Dålig uppdatering? Ja det måste jag nog säga...

Läget just nu är så att skolan tar upp FÖR mycket tid, men varför klaga? Efter i morgon klockan14,00 är jag klar med plugget! Madde och jag åker till turkiet 06,55 på torsdag morgon, vi styr mot Arlanda runt 02,00 på natten. Kommer bli otroligt skönt att komma bort från all stress är hemma, den har verkligen brytit ner mig totalt. De där med mat har inte varit min starka sida den senaste månaden eller två. Okej inga "men Malin jag finns här för dig" jag vill inte höra sånt och det är okej nu. Jag äter, allt tillbaka till normalt igen. Alltså skolan och massvis med stress är inget för mig. Men som sagt allt är ordnat nu.

Jag håller på å packar nu, ska försöka få med mig allt för jag måste ta med mig väskan i morgon för jag hinner inte hem. Ska gå i skolan till 14,15, ner på stan en lite stund sen göra mat med Anders och sedan till B och sova där. Skolan är alltså klar efter morgondagen, har gjort klart min Religion för ett tag sedan. Det känns väldigt bra man jag vet inte, svårt att veta vad han vill ha. Ska plugga lite på träningsläran med, måste verkligen ha ett MVG på den annars känns alla annat slit så onördigt.

Men jag har gått och blivit sjuk, har fruktansvärt ont i halsen och huvudet, kan inte konsentrera mig vill bara sova i massor av timmar. Blir ingen träning för mig i morgon, men ska försöka palla mig in till träningen för att visa intresse;P

Bättre tider är på väg!

Idag har/är det en dålig dag, som Elin sa, "när betygen är satta kan jag börja vara posetiv men framtill dess ska jag vara så jälva negativ och sur" Jag måste nog hålla med, nu kan det får vara några dåliga dagar, tänker klaga på allt och tycka livet är piss. Ibland behövs det såna dagar.

Men på torsdag blir allt bra igen, eller på onsdag kanske. Jag och Madde kommer styra min bil mot Stockholm, våran kära huvudstad. Eller rättare sagt mot Arlanda! i kommer sätta oss på ett flygg 06.00 på torsdag morgon som tar oss till Turkiet! Vi kan inte mer än hoppas på underbart varmt väder och massa god frukt! Jag kommer njuta mer än någonsin. Bort från all denna stress, ett helvete är vad det är.

Är det någon på fullaste alvar som fattar att vi tar studenten snart? Det är fruktansvärt snart, jag kan verkligen inte fatta. Snart är studentveckan här och det bli massa fest, umgås med underbara människor:D Och snart står vi där i våra fina klänningar, med fjärilar i magen och bara väntar på att få springa ut med ett lende på läpparna!! Kan inte ens föreställe mig vilken underbar känsla som kommer fylla min kropp från topp till tå.

Bokat och klart!

Idag bokade jag och Elina våran resa till Indien, fattar ni jag ska verkligen åka till INdien i 12 veckor. Det är något man bara går och drömmer/tänker på men som aldrig blir av. Och jag är en av de få som verkligen kommer komma iväg:D Jag ser fram emot det otroligt mycket, kommer bli en upplevelse som jag aldrig kommer att glömma. Vårat projekt startar den 15 Sep åker ner några dagar innan och håller på i 12 veckor!!!!

Och om en vecka drar jag och Madde till Turkiet för att bara glida runt och ha det jätte skönt. Just nu är det mellan 28-30 grader där nere, hoppas verkligen det är samma tempratur när vi kommer! Vi åker den 29, åker bil ner till Stockholm tidigt på natten imellan 20-29! Jag längtar verkligen, kommer bli ur skönt som helst att bara slappna av efter all denna stress. Kan jag verkligen behöva, håller på å bryter ner mig själv fullständigt. Ladda upp oss inför studentveckan:D

Ny vecka, nya möjligheter

Nu är det snart dags att lämna denna vecka bakom sig och se framåt. Ny vecka i morgon och det betyder nu för tiden PLUGG. Har en hel del att göra men det känns som om jag har koll på läget iaf, kan känas lite för skönt. Är rädd för att jag slappnar av för tidigt, men det kanske inte är någon risk.

Jag har faktist en plan för morgondagen, ska in till stan till 10,00 och det betyder en lite sovmorgon iaf. VI får väl se om jag överhuvudtaget kommer i sängen eller kan sova. Hur som helst så blir det skolan till 11,00, plugga träningslära eller samhällskunskap. 12,15 ska vi ta närvaro och sen blir det att plugga mera. Efter skolan åker jag antingen till Borlänge och lämnar tillbaka lånemobilen eller så åker jag direkt till Karin! Karin jobbar och jag ska ge henne sällskap och plugga!

Nu är det bara 1½ vecka kvar tills vi drar till värmen, eller kanske inte vågar skriva värmen. Vem vet vad vädret bjuder på nu för tiden. Men hur som helst så åker jag och Madde till Turkiet för att ladda upp inför studenten. Kanske borde komma iform till dess? Sluta äta allt förbanat onyttigt och börja träna, är inte det en ganska smart ide? Jag är otroligt beroende av allt som innehåller socker, så otroligt sjukt gott. Och ska jag vara ärlig så tränar jag inte för 5 öre. Är detta likt mig? Nja jag vet inte jag, borde kanske hitta tillbaka till gamla vanliga Malin eller är det bra så här? Ingen som bryr sig ändå, men röra på mig borde jag nog göra. Det är ju trotsallt hälsosamt.

Död...

Ska vi gå och dä tillsammans någon stans?


Skor!

Jag älskar skor, älskar verkligen skoj, mina fötter gillar de dock inte lika mycket. De flesta får man skavsår av på det ena eller det andra stället. Har iaf köpt skorna som jag och Elin bråkade om, åkte till Borlänge och köpte de. De är verkligen helt otrolitg snygga, nästan så att man vill dö för dem haha. Ska nog ha de på mig i morgon:D

Fick även tillbaka min mobil idag, kan ju hoppas på att den håller lite bättre den här gången. eller så får den gå sönder så jag får en ny någon gång, det skulle vara as skönt. Det var därför jag åkte till Borlänge, för att hämta mobilen så köpte jag skorna när jag ändå var där. Hittade även två par till jag verkligen skulle vilja ha, hur snygga som helst. Någon som vill köpa de åt mig?

Nu är jag helt sjukt tröt, sitter här och håller på å somnar. Kan ju inte gå och lägga mig än, kan vara uppe länge ikväll eftersom jag inte börjar förens 12,35 i morgon. Men jag orkar verkligen inte vara vaken längre. Om jag sover en stund nu kanske jag kan vakna om 2 timmar och vara pigg så jag kan plugga. Någon som tror på det? Man kan väl iaf hoppas..

Dagens shopping!

           

En bra dag!

Känner att jag haft otroligt lite lust till att skriva blogg på sistondet, lite lust till det mesta kanske. Men idag har det varit en bra dag, en händelserik dag. Borde prata med pojkvän innan jag skriver detta här men han är otroligt upptagen (ringer säkert snart) tror inte han hinner läsa detta innan jag pratar med honom ändå.

Idag var vi ner på shoppingrunda innan träningen, gud så skoj det var. Jag och Elin gick igenom Gina nogrant och packade på oss allt som såg det minsta intressant ut. Elin ställde sig i provhytten med mig och sörvade mig med kläder (tack Elin) och Lina, Madde, Katta och Rune stod utanför och var smakråd (tack tjejer plus Rune). Det blev en hel del godingar som fick följa med hem till mig:D Och jag tänker inte lämna tillbaka en enda sak för jag är kär i allihoppa:D

När jag kom hem så fick jag ett sms om att mina saker jag beställt har anlänt till Enviken. Cyklade upp och hämtade ut de, till min bevikelse var ballarina skorna för stora och kavajen (efter många om och men) var fel färg och passade helt enkelt inte till min klänning. De får så snällt åka tillbaka, men de röda skorna satt iaf bra, kommer få skavsår som fan men vad gör man inte för världen? Blir skavsårsplåster som gäller! Shopping är roligt okej:D

Till den saken jag borde berätta för pojkvän först (för kläder och skor börjar han vänja sig med att jag köper lite då och då) Elina har kommit med iden för någon vecka sedan om att åka som volontär till Indien för att jobba på ett barnhem. Jag blev otroligt lockad av saken, har även funderat på det själv men inte vetat var och hur. Hon hade kontakt med volontärresor och en massa information. Idag fick jag ett sms av henne, hon hade bestämt sig för att åka i september och 12 veckor framöver. Efter att hon pratat med de på volovtärresor och skulle boka snart. Jag blev jätte sugen, så fort jag kan hem gick jag in på deras sida och blev verkligen jätte på den resan. Kommer kosta 19500 + resa och försäkring. Jag ringde genast upp dem och frågade lite om saken, det verkar as bra och så skicakde han hem massa info till mig på mejlen. Nu är jag helt på, jag ser fram emot detta som sjutton. Ska som sagt prata med pojkvän först men om allt går bra så beställer vi nästa vecka:D Livet börjar ordna sig!

Hur skön är inte låten? SOMMMMMAR!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.421624&renderingdepartment=2.4364

Fredag

Måste väl säga att fredagar är helt okej och denna fredag är väl ändå underbar. Det är strålande solsken, jätte varmt och så åker klänningen på. Hur härligt som helst! Ska snart in till stan och göra en intervju till vårat arbete, sedan är det bara svenska kvar, det är några som ska ha tal så det blir väl bara att lyssna. Jag och Elin måste väl ta tag i livet och plugga lite samhällskunskap idag med, känns tungt pga vädret men skolan måste gå först nu...

Jag kommer få mina linser idag, äntligen! Så sjukt sönt att det går så fort att få hem de, vad skulle jag annars ha tagit mig till. Efter skolan ska jag hur som helst hem och sola en stund, om det inte ha gått och blivit dåligt väder men det skulle jag aldrig kunna tro. Nu ska jag ta och åka, ha en bra dag!

Godmorgon

Åter igen har jag vaknat på tok för tidigt. Ska snart ta med mig hela packningen ut i bilen för att åka till träninge. Förhoppningsvis så kommer det bli en lite roligare träning idag, igår var bara 8st och så var lektionen elevled. Det sög som vanligt, jag hatar när de ska ha sina dumma lektioner. Dagen kommer iaf bestå av träning, psykologi, träningslära och så kom jag på just nu att jag har engelska i eftermiddag. Hur jobbigt blev inte det? annars skulle jag verkligen ha hunnit hem och lagt mig i solen ett tag. Men nej jag ska sitta i skolan till 3 och inte vara hemma förens 15,30. Uselt, det som var så stålande fint väder idag...

Mobiler är ett under.

Efter dagen i skolan möte jag upp min vän Karin, vi styrde bilen mot Borlänge för att uträtta några ärenden. Vi fixade en underkjol till min balklänning, åt glass, kollade in kläder, skor och smycken, besökte elgiganten för att få ordning på min mobil och så åt vi pizza i Falun. En mycket trevlig eftermiddag måste jag säga, inte varje dag man är ute på utflykt.

Så nu är min (kära) mobil inne på lagning igen, det var inte några fel. Hur som helst så har jag en låna mobil igen, sms är ingen bra ide att skicka till mig. Inte riktigt lärt mig mobilen så jag blir bara sjukt förbanad när inget går som jag vill. Helt hopplöst är det..

Vaken?

Jag önskar iaf att jag sover fortfarande men det är inte fallet., fotbollsträning står på shemat idag. 09,30-10,00 måste väl åka rynt 07,45 kanske. Jag känner mig inte allt för pep på att träna idag och det är lite synd. I vanliga fall älskar jag dessa träningar, om jag skulle ha haft samma målvaktstränare i klubben som i skolan skulle jag nog aldrig ha slutat. Inget illa mot min nuvarande tränare han är jätte duktigt och snäll. Men det skulle vara skillnad...

Efter träningen kommer det bli psykologi och svenska efter lunch, en riktigt skoldag med andra ord det är inte så ofta det händer nu för tiden. 08,30-14,20 helt sjukt vad länge;P Hur som helst så har jag packat ner min balklänning nu och förhoppningsviss ska jag komma iväg och fixa en underkjol. Men nu måste jag sätta igång om jag ska hinna.

Lunch

Nu har vi duktiga människor gjort absolut inget på samhällskunskapen. Eller ifs så har vi varit och ätit mat, jätte god mat idag. Sen så har vi även skrivit ut lite fakta om USA i mellanöstern. Ganska duktigt måste jag nog erkänna. Vi har faktist letat massor av skor, jag och Elin har hittat en hel del som ligger i vårt intresse att få hem. Förstå om vi skulle kunna ha samma stolek, det skulle ju vara helt underbart.

Nu är det bara att vänta  på att få springa, coopers test klockan 13,00...

burrr

Har just kommit till skolan, sitter och väntar på att Madde ska göra mig sällskap så vi kan lösa världens problem, nej nu överdrev jag. Men du, det är ju riktigt snorkallt ute. Okej inte bokstavligen, men det är kallt åt fötterna när man går utan stumpor och så fick jag lov att knäppa jackan, burrr. Inte alls lika skönt som det var i skolan igår, men jag hoppas på en toppen eftermiddag ändå!

Nu blir det att "plugga" lite...

Godmorgon

Är snart på väg till skolan, så bortskämd som jag är så åker jag bil som "vanligt". Det börjar kännas pinsamt, jag har verkligen inte åkt buss på fler, fler veckor och har inte en aning om vart mitt busskort är.

När jag vaknade idag runt 07 var jag sjukt tröt, insåg att jag skulle få log att gå upp så här tidigt 3 dagar den här veckan. Måste nog kalla mig bortskämde där med. Hur som helst så betstår dagen utav en engelska lektion nu på morgonen, samhällskunskap, en lång samhällskunskap före lunch och sen är det nog bara träningen kvar, vi ska springa coopers på träningen idag, kul? nej jag tror inte det va. Men jag ska göra ett försöka och se hur det går.

Jag tror att jag åker hem direkt efter skolan idag med, har en hel del saker jag borde uträtta i Falun/Borlänge men känner att det kan få vänta ett tag. Nu måste jag tandborsta och springa ut i bilen, ha en bra dag!

Det går framåt och lite bakåt

Jag tänkte påstå att jag är duktigt men vid närmare eftertanke så borde jag inte påstå det. Jag har inte gjort mer plugg än att skriva lite i träningsdagboken... Har iaf hittat idrottsuppgiften, hade börjat på den men är inte klar och självauppgiften är spårlöst borta. Tänk om man kunde ha allt på datorn istället för att hela tiden då lösa papper. Hur som helst så har jag bokat parkeringsplats till Madde och mig på Måbypark! Det vad det jag tänkte skryta om, men jag har faktist också gjort lite fint i den nya gaderoben. Nu är det bara hela mitt rum som skulle behöva en riktig omgång. Och så klart plugget men det blir det tydligen inget av med idag.

Karin jag behöver ditt plugg stöd, fatta skönt om vi skulle göra allt på en och samma gång och sedan vara klara.Vi kanske ska tälta på bibloteket några nätter och plugga järnet. Synd att bara sånt finns i fantasier....

Härlig dag!

Min plan håller än så länge, eller jag kanske inte gjorde planen längre än så här. Var en föreläsning i skolan idag som jag glömt bort, så det blev föreläsning istället för religion idag. Testerna var jag klar med vid 13,00 så jag var hemma till 13,30. Hur skönt väder som helst, hoppade i bekinin och la mig i solen i ca en timme. Det stekte verkligen, hur varmt och skönt som helst var det. Nu måste jag tyvärr plugga lite, (eller se på tv)... Har en idrottsuppgift som tydligen ska in med träningsdagboken. Men jag har för mig att jag gjorde den förut, men kommer inte ihåg så måste undersöka saken.. Så nu är det bara att sätta igång och leta

Dagensplan

Jag har två planer idag och vilken jag väljer beror på vädret. Om det skulle visa sig att alla måln försvinner så ska jag utan tvekan skynda mig allt vad jag kan hem och hoppa upp på solsängen. Efter en dag i skolan som består av, religion 09,55-11,00 och tester 12,15, jag räknar med att vara klar efter ca en timme så 13,15 är skoldagen klar. Efter det blir det alltså att åka hem i fullfart eller åka till biblotetek för att försöka hitta någon ro att plugga. Jag har verkligen inte hittat ett ställe där jag kan plugga.... Otur

Doppa mig i klister och kalla mig förvånad!

Jag lyssnar på P4, det är barnprogram hahaha. Deras kötbullar rullar sig av sig själv och nu sjunger de också haha. Tänt att barnprogram kan vara så skoj haha. Nu sa han "doppa mig i socker och kalla mig snäll" haha kan det blir sämre?

Hur som helst tänket jag ha lite personvård idag, mina ben ska bli lena, huden ska få rikligt med smörja och min naglar ska bli snygga. Pluggnadet borde ju komma igång med, ska åka vid 13,30 typ. Alltså med lite enkel tankeverksamhet kan vi lista ut att jag aldrig hinner med allt som ska hinnas med. Helt otroligt vad tiden går fort ibland, helt otroligt

Nu har jag ingen aning om vad jag skriver så ska väl sätta igång..

Fattig student

Jag börjar faktist bli riktigt tröt på att vara en fattig student, sitter och kollar på alla skor och kläder jag skulle vilja ha. 1000 kr är inget att leva livet för direkt, skulle inte sitta fel med några fler lappar. Och när man tänker på saken är studentlivet snart slut, jobb och pengar på ingång. Men hallå, en sommar ger bara två löner, alltså inte allt för mycket pengar. Jag har enormt många planer om vad jag ska göra för pengarna men väldigt lite pengar. Då börjar man inse att det faktist är dags att söka sig ett jobb till hösten, jag känner inte att jag vill fastna på ett och samma ställe. Så ett nytt jobb till mig efter sommaren tack!

Jag vill ju resa, shoppa och inte bara kläder utan allt mellan himmel och jord. Finns så otroligt mycket jag vill ha och så vill jag ju börja spara pengar, spara massor av pengar.

Segt....

Mitt liv är lite tragiskt just nu, klockan är redan 11,40 och jag har inte gjort ett skit på hela dagen. Det är nästan hemskt men det västa är nog att jag inte hade tänkt ta tag i saken heller, trivs rätt bar i soffan utan att ha något att kolla på. När man får så stora arbete att göra orkar man inte börja pga av att det tar sån tid att bli klar. Man ser inga resultat och jag älskar resultat.....

Jag har igentligen jätte mycket att göra, men ingen lust att göra något alls. Skulle det ha varit stålande solsken skulle jag ha haft en anledning till att inte göra något. Bara ligga ute i solen och må toppen, hur skönt skulle inte det vara?

Mitt lilla problem är att det är lördag idag, lördag skit det är verkligen lördag. Jag skulle ha varit klar med min religionsuppgift idag, bara slipa lite på den. Men istället har jag inte ens börjat på den och i morgon ska jag se på fotboll, någon som vill vara med?

pluggkväll = myskväll

ja det är väl som vanligt när jag och Karin slår våra världar ihop. Men vi brukar få lite gjort i vanliga fall och du, kvällen är ju inte slut ännu. vi har handlat, lagat mat, ätit, myst och diskat. Nu ska vi nog släpa oss i sängen och plugga lite? Ja vem vet hur framtiden ser ut som gubben sa igår haha. Söt typ det där, typ 80 bast.....

sov så gott

Jag har slutat.....

Jag har slutat med mycket på sistondet, slutat med fotbollen, slutat plugga, slutat äta mat, slutat träna överhuvudtaget. Kanske borde börja ta tag i allt nu, eller iaf några saker. Och så har jag fruktansvärt höga krav på mig själv, ja men livet ser bra ut va? Enda problemet som jag ser är väl att jag trivs med livet och tycker allt är underbart!

Några kanske undrar vad problemet är..... Problemet är att jag inte har en enda anledning till att inte äta mat, alltså jag vet inte vad som orsakar det. Det betyder att jag lyckas förbanat bra och att jag har tappat kontrollen, en HELT UNDERBAR KÄNSLA! Eller något av ett problem, det beror på vem du frågar.

Hur som helt så håller det inte i längden, livet är inte till för att må bra. Ska iaf se till att börja plugga idag (någon som tror mig?), pappa håller på att göra i ordning god mat och så ska jag nog städa lite på det:D Helt underbart eller hur?


Teknikens under

Vem var det som kom på mobiltelifonen igentligen? Helt otroligt onödigt, min funkar inte SOM VANLIGT. Jag har till och med fått en ny en gång, någon som tror att det blev bättre? Nej precis, jag är förbanat tröt på denna skapelse nu. Var och pratade med snubbarna på elgiganten och eftersom jag fått en ny en gång tidigare måste den här in fyra gånger innan jag kan få en ny. Och det är ju onödigt att köpa en ny nu när jag kommer få en ny eftersom den går sönder hela tiden. Men orkar jag vänta? Denna mobil slängde jag ut 5000 KR för, det är inte ett dugg kul........

Jag vill be er folk att skriva erat vem det är ifrån när ni skickar sms till mig, annars har jag ingen som helst aning om vem jag får sms av......

Kanske ska förklara felet, när jag får sms så hittar min mobil på avsändare och tid, så får jag av Björnar kan det stå att jag får av mamma och om klockan är 17,30 kan det stå att jag fick det 06,34. Fattar ni? Jätte jobbigt. Och nu för jag dubbla sms av alla, och så försvinner de när man läst de. Eller så blir det som igår när jag fick sms av bror, jag han inte ens läsa det utan att det var spårlöst borta..............................

RSS 2.0