Enviken

Nu drar jag hem till Enviken för mys med mamma och pappa, har en lite tidig present till mamma också! Hon och pappa åker bort över hennes födelsedag så jag firar lite idag och sen firar vi hela familjen nästa vecka när de kommer hem och så får hon mer presenter!!! Nu är det bara mys ute som gäller!!

Match= tre pinnar

Jag är lite öm i kroppen efter gårdagens match, men vi fick tre pinnar iaf och det är det viktigaste. Var okej motstånd och när vi blev lite förvirrade ryckte de upp sig så var lite spännande där ett tag men vi tog hem det med 5-2. Var otroligt roligt match att spela, förut har jag inte blivit testad alls, men denna gång fick jag lite adrenalin iaf!!! Saknat den känslan!! Dock håller inte mitt knä för utsparkar, vilket jag helt hade glömt bort, men nu är det sommar uppehåll och jag har chansen att träna upp knät en aning så kanske jag håller nästa omgång av matcher!!! Dock har min arbåge en mindre bra dag, fick en smäll, vet inte riktigt när och hur, men har svårt att räta ut armen och vrida den, men blir nog bra med lite vila.

min kropp behöver verkligen vila pga förkyllningen, match och 4 nätters jobb gör vist inte en frisk. Sov 12 timmar inatt, var helt död, tror det var vad min kropp behövde. har legat i sägen sen jag vaknade och ska ligga kvar ett tag till så kanske kroppen piggnar i till slut, synd att det är så fint väder när jag är sjuk dock, men ska ta mig en promenad snart.

Ledig

Nu har jag avklarat mina fyra första nätter denna sommar och många fler kommer det bli! Det har varit jätte skönt att få börja jobba igen, har njutit av det! Dock är jag sjuk el sjukt allergisk så har varit lite smått jobbigt, speciellt idag eftersom jag knappt sovit något. kommer sova gott inatt!! Men nu är det lite ledighet som står på schemat! Går på igen på fredag kväll så har massa dagars ledigt! I morgon ska jag hem till Sandra, de har flyttat in i nya lägenheten så måste ju kolla in den!! Sen har jag match på kvällen så det kommer bli en mycket bra dag. Tisdag och torsdag har jag träning annars är jag rätt fri alla dagarna! Får se vad Falun har att erbjuda!

Midsommar då, ja som sagt så jobbade jag, men han upp till Sörskog en vända igår för att fira lite med familj och vänner, det var mycket trevligt och välbehövligt!! Hade en jätte trevligt eftermiddag innan jag åkte till jobbet!!! Nu är det tvätt och tv tittade som gäller denna kväll!!

Första natten gjord!

Första natten är avklarad och nu bara tre kvar. Allt löste sig jätte bra igår, förutom att jag han ut till bilen innan jag kom på att jag hade glömt fotbolls skorna, då var det bara att vända och hämta dem. När jag väl satt i bilen kom jag på att jag hade glömt vattenflaskan, men orkade verkligen inte springa in igen. Så jag åkte till Siba, lämnade sakerna till Richard och gick in på intersport och köpte en till vattenflaska, köpt två på en vecka nu haha.

Matchen gick jätte bra, stod 1-0 efter första halvlak, jag klev av för att åka till jobbet och Maria tog över. Härligt med tre nya pinnar, hoppas på tre till på måndag!! Då är jag ledig och kan spela hela.
Natten gick också jätte bra, ny och fin bil, trevlig arbetskamrat och så himla skönt att det är så ljust hela dygnet, underbart. Dock när jag kom hem så hade jag ont i halsen, blev värrre och värre och vaknade vid två av att jag hade så ont. Försökt kurera mig hela dagen men har fortfarande ont. Ska väl försöka sova extra länge i morgon se om det hjälper. Vill ju inte vara sjuk på måndag när vi har vår sista match, vill ju vara med och spela. Skönt att ha kommit igång med jobbet iaf, tröts förkyllningen!

Match ikväll!

Nu är det snart dags att börja laga lite mat och packa allt som ska med. Måste försöka komma ihåg allt till matchen, duschen efteråt och sen jobbet. Får väl se om jag glömmer hälften eller om jag får med allt. Hittade dock ingen sovmask, letade överallt, förstår inte varför det kan vara så svårt att hitta. Köpte iaf öronproppar så kommer nog sova rätt bra ändå i morgon.

Nej nu är det dags att börja ladda, sätta på lite kaffe och sen börja med maten så jag blir pepp inför matchen och sen jobbet!!!

Första natten på sommarjobbet!

Idag är mitt sommarlov över och jag ska börja jobba ikväll. Min sötnos gav mig sovmorgon idag, förhoppningsvis räcker den sömnen för att jag ska orka hålla mig vaken hela natten för dagen är rätt full med aktiviteter så kommer inte hinna sova mera. Ska klä på mig nu och sen åka ner till stan, behöver inhandla lite saker och sen ska jag på synundersökning och försöka hitta nya glasögon. Jag både älskar och hatar att skaffa nya glasögon, det är roligt men så himla svårt. specielt när man inte har en budget som är särskillt bra. Men Det kommer nog gå bra iaf. Måste ha lite mat inför nattens jobb, öronproppar och ögonbindel el vad det heter så jag kan sova i morgon. Måste även ha lite tejp inför matchen ikväll. För kl 17,45 ska jag befinna mig i Bjurs för att spela första halvlek innan jag måste bege mig till jobbet, så Maria får ta över och stå andra!! Men jag tror laget kommer sköta sig jätte bra idag!! Ska hålla tummarna tills de har spelat klart!!

Mysig måndag

Idag blir det en mysdag!! Ska ta en dusch nu och sen äta lite frukost, kaffe har jag redan drukit i sängen till nyhetsmorgon!! Sommarlov är härligt!!
Vi 11 kommer Jessica och hämtar mig, hon ska lämna in bilen på lagning och under tiden ska jag få umgås med henne, jimmy och Ammy, myspys hela dagen. Hoppas på lite uppehåll så det går att vara ute, specielt när vi ska promenera ner ifrån verkstan. Inte ofta jag har hunnit umgåts med dem när jag haft så mycket plugg och inte har någon bil. Så det ska bli jätte roligt att få en dag idag!!!

söndag= städning och tvätt

Nu är dagens måsten gjorde och kl är 13,40, det känns otroligt skönt. Han till och med med en riktigt lång sovmorgon, tror min kropp var lite slut efter veckans träning och match, rivstart kallar jag det. Men nu är lägenheten ren och fin igen, fotbolls sakerna är tvättade, blev lite renare iaf men gott luktar de aldrig haha.
Nu ska jag bara njuta av lite ledig utan några måsten tills Richard kommer hem ifrån jobbet, ska nog ta upp stickningen lite! Avslappnande och skönt!

Igår gjorde jag premiär i Bjursås,jag hade tur och fick en mjukstart vilken jag verkligen behövde. vi vann med 9-1 och laget gjorde en lysande insatts. Dock har målet gått igenom mitt huvud sådär miljoner gånger i natt och gett mig en orolig natt. Finns mycket kvar att lära innan jag är nog bra att stå igentligen, men klart man stället upp om de behöver en målvakt. Ska ta och träna lite på just den situationen på tisdag så jag kommer in i gamla vanliga rytmen, så fixar det nog till sig!!

Nervös!!!

Idag ska jag spela match, min första på många, många år. Jag är fruktansvärt pepp men även otroligt nervös och värre kommer det nog bli. Kl 12,00 samlas resten av laget i Bjurs och sedan hämtar de upp mig i stan!! Då bär det av mot bortamatch och jag är pirrig och förväntansfull. Ska bli otroligt roligt men även läskigt. Har hunnit med tre träningar denna vecka, min kropp är helt mör men träningarna har ändå känts väldigt, väldigt bra. Förstår varför jag har älskat fotbollen i så många år. Nu får vi hoppas och hålla tummarna för att det ska gå bra även idag!!!!

SOMMARLOV, SOMMARLOV, SOMMARLOV!

JAG HAR SOMMARLOV!!

Så himla skönt, denna känsla har jag saknat. Tog sovmorgon (så skönt), inga planer för dagen, Erik tyckte jag skulle följa med till Borlänge så det blev så. Åkte runt en sväng, åt lunch, köpte en klänning och toapapper haha. Och nu är jag hemma utan att jag BEHÖVER göra något alls, har verkligen inget jag måste göra, inget jag måste plugga till, inga muskler, virus el något sånt att tänka på. Malin är nöjd och glad helt enkelt! Underbar känsla!

Min kropp är fortfarande ett vrak, men känns en aning bättre, men träningen ikväll är ett stort ? kan jag lova. Kan ju knappt gå för sjutton.

fotbollsträning

Skit, det är både en sjukt skön dag idag och en otroligt plågsam dag.
Jag var på fotbolls träning i tisdags, ÅHH det roligaste jag har gjort på väldigt, väldigt länge. Så himla roligt att stå där igen och bara leva i nuet, och bara köra. Dock kan jag ångra mig idag att jag fortfarande inte lärt mig att ta det lugnt. Knäna håller, inga problem än så länge men min kropp, träningsvärk är nog bara förnamnat, jag kan knappt ta mig framåt. Så sjukt jävla ont, men jag vet ju om det, jag har inte tränat fotboll på allvar på 3 år, 3 år och jag har gjort några försök tidigare och jag var ju att kroppen får ont. Om man går på gymmet el ett pass så får man träningsvärk i nån muskelgrupp men målvakts träning när man inte alls rört på sig, fan vad ont i hela kroppen det gör haha. Man anväder ju verkligen varje lite muskel man har, och jag lovar att jag känner muskler jag glömt bort haha. Hela min nacke är helt körd, har hur många olika muskler som helst där, haha helt sjukt.

Men jag ska försöka röra lite på mig idag för att få loss lite smärta, sen förhoppningsvis träning ikväll!!!!

Fotbolls saker sökes

Jag blir så tröt på mig själv ibland. har verkligen slarvet bort mina fotbolls saker. Hur lyckas man igentligen, de är ju inte billiga direkt och jag har inga pengar att köpa nya för. Mina skor, knäskydd, benskydd och hanskar, mycket lyckat. Har letat igenom hela förådet och lägenheten, mamma har letat igenom hela huset och vinden, borta. Jag ska som skulle på träning ikväll. Mamma hittade mina nya skor iaf så den frågan är löst, men mitt knäskydd vet jag inte vart jag hittade och gissar på att det inte är allt för billigt heller, och hur sjutton ska jag kunna ta mig till Enviken för att hämta de idag?

Nej plugget måste gå först iaf, har sista tentan i morgon så det är bara att borra ner huvudet och köra för sista tentan nu. Ska ner på stan och träffa Monica snart för att lära mig det sista, längtar verkligen tills i morgon då jag har sommarlov!!! Vill ha det nuuu!!!

Måndag

Igår blev det en storstädning, hela lägenheten fick sig en omgång, han även tvätta 5 maskiner. Tvättade till och med duschdraperit, sånt som borde göras men aldrig blir av. Blev även städning av annat som borde göras men aldrig blir av, allt det finns skåpdörrar för blir aldrig av haha. Men nu är det rent och fint, så himla skönt. Dock blev det inge plugg så det finns en hel del att göra idag, men nu kan jag sitta i lugn och ro och plugga när det är rent och fint omkring mig!!

Blev även en 30 mins promenad, så himla skönt men jag har så svårt att ta mig ut, vet inte varför. Körde även en hel del styrka efteråt, vilken var sjukt skönt, men snacka om träningsvärk idag haha. Men värre blir det om jag tar mig iväg på fotboll så småning om. Dock är ju alla mina saker helt försvunna, så himla skumt.

Söndag

Hade tänkte mig en otroligt lång och härlig sovmorgon som jag tycker jag är värd idag. Dock vaknade jag av Richards väckaklocka kl 09,30, inte så glad Malin kan jag lova. Kunade inte somna om så jag fick helt enkelt gå upp, legat och myst i soffan nu men kanske ska ta tag i dagen. Lägenheten behöver en storstädning och eftersom Richard jobbar som vanligt 14 dagar i rad kommer det bli för honom så det är väl bara att börja städa då haha. Plugga är också något som står högt på listan. På onsdag har jag min sista tenta och sen är det sommarlov i en vecka innan jag börjar jobba. Så sista ryket nu, bara tre dagar kvar!!

Sol och värme!

Helt otroligt att det kan vara så skönt ute redan 07,30, man blir helt varm i hela kroppen av känslan av att kunna vakna och sätta sig på balkongel och bara njuta. Svensksommar slår det mesta alltså! Men man måste passa på att njuta, nu när den är här för att stanna ett tag!

Jag sitter och dricker kaffe, försöker piggna till lite för kl 09,00 har jag tentamen över nätet, den ska bli intressant, ser fram emot den. Aldrig haft en nättenta så får se hur den ser ut och hur svår den är. 20 frågor och har en timme på mig, om mikrobiologi! Sjukt intressant ämne!!

Efter det blir det nog att njuta lite i skolan om det fina vädret håller i sig.

Sågmyra

Blev en mysig dag även idag, solade en stund på förmiddagen innan det blev moln och regn. Pluggade lite, myste lite med Richard och skjusade honom till jobbet. Tänkte ta en tur till sågmyra så jag ville ha bilen men ingen hade tid att följa med. Men så ringer pappsen och vill vara med och då ville mamma också vara hem helt plötsligt haha. Så de kom in och hämtade mig!! Hittade ett par shorts, ett bälte, två tröjor. hittade även ett par skor till mig själv och ett par till Richard. Blev en glass och kaffe hemma hos mig också innan de åkte hem!!

Nu blir det lite plugg innan jag ska hämta richard!

Underbar tisdag!

Jag hade en otroligt bra dag igår, är så himla glad över att Elina är tillbaka i stan!! Började dagen med en föreläsning, tog en vända på stan för att hitta något nytt, de behövs verkligen i min garderob, har inte shoppat på sjukt länge. Styrde sedan upp till skolan för att hämta min tenta (som inte hade kommit in) och låna en bok, skriva ut och plugga. Styrde hemåt när Sandra inte dök upp och satt min på gräsmattan och pluggade. Fyttade in i soffan och pluggade fram till 19 då min sötnos Elina kom förbi!!! Vi myste med te, kollade indien bilder och hade myspys. Sedan hämtade vi en av hennes vänner, köpte chips och lättöl och myste till Sveriges match! De åkte vid 22 tiden och konstigt nog var jag sjukt pluggsugen så tog fram bökerna igen och pluggade en timme till haha. Fick mycket gjort samtidigt som jag har umgås med min kära vän! Underbar dag! Idag blir det skolan med sandra och sen blir det nog mys med vänner ikväll igen!! Toppen vecka kan det bli!

Enviken!

Jag har haft det jätte bra, åkte till Enviken i går vid 1 tiden för att mysa med päronen och äta gott! Var så himla skönt att bara vara där och njuta även om vädret inte var toppen men var skönt iaf. Han med lite plugg också innan det blev jobb. Det var en väldigt lugn natt på jobbet så jag kan med lite plugg där också.

eftersom det skulle bli himla fint väder idag bestämde jag mig för att bara sova 4 timmar så jag kunde upp och sola med mamma när jag ändå var i enviken. Och vilken underbar dag det blev, sov som en ängel men var däremot svårt att vakna sen, var lagomt glad på min mobil när den ringde haha. Men efter nån timme i solen började jag bli en aning röd så gav upp och ut lunch istället innan jag tog bilen hem. Deckade i sängen tills Richard kom hem, blev en promenad och lite glass och absolut inget mera. latdag kan man lungt säga!

Jobba, jobba, jobba!!!

Härligt, härligt! Jag ska jobba inatt! Fick precis en förfrågan, jag som hade tänkt tagit dagen och morgondagen till plugg men det hinner jag också, vill verkligen JOBBA! Ska bli underbart! Hade iaf planerat en tur till Enviken idag, så varför inte stanna och jobba natten och komma hem i morgon! Hinner plugga någon timme idag, kanske lite inatt och några timmar i morgon iaf. Får bli lite sömn i morgon sen plugg i solen om vädret blir som de lovat! Kommer bli toppen och jag behöver verkligen få jobba lite

Dock har denna ledighet varit grym, skönt att släppa allt ett tag och bara njuta av vänner närvaro och kunna vara närvarande utan att tjata om anatomi hela tiden haha. Hjälpt Frida flytta in i lägenheten! Skruvat möbler och bara myst. Vi var även till IKEA en extra vända i fredags pga att hon hade glömt lite saker, myste med Karin och Elin på fredag kväll, Malin Persson både fredag och lördag, träffa Elina också!! Så underbart att tjejerna är hemma igen! Elina och Malin hemma i stan igen och Frida som har flyttat in till stan igen, skit denna sommar kommer bli grym!!!

Glad tjej

Idag är det en bra dag!! HEYYY
Jag har gjort min näst sista tenta före det blir sommarlov! Och jag hade en jätte bra känsla efteråt, eller såklart man har fel på något men inget jag absolut inte kunde iaf. Och för 1 min sedan fick jag resultatet ifrån förra tentan och jag fick vg på första området, g på andra och underkänt på det område jag viste att jag skulle få göra om. Men är glad, glad, glad. Om det gick så bra på en tenta jag var så sjukt nervös över för att mitt liv var ett kaos och jag inte hade kunnat koncentrera mig på plugget. Så borde jag verkligen klara den här om de inte är jätte dumma emot mig vill säga haha.

Nu blir det vin en senare ett glas på krogen!

RSS 2.0