Sliten tjej idag

Är riktigt trött och sliten i kroppen, igår dog jag i soffan och somnade i pausen innan vi fick veta vem som gick till final i idol. Som tur var vaknade jag lagomt tills de presenterade resultatet så jag fick se det! Efter det stupade jag i sängen, dock ingen skönsömn för mig. Snurrade runt som en stormvind och vaknade var och varannan timme. Hade världens huvudvärk när jag vaknade, knappt rest mig ur soffan på hela dagen haha. Sambo är på julbord med jobbet och jag åter igen i soffan efter att ha skjusat ner honom på stan. Nu blir det lite vin och kanske lite julpyssel om jag orkar, behöver stryka lite dukar, en gardin och få lite ordning. Men mest vila upp mig inför nästa helg då det blir Stockholm igen!!

Förresten är det inte så lätt att få ordning och reda i en två när de har rivit ut hela köket. Köksbordet står isär skruvat i sovrummet tillsammans med stolar, hallen är överfull och vardagsrummet står Richards trädgård haha. Men köket är tomt och fint ;)

Har en jätte bra vecka som väntar mig, förhoppningsvis får vi nytt golv i köket så vi kan få i ordning allt till det vanliga igen! Sista veckan på praktiken, två uppgifter som ska slutföras, bedömning på praktiken, slutseminarium och en helg i Sockholm med min älskling Elina!! Kan ju knappt bli bättre!

RSS 2.0