...

Idag har jag försökt plugga, letat litteratur på bibblan vilket var omöjligt haha. Var hem till farmor för lite fika och mys, inge kul väglag dock men himla trevligt. Annars har jag inte fått många knop gjort på min lediga dag, har massa plugg jag borde ha gjort men det är lättare sagt är gjort. Så jag har helt enkel fortfarande massor att göra haha. blä på måndagar

Svärmor på besök!

Jag har haft en jätte bra helg, el en bra vecka. Började i måndags med att gå med ssk, och jag har lärt mig massor av nya saker, trivs jätte bra med min praktik. Och nu är det bara två veckor kvar. Onsdagen var jag ledig och satt igång med allt som skulle göras. Blev två matbröd, lussekatter och en pepparkaksdeg. Lite städning och julpynd. Torsdagen hade jag seminarium, vilket gick jätte bra, bakade pepparkakor och tokstädade för på eftermiddagen kom min kära svärmor som jag längtat jätte mycket efter! Hon har varit här tills igår eftermiddag, och jag har haft det jätte bra tillsammans med henne. vi har haft långa pratstunder tillsammans och det har varit helt underbart!! Lördagen tillbringade vi i Sörskog för årets bakning, och oj vad gott det blev och trevligt för den delen, helt otroligt trevligt hade vi!!

Igår kväll åkte jag och Richard till Enviken för lite middag och bokning av Thailandsresa!! Efter massa letande hittade vi en flygstol med bra pris som alla var nöjda med, så nu är det bokat och klart. Den 23 Mars åker vi och kommer hem den 14 april. Desutom blev det direktflyg, vilket är något nytt för oss, men ett bra pris och tjärnar in 18 timmar så det var helt klart det bästa altenativet! Kommer bli jätte skönt med lite semester! Pappa kommer fylla 50 där nera, jag fyller 23 sex dagar innan vi åker, firar 2 år med Richard 2 dagar efter att vi kommer hem och min bror fyller 25 nio dagar efter att vi kommer hem haha. Så det är nog lika bra vi firar allt där nere haha. Jag och Richard får flytta vårt datum några dagar så vi kan ha en romantisk 2 års dag istället för att ligga deckade av jetlagen hemma ;). Blev tillsammans i Nya Zeeland och två års dag i Thailand, låter bra i mina öron haha!!

Nu är det plugg som står på dagens lista och senare en trip till farmor!

Motivation tack!!

Jag har otroligt dålig karaktär denna vecka, jobbet är så roligt och jobbigt att jag inte alls vill plugga. För det första är jag helt slut efter jobbet och för det andra har jag noll lust att göra något som kallas plugga. Men idag är jag ledig, och borde få lite plugg gjort så jag slipper de dagarna jag jobbet, hur bra går det? Hmm ja inte alls så bra, glömde desutom att skriva ut papperna jag skulle skriva ut när jag var i skolan haha, bra jobbet där.

Men när fläckten står och gör mig irreterad i köket blir det inte så kul att plugga där, vet jag kan stänga av den men det ser ju inte bra ut alltså. Och soffan är desto skönare men otroligt obekväm att plugga i. Funderar på om jag ska flytta in mitt skrivbord hit till vardagsrummet så kanske jag får något gjort. Men det kommer ju också ta sin tid, men kanske värt det? Mm jag tror faktist det.

I morgon är jag också ledig, ska klippa mig!!! Äntligen, ska bli otroligt skönt, men är nervös för har ingen aning om hur jag vill ha det. Men får iaf en paus i plugget då vilket kan behövas. sen är det jobb hela helgen, men jobbar eftermiddag på lördag så får lång ledigt!!!

RSS 2.0