Kaffe

Idag har jag fått i mig sjuka mängder kaffe haha. Mycket, mycket kaffe på morgonen, sen höll jag mig till lunchen och sedan kl 15,30 har jag knappt gjort annat än druktig kaffe, kommer kanske vara svårt att sova inatt haha. Men jag har hunnit med lite annat iaf. Jag och Sandra gjorde 2 gamla tentor på förmiddagen, diskuterade, letade svar och försökte förstå allt. Sen gick hon hem för att läsa och se föreläsning och jag åt min matlåda på biblioteket, tog en lite promenad och satt mig sedan där för att läsa igenom ett avsnitt. Cyklade hem, läste ett till, gick ut på en promenad (sjukt skön, något jag borde göra oftare), tog ett bad och läste ännu ett avsnitt och nu har jag läst ett till. Börjar kännas ganska bra nu men finns självklart som vanligt miljoner saker man skulle kunna lära sig och kanske är det någon av dem jag missat som kommer på tentan. Så stora system denna gång, det blir så svårt att vara vad man måste kunna om alla. Och vi har inte haft mycket tid på oss direkt. Men det är en dag i morgon också, sen är det tenta på onsdag och sen är det helt ledigt i 5 dagar, helt sjukt, kan inte minnas sist jag inte behövde plugga på 5 dagar haha. Men å andra sidan kommer jag nog ta fram boken och tjuvstarta lite iaf! Men ska bli skönt iaf, och vi har bara en föreläsning på tisdag, och sen nättenta på fredagen sen är det sommarlov för hela slanten. Eller nej kanske inte, omtenta vecka 24, får svaret på onsdag om jag behöver göra om. Och sen är det omtenta på nättentan vecka 25 om man skulle få lov att göra om den. Men den vill jag då rakt inte göra om, känns bara onödigt.

Aja nog babblat, nu ska jag diska och ta fram damsugan en sväng!

Ny vecka

Nu är det ny vecka igen, jag är lite småseg, ska ha M denna vecka så är inte på bästa humör som vanligt men jag ska försöka piggna till och komma på bar humör så Sandra står ut med mig idag haha. Vi ska ses kl 9 för att plugga hela dagen! Börjar bli lite nervös nu, även om jag klarade duggorna så betyder det inte att jag kan allt, är väldigt mycket som jag har kvar att läsa mig så det finns en hel del att göra idag. har tentan på onsdag så är ju bara idag och i morgon, ska ta och duscha nu så jag hinner läsa lite i boken innan jag åker ner till stan!

Lägenheten för oss själva igen!

Det har varit en riktigt trevlig helg med besök! Han med att plugga igår, laga god mat och avslutades med jätte trevligt sällskap och goda viner. Blev en riktigt lyckad kväll!! Nu har alla åkt vidare hemåt, och hur trevligt det än har varit så är det otroligt skönt att ha lägenheten för sig själv igen haha. Ska nog inte bjuda in en enda människa på väldigt, väldigt länge;P Nej skämt å sido. Men jag ska iaf njuta av att vara själv!!!

Ska sätta igång och plugga lite om någon timme, men just nu spanar jag på bloggar om bebisar och kollar barnvagnar på blocket, har jag blivit galen? Man kan ju faktist börja fundera. Men alla skaffar ju barn nu för tiden, och det är vår, tror man blir extra sugen då. Men jag har ju faktist nyss börjat pluggat, snart gått en termin haha kanske borde hinna bli klar först, iaf hinna göra ett eller två fulla år.

Galet var ordet!

GALET jag klarade båda duggorna bara sådär. Tänk vad det kan betyda att man bara tar sig tid att läsa igenom frågorna riktigt och koncentrera sig!! Så hilma skönt, trodde jag skulle klara den ena efter gårdagens och dagens pluggande men den andra trodde jag aldrig jag skulle klara idag, har inte ens börjat med den del än haha. Men det är så sjukt skönt, nu kommer jag kunna njuta av kvällen utan att ha ångest över att jag måste plugga ännu mera idag!! SKa ta och läsa lite om cirkulationssystemet nu men sen får det vara nog för idag!!! Åhh så himla glad, tänk att man kan bli så glad av att klara två duggor haha!

Lördagsplugg

Även om det är lördag och vi har finbesök så tar jag mig tid för några timmars plugg, känner att jag behöver det. Var en hyfsat effektiv dag igår med Sandra iaf vilket kändes skönt. Satt och ritade lite organ och system på morgon innan alla hade vaknat idag och nu har jag läst om matspjälpningssystemet i 1½ timma. Ska ägna iaf en timme till åt det innan jag går över på något annat. Richard, hans pappa och Mona-lisa (kom kom igår och sover här) har åkt iväg för att se vad falun har att erbjuda idag. Hans syster kommer med tåget kl 14,30 så tänkte att jag skulle ha pluggat klart tills dess. Skönt med lite lugn och ro i någon timme nu iaf så jag får lite nytta gjort. Kommer nog gå fint iaf även om jag inte pluggar hela dagen!!

Jätte trevligt med besök iaf, de hade kommit när jag kom hem ifrån biblioteket igår, vi lagade middag, drack lite vin, pratade, fikade och la pussel i massor med timmar. Så himla roligt pussel det där, svårt och det krävs fantasi. Men vi kom längre än jag trodde vi skulle komma. Dock sjukt mycket kvar men en otroligt trevlig kväll iaf!!

Nu ska jag sätta tänderna i plugget igen så jag lär mig något!! Ikväll kommer det folk, ska grilla om värdet tillåter och dricka gott i trevligt sällskap!!

Fin besök och tenta plugg

Uppe före tuppen idag, vaknade kl 6 av att jag inte kunde andas, jäkla pollen. Men då var jag uppe iaf, skulle ha träffat sandra för tenta plugg kl 9 men hade fått sms om att hon var uppbokad på morgonen så får bli 10 iaf. Men eftersom jag ändå är uppe och redan hunnit med min morgonrutiner så får jag ta och börja plugga utan henne. Dock är vädret inte så lockande, regn, regn, regn. Men får bli en cykeltur till stan iaf. För i eftermiddag får vi stor besök och då vill ja ha pluggat på detta ordentligt!

Blev iaf städning av lägenheten igår kväll, köket, badrummet, dammsög alla golv och våttorkade. Resten plockade jag bara ihop lite. Bakade även en kaka, haha den blev dock misslykad. Smakade okej men den bara sjönk ihop, helt sjukt, aldrig misslyckats med en sockerkaka förut. Skumt. Men är redo för besök nu iaf!!

Lyxig morgon!

Blev en förmiddag i skolan, seminarium med en stackars lärare som tappat rösten haha. Men det gick bra iaf, kul att få träffa tjejerna igen, inte var dag vi ses nu för tiden! Hade sån lyx idag, Richard skjusade mig till skolan och hämtade mig efter för en lite tur till Ica maxi! Nu har jag precis ätit lunch och nu blir det plugga, plugga, plugga, plugga, plugga. Tenta veckan är nu inled! Har lite frågor kvar att svara på sen ska jag sätta tänderna i alla antekningar och böckerna se om jag förstår något. Och även göra två st duggor i eftermiddag!

Vad blir det för mat idag?

Har bara lyckas plugget 6 timmar idag och har lungt 2-3 kvar innan jag är färdig för idag. Som vanligt går väldigt fort och jag får lite gjort, förmiddagar är så himla mycket bättre! Gårdagen var ett undantag, då pluggade jag super bra hela dagen, hade en väldigt bra förmiddag men sen gick det utför som vanligt haha. Men jag ska hinna klart idag, så har jag ett seminarium i morgon förmiddag sen blir det bara att läsa, läsa och läsa resten av dagen. Slippa skriva mera och bara försöka få in allt i huvudet så fort som möjligt. för i helgen vill jag ha lite ledig om plugget tillåter det.

Även Richards syster kommer upp!! Jätte skoj har inte träffat henne heller på jätte länge och hon har aldrig varit upp till oss så det ska bli jätte roligt! Det kommer bli full lägenhet med andra ord! fem st i en två är inte dåligt haha. Så jag skulle vilja vara ledig iaf en dag så jag får njut av sällskapet. Svårt att koncentrera sig med folk här, även om jag åker iväg är det ju roligare att umgås än att plugga. Men får se hur mycket jag hinner få gjort innan helgen!

Tvätten har iaf blivit klar och nu funderar jag på en promenad, kanske ska handla samtidigt, någon som har mattips? Har slut på fantasi.

Plugg hemma idag + tvätt

Det blev ingen skola idag, Sandra vaknade och mådde inte så bra så sitter hemma istället. Det posetiva är att jag var redo att åka när hon skickade sms och då kunde jag ju börja plugga på en gång!! Så kl 8 satt jag mig och började! har gått riktigt bra, håller på med farmologi just nu. Har även hunnit tvätta, två maskiner till är på gång nu!! TOPPEN! Föreläsningen vi skulle haft i eftermiddag är inställd och det ligger en förinspelad uppe på fronter nu som jag ska börja kolla på! Sen har jag några frågor till att göra! Det löste sig bättre med tiden nu när föreläsningen är förinspelad, så slipper man sitta hela kvällen med frågorna!

Richard är ledig idag, vaknade när jag gick upp. låg vaken i sängen nån timme men somnade sedan som en stock och sover fortfarande, var lite avundsjuk i början men nu när jag insett hur mycket jag har hunnit fått gjort under dessa timmar han bara sovit är jag inte ett dugg avundsjuk!!!

Onsdag

Igår var jag en tröt tjej, tror allt kom ikap mig ifrån föregående vecka. Var så nöjd med mitt pluggade att jag slockande som en sten i sängen kl 18,30. sov ca två timmar innan sötnosen serverade mat i sängen! Sötnos!! Även om jag sovit en hel del nu är jag rätt tröt, men några koppar kaffe och en dusch så ska jag nog komma igång snart. Idag är det farmalogi som står på schemat, åkter till skolan till 9 idag igen och förhoppningsvis är det föreläsning kl 13 idag iaf. Annars blir det hem gång kl 13 och se den på nätet. får väl se hur de lyckas få ihop det!

Men plugg plugg plugg blir det iaf, för i morgon är det seminarium. Just det måste ju anmäla mig till det, de ska jag göra nu!!

Regn och inställd föreläsning

Min dag har varit bra trots det dåliga vädret och ändrade planer. Jag klag upp 06,45 för lite morgonmys med kaffe, tidning, frukost, nyheter och datorn som vanligt. När jag gjorde i ordning frukosten vid 07,00 öppnade sig himlen, jag började nästan gråta. Jag är i skolan väldigt sällan men när jag väl skulle dit så spöregnar det. Men mitt humör var på topp när jag vaknade som tur var, så jag kröp upp i soffan med varmt kaffe och en macka. Myste ett tag, duschade varmt, letade på regnkläderna, lindade in alla böcker i plastpåsar och gav mig i väg. Tror ni det regnade på vägen? NEJ självklart inte, men jag var glad för mina regnkläder iaf, för det var verkligen storm.

Satt och pluggade med Sandra till 12,30, åt lunch och gick sedan till föreläsningen. 10 min efter att det skulle ha börjat kommer Anton in och säger att våran föreläsare är sjuk haha, lyckat. Så vi fick helt enkelt sätta oss ner med frågorna igen. Satt i skolan till 16,30, tog cykeln hem, kom knappt framåt för det blåste så mycket. Han halvvägs innan det började störtregna igen och denna gång hade jag inte tagit på mig regnbyxorna haha.

Men som sagt jag har haft en väldigt bra dag och sitter här hur glad som helst iaf!! Har bara två frågor kvar och jag ligger rätt okej till i min planering!! Ska göra de två sista frågorna nu! Kommer ha väldigt, väldigt mycket att göra resten av veckan iaf, men känns bra just nu iaf!! Dock kommer jag missa mötet i morgon med sommarjobbet pga attföreläsningen blev flyttad. Men det skulle fixa sig iaf!

väderguden

Tror verkligen inte gud tycker om mig, varje dag när jag ska cykla till skolan börjar det spöregna. Jag är verkligen inte i skolan ofta nu för tiden, var där en gång förre veckan och blir väl bara nån gång denna vecka också och idag är jag pepp på att åka till skolan, se några andra väggar än mina egna. Men det spöregnar och är storm, men skamen den som ger sig, denna gång ska jag för sjutton klä på mig allt jag har och ta mig till skolan. Fy sjutton vad jag kommer svära alltså men dit ska jag.  nu blir det frukost och mys innan jag måste ut i kylan, inte så lockande.

Måndag

Sitter fortfarande och pluggar, från och till varvat med tv. Men en unge i minuten är ju för sjutton slut, då finns det inget vettigare att göra än att sitta och plugga. Måste ju göra det i morgon iaf så varför inte få lite gjort idag så slipper jag göra allt i morgon! Kommer ha sjukt mycket att göra iaf i morgon så det är skönt att komma en bit idag! Ska till skolan till 9 i morgon, plugga fram till 12, sen blir det föreläsning till 16.  Så har bara 3-3½ timme att plugga på och jag har 18 frågor att göra vilket kommer ta bra mycket längre tid än så. Så det får nog bli en kväll med plugg iaf, men har iaf onsdag eftermiddag på mig också och då borde jag hinna bli klar. Sen torsdag förmiddag med det att gå igenom allt och läsa på för på torsdag kväll kommer en till dugga ut. Och det ska jag för sjutton klara på första försöket nu! Gjorde den andra för första gången idag och fick 13 av 20 som vanligt, måste ha 14 av 20 haha. Så himla typiskt!


sommarjobb!!

Nu är föreläsningen äntligen slut och jag ska snart hoppa på cykeln för att skriva på papper om sommarjobb! Ska blir skönt att ha allt fixat inför sommaren för jag längtar efter jobb, jobb, JOBB!! Ska bli så himla skönt att göra lite nytta istället för att sitta här och lära mig massor med saker.

Vi kommer ha en kort vecka med tenta plugg denna gång och det kör igång redan på torsdag. PANIK var nog rätt ord, jag är inte alls klar med det jag skulle vilja vara klar med, plus att det blir 30års fest här i helgen och vi får stor besök hela helgen. Jag måste ta mig i väg någonstans och plugga trots att jag inte träffat de på ett halvår, men skolan går före allt, så är det bara.

Slapp söndag

Igår blev det inte mycket gjort alltså, damsugade köket, diskade och fick lite ordning, tog ut sjukt mycket soppor och tog en promenad till macken. Ja det var nog det som blev gjort haha, sliten.
Idag blir det andra bullar, har föreläsning nu, 08,15 på en måndag, fy sjutton. Sen ska jag ner på stan och skriva på inför mitt sommarjobb! Ska bli skönt, hämta en super god matlåda hos mamma och den blir det plugg plugg plugg.
Så nu är det bara att sätta igång!

En underbar helg!

Jag har haft en jätte bra helg verkligen, Trevligt besök, underbar middag på två rum och kök, tårtfirande med massa paket och party igår kväll. Kunde verkligen inte ha blivit bättre!!

Dock får man ut för det idag haha, är inte bakis, inte ont i huvudet eller något sånt. Bara så sjukt trött och slut i kroppen, har varit mycket på sistondet. Allergisk som sjutton desutom, måste nog ringa till läkaren i veckan så jag får lite grejer utskrivna. Men nu blir det städning, vila och sen plugga. Det blir en hel del disk efter att man haft frukostbesök, tårtkalas med fin servisen, middag med päronen, drickande och efterfest med nattmat. Vi har diskat i 3 omgånger redan och det är långt ifrån klart haha. Diskmaskin? Ja tack! Att diska bestik är för sjutton terapi, tar ju lagomt lång tid och är TRÅKIGT men det är tur att det är 8 år kvar innan jag fyller 30, vi har firat nog nu. Eller iofs så blir det ju firande nästa helg igen fast värre, attans får väl palla en helg till då sen blir det 8 år till nästa gång;P


Richard 30 år idag!

Det är bara lördag och jag är helt slut. Efter en vecka med massor med plugg, städning och fixande! Igår kom svärmor och Håkan upp på besök, blev middag på två rum och kök, en helt otroligt trevlig kväll men blev rätt sent. Upp kl 7 idag, koka kaffe, gratta, ge present, cykla och handla och baka tårtbotten innan klockan var 9 haha, rätt bra jobbat. Gjorde fin frukost tills Richards mamma och Håkan kom ner, mys frukost!

Sen blev det tårtbakning, fixande och så kom mamma och pappa hem till oss och det blev paket öppning och tårtkalas. Jag lyxades få på 30 ljus på tårten, kände mig rätt stolt haha. Sen blev pappa hungrig och vi beställde pizza. Kl 15 slockade jag och Richard i sägen och två timmar senare var man lagomt pigg haha, men ska försöka komma igång lite nu så vi kan gå ut och fira fram mot kvällen, el kväll är det väl men senare iaf!!

Min sötnos har blivit 30 år, vuxen kille!!

Klantig

Jag är nästan redo att styka mig själv nu, först hade jag sönder en glas lampa i sovrummet, gick  tusen bitar och fick slängas. Det gör mig inte så mycket eftersom det inte är något favorit iaf. Men nyss skulle jag ta bort en sop ifrån hallen (jag har världens snyggaste hallampa i taket från 60-talet som jag verkligen älskar), höll den lite väl högt och hade sönder en av de tre glas skärmarna på taklampan. Seriöst, vilken jälva otur jag har, el ren klantighet rättare sagt. Jag älskar det lampan den finaste jag någonsin haft.

Och vet ni det roligaste? Jag fick in på mysornas i onsdags, såg en SÅN ensam skärm och tänkte "ska jag köpa den iaf en av våra går sönder" sen "nej jag skulle aldrig vara så oförsiktig så jag hade sönder min älskade lampa" Och vad hända idag? Ska ner på stan fortare än kvikt i morgon och se om den är kvar, hoppas, hoppas, HOPPAS!

Gris organ!!

Har haft en otroligt bra torsdag med lab i skolan!! Jag älskar att skära i organ haha, massmödare nästa? På förmiddagen hade vi lite tester med EKG och andningstester, märktes att jag är allergisk om man säger så haha. var klara redan vid 11 och började inte nästa förens 13,00 så tog min cykel upp till Dala hoppet och drack kaffe med Karin! Härligt att se lite drivna människor och få en lite pratstund med hesa Karin innan jag drog tillbaka till skolan för en spännande eftermiddag! Började med en kurs i hjärt och lung räddning, sjukt roligt! Sedan blev det en gris som skulle råka ut för gala mig! Hela luftstrupen, lungor, levern, njurarna och hjärtat. Allt satt ihop och var underbart och intressant att skära sönder. Blåste upp lungorna, vilket jag är lite stol över, lite rädd för baksug var jag. En hel del gegga där inne alltså,mysigt haha. Men det är sjukt intressant och roligt att se hur alla organ ser ut i verkligenheten, få klämma och känna, och framför allt skära sönder de och se hur det ser ut inuti. Sjukt intressant och jag är otroligt glad över att jag får chansen att göra allt det!!

Sen blev det en vända på stan för att inhandla den sista presenten åt Richard, hittade vad jag sökte och nu är alla inlindade och redo för lördagen!! Känns bra faktist!

Har även forsätt med städningen här hemma, dock har ju hallen jag började med redan blivit skitig, kul? Nej inte alls.. Men har inte småplock kvar in, torkat golv så måste vänta på att det ska torka innan jag kan ställa i ordning allt! Skönt att ha det gjort iaf för i morgon komemr Richards mamma och Håkan. Och jag har en föreläsning och en del frågor att svara på så kan behöva någon timme till plugg i morgon innan jag får ta helg på riktigt och njuta av att Richard blir gubbe, hela 30 bast haha.

koncentrationen försvinner snabbt

Så sjukt att det alltid är de tre första timmarna på förmiddagen som går jätte bra att plugga sen tröttnar hjärnan. Sen måste man kämpa sig igenom resten av timmarna och allt tar dubbelt så lång tid, skulle vilja ha fler timmar med pigg hjärna så man får något gjort. Tog iaf väl vara på de tre första timmarna idag men nu går det segt och har långt kvar innan jag är i mål. Skönt med lite sol idag iaf, är ifs rätt mulet nu men var underbart på förmiddagen, men får mer energi av fint väder!!! Undra om man ska ta en städpaus nu el om man ska ta några frågor till medans Richard är och tränar. Kan vara en fördel!! Får bli att ladda om och börja på nya frågor, se om jag hinner nån enstaka innan det blir potatismos i hjärnan igen..

En hel del annat än plugg igår

Igår det det inte alls särskillt mycket plugg, inte som jag hade tänkt iaf. Men blev en hel del annat som blev fixat, mamma och pappa kom in till stan för att köpa present till Richard. Jag följde med dem ner på stan, hittade också lite presenter men inte allt. Är iaf en bit på vägen och tror jag har kommit på vad mer jag ska köpa!! Blev lunch på stan och sen en vända på ica maxi, sedan hem och städa, gjorde riktigt fint, men har förtfarande en del av köket kvar och sen hela sovrummet som ser hemskt ut. Min garderob ska vi inte ens prata om, ska försöka riva ut allt och få någon sorts ordning, men varken mitt förnamn el efternamn är ordning. Så får väl se hur det går, har aldrig lyckas haft ordning bland mina kläder, det var nog den största fördelen med att leva i en väska, man hade inte så mycket kläder att ha ordning på haha. Men jag ska fixa en Danne ordning i min garderob. Den killen är min förebild när det gäller ordning på kläder, helt sjukt!!

Men nu är jag redo för någon timmes plugg, fått mitt morgonkaffe, läst tidningen, sett på nyhetsmorgon och nu sitter jag redo. Ska börja med att läsa, sen blir det svara på frågor, alla frågor ska vara klara idag annars för jag inte sova... De skulle ha vart klara igår enligt min planering men har man en sambo som fyller 30 på lördag så kommer det lite annat i mellan ibland!!


En härlig känsla

Har aldrig i mitt liv njutit så mycket av att våttorka golvet, köpte en gamal hedelig garnmopp el nu vad det kallas på Ica maxi idag. Efter ha haft en urusel konstig sak min sambo fick välja så njöj jag nyss av att se hallen ren och fin igen! Kanske inte det bekvämaste sättet, det kan jag hålla med om, men oj så mycket renare det blir och vilken känsla. Jag kan ta på mig att våttorka varje gång, det gör mig inget, bara jag får behålla min mopp och njuta imellanåt haha. Dock blir det nog bara hallen idag, resten får vänta tills i morgon men fick lov att testköra den iaf;P Kommer bli underbart att sätta fötterna i hallen när det torkat, dock kan det vara det otacksammaste rummet att städa, tar inte mer än en timme innan det är lika skitit igen, helt sjukt. Hur ska det blir när man skaffar barn lixom;P

En bra måndag, en bättre tisdag?

Gårdagen pluggades det på skapligt här hemma, man vill ju alltid hinna med mera än vad jag gör. Men så är det väl alltid, han igenom en del iaf och idag är det bara att forsätta tugga på, vill inte ha plugget i huvudet i helgen. Ska till skolan för en resursföreläsning snart, sen har jag hela eftermiddagen på mig att plugga, plugga. Ska sitta kvar i skolan när jag ändå är där, skriva ut massa papper, mm. Sen skulle jag behöva ta en tur till Ica Maxi och ner på stan, städa och laga mat. Får se om det hinns med något mer än bara plugg. får lov att vara effektiv idag!!

Plugg och städning!!

Idag är det verkligen plugg som står på dagordningen. Har en hel del att ta mig igenom så måste blanda upp det med lite städning. Har börjat en storstädning här hemma, eftersom våran flytt in i den här lägenheten kom väldigt snabbt på blev allt nerslängt i lådor, bara instoppade här och fortfarande efter 3 månader är ingen garderob el skåp i ordning. Så igår fick köket en storstädning och ny ordning i skåpen, städskåpet såg för j*vligt ut så hittade ett till skåp och gjorde fint!! Hallen rörde jag inte igår fast jag sa att jag skulle göra det, men köket tog sån tid. Men dag får hallen med alla garderober få sig en omgång!! Ordning och reda ska det bli så man får lite plugg ro här hemma, plus att Richards mamma och Håkan kommer på fredag så måste ju vara fint;P

Men prio 1 är 4 timmare föreläsning och en hel del läsning, i pauser blir det städning, promenad och handling! Dagens to do!

Städning mm

Nu är det dags att sätta igång här, tog en lång sovmorgon och inte kommit upp ur soffan än. Men har ett hem som behöver ett lyft, inte bara vanlig städning utan även ordning och reda i garderober, lådor mm. Jag behöver ta tag i lite plugg och komma på en perfekt present till Richard som fyller 30 om en vecka! Måste verkligen sätta fart nu!! Disken och hallen får bli mitt första stop!!

Ingen resa...

Nu är tentan gjord, gick väl som jag trodde, kommer få göra om något område och det har jag också räknat med. Men det jag inte hade räknat med var att omtentan ligger vecka 24, alltså blir mina resplaner inget mer än planer. Jag får stanna hemma hela sommaren och göra omtenta och jobba helt enkelt. Surt men sant, sånt är ju livet. Hur som helst så är det otroligt skönt att ha gjort denna tenta nu även om jag får göra om, och nu har en ny del börjat. har sett föreläsning om mag- och tarmkanalen nu på förmiddagen, ska sätta mig och läsa i boken i eftermiddag. Men nu ska jag duscha och sen åka till skolan för tentagenomgång och skriva ut massor med papper mm.

plugga en fredagskväll

Jag tror jag håller på att bli galen, man får inte plugga kl 23,30 på en fredag, ingen dag över huvudtaget för den delen. Det är jDet fick inte plast mera i den, det gick bara inte. Efter en lång vecka med intensivt plugg gick det bara inte att fokusera idag, allt gick så himla segt, tankarna svävade iväg och jag fick läsa allt dubbelt så många gånger för att förstå vad jag läste. Men efter mycket kämpande har jag iaf fått ihop det nu, även om denna tid på dygnet kanske inte är den bästa. Men var välbehövligt med en paus. Nu är frågan, sova nu och gå upp tidigt i morgon för att plugga el plugga en timme till och få sova lite längre i morgon. Måste få lite mera kläm på ögat, känner att jag inte riktigt har koll på allt. Och i morgon blir det rörelseapparaten för hela slanten mellan 11-15 med Sandra. Så plugga ögat en fredag kväll eller en tidig lördag morgon? Inget av de igentligen men jag måste fakist nu så bara att sätta tänderna i det och lära sig det!! Kommer nog gå bra till slut trots allt. Som tur är är inte varje månad såhär omtumlande, då skulle inte livet gå framåt. Men har på tok för mycket tid att tänka när man pluggar, mina tankar flyger iväg för mycket. Men jag ska försöka bli bättre på att hitta fokus, börja jobba lite mera så jag bli mer effektiv när det gäller. Min kropp behöver jobba, inte gjord för att plugga 8 timmar om dagen 5 dagar i veckan. Gymnasiumet gick bra för då hade vi 10 träningar i veckan, nu är det bara plugg och inget jobb el träning. Helt omöjligt för mig iaf..

Tentaplugg

Idag är det redan torsdag, veckan går otroligt fort, men paniken har inte riktigt trängts sig på än som tur är. Tentamen är på tisdag så vi har ju några dagar på oss. Men mitt huvud börjar bli tröttare och tröttare. Igår när jag kom hem trodde jag huvudet skulle trilla av, försökt fått in så himla mycket så det blir mos i huvudet snart. Men det är en sån kurs, vi ska kunna otroligt mycket, det är otroligt mycket nya ord, el allt är väl nytt. Men om andra har klarat det så borde jag också klara det nu. Och jag har inte haft de bästa förutsättningarna denna kurs, med allt annat som har hänt. Får göra det bästa av situationen och se hur det går helt enkelt.

Idag blir det iaf ännu en dag på biblioteket, känner att jag måste forsätta på den trenden när det faktist funkar, synd att ändra något då. Får se hur det blir i morgon och helgen. En ledig dag ska jag få till iaf, men en halv dag måste jag nog ha till att plugga. Får ta en extra dag ledigt nästa vecka istället!!

Tentaplugg

Igår gjorde jag som de flesta andra, jag tycker inte om söndags städning just för att många andra alltid städar på söndagar. Men igår fans det tid, var småkallt ute och det behövdes verkligen. Eftersom jag tog tvätten i veckan var iaf en del klar vilket var sjukt skönt, för om man inte städat en lägenhet på länge tar det tid alltså. Men nu är den kanske fin igen, man kommer iaf in och behöver inte snubla över allt och inget, går att gå barfota desutom;P haha

Idag blir det skolan, seminarium! Sen är det bara plugg, plugg plugg plugg som gäller denna vecka, kommer vara osocial igen är nämligen tenta plugg som gäller. Så idag blir det en heldag i skolan!!

RSS 2.0