En extra natt

Jag skulle igentligen ha gått på ikväll men jag har redan jobbat en natt. De ringde igår eftermiddag och frågade om jag kunnde jobba för en var hemma för vård av barn så det var bara att sova någon timme och åka till jobbet. Har späningshuvudvärk som tusan och taknen på ingen sömn och massa sprutor i morgon för inte saken bättre. Men hey det är ju pengar vi pratar om, vad gör man inte för lite pengar? Apropå det måste jag börja söka jobb tills jag kommer hem. Iaf skriva ett CV och skicka ut det även om jag inte kommer få något eftersom jag inte kan gå på någon intervju. Men då har jag gjort något och kanske kan få lite bättre samvete.

Men alla MÅSTEN får vänta tills nästa vecka, jag har 4 nätter kvar att jobba och det tär som fan på kroppen ändå. Jag har hela 7 dagar helt för mig kväll utan något inplanerat nästa vecka som jag ska njuta av. Ska ta och göra massa saker som måste fixas inför Indien så att de mesta är fixat, kommer komma mer och mer saker för varje dag jag måste fixa så lika bra att göra klart de jag vet måste göras. Ragnar kommer vara med korplaget hela nästa helg, alltså komma till stockholm från Boden till pojkarna och sedan tillbaka till Boden. Jätte elakt tycker jag eftersom jag inte hinner träffa honom en enda sekund när jag väl är ledig. Men hallå lika bra att vänja sig, är snart helt ensam och ute lämnad i Idien. Men jag vill inte vänja mig för jag vill ta vara på varje lite sekund men den killen innan jag åker och förstör allt....


Så här känns det i mitt huvud

Härligt men inpulsiva saker!

Blev jätte ändra planer igår, kom hem vid tre. Fixade mitt visum så jag ska skicka iväg det idag eller i morgon. Han med att fixa en hel del andra saker men, hur skönt som helst. Sen blev det en inpulsiv kväll med pizza och te. Hur mycket som helst, händer inte så ofta men helt klart super trevligt.

Idag blir det en favorit i repris på gårdagen men idag blir det vin istället för te. Mums, alltid skönt att slappna av med ett glas vin och trevligt sällskap. Kommer blir toppen bra!


Bikinilinjer

Jag har en lite fobi för bikinilinjer, jag känner mig inte alls bekväm i att vara jätte vit runt naken/ryggen efter en sablans bikini som har varit i vägen. Men eftersom vi kommer gå mer eller mindre fullt påkläda i Indien pga deras religion så är det dags att vänja sig. Jag ligger ute i solen utan att knyta ner några band. Usch vad jag har ångest men vad gör man inte för världen?

Malin Wikberg

Malin Wikberg har tagit tag i sitt liv, jag har skrivit klart visumet och nu ska mamma bara kopiera allt och jag köpa kuvär att skicka det i sen är allt på väg bort. Och jag ett steg närmare att få komma in i Indien! Allt börjar närma sig med stormsteg.

Jag ska inte och träffa Karin ikväll! Ganska snart till och med:D


Tobias Skoglund och jag den 17 maj! Nästan som syskon.

Hej alla människor!

Nu har jag kommit hem igen, ojoj vad varmt det är ute. Såna här dagar ska man inte göra något annat än att ligga och sola och bara ta det lungt. Men nej då jag är i Falun som vanligt när det är fint väder ute. Jag och Elina satt och målade i målarböker med färgpennor när vi väntade på läkaren. Mysigt var det, jätte mysigt. Det blev inga sprutor idag, men vi är iaf inte smittade av någon dum sjukdom. Så på fredag ska de sticka massa sprutor i oss igen. Vi besökte sedan Anders för att laga lunch och mysa lite till Elina skulle till jobbet. Var hur mysigt som helst, köpte även en glass som vi satt ute och åt. Tack för det Anders (även om han är så vrång att han vägrar läsa min blogg, han avslöjade att han läser Jockes blogg ibland men vägrar läsa min för att det är töntigt med bloggar).

Det blev ingen middag som ni ser, ska se till att skriva mitt visum istället. Har ont i halsen som bara den så ska sova tidigt som tusan och dricka/äta massa bra saker för att blir frisk tills i morgon! Jag och Elina kom på att det inte alls är långt kvar innan vi åker, enbart 6 veckor och vet någon på denna jord hur fort det kommer gå? Helt sjukt fort tror jag och massa saker som måste fixas än även om jag gjort mycket!

   
Thailand 2008

Dagens plan

Dagens plan är att jag ska till stan och möta upp Elina snart, vi ska till läkarhuset i Borlänge igen och få fler sprutor. Sedan ska vi tillbaka till Falun för att äta lunch med Anders! Jag ska nog ner på stan en stund om jag hinner för att köpa lite mer saker inför resan. Sedan ska jag till Rune för att äta middag! Han åker till USA snart och jag jobbar i helgen när han har sin fest. Måste hem och fixa massor av saker ikväll med.

På köpte har jag blivit sjuk, super ont i halsen och öronen. Ingen feber än så länge och jag hoppas inte jag får det heller. Orkar inte jobba och ha feber, blir så mycket jobbigare då. Men det är bara att stå ut.

Helgen har varit en väldigt bra helg och en väldigt dålig helg på samma gång. Blev inte alls som tänkt men det slutade bra, har nog lärt oss en hel del båda två.

Ett förslag!

Dålig uppdatering igen, av någon konstig anledning har jag mer intressanta saker för mig ifrån fredag kväll till söndag kväll. Lite mysko det där tycker jag, haha nej men tror ni förstår eller hur? Hur som helst så inpuls köpte jag en kamera i lördags. Tog en promenad ner till ONOFF och hittade en vän jag vill ha med till Indien. Och nyss slog det mig en sak, alla stora bloggare håller på med med sina vidiouppdate så varför skulle inte jag kunna göra det ifrån Indien? Skulle inte det vara lite roligt om  ni får se allt jag gör och hur jag har det där ner i en film istället för bara på kort? Mamma skulle säkert bli jätte glad och en aning lugnare om hon fick se hennes dotter på film så hon verkligen vet att jag lever. Vad tror ni? Är det något som skulle vara skoj för er också?


En sådan fick följa med mig hem!

I morgon....

.... kommer nog allt börja kännas på riktigt, kanske kommer börja förstå att jag faktist ska åka till Indien. Vi ska till Borlänge för att börja med vaccineringen. Det måste ju betyda att jag börjat fatta vad som är pågång eller hur? Ska även börja kolla ut en kamera som ska få följa med på min resa! Det blir nog helgens bekymmer och så självklart, en hel massa mys så jag klarar mig en vecka till!

Jag ringde till farmor idag, vi ska på dejt i skogen på onsdag! Kommer bli jätte mysigt!


Vad tycker du?

Jag har funderat på en sak, alla som ska åka bort snart ska ha lite fest så vad sägs som om jag skulle ordna en lite fest innan jag åker för att få träffa alla igen? Är det någon som tycker att det skulle vara en bra ide eller inte alls kul?


Det hör till nattjobbet

Trör, snurrig, förvirrad och helt borta ja jag fick veta att det hör till nattjobbet igår. Kommer inte alls ihåg vad vi pratade om man jag sa något om att det hända på morgonen fast det var på kvällen och massa strunt. Men somsagt allt blir åt helt fel håll när man ska vara uppe hela nätterna, och inte bara vara uppe utan vara pigg, trevlig, ha tålamod, vara förstående och allt där imellan. Inte konstigt att inget annat funkar. Men snart går jag på den sista natten!

Tjejer kommer ni ihåg kryssningen? Jag tycker vi hade toppen skoj!

   
Kolla vad mysigt det ser ut!

Lina hetast i Riga!

Får lov att ta med dessa charmtroll, jag gillar denna bild. De ser lika
dumma i huvudet ut som de är. Haha okej det där var ett skämt. Härliga
killar.

Godnatt

Nu ska jag ta och åka till jobbet, tänkte bara önska er en god natt sömn och lägga in en bild!



Solnergången!

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD VI ÄR BRA!

Är det verkligen någon som har fattat att vi tagit studenten? Jag har verkligen inte fattat det på riktigt, även om jag försöker få in det i mitt eget huvud så kan jag inte förstå att det är över. Eller vilka vägar som har öppnats för oss. Livet är helt öppet, varsegod och gör vad du vill med det, så känns det. Och den känslan är just nu helt otroligt underbar att känna. Fy skjutton vad mycket saker jag vill göra, vad som blir av det visar sig. Men ojoj vad det pirrar i magen när jag tänker på möjligheterna som finns. Det är bara upp till mig, upp till mig vad jag vill göra resten av livet!

Även om jag inte tror det så finns det bild bevis!

         


Jobbar natt

Man blir helt otroligt tröt av att jobba natt, jag är nästan död. Pga detta tänker jag sätta mig själv i första rum denna vecka, tänker inte priotera och ta mig tid med att göra saker. Jag behöver ta det lungt och orka med jobbet i första hand. Men nu är det bara två nätter kvar, men sen är det läkaren.

Jätte tråkigt att jag sover bort hela dagarna när det är så fint väder, vill bara vara ute och njuta av vädret. Men hey gamlingarna behöver också hjälp på nätterna. Känns bra att jag faktist gör något riktigt bra och inte något mindre bra till sommajobb!

Tänkte bjuda på några bilder ifrån Turkiet, har faktist inte lagt upp några. 

            
Kolla vilken hög trotoarkant!
(vi var imponerade!)


Hur snygga var inte dessa skor? Vi hittade de när vi var på promenad med
Våra nya vänner på 70+



 
Jag på en stor sten eller något utanför någon antik byggnad haha. Och Madde med ett försök till våran otroligt snygga dans. Haha den kvällen var toppen!

Återigen jobb

Nu är det dags att åka till jobbet igen, har haft lång ledigt och det har varit jätte skönt. Men nu är det dags igen, jobbar iaf bara tre nätter nu och veckorna går så sjukt fort när man jobbar. Eftersom jag jobbar natt så när jag vaknar i morgon är nästan tisdagen slut. Kommer vara skönta tt veckan går fort, Ragnar har åkt tillbaka till lumpen idag igen. Efter haft lov i 3 veckor så det kommer kännas lite tomt. Men som sagt jag jobbar och det kommer vara fredag innan jag hinner blinka. På fredag morgon ska jag och Elina till läkaren och börja vaccinera oss!

Nej nu måste jag dra, ha en bra vecka!


Många såna här härliga gubbar finns det på jobbet!

Party party

Kväll ska jag följa med min kära "vän" eller vad man nu ska säg, pojkvän? Hur som helst så fyller hans kompis år, därför vi köpte presenter igår, kanske alla har fattat. Så nu är jag i full gång med att välja kläder, klänning eller jeans? Mina vavo jeans ligger i tvätten så lutar mot klänning, men VILKEN?

Alla var vi våra problem.....


Tröt som tusan

Livet är krävande, mer krävande än vad man kan tro. Jag har inte alls gjort särskillt mycket idag men ändå är jag tröt som tusan. Men alla gånger kanske det inte finns en förklaring på saker och ting. Vi har iaf varit på stan och sprungit, gick till och med fram och tillbaka. Vi letade present utan särskilt stora framgångar, jätte synd för vi viste vad vi var ute efter. Men hey det finns fler fina perfekta saker, kan ju inte ge upp efter en vända på stan.

Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på bättre tider...

http://www.freeride.se/img/blog/org/206.jpg
Bättre tider!

Ett liv till dig och ett liv till mig!

Dålig uppdatering igen jag vet, men du vet visa av oss har ett liv;P Jag har iaf roat mig med att göra mig själv tjock eller kanske tjockare det får var och en avgöra. Sitter nu hemma hos punkt punkt punkt, och skriver blogg som jag inte får göra. Men vad ska man göra när sällskapet är tråkigt? haha nej nu var jag sådär elak igen. Vi ska iaf fika med hans familj snart, fika gör en tjock alltså gott! Ska jag vara ärlig så har inte mycket alls hänt alltså absolut inget att skriva.

Eller förresten kan ta lite om gårdagen, jag åkte till min bror för att Petra skulle hjälpa mig med visumet. Tack Petra (tror knappast hon läser detta men tack ändå). Sedan blev det stan på eftermiddagen för att inhandla lite saker inför Indien, en jätte jätte stor ryggsäck, en jätte jätte lite ryggsäck och något resa grejs till den jätte jätte stora. Fixade även glasögonen till mamma, så inom 1 vecka har min mor två par nya glasögon, super snygga faktist.

På kvällen var jag och Jesper och kollade på fotboll på kopparvallen, var inte någon specielt bra match men det dög, hade något att göra iaf.

Bilden “http://www.skovdenatur.nu/produktbilder/sectrack.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.
Ungefär en sån här följde med mig hem!


JAG KLARADE DET!

Nu har jag kommit hem ifrån träningsrundan, glömde förresten att kolla hur lång tid det tog, otur. Men inte nog med att jag inte cyklat på typ två veckor så bjuder gud på motvind som bara den. Herre gud, fick kämpa för att komma framåt i nerförsbackarna. Men hey är det inte träning vi pysslar med? Kom runt iaf och det känndes faktist bra, en lite aning till motivering till och med. Världen börjar se ljus ut! Nu har jag just gjorde en snabbdusch och satt på spagetti och bakon på spisen. Ska ta och klä på mig och forsätta md maten. Sedan blir det en tripp till Falunstad, "plutten" (skulle han läsa det här är jag DÖD! någon som hatar mina gulliga smeknamn och gissa vem som forsätter då? haha jag är OND!)har kommit hem igen!

Nej nu gott folk ska jag bege mig till LIVET, ni vet det man borde ta vara på mer än vad allt folk gör!


Hösten!

Helt seriöst, vet ni hur skönt det är när alla höst kataloger med kläder kommer och jag inte har någon anledning att kolla i de? Visst jag är helt tokig i allt som heter kläder och skor och har på tok för mycket. Men jag springer på stan och kollar på allt för dyra fotriktiga skor och jätte stora ryggsäckar mm. Allt vitnar på ett äventyr långt långt borta från Sveriges höst. Jag vet inte varför jag tycker det är så skönt när meljen rullar in om höstens mode och jag öppnar de inte ens, kanske börjat leva livet? Nu pirrar det i magen och jag vill bara iväg, iväg ifrån vardagen och allt som är bekant!


En dag med farmor!

Nu har jag äntligen kommit hem igen, umgåts med farmor och haft en helt otroligt underbar dag. Måste bara säga att jag älskar den kvinnan, helt underbar. Fick också låna en väska sedan 60 talet, hur snygg/cool som helst. Jag komemr nog leva med den lilla handväskan i några veckor framöver innan jag överger sverige för Indien.

När jag väntade på farmor när hon var hos sjukgymnasten så var jag till Intersport och köpte ett par sandaler eller vad man ska kalla det. MERRELL Performance Footwear. Ska vara en fotvänlig sko och de bästa är att man kan ta ur sulan så jag kan stoppa i mina egna! toppen köp måste jag säga, slänger in en bild på dem om jag hittar.

Ska ta och inhandla den enorma ryggsäcken också, hade inte nog med pengar på kontot idag så får bli imorgon. Ska in och föra över nu så fixar jag det med, skönt att få lite saker gjorde. Ska även fixa visumet i morgon så är det ur vägen! Hey allt går ju framåt!

Jag har dock mycket snyggare färg, men ungefär såna här!

Tänk att jag alltid glömmer en bild....


Bara därför får ni en på en snygg tant med Apoteks kort!

Rubriker är faktist svåra okej?

Godmorgon och välkommen ur drömmarnas värld till verkligheten...

Jag har precis gjort mig klar, krävdes inte så mycket tid. Orkade alltså inte göra något åt mig själv, lika bra att acceptera hur vi människor är skapta och vara nöjd med det. Vardagen börjar bli lite smått tråkig, Karin min vän är borta än och det tycker jag är mycket elakt, saknar min vän. R är också borta och A med, det betyder att mina tidsfördriv (ett gamalt "skämt" eller hur Lina?) Jag har ifs haft ng mycket för mig om dagarna som har fyllt upp mina dagar gott och väl men lite tidsfördriv är ju aldrig fel ändå. Hallå elaka vänner, lite kärlek tack!

Hur som helst så styr min toyota mot farmor för att besöka sjukgymnasten och sedan en shoppingrunda på apoteket mm. Kommer bli en jätte mysig dag så länge den vara med farmor, min bror kanske också kommer förbi när det börjar lukta mat. Sedan blir det att skjusa mor och far ut på nya äventyr, när de roar sig ska jag nog träna och åka hem och göra lite små saker. Mysigt!

Ha en bra dag nu gott folk!

Sovdags för mig!

Är det någon mer än jag som har tänkt på att desto mer man städar desto stökigare blir det? Jag har gjort rent hela min hylla och rensat bort saker. Tar år och dagar och blir bara stökigare, nu har jag gett upp och ska bara bädda nytt sen ska jag sova.  Kommer bli super skönt med nybäddad säng!


Bjuder på en bild också!


Verkligheten är tillbaka

Order av Lina så ska jag börja skärpa mig, vet inte varför jag har såna perioder när jag skriver och när jag inte göra det. När jag inte är hemma är en sak men de senaste dagarna har jag varit hemma men haft mycket för mig. Ska se till att bli lite bättre iaf.

De senaste dagarna har beståt av städning och planering inför Indien. Jag har börjat fått allergiska reaktioner pga min dåliga förmåga att städa, städa är inte kul, inte alls. Och eftersom jag har dubbelsäng som står mot en vägg är det väldigt svårt att städa helt rent under. Har även en förmåga att samla på mig på tok för mycket saker och för mycket möbler med för den delen så det är omöjlig att få stället rent. Så igår tog jag saken i mina händer och böjrade göra rent stället från topp till tå. Riktigt storstädning med andra ord och nya platser för möblerna. Sen har jag varit på stan med mamma och pappa, kollade ut glasögon åt mamma, fikade och kollade på en jätte lik ryggsäck till mig. Indien kostar pengar kan jag lova. De ringde mig idag förresten, skickade in lite saker och så ska vi få hem litraturen och lite andra saker i slutet av veckan. herre min skapare det börjar närma sig. Satt och skrev upp massa saker igår jag ska ha med mig och som måste fixas. Det är en del kvar. Men det är bara roligt, jätte roligt ska det bra.

Imorgon ska jag träffa farmor, ska skjusa hemma till sjukgymnasten och så ska vi handla och så. Sedan hem till henne och laga mat mm. Kommer bli jätte mysigt, träffar henne inte allt för ofta.

Men nu ska jag tillbaka till verkligheten.

Bara två nätter kvar!

Det är nästan så jag skulle kunna hoppa till månen för att jag är så glad över jag bara har två nätter kvar. Det är det bästa med att jobba tre nätter, efter första är det bara två kvar och det känns liksom överkomligt. Inatt var jag så otroligt tröt så jag vet inte vad, höll på å somna ett antal gånger. Inte alls bra eftersom det var jag som körde. Men jag är överlycklig att jag inte jobbade inne iaf, en dog och typ5 var uppe och sprang hela natten. Tyvärr så är det min tur att vara inne ikväll, jag vet vad som väntar mig. Men jag har sovit jätte bra idag, sov jätte djut till 3 och det är inte vanligt för att vara mig. Kanske är någon som håller på å slappnar av iaf! Grattis till mig!

Nej nu har jag lite brotton, mat ska lagas eller håller på att lagas, ska duscha, packa nya saker och massa skit för klockan 18,00 ska jag träffa Karin i stan:D

Indien!

Det är inte enkelt för 5 öre att åka någon stans i världen inte. Vaccinationer för miljoner olika saker som kommer kosta miljoner kronor, försäkringar åt höger och vänster, visum (allt på engelska) äsch kommer inte ens ihåg att som ska göras och allt som kostar miljoner kr. Men hey det kommer aldrig hända igen, en gång i livet kommer jag göra det här!

Just nu ¨håller jag på och göra lite mat, lunch innan jag åker och matlårda tills inatt så jag inte dör av näringsbrist haha. Det blir pasta och pastasås med skinka. Blir helt sjukt gott faktist, konstigt men sant haha.

Men nu är allt klart så mat i magen

En stor kopp te

Te är bra för magen eller okej allt jag gör och äter är bra för magen. Men det är bra för nerverna iaf har jag kommit på, jag måste börja stressa ner mig själv, har inget att vara stressad över och ändå springer jag runt och är stressad för att korppen är van vid det. Hallå sluta med det, finns ingen anledning och det är inte bra för magen. Därför sitter jag här med en stor kopp te och ska snart njuta av den!

Börjar faktist känna mig lite lugnare nu för tiden, men jätte lätt att ramla tillbaka. Men jag kämpar på iaf och det är väl det som är de viktigaste. Jag börjar jobba ikväll igen, blandade känslor inför det. Ska vara ute, ute och springa. Men nätterna går fort när man gör det så det kommer bli as bra. Sen sover jag hos B så slipper vara en jätte stor trafikfara imorgon iaf. Och vet ni vad, i morgon 07,00 när jag går av är det bara två nätter kvar:D Nästan så man kan trolla;P haha.


Reslutat

Vet ni vad det bästa med träning är? Reslutaten, allt som har en lite antydning till att vara resultat är så otroligt underbart. Jag känner mig uppskatad och värld något när jag kan åstakomma resultat. Och det behöver inte bara vara en tid eller något sånt, utan kroppensutveckling, känslan av att övervinna något eller något sånt bra som att självförtroendet ökar en lite lite bit. Bara av att kolla sig i spegeln och tänka, "jag kan göra det, jag kan nå mitt mål för jag ser redan resultat" Alltså det är det mest underbara jag vet, det är det som vill liv handlar om, känslan

Ännu en runda..

Skit vad sega benen var idag efter gårdagens runda, men jag kom runt med nörd och nepe. Men jag slog faktist min tid med 30 sek, men det var nog för att jag vågade trycka på lite mer idag. Har iaf ätit och så nu, så nu är jag på topp igen. Känndes verkligen att jag inte hade ätit frukost före, men om man för det måste man ju vänta så länge innan man kan ge sig ut, får se hur jag löser det i framtiden.

Nu ska jag hoppa i duschen!


Godmorgon världen!

Finns det inte en låt som heter något sånt föresten?

Skitsamma, hur som helst hade jag ställt klockan på 10,00 idag. Låg och myste ett tag och nu är jag på G. Ska ta samma lilla runda på cykeln igen för att se hur det känns. Det blåser dock rätt mycket idag så kommer bli tuffare men va skjutton det är väl träning vi pysslar med? Ska bli skönt att få komma ut och rensa hjärnan iaf, allt bara snurrar och jag vet varken ut eller in. Men träning är bra eller hur?

I eftermiddag ska jag åka till stan för att hämta upp Anders, köpa present och åka till B. Han fyller 21 år idag så vi tänket att han var värd ett paket.

Men nu ska jag hoppa upp på cykel!

Seriöst

Jag har börjat sagt seriöst precis och exakt hela tiden och ja det är störande. Jag har börjat tänkt, tänk om precis och exakt hela tiden. Tänk om det vore så enkelt, så lätt, nej usch vad tråkigt det skulle vara isf. Okej jag har ingen aning om vad jag skriver och jag har inget vettigt att skriva allt för mitt liv står stilla.

Helt seriöst, det enda jag bortde senaste veckan/veckorna är att shoppa, shoppa och återigen shoppa. Det är hemskt så otroligt hemskt. Känns som om jag inte har tid och ork till saker men ändå gör ja inget om dagarna. När man jobbar natt försvinner så otroligt många dagar, men är inte människa på hela tiden. Lite jobbigt men kanske värt det. Måste hitta på något att göra med livet, något jag tycker är kul och trivis med. Men det är svårt när jag åker om 9 veckor och inte får spela fotboll. Men hey livet går vidare även om du vill eller ej.

Grattis till livet

Opepp på livet är just vad jag är just nu, opepp på det mesta kanske. Men Hey livet kan inte alltid gå din väg, ryck upp dig för tusan. Och jag lovar att jag ska det, rycka upp mig alltså, rycka upp mig och bli pepp på livet. Malin Wikberg har inte tränat på SÅ länge, påtok för länge, helt sjukt för länge. Men idag tog jag tag i mitt liv pga att jag opepp på mitt nuvarande liv och behöver en ny mening. Cykling är min nya plan för att göra mig själv pepp på livet, lite surt att knät ger upp före restan av mig själv. Men vad gör man inte för världen? Får nöja mig med 12 km så länge för mer än så orkar inte knät med. Tråkigt, otoroligt opeppande, men hey allt kan inte gå bra.

Hur som helst är det Indien snart, eller snart om typ 9 veckor. Just nu längtar jag som aldrig för, snart kanske jag inte längtar alls, beror helt på vart livet går. Men hur det är går kommer jag se fram emot Indien, 4 månder långt bort ifrån Falun och allt vad det innebär! Hey livet börjar snart!


Ibland känner man sig duktig!

Idag har jag gjort duktiga saker hela dagen, köpt presenter till mamma, hämtat min cykel, fixat massor inför Indien, bakat kladkaksmuffins så nu tycker jag att jag förtjärnar en belöning. Denna belöning kommer bestå av en trip till Falun stad och självklart övernattning.

Morgondagens plan är väldigt planerad och ändå inte. Ska iaf börja med att gå upp tidigt och infinna mig i A-boda klockan 09,00. Våran plan är att anlända till Insjön klockan 10,00 för att hänga på låset. Kanske bli en glass och lite mys innan vi återvänder till verkligheten. Ska mysa i stallet hos Ingeman och sedan kommer jag överge min vän och åka till stan för att kanske åka på utflykt.

Fredag fyller mamma år, det kommer bli middag och tårta på det. Men dagen kommer börja med en vända på stan för att utföra en hel del ärenden och även en fika med Elina. Vi måste börja planera inför Indien så att tiden inte rinner ifrån oss. Skulle kännas skönt att bli klar med en del saker. Men efter dagen känns det faktist riktigt bra, har ordnat de viktigaste, eller är på gång med det viktigaste!

Hejhopplillebror!

Nu har jag och pappa återvänt till Enviken, okej det var ett bra tag sen. Vi shoppade lite till mig, till pappa och till mamma. För min del blev det ett par jeans shorts, en kofta och massor av linnen. Mamma ska få i present, 3 koftor och massor av linnen. Kommer bli toppen, har även beställt biobiljeter till mig och mamma, jag ska bjusa mamma på bio. Mamma mia blir det! Snäll dotter jag är:D

Vi har även ätit en underbar lunch när vi kom hem, mamma och pappa blir som tokiga i god mat och massor av träning när de har semester. Men jag klagar inte eller hur?

Nu håller jag på å fixar en massa inför Inien, känns som om jag måste sätta igång och gå något gjort. Har kontaktat vårdcentralen och de tycket jag skulle ringa till läkarhuset så nu väntar jag på att de ska ringa upp mig. Vill ju inte bli sjuk så måste propa i mig medicin. Pappa håller på å pratar med försökringssnubben nu, måste ju även ha en bra försäkring som håller hela resan och inte bara halva haha. Nej nu ska jag tillbaka till livet.

Tandläkare

Idag har jag gått upp super tidigt, redan 07,20 var inte ett dugg kul om jag ska vara ärligt. Ville bara ligga kvar och njuta av sälskapet. Åkte till tandläkaren för att slippa till en stackars tand jag råkade ha sönder. Ingen aning om hur jag lyckades, sista natten jag jobbade började jag hosta (som vanligt) och så for en bit av framtanden ut. Hel mysko, men nu är det fixat och klart. Och tro det eller ej så fick jag tid för undersökning på en gång och allt såg toppen bra, de gjorde även en sån där rönken.

Pappa kom med det smart ideén att vi ska åka till Sågmyra och sedan hämta min cykel. Handla lite och sedan ska jag baka förhoppningsvis jätte goda muffins, mums för det. I morgon ska Karin och jag åka till Insjön och köpa en bekini och äta glass, sedan ska vi till stallet för att förbereda pållen. De ska komma någon och kolla på honom, min älskling. Pga att jag ska iväg tidigt imorgon vet jag inte hur jag ska göra ikväll, grillning och sedan harrys eller en lugn hemma kväll? Skulle behöva vila upp mig men hur kl skulle det inte vara att träffa Emma och de. Vill verkligen ut och träffa folk, men det kanske bli något på lördag med......
 
Just nu vet jag inte, ska göra mig i ordning och åka snart!

:D


RSS 2.0