Snart fit for fight!

Just nu är jag rätt glad! Äter mina sista tableter i morgon sedan är jag fit for fight igen!! Det känns otroligt skönt, jag har inte tränat på 6 veckor nu vilket känns hemskt. Men på måndag då börjar mitt nya lite en gång till och det kommer bli tugnt som sjutton. Jag som precis hade börjat komma igång på riktigt och så blir jag dunderförkylld, inte så lyckat. Men snart är jag iaf tillbaka.

Jag har fått en till shema på Lyssfallet och det känns riktigt bra, tog mig ledigt den 14-19 för att göra en resa till England och även en trip till Lidköping för att mysa lite med Richards familj! Det känns riktigt bra att få en vecka även om det betyder en veckas mindre jobb och mindre pengar, men vem sjutton behöver pengar igentligen. inte mera än man kan gå runt på iaf. Så England ser jag fram emot, kommer lämna Falun med tåg 03,30 den 14, kommer vara riktigt tröt, hemma i falun igen 01,30 den 17 el blir ju 18 då, sen drar vi ner till Lidköping riktigt tidigt den 18 för att iaf hinna med en julmiddag innan jag börjar jobba eftermiddag den 20. Synd att det tar sina timmar ner, missar ju lite mys tid, men har min kärlek i bilen så det går ju bra!!!

Han är förresten på jobbet, de ringde igår ifrån Banken och frågade om han ville komma in och jobba idag, han var då intressant för en fast anställning. Har inte hört något än vad chefen sa man hoppas på en rapport i morgon när jag är på jobbet. Haft en rätt tråkig kväll utan honom, för lat för att laga mat till mig själv och bara suttit i soffan och saknat honom. Förövrigt idag så är det min enda ledig dag denna vecka, självklart så blev det en del städning, vad annars när man är ledig, toaleten och vårt rum blev iaf lite finare. Sen möte jag upp Richard på stan för en fika och kikade lite i affäret. Bland annat Djurmagasinet, vi funderar på att bli med fiskar, men det får vänta tills vi har flyttat.

Vi kollar nämligen på ny  lägenhet, har tydligen rätt bra chans att få en så hoppas hoppas. Ska kolla på några i dagarna se om det är något vi vill ha, en ligger granne med oss, en vi vill ha men inte fått erbjudande på är i Bojsen, så vi får väl se vart vi hamnar, men har denna till första mars så är ju ett tag kvar, men riktigt skoj att kolla runt och se om vi hittar vårt framtida hem, ett EGET denna gång, tröt på att bo ihop med andra. Vill ha min kärlek för mig själv haha

Men nu måste jag sova, klockan ringer 06,00 i morgon och jag har inte kunnat sova sen jag började med pillerna, men snart så får jag sova igen!!!! Svårt att somna utan min sötaste dock men ska nog gå bra. God natt

Pojkväns"fri"

Richard är och provjobbar på Banken i Falun idag, det senaste jag hörde var kl 15,15 då skulle han killa dit. Jag börjar ju bli lite orolig, inte van att han är borta och jobbar haha. Han är ju här och myser med mig om kvällarna, el så vet jag när kan kommer hem och myser med mig. Nu har jag ingen aning, synd om flickvän!!!
Men jag har tagit vara på min första kväll med en jobbande pojkvän. Fick lov att åka till Svärdsjö "efter" jobbet och hämta ut medicin åt sköterskan. Slutade igentligen 14,15 men fick då extra jobb för att ta bilen till apoteket. Det gick bara bra men var lite jobbigt när jag igentligen hade planer. Så mitt och Magnus julhandling blev uppskuten igen och nu till nästa vecka.

Istället begav jag mig till Rusta för att kolla efter spolarvätska som jag var i stort behov av. Rusta är en mysig affär men massor av billiga saker, såklart fick jag med mig mera än det jag skulle ha, det blev ett nytt fint lila duschdraperi, två julstjärnor (en till mamma), nagelaksbortagning, ansiktsmask, julpapper, snöra, julkort. hmm tror det var allt. Men fick en mysig trip iaf, sen hem och fylla på vätskan i bilen, nu borde min bil må bra tills i morgon. Jag slappade i soffan, knaprade mera tableter och sedan la jag mig i badet med mitt fina duschdraperit och ansiktsmaskan och hårinpackning. MYSPYS!

Nu har jag kollat på mera tv och ska nu hoppa i sängen helt själv!! I morgon blir det tidig morgon, börjar jobba i Enviken 06,45 så blir uppstigning 05,30 och sen 12 timmars jobb innan jag beger mig hem till Elin för en monopolkväll med tjejerna!! Trevligt sällskap!

En hel del gjort för en gångs skull!

Idag har jag hunnit med att fixa 1000 saker, alltså möjligt men nu är jag tröt som sjutton. Ska snart hoppa i säng och sova lite innan det blir jobb i morgon igen, men bara 07,30-14,15 iaf, vilket känns skönt. fredag blir det desto längre, 06,45-20,30, kommer vara tröt tjej. Men det är alltid bra med jobb.

Han med att jobba några timmar efter jag hade fixat allt också, el fixade en del saker på vägen haha. Har iaf fått pencelin emot bihållsinfektion vilket känns skönt. Så jag blir frisk någon gång, så nu är jag igång med det och bara 9 dagar kvar innan jag är på topp igen och det ska firas med glögg sen dagen kan jag lova! Det är nog den värsta delen av att äta tableter i jultider haha. Får nöja mig med saftglögg så länge.

Men nu blir det att hoppa i sägen, får se om jag och bror hinner kolla på julklappar i morgon istället, skulle ha åkt idag men jag fick ju jobb. Blev tyvärr inga bilder idag men ska försöka fixa det i morgon!!!

Allt fixat snart

Nu har jag vart till vårdcentralen med mig själv, fick nån näspray som ska ta bort bihållsinfektion. Har även vart till vårdcentralen med Morfar, han fick en tid för fotvård i morgon och ett par stödstrumpor. Har ringt till biståndshandläggaren och fixat lite och nu väntar jag på att svärdsjövårdcentral ska ringa upp mig så jag kan fixa en remis till fotvården åt morfar! Vi får hoppas på det bästa.
När jag var hos läkaren fick jag en bokning, jag som tänkte vara ledig idag. Så nu blir det att göra mat sen åka ut till Enviken igen för några timmars jobb.

Pussochkramskummbanan!

Godmorgon

Godmorgon!
Då var man vaken igen och redo för en ny dag, har precis ätit kräm, inte det nyttigaste jag vet men var så sjukt sugen, och en kopp kaffe såklart. Min kropp mår inte så himla bra, alla de utåt märkbara förkyllningen har gått över, inget snor som rinner och ingen hosta. Nu är det tryck emot pannan/huvudet, tept långt in i huvudet, helt torr i hela huvudet och hosta långt ner. Troligtvis är det inget fel på mig alls, men jag vill faktist bli frisk nu känner inte alls för att vara sjuk längre.

Men ska snart fixa massor av saker så måste iväg med mig själv nu!

bakning!

Nu har vi bakat och bakat, några typer satt kvar på fiket så Frida inte kunde stänga så jag han nästan klart med lussakatterna. Några fick iaf russin i sig när Frida kom med dem!!! De blev iaf helt otroligt goda, mums, älskar verkligen lussakatter!! Ska baka flera någon dag!! Sedan blev det pepparkakor för hela slanten, de blev faktist jätte goda, stort plus poäng till mig!! Men degen blev inte så stor som jag trodde så nästa gång blir det dubbel deg så jag får jätte många pepparkakor!! men de blev otroligt fina iaf.
Och jag hade ju det bästa sällskapet! Vi är duktiga!! Vinflaskor som kavel och så körde vi!!!
Bilder kommer i morgon och jag har gjort en special till Katarina!!! Jätte fin är den!

Julbak!

Jag håller på och bakar lussekatter, julmys på hög nivå!! Pepparkaks degen ligger och väntar på att Frida ska sluta jobbet och komma hit!! Lussekattdegen står och jäser, jobbs jag lyckas med den bara, första gången jag gör den helt själv. Men det kommer iaf lukta gott även om det kanske inte smakar så himla gott haha. Det är iaf hur mysigt som helt att stå i köket och hålla på! Har gjort köttfärsås till hela hyreshuset tror jag haha, blev väldigt mycket men tänkte frysa ner matlådor så det finns om man har brottom till jobbet ell Richard till skolan någon dag, är alltid så skönt att ha lite färdigt i frysen. Och köpte två till matlåror i går så nu ska frysen fyllas. Dock blev det på vanlig blandfärs idag och inte älg, måste ju spara lite till jul, köttbullarna är iaf de godaste med älgfärs!!!

Det börjar även dra ihop dig tills jag åker till England! El det är ju en månad kvar men iaf, det närmar sig iaf!! Och jag längtar jätte mycket!!! Ska bli så himla skoj att komma väg på en kort trip!
Och på fredag får jag reda på om jag får ett till schema över jul, troligtvis fram tills den 24 jan isf, hoppas, hoppas HOPPAS! Kanske blir det sista på ett bra dag, om jag börjar plugga till våren blir det slut med det. Måste verkligen börjar fundera hur jag vill göra, vill jag börja plugga??? Det är den stora frågan. Men nu åker till baket!!!

Pepparkakor

Jag har faktist fått lite gjort även om det inte vart min dag. Gick av 07,00 idag efter 3 nätter. Bilarna på vägenhem retade upp mig något enormt, varför är folk så dumma i huvudet så de kör så sjukt fort? Jag har lust att köra mitt i vägen i 50 hela vägen bara för att jävlas. Och även fast man inte får så började jag nästan hoppas att de ligger i diket en vacker dag så de kanske lär sig. Och ja man FÅR vara en bitterfitta efter att man har jobbat natt. Tafikfaror kallas det.
Och så har jag varit otroligt envis idag, tycket att jag absolut inte behöver gå till någon läkare, nej nej jag mår ju så himla bra. Så jag ringde inte vårdcentralen vilket min mamma inte gillade haha. Men får ju skrota för det nu, jätte ont i halsen, örat och har svårt att svälja.

Men åter till de bra saker jag faktist gjort, har tvättat 6 maskiner (välte dock tvättmedelsförpackningen två gånger, tvättmedel ÖVERALLT), storhandlat med pojkvän, gjort min första pepparkaksdeg som nu ligger i kylen och blir förhoppningsvis jätte god i morgon! Frida kommer över till mig och bakar pepparkakor, hur mysigt är inte det, förstå vad gott med nybakta pepparkakor och glögg! MUMS

okej jag är för tröt och vimsig för att ens komma till saken


Åter till jobbet

Har precis fått bilder av Richard som är med mina föräldrar hos Skoglunds och bakar bröd, de har en bakugn som de har satt i tradition att baka i en gång om året, det blir både hårt och mjukt bröd plus Richards special! Det såg iaf väldigt mysigt ut.
Jag ska snart gå till jobbet igen, har sovit hos mamma och pappa idag, sov lite sådär, min dumma förkyllning som retas. Har inte gjort många handtag sen jag vaknade, drukit en del glögg, myst med kissen som är fruktansvärt borskämd av mina päron haha. Legat i soffan, ätit en kebab som jag delade med missen, planerat lite hur jag och mamma ska göra om mitt gamla rum och nu duschat så jag är redo för jobbet.
Imorgon är det farsdag och jag ska fika med papi och ge honom mina otroligt fint presenter haha, jag är så söt. Se om Richard kommer ut också, saknar ju honom nu när jag sover i Enviken. Men skönt att inte behöva åka ifrån stan till jobbet, nu kan jag ju gå. Men attans vad halt det är ute. höll inte på å kom hem hel ifrån jobbet idag på morgonen. Men här sitter jag ju och ska se om jag kommer helskinnad till jobbet igen, får hoppas på det bästa!!!

Shoppingtur!

En jätte trevlig middag med mamma och Magnus! Det var väldigt god mat och väldigt trevligt sällskap, det får vi göra om! Vi lämnade av mamma på jobbet, jag och bror tog en vända på stan. Lite snabbshopping av underkläder till mig, el bara trosor, det går undan när bror är med haha. Men det blev iaf 6 par vilket känns väldigt bra! Vi tog även en sväng förbi systemet för min bror skulle ha lite öl, jag hittade dock lite gott jag också haha. Blir lätt så, blev två röda och ett vitt plus en två liters glögg box haha. Alltid bra att ha hemma!!!

Sen lärde min bror mig något nyttigt på vägen hem! När man är kompisar och bor ihop så heter det inte sambo utan kombo, så jag är alltså sambo med Richard och kombo med Anna, det var väldigt smart!

Banken

Richard ringde precis, han bil la av IGEN igår så jag ville veta om han fick i gång den på morgonen vilket han fick!! Super bra men det var inte den stora nyheten, han ska till Banken och jobba två dagar nästa vecka se vad han tycker!! Jag blev överlycklig! Han vill ju inte ha resturang jobb men han var nog rätt glad iaf haha. Jag tror han kommer trivas jätte bra! Det här kommer bli en bra dag!

Lunch med mamma!

Min mamma ringde mig i morgon, hon skulle bjuda min bror på luchs idag för att han var ledig och frågade om jag ville vara med! Och självklart vill jag det, kan inte bli bättre än att luncha med mamma och bror på en fredag! Samla upp lite energi inför helgens jobb. Efter lunchen ska jag hem och försöka sova mera för sen är det tre nätter som står på mitt shema! Och min förkyllning vill inte riktigt ge sig, har fått ont i örat också, men jag borde väl klara tre nätter till när jag har klarat mig så här länge.!

Ompysslad av Pojkvän!

Idag har jag mest vilat och njutit av min underbara pojkvän!
Han ringde och väckte mig runt 10, de hade inget att göra i skolan så de fick sluta.
Jag tog mig upp i snabbaste takten min kropp tillät, min rygg har börjat sagt ifrån, troligtvis för att jag inte tar det lugnt. Mitt huvud gillar mig inte och inte magen heller. Men tog mig ner på stan och möte upp kärleken isf, vi gick till Kupan och Myrornas, hittade lite fynd. Två jätte fint juldukar flr en tia styck, en jätte fin träadventstake ifrån 1940, en till ljustacke som Richard ska måla, formen av fyra dalahästar, ännu ett vinställ (Richard är både galen i vin och vinställ haha), jag hittade även 6 st jätte fina glöggkoppar med fat för endast 30 kr helt sjukt, och sist men inte minst en färglad sjal till mig själv!!!

Sedan svängde vi förbi Arbetsförmedlingen och en lunch på cafe vi 3. När vi kom hem pysslade pojkvän om mig, gjorde ett väldoftande bad, tänkte ljus och satt upp hans dator så jag kunde kolla på Greys!! Han är bra söt, men det tog inte slut där, medans jag badade gjorde han stuvade mackaroner med falukorv MUMS, min favo!
Men nu är han på träning och har lämnat mig i soffan sen nån timme tillbaka, men han borde komma hem snart så jag får mysa!!!

Underkläder

Någon som har tips om vart man kan hitta snygga underkläder? Helst ganska billiga desutom. Båda lite "festligare" och vardagsnyggt. Insåg igår att jag faktist inte köpt underkläder på 1½ år, vilket betyder att det jag har inte är särskillt snyggt längre, urtvättat och mest sköna bekväma trosor jag behållt i år och dagar. Richard börjar bli lite tröt på mina mormortrosor haha.  Lite tips skulle sitta fint!

Halt väglag!

Natten blev inte alls så lung som den var i början. Vi fick skrota för det senare. Ett antal väldigt blöta sägnar, hela sängarna, en dam med VÄLDIGT lågt blodsocker, sköterskan fick komma ut men det ordnade upp sig. Så vi fick lite att göra iaf, men natten gick trots allt väldigt bra!! välaget hem var inte allt för roligt, om ni ska ut på vägarna ta det lugnt. Men nu ska jag iaf sova några timmar innan det blir middag!!!

Hem och sova

Nu är det inte långt kvar! Någon som vill sopa av min bil tills jag slutar?

Lugnt och skönt

Smart drag att ta med datorn till jobbet idag, är verkligen dött här men jag klagar inte för 15 öre, så himla skönt!! Jätte trevligt sällskap så det är en perfekt natt. Har till och med slutat snöa just nu!! Kanske man tar dig hem i morgon också skulle ju vara himla bra!! får hoppas på det bästa!!!

Godnatt

Nu har mamma matat mig med båda mat och massa gott haha, jag älskar socker och ÄLSKAR att bli bortskämd haha. Jag är verkligen en bortskämd unge men jag vet iaf hur tvättmaskinen fungerat och vad man ska änvända en dammsugare till. Men nu måste jag åka till jobbet iaf, under tiden jag har sovit påstår pappa att det har snöat, vi får väl se hur det ser ut ute, och i morgon om jag lyckas ta mig till stan igen haha

God natt vänner!

En madröm

Jag har legat och sovit några timmar nu och haft världens madrömar, pga att jag är sjuk?
Drömade att jag skrev till Katarina att det var 5 veckor kvar tills jag skulle komma (vilket jag har skrivit och det är 5 veckor kvar), men jag åkte på en gång och träffade massa folk i London, blev kvar där hade sjukt kul. Och så ringde jag mamma för att säga att allt var bra. Men då frågar hon om jag är påväg till flygplatsen snart, jag fick rå panik och kom på att jag faktist hade glömt bort att åka till Katarina. Skit var helt slut när jag kom hem. Och det galna slutade inte där, blev värre nät mitt plan landade i sverige och hela vägen till falun.

GALET men Katarina jag lovar på mina bara knän, det är fem veckor kvar och jag ska göra mitt ytersta att inte glöma bort varför jag är i ENgland haha

Hos päronen!

Sitter hemma hos mamma och pappa med jätte snorig näsa, har köpt en närspray med någon olja som ska smörja upp den, kan inte använda vanlig, blöder som sjutton. Har dock gjorde det de senaste tre dagarna men får skrota för det. Blir täpt av allt blod som levrar sig istället, mysigt. Men hoppas denna ska hjälpa min snok att läka nu!!!
Har kollat på kensa och tyra show, inte hunit kolla på torsdagens avsnitt förens nu, blev popcorn och kladdkaka till haha!! Men nu ska jag bädda ner mig själv, är sjukt tröt och ska jobba i natt. Trodde verkligen jag börjar bli bättre i förkyllningen men har verkligen mått pyton idag när jag var och hämtade mormor + sjukhuset. Attans jag vill bli människa igen, kommer knappaste bli bättre i morgon efter en natts jobb och bara några timmars sömn. Men blir iaf middag med tjejerna i morgon och det ska bli sjukt mysigt, göra något annat än tycka synd om mig själv haha.








Bilderna är ifrån Magnetic island, mitt favorit ställe i Australien och även där jag träffade min kille för första gången!!

Väckning!

Min kärlek väckte mig, jag hoppade upp ur sängen utan att hinna vakna, insåg att jag inte riktigt var vaken 10 min senare när Anna kom upp haha.Men Richard sjulle ju iväg till skolan och jag ska jobba natt så vi ses inte förens i morgon. vill ju ha en kram iaf, pussas får man inte så mycket när man är sjuk.

Jag är iaf sen fast han väckte mig, är så himla seg och tröt i hela kroppen. Späningshuvudvärk och hosta, inte så bra ihop måste jag säga!

Middag och farsdags presenter

Han slappa i soffan en stund och slå in två små söta packet till pappa, det är ju faktist farsdag på söndag, måste ju visa hur mycket jag uppskattar den gammlegubben!!
Sedan började jag med middag, gjorde lite kyckling i ugnen med potatis, morötter, lök och vitlök. Gjorde en jätte god svampsås till, mycket grädde är gott;) Tror dock inte pojkvän tycket så mycket om det, det hör nog dock till vanligheten. Han brukar vilja laga maten till oss, av en anledning kanske. Men jag tycker om min matlagning och jag är faktist rätt bra, men man blir väl bättre med åren, specielt om man får chansen att testa sig fram ibland. Får ta och laga till mig själv lite oftare! Men roligare att göra mat till någon så han har någon att uppskatta det med. Någon som vill börja laga mat med mig?

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. något förslag?

Nu var det kallt, blir kanske snö snart??

Nu har jag jobbat klart!! Skönt..
Det gick bra med bilen idag iaf, var ju för sjutton 13 grader kallt!
Skrapade bilen för hela livet och frös halva vägen till Enviken. Men jag överlevde och jobbet har gått jätte bra.
Nu är jag hemma hos pappa, han är i skogen och hugger ved men på väg hem. Ska äta lite god kladdkaka som mamma har gjort!! Mums!
Min hosta sitter i, hostar lite hela tiden men jag lever ju och det blir bättre, näsan håller sin vanliga takt med att snora men det kommer ju ut iaf och då borde jag ju bli friskare och friskare!!!

Min sötnos Frida var i tidningen idag, hennes ryggtavla är något utöver det vanliga!
Jag fick tips på vad jag ska laga till middag på onsdag när Karin och Elin kommer över av en dam på jobbet! Det tackar jag ock bockar för! Har funderat och funderat, ska handla idag så fick ju lov att komma på något, men nu är det bara att inhandla!
Ska skjusa mormor till sjukan i morgon och går på natt på kvällen så har bestämt mig för att ta mitt pick och pack med till Enviken så slipper jag åka tillbaka till stan efter jag lämnat mormor, så sover lite här på dagen och sen kan jag bara gå till jobbet och åka hem på onsdag morgon för lite sömn! Det kommer bli toppen det!

Har dock glömt min väska inne på Lyssfallet så måste springa in igen och hämta den innan jag åker till stan, men kommer säkert glöma det, skulle inte förvåna mig en sekund!

En varmt dusch!

Jag har kämpat hårt för att få mina sår att läka inatt (sovit), men klantig som jag är så stöter jag i dem överallt så nu är de helt öppna igen, attans. Blir plåster för hela slanten.
Jag duschade när jag gick upp, otroligt skönt, varför gör jag inte det oftare? Har alltid hatat att duscha på morgonen, man måste ju faktist gå upp tidogare än om man inte duschar, helt logiskt. Hur som helt var det enormt varmt och skönt och det känns bättre nu!!! Jag gruvar mig dock för min bil där ute, den är kallt här inne vilket betyder att det är kallt ute (har ingen termometer), min bildör har troligtvis frysit fast och jag måste skrapa rutan i 3 år innan jag kommer iväg, det låter inte så lockande va? Här sitter jag i soffan med en kopp honungsvatten i varmakläder, alldeles varm efter duschen sen ska jag ut i det, nej ju bubblan. Men nu är det bara att gå ut!!!

Jobbar bara till 13,00 idag, skönt, ska handla mat på vägen hem och sen bara slappa hela kvällen!!!!

Nu blir det O.C

Jag mår en smula bättre idag, hostar mycket men inte lika snorig iaf!!! Sömn är verkligen det bästa emot förkylning!! Richards mamma och håkan har precis åkt hem, jag ligger i soffan och slog precis på O.C!!! Även det guld emot förkylning! Kommer vara SÅ frisk efter denna dag! Hoppar iaf det för i veckan kommer det stå JOBB på schemat! Jobbar i morgon, dag, det känns skönt, för sen blir det 4 nätter, men det är bra!! Gillar nätter och det är bra pengar. Ska även skjusa mormor till sjukhuset igen för ett beskö, ha tjejmiddag hemma här!! MYS. Kommer bli en bra veckan även om jag blir en aning jobbig när jag jobbar nätter haha, skulle behöva en egen lägenhet de dagarna men min kärlek står nog ut med det också. Han är alltid så gullig när jag jobbar natt, lagar mat (gör han ifs nästan alltid), och tar hand om mig!! SÖT pojkvän kallas det!!!

Nu blir det att slappa i soffan hela dagen!!!

Min bror ska bli packad ikväll så akta er!!!!

Jag insåg en väldigt bra sak nyss, kollade mitt schema och insåg att jag faktist slutar 20,30 och inte 21,15. Inte stor skillnad kan man tycka men det är STOR skillnad kan jag lova. Så himla skönt, då är jag i stan runt 21,00 lixom! Malin blev glad haha.

Min bror är på väg hem till mig, han insåg nyss att systemet är stängt, är ju faktist söndag, men som ALLA andra har han missat det. Alla skriver på FB att det är stängt haha. Så han ska hem till mig och hämta min kära spritflaska som jag köpte påvägen hem ifrån Australien, har alltså stått hos mig i 3 månader nu haha, är inte så duktig på att dricka sprit längre tydligen haha. Men nu ska jag åka till jobbet igen! Så skönt att vara hemma hos mamma och pappa så det bara tar 1 min till jobbet!! underbart, lite skillnad emot 30 min det tar ifrån mig!!!

En hemsk morgon...

Vilken förmiddag, helt sjukt. Jag lyckades ställa klockan på 16,20 istället för 06,20, lyckat, nej.
Vaknade 07,20, slängde på mig kläder, sprang ut, fick inte upp dörren på bilen, hade fryst igen, jätte mycket is på rutan och snorhalt. Min morgon var ingen lyckad morgon kan jag lova. Kom nästan en timme för sent till jobbet, var stressad hela dagen. Men det går ju bra iaf, man hinner med allt även om man inte tror det. Slutade iaf kl 13,00, är hemma hos mamma och pappa nu, har fått lite mat och ska vila nu, börjar jobba igen kl 16,00. Hoppas på en bättre kväll en morgon! Sen ska jag hem och sova hela dagen i morgon. 

Är helt slut, har blivit super förkylld, sov halva dagen igår, upp, duscha och sen kom Richards mamma och Håkan så vi satt och pratade hela kvällen. Kunde inte sova pga näsan och huvudvärk. Men efter en hel del sömn i morgon borde jag väl bli frisk snart el hur? Har tagit bort min tillgänglighet i morgon så jag inte kan få jobb, behöver vila upp mig för nästa vecka blir det mycket jobb!! SKOJ!!! 

nu blir det mat

En bra förmiddag på jobbet som på lite av varje! Kom hem till pappa 12,30 för att få lite lunch och sedan dess har jag vilat på soffan! Nu är det dags för lite mat igen innan jag åker till jobbet för att göra sista passet idag!! Skoj skoj!!! Jag känner mig desutom mycket bättre i förkyllningen idag, härligt! mirakelte är verkligen en bra grej!!
jag har även pratat med chefen om mera jobb, det ser ut som om jag kan få en till rad över jul och nyår, inget är ju garanterat men det finns iaf en chans!

Te är bra!

Jag är helt mörbulltad, hatar att gå upp tidigt när man måste fixa massa saker innan man åker, vill bara gå upp, kläpå mig och dra. Men nu är jag sjuk då måste jag ha super te och troligtvis något att äta med snart är jag redo att åka iaf, jobbar 07,30-12,30 sen är jag ledig 3 timmar sen jobbar jag till 21,15. så ha en trevlig dag gott folk!

Jag vill verkligen bli frisk

Pappas soppa var verkligen super god! Stort plus till honom!
Jobbet gick jätte bra, mycket att göra, men jag har vart otroligt duktig!
Haft jätte ont i halsen och gränsen till feber hela dagen, men med massor av tabetar har dagen gått bra.
Nu måste jag sova för imorgon står delad tur med 10 timmare jobb och schemat och jag vill bli frisk!!!
Fredag är jag ledig som det ser ut just nu iaf, det ska bli skönt, ska inte röra mig ur fläcken då, inte ett enda steg utanför lägenheten.

Fisksoppa

Nu har jag hämtat pappa och är hemma i Enviken! Svängde förbi apoteket för att köpa lite "bli frisk saker". Hoppas på att något hjälper, åt en av mina indien tableter igår och en idag så nu är de SLUT, en ny resa till Indien då? Ja det skulle ju faktist inte sitta hela fel. Nu ska jag iaf få en jätte god fisk soppa enligt pappa, får väl se hur god den blir! Sen blir det jobb till 20,30!!!! Ska bli skoj att vara tillbaka!


Idag blir det jobb

God morgon!
Vaknade och såg att jag hade fått sms av pappa, ringde upp honom. Han ville att jag skulle hämta honom på bilmetro, han ska lämna in farmors bil och ville lifta med mig tillbaka till farmor. Så det blir planen, kl 11,00 ska jag hämta upp honom sen åka till enviken och få lite mat av pappa innan jag börjar jobba kl 12,30-20.30.

Har dock jätte ont i halsen fortfarande, men har gjort bra te till mig och pojkvän, hade dock inge ingefära hemma. Men igår hittade jag halstableter ifrån Indien, hade två st kvar, och de är bra saker, men hade som sagt bara två kvar:( men det är ju bättre än inget!!!

Bokat och klart!

Jag har fixat allt nu!! Jag åker till London den 14 dec och sedan vidare till denna vackra stad Bristol där Katarina pluggar engelska! Det ska bli helt underbart!! kommer åka tåg till Skavsta och sedan flyga till England!! Jag har aldrig varit i England, förutom på flygplatsen ett antal gånger haha. Det ska bli så sjukt skoj!! Få se hur Katarina har det, gå runt med karta och tappa bort mig hela dagarna när hon är i skolan, ooohhh det ska bli så skoj! Jag är glad!!!



Bristol





En dag med morfar!

Det gick jätte bra med sjukhusbesöket med morfar, han har det jätte jobbigt, blir jätte stressad och får otroligt svårt att andas men det gick iaf bra idag. Han gjorde ett ultraljus på levern, de hade sett en förändring tidigare och ville kolla närmare på det. Men det såg bra ut, fanns en lite förändring men den såg ofarlig ut som tur var!! Hoppas han vilar upp sig lite.

Jag var även ner på stan sen för att kolla efter byxor och skor till morfar, hittade ett par byxor för 40 kr på Kupan, vilket klipp! Hittade även en jätte fin stickad kofta och en klänning till mig själv!! Jag är hel nöjd! Hittade ett par tofflor åt morfar på dinsko på rea! 149 kr, jag är verkligen nöjd men mina köp!!!

Nu sitter jag i soffan, Richard gick just iväg på pingis träning, jag har fått ont i halsen, inte alls roligt. Måste hitta någon mirakelkur som hjälper snabbt, i morgon blir det jobb och även torsdag! Var verkligen länge sedan jag jobbade nu, måste få lite JOBB tack!!!

Nu ska jag försöka beställa min biljet till london igen!!!

Ostsmörgåsar!

God morgon världen!
Jag har ätit två rostade ostsmörgåsar!! mums, det var otroligt längesedan. Förutom kl 1 inatt vill säga, kunde inte somna så fick verkligen lov att gå upp och äta 3 smärgåsar, inte en bra tid på dygnet men vad gör man när man är så dum och tror man klarar sig. Så blev det och otroligt gott var det. Har även suttit på FB  Allt för länge, igentligen varför? Hmm jag har faktist inget bra svar. Men ska iaf göra mig i ordning och se hur mycket av dagens plan jag hinner med!!

Det är iaf grått och otroligt trist ute idag, hoppas på lite sol kanske? El är det för mycket begärt?


En underbar dag på jobbet i Barossa Vally

Jag vill till England

Jag försöker beställa biljeter till London för att hälsa på Katarina som är i Bristol och pluggar engelska, dock går det inte så himla lysande, mitt kort gillar inte att betala över internet vilket är jätte ireterrande. Har hittat tåg och flyg som passar jätte bra till bra priser men nu går det ju inte. Orkar dock inte sitta uppe längre, pojkvän gick och la sig och jag ska göra desamma. Men jag vill ju åka till England. Jag vill JAG VILL. Det får bra ett nytt försök i morgon.

I morgon ska jag uträtta lite saker, ner på stan och kolla efter lite saker till morfar, hämta cykeln, hämta morfar och mormor som båda ska till sjukan, följa med morfar, skjusa hem honom och fixa lite där. Det ska nog gå bra allt. Och så ska jag njuta av sista dagen ledigt innan jag börjar på mitt schema, men kommer vara ledig mycket iaf men iaf mera jobb än jag haft nu. Hoppas även på lite ifrån vikarieförmedligen, hoppas, hoppas!

Nu blir det iaf sängen!!

Första november

Det är ju helt galet att det är den första november igen, har snart varit hemma i 3 månader, den 5 november är det 3 månader. Men just nu känns det som om 3 månader är väldigt, väldigt kort tid men känns som om jag varit hemma i 3 år. Lite sugen på världen fortfarande kanske. Men den känslan får begrava sig själv ett tag till, kanske till och med ett bra tag till.

Idag ska jag iaf träffa Elina, hon ringde mig när jag fortfarande låg i sängen, skulle ifs säkert ha somnat om om hon inet hade ringt, tack Elina haha. Komm upp, gjorde mig klar, städa vårt rum ÄNTLIGEN, plockade ihop överallt och dammsög. Det känns som en otroligt bra start på dagen måste jag säga.  Men Elina fick mat av din kära mormor så hon kommer inte förens om 40 min och jag har också ätit nu. Då är frågan om jag ska vara mera duktig el vara sitta här och göra inget alls? Hum svårt val;)

Vi ska iaf ner på stan och mysa lite efter att hon kollat lägen. Kvinnan har ju inte sett min lägenhet än och vi har bott här i två månader. galet.


RSS 2.0