig med ett samtal om att bjurs var täckt av snö, vi som skulle träna!!!!
Men vinter har gjort sitt intåg!
Försökte somna om men lyckades inte så gick upp och kollade ut, hmm, gissa om jag trodde Frida dissade mig.
Det var inte en enda snöflinga ute, helt grönt.
Men när jag fick den härliga bilden av ett snötäckt paradis, förstog jag att hon verkligen behövde byta till vinterdäck haha.

Dock otroligt tråkigt att  jag inte får se snö när jag vaknade, att bo i stan suger på det viset, men det är ju så nära, så nära till det frida såg när hon kollade ut men ändå så långt borta.

Fint kvällsbesök av Erik

När min sötnos stack iväg på pingis fick jag ett ryck och börjar plocka ihop här hemma, ser verkligen hemskt ut men inte haft någon motivaton att göra något åt det, Anna rycktes med och vi sprang runt och plockade saker. Sen kom Erik förbi mitt i disken, tur att han hjälper sig själv. Vi drack en kopp te och pratade om livet, vi är nog förvirrade hela högen. Mm min hjärna är minst sagt förvirrad.

Nu på kvällen efter att ha pratat med Richard är jag ännu mera förvirrad, plugga till våren? resa till Australien? Asien? Skaffa lägenhet i Falun? Hitta något nytt ställe att bo på? Hmm frågorna är många och svaren få. Men det är inte vara framtiden som är oviss, jag kan inte ens komma på vad vi ska äta i veckan, om jag ska boka tvätt tid, när jag ska träna mm. Helt blåst i huvudet just nu. Men får ta en dag i taget och göra det bästa. I morgon ska jag iaf träna med Frida och sen hem och städa lägenheten, blir iaf att ta badrummet och alla golv. Det kommer nog bli super bra!!!


Mobila teamet

Efter 10 timmars nattjobb känner jag mig välförtjärn några timmar i sängen. Ska unna mig hela 5 timmar idag trots att det är enda natten jag jobbar, brukar bara sova 4 men idag tycker jag 5 låter mycket MYCKET skönare, kommer nog vara lagomt tröt ändå. Se om jag ska väcka pojkvän innan jag somnar, han ska på intervju idag!!! Underbart, hoppas verkligen det går bra för honom!!

Har gjort min första natt i Mobila teamet i natt, helt själv, var sjukt nervös innan men det har gått jätte bra!! Skötersorna var så snälla och hjälpte mig hitta allt så jag kom igång. sedan åkte jag till källegården för att hjälpa till och lära mig huset, blev aldrig utringd någon annan stans så fick vara kvar och det var mycket trevligt!!! Hoppas verkligen på flera nätter där så jag får jobba lite. har iaf en till den 4 november hos dem och det ska bli jätte roligt!! Och på fredag ska jag till Lyssfallet och jobba natt!! Ska ringa en chef till i morgon och se om jag kan få gå intro där också, jag behöver ju faktist jobb...

Nej nu blir det bums i sängen!!!

En galet mysig kväll

Det stämmer verkligen att tiden går fort när man har roligt. Jag och Richard åkte hem till Karin och såg på idol med några glas vin till. Erik var redan där när vi kom. Hur som helst, efter en massa idol, vin, prat och ostmackor så cyklade vi hem. Gissa vad klockan var när vi kom hem???? 03,00 på natten, min hjärna trodde den var runt 12 el något sånt. Inte konstigt att alla hade övergett krogen  och det var så mycket folk på statiol. Helt galet.

Men vi hade det jätte trevligt iaf, var en jätte mysig kväll.
Förutom att det var otroligt läskigt att cykla, skit det var ju halt, is på vägen och hemskt. Jag trodde faktist att jag skulle dö men klarade mig hela vägen till karin, men när jag låste fast cykeln slog jag huvudet i en betongvägg. desutom rätt på ett hörn. Det gjorde ont och min kärlek var inte förvånad.

Nu ska jag käka klart sen ner på stan men min kära bror!!! Skoj!!!

Jag fick en BOKNING!

Ny dag nya tag, tänkte tvätta idag igen, fanns bara en tid igår, men jag bokade tvätt tid precis när jag ska träffa Katarina över en fika, kanske inte det smartaste jag har gjort. Frågan är då om jag ska baka något och bjuda hit henne el avboka tvättiden, hmm, tror tvätten blir lidande haha. Men han iaf med två maskiner igår så lite nöjd har jag rätt att vara!!!

Som sagt blir det fika med Katarina idag, ska palla iväg mig själv till gymmet också, kanske borde åka ner när Richard åker till kursen. Men han sover än så har ett tag på mig att bestämma mig. Ska nog ringa på lite jobb iaf, behöver mera jobb, verkligen annars kommer jag bli psykiskt sjuk. Fick en till bokning på en natt idag men det var den 4 november, seriöst, november. Mina jobb veckor ser lixom inte så himla bra ut, var sjutton tog allt jobb vägen? denna vecka har jag ett pass på söndag (gillar söndagar de ger bra betalt), nästa vecka har jag en natt på måndag (en natt!! Och en måndag, som om det betalade bra) veckan efter har jag NOLL pass och veckan efter det fick jag nu EN  natt!!! Jag kommer verkligen bli galen inom kort.

Men man måste ju se till posetive, och jag känner mig på ganska gott men galet humör nu för tiden!

Försvarsspray

Sitter och kollar på självförsvars grejer! Det är verkligen något man borde lära in sig som en vana att ha med. Enkelt och man vet aldrig när man behöver den.
Richard tycker det är en perfekt julklapp men jag tycker det är en perfekt sak till mig själv!
Har fastnat för en skunk spray som är laglig självklart, men färgar och paralyserar/förblindar i minst 10 min. tycker jag verkar en rätt bra deal faktist! Mm nu vet ni vänner vad ni får i julklapp om min pojkvän får bestämma.
Han kan vara lite överbeskyddande ibland, men jag är ju faktist väldigt mörkrädd och det kanske skulle göra mig lugnare när jag cyklar hem på kvällen!

Vem vill ge mig mera jobb?

Okej nu kan jag cheka av ringa om jobb, hon skulle iaf kolla upp saken och förhoppningsvis anmälla mig till vikariepoolen. Vem ska jag ringa nästa gång över mera jobb??
Har satt igång tvällen, ska snart ner och lägga in de i torktumlaren.
Har hämtat min bil och försökt lista ut vilken del jag behöver.
Nu ska jag ringa min kära mor och se om hon lever el ej, börjar bli lite smått orolig måste jag säga.

Nu måste jag komma igång!

Nu ska jag verkligen försöka få något gjort, min kärlek sprang iväg till kursen men kom tillbaka lika fort, läraren var sjuk. Där sprak min plan att vara duktig. Men ska försöka iaf, har vart ner med alla kartonger till soppsorteringen, bokat tvätt tid, duschat och ska ni iväg till verkstan och se om han har hittat någon färg på mina stötdämpare. Måste även ringa om jobb igen, hon svarar säkert inte men får väl lämna ännu ett medelande om att hon ska ringa upp mig då, gäller att ligga på verkar det som, händer inget annars.

Vi får väl se lite senare om jag fått något gjort el inte.

Saknar iaf min sötnog Frida som är otroligt upptagen nu för tiden, det gillas inte;)

Promenad med Karin

Tog min cykel ner till stan för att möta upp Karin för en promenad runt tisken. Jätte trevligt sällskap och skönt att röra på sig. Skulle dock ta en vända på gymmet efter men en drink hon Karin lät mera lockande. Blev ett par drinkar så här på en onsdag och två påsar pocorn med massa soff mys! En bra onsdagskväll helt enkelt!!

Nu sitter jag nöjt i soffan efter en otroligt sen middag! Pojkvän har varit på träning och snart blir det sängen tillsammans. I morgon ska jag nog försöka få lite nytta gjort, idag blev det inte mycket gjort. Men finns en del saker som borde bli gjorda i morgon, träna, tvätta, städa, ringa om mer jobb, kolla upp delar till bilen mm. Kanske kan beta av något iaf, skulle ha vart rätt skönt så man kan koppla bort det och framför allt känna att jag gjort något. Inte ligga i soffan i pjamas till kl 16,30 igen haha, men att kolla på serier är otroligt farligt.

En kopp TE!

En kopp te på morgonen kan väl vara det bästa som finns.
En varm, väldoftade, god kopp te!!! Mitt favo är just nu ifrån Te och kaffehandeln på slaggatan (ifs alltid min favorit affär) och tet heter Söder, klasiskt men otroligt gott!! Idag fick det blir en skvätt mjölk i också (vi hade mjölk hemma för ovanlighetens skull;))

Blev väckt av att pojkvännens mobil ringde, de ringde ifrån arbetsförmedlingen om en kurs han tänkte testa för att ha något att göra. Tror dock det blir som han befarar, dessa kurser är ju till för de som aldrig varit ute i arbets livet, även därför de inte erbjud richard den utan att han fick lov att fråga 1000 gånger om den. Men kan ju vara skoj att ha något att göra iaf innan man hittar ett jobb, bättre än att sitta hemma med mig hela dagarna och gå varandra på nerverna iaf.

Men nu ska jag njuta av min kopp te, den är perfekt varm nu!!!

Svensk höst

Nu är det verkligen höst, det är så otroligt kallt ute.
Cyklade ner till gymmet kl 1900 idag och jag fick lov att sno Richards vinterjacka för att inte frysa ihäl.
Det blir så kallt när man cyklar, helt otroligt.
Men det är väl svensk höst om jag inte mins fel.
Jag har dock missat två svenska höstar irad nu så senast jag var med om en svensk höst var när jag fortfarande gick i skolan, skit det är ju länge sedan. Måste ju ha varit höstan 2007, det är ju helt galet
Men njuter faktist av att vara hemma i kära sverige, det är något specielt men jag längtar samtidigt bort till nya och gamla äventyr, det är faktist resan som är det bästa. Resa är verkligen underbart, helt otroligt underbart!!!

Men nu är det svensk höst och bara att klä sig efter det, men jag har ingen riktig höstjacka måste jag erkänna, men tänker inte inhandla en heller. Får hem till mamma och se vad som finns!!

Jag behöver mera jobb innan jag blir GALEN!!

Har försökt fått tag på Birgitta om mera jobb idag men hon skulle komma tillbaka i morgon, lämnade iaf ett meddelande så hon kan ringa upp i morgon, hoppas hon gör det. Behöver verkligen mera jobb nu innan jag går under, har inte haft jobb på nästan två veckor nu och det gör mig galen. Klättrar ju på vägarna.

Ska iaf ta mig till gymmet idag igen, måste komma igång riktigt nu även om min kärlek Frida är upptagen med älgjaktan och inte kan göra mig sällskap, alltid lättare att ta sig iväg om man har någon med sig. Men lyckades komma iväg två dagar förra veckan utan henne iaf så borde väl palla mig iväg en 4 denna vecka också. På måndag har jag möta med den personliga tränaren igen, vi ska lägga upp ett nytt tränings program åt mig, det ska bli riktigt skoj! Ska nog dela upp kroppen på tre pass då, så jag får med lite flera bitar och mera övningar. Är 8 övningar på varje pass och det finns några fler jag vill göra. Men har inte riktigt kommit på nog många för tre pass så det ska han få hjälpa mig med!!!

Richard är på möta på arbetsförmedlingen nu, sen ska vi nog åka och inhandla lite mat, börjar bli inte tomt i kylskåpet nu. Vi borde också hitta på något mera, blir tokig av att vara arbetslös, och nu är vi båda det. Men Richard ska på träning ikväll, så han hinner troligtvis inte med något. Blir lätt så när man sover till 11 varje dag, världelöst el hur. galet

Varför Sverige?

Kan någon tala om för mig vad sjutton jag gör i sverige?
Jag har inte fått lön sedan mitten av juli, jag har inte specielt mycket jobb här hemma och tjärnar absolut inget.
När jag skulle kunna vara i Australien och tjärna mycket bättre pengar och faktist få betalt, desutom varje vecka istället för varje månad.
Det är vår och otroligt skönt väder i Australien nu, här är det förhållandevis bra väder men kallt och det blir bara värre. Jag har lite svårt att se fördelar med att vara i Sverige, fast och tråkigt. När man kan vara fri, resa runt, ha jobb och bara njuta. Glida runt och leva livet utan att ha så mycket måsten. Folk som inte har upplevt det har verkligen missat något. Vad är charmen med detta liv?

God morgon

Idag måste jag söka jobb, har inte så himla stor lust men det måste väl göras om man ska få jobba lite.
Borde även ringa om min bil, få den fixad nu, men då måste jag ta pengar ifrån min fond och det vill jag ju inte.
Men får väl ta tag i allt iaf! Är iaf jätte fint väder idag!!! Frågan är vad man ska göra med denna fina dag!

Underbar helg!

Det har varit en väldigt bra helg! Fredag med Jobb och Richards pappa!
Lördag morgon var vi till sundborn och sen åt lunch hos oss, kollade när Anders Källgren spelade match emot sitt förredetta lag, tränade och myste med min kärlek i soffan! Somnade ifs båda två och vaknade efter 9. Sprang till ica 21,40 för att hinna köpa godis och chips, det var ju faktist lördag. Sedan mysigt vi med massor av onyttigt hela kvällen, jag hamnade i sängen efter 1 och Richard somnade senare i soffan där jag hittade honom 11,00 när jag vaknade idag haha.
Idag var Anders hit på lunch!!! Vi gjorde stuvade makaroner och falukorv, det blir otroligt lyckat, kokade inte över mjölken OCH brände den inte!!! Så himla duktigt!!!
Åkte ner och tränade vid sex tiden och sen hamnade jag hos Karin som gjorde våfflor, super gott!!!

Nu blir det mys i soffan igen!!! MYSIGT

Jobb

Jobbade från 07,00-13,30 idag, men åkte ifrån stan redan 06,00, litar inte på Richards bil. Men gick jätte bra så blev himla tidig till jobbet.
Efter jobbet åkte jag hem till mamma och gjorde iordning för Richard, hans pappa och sambo skulle komma på mat och fika efter skogen. Bakade en kladdkaka och värmde på soppan pappa hade gjort. Pappa visade dem flera svamp ställen med lyckad utgång! De kom tillbaka med två stora pappers påsan (såna ifrån Ica maxi), en plast kasse och två stora korgar. Snacka om svamp alltså. Pappa behöll sin korg, vi tog plast kassen och Lasse och Mona-lisa fick ta resten, hela deras bil blev ju nästan full haha.
Middagen var jätte trevlig, jätte god soppa pappa hade gjort!!!

Nu är vi hemma och ska slappa lite med ett glas vin innan vi ska möta upp Lasse och Mona-lisa för att glas!!! Härligt!!

En jätte bra dag!

Jag har verkligen haft en jätte trevlig dag! Helt perfekt!
Träning med Frida på förmiddagen, ner och träffade Richards pappa och sambo, cyklade hem och fikade med dem, åkte till Erik och fick tårta och tillbaka hem där de lagade middag! lite vin och nu blir det snart sägen för i morgon börjar jag jobba 07,00 i Enviken!
Har iaf njutit jätte mycket idag och Richards pappa är helt underbar! Helt enkelt nöjd med min svärfar!!!
Känns skönt att äntligen få träffa dem på riktigt!!!

Jag åker som sagt och jobbar i Enviken i morgon, de andra drar till skogen med pappa som guide och plockar svamp! Efter jobbet blir det tidig middag hos mamma och pappa innan vi åker tillbaka till stan!!! Super trevligt!

Master chef!!

Det är seriöst det bästa programet någonsin, el okej nu ljuger jag kanske, men bästa programet jag följde i Australien iaf.
Vi såg det varje kväll i Barossa med John! Det var så otroligt mycket, vi var otroligt snabba att diska för att inte missa första minuterna på Master Chef.

Dock vann inte den jag och John ville, desutom var jag i Byron Bay när finalen fick så vi fick lov att ha sms kontakt. Men jag och John var frälsta i detta program.
(en ditalj i mellan kanske, John är Australienare och bor i Barossa)
Hur som helst så fick jag precis mail av honom, Och på söndag ska han och läga mat för dem och förjoppningsvis bli utagen! Om han blir utagen ska han laga mat inför kameran och domarna redan på måndag!!! kan ni fatta??? han ska liksom på utagning till MASTER CHEF! Det är helt sjukt verkligen!!! Skit nu måste jag verkligen tillbaka tills det börjar om han kommer med, och även om han inte kommer med så är det sjukt collt!! hur mycket människor finns det inte i Australien liksom och han är utagen!!!!!!

Aja nu blir mitt te kallt. Ska äta frukost och sedan cykla ner till Må Bättre och möta upp min kärlek (Frida!)

http://www.mizunonet.com/wp-content/uploads/2010/06/mc2.jpg
Inspelningen av MasterChef

Bakdag!

Idag har det varit en bakdag!
Richard har gjort pirakor (en konstig finsk pirog med gröt i), jag har gjort två äppelkakor som inte blev som tänkt (tog vaniljsocker istället för bakpulver, men blev god iaf haha) och nyss gjorde vi en jätte god dröm rulltårta! Och så vår sambo Anna har gjort kladdkaka! Massa gott i vår lägenhet idag alltså!

Då passar det bra att träning med älsklingen Frida imorgon! Det behövs efter allt provsmakande idag!

Det är ganska mycket som ska hinnas med i morgon, träna, städa lite mera, Richards pappa kommer, Erik fyller år, men jag ska nog få inte allt. problemet är att det mesta händer på eftermiddagen/kvällen. Men skoj att det händer något!!!

Jag HATAR bilar

Träningen med min kärlek var jätte trevlig!!
Jag har satt ihop ett träningsprogram till mig själv med hjälp av bästa Frida!
Dock har min dag rasat efter det.
JAG HATAR VERKLIGEN BILAR
Tänk vad bra om man vora jätte duktig på bilar, förstod allt och kunde fixa det.
Jag skulle gilla det.

Men nu har jag iaf gjort två äppelkakor med äpplen ifrån mormor! Och i morgon fyller ju faktist Erik Gossas år, det kan bara bli bätte med andra ord!

Träning med Frida!

Idag ska jag till Må Bättre och träna med min älskling Frida!!
Jag har vart lat och haft väldigt mycket att tänka på de senaste dagarna och det har träningen fått lida för.
Men dag ska Frida få hjälpa mig ändra på det.
Just nu har jag faktist inte mycket till jobb så har ju all tid i världen att träna.

Sen måste jag förbi ICA för att inhandla lite till bakning och present. Ska bli mysigt.
Städa och baka lite!!!

Min kärlek ligger och sover än, vi har börjar vara uppe så länge på kvällarna och då sover man länge.
Och jag gillar varken att vara vaken länge el sova länge men det blir ju så om han är uppe.
Inte så roligt att lägga sig själv, men lite normala rutiner skulle inte skada min kropp.

Nu blir det iaf frukost!

Toyota

min kära bil mår visst inte så jätte bra.
Jag "får" nu inte köra den innan den är fixad.
Det kommer kosta mig väldigt mycket pengar, inte mycket pengar för de flesta kanske men mycket pengar för mig som inte fått lön på 3 månader. och det är nästan en månad tills jag får lön.
Det är verkligen en konst att leva på väldigt lite pengar, en konst som inte alltid är lika roligt.
Men det är verkligen en erfarenhet och eftersom jag har underbara föräldrar som faktist har sparat i fonder åt mig när jag var liten så finns det alltid möjligheter vilket jag är otroligt tacksam för.
Jag ska alltid ha pengar på fonderna el på ett spar konto som jag ska kunna ha till dessa lägen.
Det är en tryghet att kunna falla tillbaka när man lever det liv jag lever och det liv jag verkligen vill leva. Resa kan många tycka är slöseri med pengar, men hallå pengar ska ju spenderas för att man ska kunna njuta av de. Och efter en resa som jag gjort har jag helt enkelt inte pengar att laga bilen för, köpa det te jag vill ha, köpa hudvårdsprodukter jag igentligen vill ha, kläder mm. men jag älskar det verkligen!! Det är värt såna här tillfällen!!!

My Toyota Is Fantastic

Idag får jag veta hur mycket pengar jag måste lägga ner på min kära bil. lämnade in den igår och han skulle kolla om det var fjärden som hade gått av och hur mycket det skulle kosta. Så ska dit idag och få veta.
Det är nog två veckor sen nu som min bil gick sönder, men har kört med det iaf, dumt nog. Men jag är en otroligt fattig kvinna så det fick lov att vänta men nu är det dags, blir att ta pengar ifrån fonderna. Pengarna måste ju spenderas för att göra nytta, el hur?

Annars blir det nog städning idag, ska även fylla i papper och skicka till polisen, måste lämna in mitt brottsregister till vikariepolen. kul att de kom på igår att de inte frågat mig efter det. De skrev att man ej får jobba för komunen utan att ha lämnat in det, hmm är nog 4 veckor sen jag började jobba. De är lite roliga, men idag ska jag iaf beställa ett!

Brisbane

Jag saknar Brisbane som var mitt hem i 5 månader.
Alla verkar åka till Australien nu, inte så konstigt kanske, jag åkte dit ungefär samma tid förra året.
Men jag blir avundsjuk, el inte avundsjuk men jag längtar tillbaka till det som var mitt liv.
Det känns som man lämnade en del i livet, en otroligt bra och anorlunda del.
Här hemma känns en månad som 3 i Australien, allt gick så fort där, och här hemma kryper det fram.
Men vi får se när jag återvänder tillbaka igen!



http://www.investmentpropertybrisbane.com/wp-content/uploads/2009/09/Brisbane_CBDandSB1.jpg



Snart kommer svärfar med sambo!

Jag är lite nervös, Richards far och hans sambo kommer upp och hälsar på för första gången på torsdag.
Vi har inte vart tillsammans specielt länge men vi har vart med om mycket tillsammans under kort tid.
Vi bor redan tillsamman (vilket vi igentligen har gjort ifrån första stund eftersom vi bott på hostel) och bara varit tillsammans i knappt 6 månader, kännt varandra i 1 år, det är riktigt galet.
Har träffat hans pappa en gång tidigare i ca en timme, tror jag har rätt att vara nervös iaf haha

Men det ska bli jätte roligt, de har aldrig vart i Falun och nu har vi pratat så mycket om hur mycket svamp det finns här uppe så ska bli kul att visa de. Och så får de ju träffa mina underbara föräldrar också!!!

RSS 2.0