Ibland är livet inte roligt

Tänk att det finns utbildade människor som inte ens kan hålla det de lovar. Utbildade människor som lovar att göra saker innan ett visst datum, människor som jobbar inom servis. Är det fel på oss som litar på de eller är det fel av dem? All rätt att bli arg, all rätt att vara förbanad, det krävs planering, allt krävs planering. Det finns inget som detta som kan göras utan planering. Jag är besviken, väldigt besviken, men det finns någon annan som är mer besviken och arg.

När tiden inte riktigt räcker till.

Skulle sova länge idag, någon som tror jag lyckades? Vaknade iaf vid 09,30, hade ingen lust med att sova vidare. Håller på att packar för flera dagar, inge roligt att alltid vara på väg någonstans. Börjar tröttna på det. Ska åka in och prova ut fotbollskor så småning om, direkt till träningen och sedan vidare till jobbet. Ska jobba min första natt någonsin inatt. Ja, jag är nog lite nervös trotsallt, fast ifs vad har jag att vara nervör övet? Kommer bli jobbigt eftersom jag inte kommer landa någonstans förens 07,30 kanske i morgon. Då ska det bli skön med en sänt, jag har ingen aning om jag kommer kunna sova eller om jag är uppe i varv.

Imorgon ska jag iaf sova till 14,00 har jag bestämmt, älsklingen jobbar till 14,00 så det blir perfekt. Ska träna på kvällen och sen vidare till jobbet igen. De ringde nyss och frågade mig om jag vill jobba natten till lördag men och jag tackar väl inte nej till pengar? Nej nej så dum är jag inte. Så det blir tre nätter irad, ingen aning om jag orkar men det vissar sig eller hur? Det ska bli roligt att göra något nytt iaf, testa på något anorlunda.

Inatt ska jag vara inne på hemmet, det är dementa som bor där. Göra allt som ska göras inom äldreomsorgen. Nästa natt och natten efter det ska jag var ute, då åker vi runt till alla som vill ha vård i hemmet. Kommer bli lärorikt som sjuton. Har läst lite papper om dementa och det är inte bara att gå till jobbet inte, jätte mycket man måste tänka på. En erfarenhet att skriva till!

Björnar, Anders och jag var till IKEA igår, toppen skoj. Mysigare människor än de två får man leta efter. Vi hittade en hel del, jag hittade min drömgaderob:D Den var enorm jag lovar, skit vilken dröm! Blev inga möbler, men vi kollade ut en hel del. Men vi måste flytta in först så vi ser vad vi behöver och vad som passar. En hel del småsaker blev det, nästa allt som behövs har vi nu, jag har jätte mycket redan som jag fått i present och sånt. Är typ potatiskalare, konservöppnare och lite sånt som vi glömmde. Och mina krukor från plantage;P haha.

Om jag är laddad?

Gissa om, har inte spelat en match på 8 månader, fattar någon 8 månader. Gissa om jag är laddad, på g, nervös nej jag vet inte ens vad jag är. Det känns toppen iaf! Får inte ha några krav på mig själv, det är på tok för tideigt att ha krav. Men ni annar inte vad jag har för förhoppningar, och önskningar, ja faktist mål. Jag vill tillbaka, jag ska ta tillbaka till A-laget va så säker!

Vi spelar klockan 12,00 idag på kopparvallen!

Lördag och påsk!

Är det någon som vet om jysk har öppet idag? Kanske borde kolla upp det själv.

Min älskling är nere och rakar av sig håret, jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen än. Det vissar väl sig när han kommer upp och är klar. Vi ska iaf åka till farmor idag, fika lite och ha det mysigt. Hoppas på att jysk har öppet så vi kan åka förbi där innan vi åker till farmor. Ikväll ska vi till Borlänge, Björnars lumpenkompisar är här, hinna ta en fika med de innan de åker hem kanske. Tycker lite synd om de faktist, åker till kosovo (eller hur det stavas) snart. Men jag tror och hoppas att allt kommer gå bra!

Igår var jag hemma och myste hela dagen, bakade lite och var almänt lat. Karin ringde som tur var och släpade hem mig till henne. Jätte trevligt, åt lite mat, pysslade med saker som vägrade blir bra (men det blev jätte fint tillslut!), hade det almänt trevligt helt enkelt. Sen åkte jag hem till älsklingen och sov här.

Idag ska Karin tävla, träningstävling eller var det kallades. Jag hoppas verkligen att det går bra och att foten uppför sig.

Thailand

                 

Jag bjuder på den sista, snyggaste kortet någonsin och jag hoppas pappa bjuder på den nästa sista. Som vanligt ett mycket snyggt kort taget av mig!

Appropå studenten

För det första är det en hel del som händer den närmaste tiden. Hur som helst måste jag planera in en dag som jag ska till Borlänge och leta underkjol. Vill ha en lite större än den jag hittade igår. Om jag bara hittar den börjar det mesta kännas rätt bra. Då är iaf båda klänningarna med BH och skor klara och resten får väl gå som det går;P Ska ringa till Lisa och höra om hon har tid och lust att träffas nu när jag är ledig, skulle vara jätte skoj att börja kolla på vad det går att göra med mitt hår. Sedan är det typ bara smycken kvar, men det behöver jag kolla länge på haha.

Vad händer härnäst?
Börja jobba lite
Björnar flyttar!
IKEA!
Högskoleprov (kommer inte ens ihåg när det var)
Komma tillbaka till fotbollen (matcher)
Studentkryssning
Studentupptakt (eller vad det heter borde inte det vara snart?)
Elin och Sofia fyller år, 19 och 20!
Turkiet!

STUDENTEN!

Är det någon mer än jag som har insett att vi tar studenten snart? Det är verkligen jätte snart, det kommer gå så sjukt fort. En lite lista på allt som ska fixas och vad som är klart.

Balklänning                                    Klar
Studentklänning                              Klar
Underkjol till balkläningen
Skor till bal och student                   Klar
BH till bal och student                     Klar
Smycken till bal och student           
Studentmössa
Frisyr och smink

Jag har väl glömt en hel del men min hjärna har gått på lov.

Thailand

   
Ska äta nu men fler bilder kommer så småning om!

SKOR till folket!

Fråga mig inte hur jag lyckas, men skor är något som är mer värda än pengar. Jag inhandlade två par nya igår, skäms på mig. Min kära pojkvän har gjort det klart för mig att vi aldrig kommer bli sambos om jag forsätter såhär. Det tycker jag är jätte elakt, och visst jag kanske inte använder alla så ofta men det kan vara bra att ha!

Fixade även en del andra saker igår, fika med tjejerna! Mysigt, jätte mysigt till och med. Sprang på stan ett tag, köpte BH:n till balkläningen. Åkte till plantaget och köpte jätte fina muggar för bara 49,50, fyra stycken! Grattis till mig! Jag oh Karin åt sedan korv, mums, inhandlade lite saker till mamma och sedan vidare till Sågmyra. Och i Sågmyra finns det skor, skor, skor och skor. Jag bestämde mig för två par, ett par till balen och ett par till till studenten. Ja nu har jag två par till studenten, men jag kan ju byta efter halva dagen;P haha

På kvällen blev det träning och sen kolla på match med Anders, det var någon som trodde att jag och Anders var tillsammans så nu har jag ny pojkvän om någon undrar;P

Onsdagen

Igår började dagen med träning på koppis, värdelöst och svinkallt. Jag fick ingen uppvärmning innan de skulle till att köra inlägg och skott övning. Jag vägrade och stog där som ett fån. Efter träningen slappade vi i omklädningsrumet, duschade och tog det lungt. Jag åkte hem till nästan Elins lägenhet och åt mat. Sen hade vi svenska i skolan.

Efterskolan åkte jag på jobbintervju, (hade jätte ont i magen också) Intervjun gick bra, ska jobba två nätter på lovet, nästa vecka. Sen blir det nog några helger fram till studenten om jag vill ha jobbet. Var rätt bra lön också, det gör ju saken bättre!

Efter någon timme hos älsklingen åkte jag på match, lite orolig att jag inte skulle palla eftersom magen inte var med mig igår. Men matchen gick riktigt bra, över mina egna förväntningar! Hörde ni, jag är inte besviken på mig själv! grattis till mig!

dag ska jag inte till stan och blanda lite nytta med nöje!

Morgondagen

I morgon är det träning på morgonen, skola fram till 14,15 sen jobbintervju 15,00. Ska äta med Björnar och hans mamma runt 16. Peter skickade sms idag och undrade om jag ville vara med och spela i morgon med, jag sa självklart ja. Så efter middagen åker jag till koppis för att spela match! Skoj!

Jag har packat väskan för ett år framöver känns det som, träningsväskan, handväska och påse. Ja det blir en hel del när man har ett "aktivt" liv och bor i skogen;P

Dagens innehåll

Jag började med engelska på morgonen, gick faktist ovanligt bra. Efter det begav vi oss till samhällskunskapen, där dök aldrig våran lärare upp, shysst? Nej inte alls. Vi åkte ner på stan istället, madde och jag betalade resan, pratade med en snubbe om min mobil. Lina, katta, Elin och jag kollade på skor, var till body shop och åt lunch. Mycket trevligare än samhällskunskap måste jag säga. Eftermiddagen bestod av idrott, rullstolsinnebande/basket/ spel med en jätte stor boll (ingen aning vad man kallar det). Det är iaf sjuk roligt, helt sanslöst roligt faktist. Våran klass äger på såna saker:D

Efter skolan begav jag mig ner på stan igen, kollade om det fanns en BH man bara klistrar på till balklänningen! Åkte till Borlänge med älskligen, fixade min mobil så nu har jag lånetel igen. Sen tog vi en lite snabbis på kupolen, kollade skor, var in på lagerhouse och handlade lite mat. Tog en pizza på ata på vägen hem haha

Björnar och jag har varit tillsammans  9 månader idag förresten, kom vi på innan vi åkte hem haha.

Mobiler

Min mobil gav upp igen, jag fattar inte vad det är för fel på den. Den kostade 5000 kr och har varit mer trasig än hel. Så nu kan alltså ingen få tag på mig, bara så att ni vet och jag kan inga nummer.

När jag klev upp ur sängen hemma hos älsklingen idag var det första vi mötes av SNÖ i massor. Jag blev verkligen jätte ledsen. Snö och en trasig mobil på min födelsedag, ta dig i rumpan gud!

Fotboll

Snart ska pappa och jag åka till stan och hämta mina saker hos Lina. Sen ska vi åka och kolla när älsklingen spelar träningsmatch. Anders ska också komma och kolla med oss! Även älsklingens mamma tror jag. Tänkte ta en promenad innan vi åkte men jag hinner inte så det kanske blir i halvlek eller när jag kommer hem. Har nämligen lite ont i ryggen sen igår, tänket att en promenad skulle göra susen.

I morgon fyller jag förresten år! Glöm för gudskull inte bort det okej? Ifs är inte en fördelsedag särskillt specielt nu för tiden, meningen försvinner liksom efter ett tag.

Så här blev det

Vid en av provningarna, alltså inte riktigt klara
Balklänning (den blåa) ska jag ha en underskjol under, så den blir stor! Och så tycker jag man ser sjukt tjock ut i balklänningar.


Tack för igår!

Tack för igår tjejer! Jag hade det jätte roligt, lite ovan med alkohol kanske haha. Det var verkligen inget som var gått till en börjar man det tog sig, höll allt på en bra nivå. Även om Elin inte riktigt klarade hela vägen till krogen;P haha lite roligt är det trotsallt Elin. Krogen var faktist jätte roligt, det blir som sagt vad man gör det till. Vi dansade järnet och hade det trevligt.

Tack för alla jätte fina presenter flickor! Jätte snällt verkligen! Ni är bra lite underbara ni.


Redo för kvällen!

Men lite hjälp och råd från vänner och mamma börjar jag komma i stämning. Det där med kläder och skor är inte det lättaste måste jag säga. Enklast skulle det vara om alla gick nakna. Men då ser inte världen ut, inte idag iaf. Har bestämt mig för att sätta på mig klänningen och skorna efter middagen istället, så slipper jag få mer skavsår än vad jag kommer att få under krogen. Snart går min buss, då bär det av mot stan, ska fixa iordning oss hos Lina.

Lördag och party!

Än så länge är jag lite seg inte alls på fest humör. Men det kommer nog, ska se till att raka benen nu, duscha och blir lite ren;P Får se hur jag tar mig in till stan idag, blir att sova hemma alltså ingen bil att tillgå. Ska fundera hur på hur jag ska lösa allt.

Åkte iaf till Lina lite tidigare, skulle tydligen fixa hennas hår haha. Och lämna lite saker till tårtan, för tårta kommer det att bli. Enkel, väldigt enkel men otroligt god;P haha. Har inte haft tid att göra i ordning något men hoppas det blir bra ändå. Blir först lite middag och efter det tårta och förfest i lägenheten, sedan bär det av till krogen. Det kommer nog bli toppen kul.

Men nu måste jag börja fixa iordning allt!

Fördelsedag/fördelsedagsfest!

På måndag blir jag ett år äldre, hela 19 år. Ingen större skillnad för det. Hur som helst så blir det party i morgon, först lite middag, förfest och sedan krogen. Det var riktigt länge sen jag var ut nu och väldigt länge sen jag drack. Får se om det blir något intag av alkohol eller inte. Ser iaf fram emot kvällen!

Jag har varit till sågmyra på scooretts outlet butik, skit vad skor de hade. Det var verkligen rena paradiste, självklart beror det på vad man har för smak på skor men mig passade det utmärkt. Jag hade jätte svårt att bestämma mig, men köpte ett bra som jag nog komme att ha till studentklänningen. Ska hitta ett par jag kan ha på balen med, för att mina fötter kommer inte klara av att gå i samma skor två dagar i rad. Fatta om man får skafsår (som man troligtviss får) och då gå i samma skor dagen efter med. Aldrig, det kommer göra allt för ont.


Min älskling!

Nu har jag sovit en hel lång natt med min älskling! Och jag är på toppen humör, iaf än så länge. Nu ska vi duscha och sen in till stan för att lämna in valet av tapeter till hans lägenhet! efter 14,00 får vi se hur dagen kommer att se ut.

Igår vad Madde och jag till Uppsala och tittade på sjuksköterska, jag blev posetivt överaskad. Det finns många möjligheter jag inte hade en aning om! Efter det hade det blivit lite fel så vi tillbringade eftermiddagen på stan och i skolan med Jonas. Men det var trevligt det med, vi åt kina buffe, åkte buss och satt på skolan medans Fredrik beklagade sig över hur störiga alla gymnasielever var. Lite roligt faktist. Före innan Jonas kom ner på stan så köpte madde och jag ett bra skor till migt. De var faktist jätte fina och jätte billiga. Så nu har jag skor tills i morgon då det är party! Men jag funderar ändå på att åka på skojakt idag;P Skor är mysigt mycket mysigt!

Nu ska jag hoppa i duschen!


Älskling

Jag måste bara ge min älskling den bästa anledningen jag har för varför han inte ska vara orolig när jag ska ut på lördag.

Det spelar ingen roll hur full jag skulle supa mig, eller hur bra humör jag skulle vara på. För även om jag skulle bli aspackad skulle jag inte komma på tanken att göra något med någon annan. Och anledningen till det är att jag älskar dig något otroligt mycket, jag är så sjukt glad och lyclig med dig, du gör mig hel. Jag känner mig helt upprymd så fort jag tänker på dig, allt du är och allt vi är. Du får mig att tycka om livet.

Jag älskar till och med när vi småtjafsar, som när jag ringde dig från flygplatsen, hade varit borta i två veckor och vi börjar tjafsa det första vi göra. Jag ler bara jag hör eller tänker på din röst. Du gör mig hel älskling, det finns inget jag saknar!

Saknar dig redan, saknade dig så fort du klev ur sängen!

En lägenhet!

En lite uppdatering av läget, för det första är det min kille Björnar som ska flytta och inte jag och Björnar okej? Är nog bara mig själv jag måste intala det;P Hur som helst ska ha få flytta in 1 April, men troligt viss sista helgen i Mars.  Jag tycker att det ska bli underbart skönt, jag och älsklingen i en lägenhet helt själv. Då kan vi springa nakna när vi vill, städa nakna, laga mat nakna, se på tv nakna, mysa nakna, ja allt som man kan göra helt enkelt.

Jag längtar som en gris, fast jag har ingen aning om hur mycket en gris brukar längta men ändå.

Ikväll blir det träning, sen i morgon blir det att gå upp tidigt, ska vara vid skolan 06,45 typ. Sen åker vill till Uppsala för att vara där en hel dag. Ska vara hemma ungefär vid 17,30, se om jag hinner och orkar åka på träning. Kommer bli knappt och jag har ingen aning om jag kommer att orka efter dagen. Vill även sova hos älsklingen, men tror inte att jag orkar det.

På fredag tänkte jag göra en utflykt, vi är lediga. Ska ringa några samtal sen ska jag åka på jakt efter skor. Behöver ett bra tills på lördag och sen även till studenten!  

En sak avklarad!

Nu ha Elin och jag redovisat samhällskunskapen och snart ä det dags fö idotte. Rätt skönt att ha det gjort den här veckan. Alla har pluggat som fan på psykologin, jag ha inte ens börjat. Ska sitta ka i skolan och plugga idag tänket jag me hur mycket tro folket att jag kommer göra. Bajs på skolan just nu eller iaf pluggadet.

Nu är jag i skolan

Min hjärna funkar inte riktigt än efter tidsomställningen ifrån Thailand, jag ställde klockan 30 min för tidigt idag och det tog tid innan jag kom på det. Men jag hade bara lite extra tid på morgonen;P

Jag sover inte alls särskillt mycket på nätterna, vaknar sådär vid 3-4 och tänker gå upp klockan är då 9-10 i Thailand, dags att gå till stranden alltså. Men det blir väl bättre så småning om.

I natt ska jag sova hos älsklingen, imorgon är det träning i skolan och sen måste jag hem och bytta träningskläder för det är träning på kvällen ingen. Torsdag åker Madde och jag till Uppsala på öppet hus på högskolan. 07,00 går bussen ifrån lugnetgymnasiumet, vadå jobbigt? Men det kommer nog bli jätte trevligt tror jag:D

Hej alla vänner!

Igår följde Madde och jag med Lina till hennes nya hem för veckan. Satt där och myste, åt mat och pluggade lite. När Lina hade åkt på träning kom älsklingen och gav mig sällskap, han hade fått två pärmar med tapeter. Konstigt men sant kom vi fram till något på en gång, vi var överens och jag försökte inte lägga mig i allt för mycket. Lyckades jag älskling?

Nu är det ny dag i skolan, ska ha engelska först, sen blir det samhällskunskaps redovisning och sedan idrotts redovisning.  Slutar 14,00 ska stanna kvar och plugga till ca 16,00 då ska jag åka och hämta min älskling sen ska vi till hans mamma!

Skolan

Första dagen i skolan, Elin ochjag har precis pluggat lite samhällskunskap. Jag kan det inte men det blir säkert jätte bra. Nu tänket jag plugga lite på religion, jag vet inte riktigt vad jag ska säga och vi har redovisning snart.

Måste bara medela världen att jag har världens sötaste pojkvän!

Hej hopp lillebror

Nu har vi anlänt hem till Sverige och Enviken, eller rättare sagt vi anlända runt 18,10 till Sverige och 00,00 till Enviken. Björnar kom hit igår kväll, jag hade svårt att somna och vaknade klockan 05,00 och var pigg. Tyvärr så var ingen annan vaken så jag låg och kollade i taket, jätte roligt faktist.

Resan ham gick mycket bättre än vad jag hade trott, jag sov typ hela tiden. Vi gick upp 05,00 Thailändstid alltså 23,00 Svensktid. Bussresan tog väl typ en timme, sen var det några timmar på flygplatsen innan planet gick. Tog nästan 7 timmar till mellanlandningen och där var vi bara av planet i ca 45 min kanske innan det var nästan 8 timmar till på flyget. Vi landade i Norrköping, en jätte liten flygplats så det tog lån tid innan vi fick väskorna. Men Petras mamma och pappa stod och väntade på oss. Ca 4½ timme i bil sen var vi frame i Enviken!

Nu är det en hel del som måste göras här hemma, semesterna är slut och nu börjar jobbet. Älsklingen sover än så jag ska passa på att pcka upp lite, väcker han nog samtidigt, jag har är inte så bra på att vara tyst;P Sen måste jag duscha, plugga, ut och gå och senare hem till Lina och plugga.

Nytt forsok

Hej ingen!

Nu har jag hittat en dator som funkar battre, vi har nyss atit och klockan ar 20,17 har. Vi ska och prova klanningarna klockan 21,00 igen.

Idag har vi varit pa en lite rundtur, kollat pa en ormshow blandannat. Det var en upplevelse for sig, jag holl i en as stor orm, den var small som tur var! pappa var nervos som tusan, magnus holl pa att svima och Petra vara nara att spy. Men det var skoj, jag forstar dock inte hur de kan gora det frivilligt, de ar verkligen jatte giftiga. En av de skulle doda en manniska pa 10 till 15 min.

Det sags att det ska komma varsta ovadret ifran Kina i morgon, jag hoppas for allt i varlden att det inte stammer. Jag har namligen inte hunit blivit brun an, jag vill ha sol gott folk! Nu ska jag forsoka komma in pa MSN och min mejl!

Ha det sa bra i Sverige!

En vecka kvar!

Nu har vi varit har i en vecka, alltsa en vecka kvar. Det kanns jatte skont, ska dock komma in ett ovader ifran kina. hoppas det passerar na

RSS 2.0