Goda tider är nu över

Förr var jag värsta morgon människan, nu vet i sjutton vad jag är. Jag är tröt på både morgon och kvällen. Tror det är natt jobbet som har förstört mig eller så var det så länge sen jag gick upp tidigt så kommer inte ihåg hur man gör. Nej förresten det är Elinas fel, hon införde en väldigt dålig rutin i Indien som jag ALDRIG har använt för att jag har förståt att man skulle bli såhär. Hon ställade alltid om klockan så vi fick sova lite extra och helst två gånger. Detär det som har förstört mig. Förr hoppad ejag upp ur sängen och nu kommer jag aldrig upp..

Aja vem bryr sig, nu har jag gjort te och ska krypa ner i sängen och dricka en kopp och äta en apelsin!

Släktfest

Jag hade en jätte trevligt kväll igår, helt otroligt roligt. Var ute och gick med fasters hundar, super små ju. Mycket mindre än min katt, han skulle typ vara som en jätte om man jämför haha. Men det var iaf jätte trevligt, åkte även och hämta farmor så hon fick vara med ett litet tag!! Vart dock sjukt tröt, jobbat tre nätter och gå upp tidigt för att ställa om dygnet. Körde som sagt bil och kom inte hem förrens två, hade väldigt svårt att koppla av eftersom jag är van att vara vaken den tiden nu. Men det gick fint, dock sjukt konstigt seg idag men ska föröska äta lite så blir det nog toppen!

Jag försöker hitta någonstans jag kan få höra Mollys låt sen igår men men får ju inte höra den, jätte elakt.

Svårt att komma igång?

Svar ja. Jag ställde klockan på 13,00 och har inte rikigt kommit igång än, helt sjukt svårt att komma igång ibland. Men nu ska jag hoppa i duschen, välja kläder och fixa mig partysnygg. Jag, mamma och bror ska på 40 års fest, min farbrors fru fyller 40 så nu blir det partay! Ska bli super skoj att träffa alla igen, kolla på galna, fulla vuxna.

Jag har ingen aning vad jag ska ha på mig, känns som om jag har samma klänning varje gång jag går utanför dörren. Men det blir lätt så när man knappt kommer i jeansen och inte shoppat sen i juli. Men vad gör man inte för att spara pengar till nästa steg i livet. Just nu känns det som om jag kan jobba dygnet runt och inte köpa ett skit bara för att få ihop så mycket pengar som möjligt. Jag skulle lugnt vilja vara borta i 1½år men tyvärr kommer pengarna aldrig räcka så länge. Fy sjutton att allt ska vara så dyrt. Men vad gör man inte för världen?

Nej nu ska jag gå, annars kommer jag få brottom, eller det får jag iaf.

Sista natten!

Nu är det sista natten på G, Känns otroligt skönt. De har varit rikigt jobbigt de här två nätterna, de har inte varit så snälla. Men i natt ska jag iaf vara ute, ska köra och jag kommer njuta av varje sekuns, nej nu ljög jag faktist. Så roligt är det inte även om det kommer bli lite skönt. Sen blir jag ledig ända till Onsdag faktist, nästa veckas jobber sen ut såhär (än så länge)
Onsdag 07,00-15,30
Torsdag 07,00-14,30
Fredag 21,00-07,00
Lördag 21,00-07,00

Kommer blir trevligt att börja på ett nytt ställe men samtidigt väldigt förvirrande, kommer ju blanda ihop alla tillslut. Nej men jag ser verkligen fram emot det, förutom att jag börjar klockan 07,00.

I morgon ska jag på 40 års fest hos min farbrors fru, ska bli skoj att träffa släckten igen. Har inte träffat alla sen förre innan jag åkte och det var faktist ett tag sen. Kommer inte bli så sent, ska skjusa Farmor och hon kan ju inte vara uppe hela natten. Men det ska bli trevligt iaf, jag kommer inte orka vara uppe hela natten heller.

Sova till fyra, får man det?

Ja om man har jobbet hela natten lång och envisas med tanter som vägrar sova och skriker så alla andra vaknar och sen när man väl är hemma och ska få sova så ringer någon och väcker mig. Då tycker jag att man får sova till klockan fyra på eftermiddagen. Det har jag nu bestämt!

Jag var till ett ålderdomshem här i Enviken för att fråga om de ville skola in mig i till vikarie, men de hade så många vikarier så de behövade inte mig men de skulle spara mig till sommaren. Och så ringer de igår när jag sova (då svarade jag inte) och idag, hon frågade om jag kunde bli inskolad nästa vecka onsdag-torsdag och sen jobba fredag. Tänk vad snabbt alla vikarier kan försvinna haha. Hon hade inte rikigt koll på läget kan jag lova. Hur som helst så har jag två nätter inbokade den helgen så kan inte jobba men ska bli inskolad 25-26. Det känns toppen bra för då har jag ännu ett ställe som behöver mig. Det knepiga är att jag är så van att jobba natt nu, man tjärnar ju lite mer då och då känna det onödigt att jobba där när man få så mycket mindre haha. Men det kan var bra för min kropp, jag behöver lite normala dygnsryttmer. Och jag vill ju jobba så mycket som möjligt, AUSTRALIEN här kommer JAG!

Ska nog faktist se till att åka till Svärdsjö om någon vecka när jag ser hur mycket jag får nu, om jag orkar med mera ska jag se till att komma in där med!! Jag vill ha JOBBBBBB

Vad konstigt

Konstig dag svar jag. Allt blir nog fel när man jobbar natt, hela dygnet blir hel konstigt. Och idag skulle jag till fysio för att träffa Mats 08,40 och jag slutar 07,00. Jag begav mig dit driekt efter jobbet, satt och cyklade för att hålla mig vaken, sjutton vad tröt jag var. Kom hem 09,45 och det var en kämpig resa hem, höll på att somna hela tiden och jag hatar att köra bil när jag är så tröt. Men nu har jag iaf sovit några timmar, svårt när man måste ha ljud på mobilen för att få jobb och så ringer folk. hade bara vibbration men vaknade ändå. Men sånt är ju livet, nu är jag iaf snart redo för ännu en natt. Var lagomt tröt på vissa inatt, att de inte kan klara sig själva;P haha. Var inne och ska vara inne i natt också.

I morgon ska jag se till att dagen blir lite mer normal, ska vara hemma till 08,00 och gå upp 16,00. Ta ett bad, äta mat, ta det lugnt och bara komma igen. Lite träning för att piggna till lite gran, kanske STORT kanske. Men nu blir det mat och te IGEN

En lång natt

Nu har jag sovit, ätit middag med mamma, hängt tvätt och plockat all disk. Se vad effektiv man är vissa dagar, men det är bara vissa dagar. Nu ska jag unna mig en varm skön dusch, mamma är hos mormor och morfar, hjälper de med allt som ska göras så jag tänkte pyssla om mig själv lite så jag är redo för natten. Alltid skönt att känns sig lite frech innan man åker iväg.

Hoppas ni sover skönt och går upp tidigt;P

Ibland är jag nöjd!

Ibland är jag något otroligt efektiv, åkte till Lyssfallet för att se om de ville ha mig som vikarie. Tyvärr så trodde hon att de redan hade nog med vikarier men hon skulle höra av sig om jag behövdes, men det lätt som hon verkligen ville ha mig i sommar iaf. Tror inte jag kommer ta det om jag får något annat men alltid kul när folk tycker om en. Sen begav jag mig mot stan för att träna, mitt bästa pass sen jag kom hem och det var så otroligt skönt. Kände verkligen att det gick bra och jag trivdes med det. Cyklade som en tok och svettades som en tok! Grattis till mig!

Sen gjorde jag lite nytta, var till ICA Maxi för att shoppa lite mat till natten som kommer. var till turistbyrån för att hämta program över teater våren 2009 och sedan jysk för att köpa en ny kudde! Känns bra att ha fått lite saker gjorde iaf iaf. Nu ska jag jobba i sängen för att sova några timmar. Har en lång natt framför mig men först när jag vaknar ska jag ta en lång och skön dusch!!! toppen bra ju..

Dåliga vanor

Nu börjar det bli en dum ovana att jag är otroligt tröt på morgonen, tycker inte alls om att vakna och känna "fan måste jag redan gå upp". Blev väckt av ett sms ifrån jobbet 3 min innan min klocka ringde, det tycker inte jag är så shysst. Men nu är jag vaknen, te står brevid mig och snart börjar dagen. Jag ska göra ett nytt försök om jobbet, se om hon är där idag. Sen blir det stan och träna, inhandla lite mat och så. Ska hem och äta lunch och sen hoppa  i sängen idag, jag börjar jobba ikväll och ska se till att få några timmars sömn innan dess. Kan behövas, ska vara hos fysio i morgon 08,30, jag slutar jobbet 07,00 och ska försöka hålla mig vaken tills jag har tiden och sen ta mig hem utan att köra ihäl mig, det är alltid en utmaning.

Men nu blir det te och frukost!

jag drömmer mig bort

Jag drömmer mig bort till bättre tider! har precis tagit mig ett underbart bad, hur kan bad vara så skönt? Efter badet har jag satt på mig världens skönaste underbaraste byxor, mina och Elinas älsklingar sen Indien. Fy sjutton vad jag saknar det, vill bara tillbaka och njuta av livet. Varför måste allt handla om pengar? Jag vill inte stanna hemma och tjärna ihop massor av pengar för att kunna göra det jag vill.

Mys i badkaret

Nu har jag varit lite duktig idag med, tänk vad jag är duktig varje dag nästan pinsamt faktist. Jag skulle fixa mig ett till extrajobb men tanten var ju inte där, bättre lycka imorgon. Så jag begav mig till stan för att träna lite, gick faktist bra, kan inte påstå att jag har världens träningslust men hey allt kan ju inte gå bra. Jag köpte lite mat till mormor och morfar och sen begav jag mig till sjukan för att hämta upp mormor och mamma. Tänk vad snäll man kan vara, HELT otroligt faktist. Och bara för att jag är så snäll så är jag värd ett bad idag, åhh vad mysigt det ska bli, varmt och skönt!!

Jag tror faktist på det!

Jag har faktist börjat tro på att sluta äta godis "dieten" funkar. Jag har mamma har nu inte ätit godis på över två veckor och självklart tränat. Jag har inte ställt mig på vågen (fobi för vågar) men jag känner att byxorna börjar passa och kärlekshandtagen + magen jag hade skaffat mig börjar lämna min kropp. Det är en ganska skön känsla faktist. Jag har aldrig trot på saken att man går ner utan godis, kan var pga att jag älskar godis och aldrig i mitt liv ville utesluta det haha. Ligger lite i det faktist, man gör det man vill. Men jag trivs jätte bra utan att äta sånt nu, visst det är lite jobbigt ibland men jag kommer njuta mycker mer av godis sen!!!!

Nej nu ska jag återgå till städningen

Ny mobil

Jag behöver verkligen en ny mobil, den har börjat tappat bort sms igen och det är inte bra när man får jobb över sms. Det håller helt enkelt inte. Men då är ju problemet hur man får råd med en mobil när man inte har någon inkomst? Jag har en lite lösning och det är att jag snart fyller 20 år, det betyder att om jag hittar en billig mobil kanske jag kan få den i present. Även om jag köper den själv behöver jag en billig. Men jag ska ha en som jag kan ta med på nästa resa också, alltså någon som heller bra. Jag vill helst av allt ha en Sony  Eriksson för att jag är van vid de och tycker om dem. Men de har en förmåga att inte hålla så bra och är inte särskillt stöttåliga haha. Då finns det ju dessa som är stöttåliga men de har typ ingen annan funktion och jag har inte hittat någon idag sony eriksson. Någon som har något förslag?

TRÖÖÖÖÖT

Jag är helt otroligt tröt, jag har gjort misstaget att sova mer än 8 timmar. Hur många gånger ska jag behöva göra det misstaget för att förstå? Och så har jag tappat bort min pappa, men det händer ganska ofta faktist. Han har inte förståt det där med att skriva en lapp så man vet vart han är. Han borde ligga och sova nu nämligen för han skulle sova länge idag. Då kan man ju tänka sig att han är på larm men webbradion är på, ofta han sätter på datorn-radion innan han sticker på larm haha. Nej något annat må det vara, får nog helt enkelt vänta och se när han kommer hem..

Idag måste jag ta tag i städningen, kommer inte kunna sova efter att jag jobbat om det ska se ut sådär. Så idag blir det helt enkelt massor av städning (hoppas jag). Sen ska jag försöka fjeska till mig ett till extra jobb, till stan och träna och sen hämta mormor vid sjukan och mamma på jobbet. Kvällen kommer jag och mor mysa!

Men nu ska jag iaf dricka te för det är jag värld!

Oflytt

Idag ringde klockan 06,00, vadå ovant? Tror faktist inte jag har stigit upp den tiden sen hmm, ja inte ens i Indien tror jag. Eftersom de få gånger jag jobbar går jag upp 16,00 på eftermiddagen så blir det lite skillnad. Men hey nu är jag uppe och redo för en nu dag. Nyduschad och med en varmkopp te, världens bästa start på dagen!

Jag måste erkänna att jag är en höjdare på att planera, jag älskar att planera, något av det bästa som finns. Men det är alltid något som inte brukar bli som jag planerar, jag hinner konstigt nog ALDRIG med allt som jag har planerat. Och ger jag mig fan på att jag ska hinna med allt (händer rätt ofta) så går jag under i slutet av dagen. Så min planering innan jag åker och hämtar farmor kommer väl säkert inte gå så bra heller men såhär har jag tänkt. Te (nu), påklädning, smink, hår, startabilen, en jätte god och stor frukost. Och som vanligt kommer det bli frukosten som blir drabbad, attas.

Badet var iaf toppen skönt igår, kan nog vara den bästa avslutningen på en dag!

Nya träningskläder!

Jag var duktig nog och köpte nya träningskläder i fredags. Mina byxor har varit försvunna sen jag kom hem ifrån Indien och mamma har fått stå ut med ett evigt tjat om dessa byxor. Så nu var hon tröt på mig, sa åt mig att gå och köpa ett par nya. Köpte även ett billigt linne för att bli extra nöjd! Känns faktist toppen bra så i morgon blir det nya kläder på gymmet.

I morgon ska jag skjusa min farmor till sjukan, följer med och gör henne sällskap! Sen är det min och Elinas tur på eftermiddagen. Där i mellan ska jag väl se till att använda mina nya träningskläder haha.

hos Anders

jag och anders ska nu se på film! mysigt vi ska ha det, någon som är avundsjuk? Anders har köpt ostkrockar och det tycker jag är elakt eftersom jag inte äter sånt, sitta här och fresta mig. Men vi har iaf ätit super god tacos med majs bestående av tacoschips. Men alla kan inte ha koll på läget heller hur?

Nej nu blir det film!

Ny dag nya tag!

Ännu en ny dag, det är nog en rutin man aldrig kan ändra på, det blir alltid en ny morgon. Okej inte när man dör kanske, eller jo vissa tror ju faktist på att det blir en  ny dag även då, jag vet faktist inte alls vad jag tror. Jag har legat i sängen och skumläst en iformtidning. Jätte skönt att bara ligga och ta det lungt, det borde jag börja böra lite oftare tror jag.

Idag kommer bli mysig, kolla vädret bara, går det att inte vara på bra humör? Ska in till stan och träna snart, kämpa på. Hoppade faktist över träningen igår, dåligstil jag vet. Men idag ska jag faktist dit. Efter det ska jag ta mig i kragen och faktist köpa mig ett par nya träningsbyxor, mina är borta... Klockan 15 ska jag träffa Elina för ännu en kopp te, te kan man nog inte få för mycket av! Kvällen kommer jag spendera med Anders! Vi ska shoppa på ICA maxi, laga/äta tacos och mysa. Kan ju inte bli bättre.

Men nu ska jag dricka te!


Sooooovaaaaa

Ge mig en säng, så otroligt tröt. Ska bli hur skönt som helst att bara gå och lägga sig, i min egna säng! Älskar att ha hela sängen för mig själv, ta allt täcke och vilken kudde man vill. Så otroligt underbart.

Jobb på G

Denna morgon har inte varit som man kunde ha önskat. Jag skulle sova lite extra länge pga att jag ska jobba i natt. Nog viste jag att jag brukar ha svårt att sova lite extra länge på dagen men det blir inte lättare av att katten springer runt och galskriker hela morgonen och att bror ringer och väcker mig. Nej det gör det hela lite svårare faktist. Men nu är jag i gång, påkläd och med lunchen klar. Börjar få lite brottom i vanligordning men det ska nog lösa sig denna gång med.

Idag blir det ingen träning, det hinns inte med. Ska snart till stan för att köpa hårfärg med Lisa och sedan ska hon färga mitt hår. Efter det blir det lyxmiddag hos Karin och sedan jobb. 10 timmar senare får jag sova, eller iaf sluta. Tar sin lilla tid att komma till Enviken också, varför ska man bo så hiskligt långt bort? Ja det kan man ju fråga sig många gånger.

Hos bästis!

Jag och bästis har gjort vofflor idag, kommit på att jag är sämst i världen på det. frågan är då bara hur i hela friden kan man vara dåligt på att göra vofflor? Jo om man öppnar voffelgärnet på tok för tidigt så hänger allt och blir till en enda stor konstig sak. Inte bra alls faktist, men lika god var den.

Vi har även hunnit tränat med Elin!! Toppen bra faktist. Och i morgon har vi planerat in en lyxmiddag, får se hur lyxig den blir. Man ska aldrig vara för säker. Jag ska iaf jobba i morgon, går på 21,00-07,00 på onsdag. Känns lite konstigt när det bara är en natt men det ska nog gå bra även det.

Snart ska jag åka hem, fick åka finbil idag, har pappasbil.

Jag älskar planering

Idag har jag ängnat mig åt att fundera på vad jag vill med livet just nu, det ändras ifrån dag till dag. Därför tyckte jag det vore smart att skriva ner allt så jag får lite struktur på det hela. Jag började med att göra en lista över vad jag skulle vilja uppnå denna månad, inte stora saker utan små saker jag vill hinna med, förbättre och uppnå. Måste ge sig själv lite motivation och uppmuntran. Sen gjorde jag även en för 2009, bara kladda ner allt jag kunde komma på, så går det bara att fylla på den sen! Ganska skönt att se allt på papper faktist.

Håller även på och tvättar, viker tvätt och hänger upp, lite duktig är jag faktist. Men som vanligt finns det alltid väldigt mycker mer som borde göras. Men jag får lite gjort iaf!!

Egentidsdagar

Egentidsdagar är väl det bästa, bara glöma världen utanför dörren med alla dessa krav. Krypa ner i ett varmt bad, ansiktsmask, hårinpakning, fotvård, tända ljus, avslappnande musik, ja listan kan göras lång. Jag älskar det, det är den tiden jag har för mig själv, bara jag och mig själv. Jag älskar egentid, jag är i stort behov av egentid och jag kommer alltid njuta av egentid!


RSS 2.0