Morgondagens planer

Karin ringde för ett tag sen, goda nyheter! Jag ska möta upp henne i Sunborn i morgon 09,0 för att ta en ridtur i skogen. Det här är precis vad jag behöver. Ska få rida ut i friska luften på ett helt underbart djur med en helt underbar människa, sortera bort all skit i hjärnan.

Efter att vi varit i Sundborn åker vi vidare till Aspeboda för att ta hans om Karins egna häst, jag tänkte vara snäll att tillbringa lite tid i stallet medans hos rider. Om jag får tråkigt kan jag bara gå hem till henne och mysa. Kvällen har vi inte planerat än, kanske bara mysa eller hitta på något annat skoj!

Måste bjuda på en bild idag med!


Så sjukt snygg hon är!

Tröt, tröt, tröt

Jag är fruktansvärt tröt, vet inte vad som har hänt idag. Kanske är kroppen chockad över att träna igen, två träningar på rad kanske blev lite mycket. Gick och la mig i sängen och lästen typ 16,40, sommnade kring 17,00 och vaknade 18,30. Jag var helt slut, helt uttömd. Ska ta det lungt nu i några dagar, kanske lägga in ett gympass i helgen för att träna upp styrkan i knät annars blir det inte fotboll förens söndag eller onsdag!

Torsdag-en jobbig dag

Idag har det varit jätte jobbigt, hade jätte ont i huvudet på slutet. Dagen började med en träning, skott och inlägg. Jag höll på att dö av utmattning, gjorde fel hela tiden och blev arg. Eller nej det gick rätt bra om man ser till förutsättningarna. Gerhard är fortfarande min idol, hur cool kille som helst och hur vältränad som helst. Sammanfattning av den var att det gick helt okej bra.

Skolan och psykologi, nästan tråkigare än vanligt, läraren är helt sjukt dålig jag stör mig på honom. Jätte tråkig lektion verkligen. Efter det väntade en äklig lunch och sen träningslära som skulle innehålla min redovisning. Men icke jag hann inte redovisa så nu måste jag vänta 2 VECKOR. Det är hemskt, lektionen gav mig huvudvärk dessutom. Det avslutades med engelska, Linus kom in och gav oss sälskap så vi gjorde inte särskilt mycket under den lektionen. Hämtade mamma och åkte hem.

Nu sitter jag här, har just ätit man. Vi har fått katalogen från taxfrin, kollat lite i den. Inte bestämmt mig om jag ska ha något och isf vad jag ska ha. Nu ska jag gå och dö i sängen ett tag, tycka synd om mig själv och kanske läsa lite.

Hoppas era liv är bättre än mitt just nu....


Sexig!


Jag har ändrat mig!

Jag har ändrat mig, ingen får kinappa honom och skicka honom till Enviken. Jag ska lära mig vara självständig igen, inte vara beroende av någon annan. Jag ska stå på mina egna ben och skaffa mig ett intresse, jag måste göra något vettigt med mitt liv.

Om Bjönar älskar att spela CS ska han få göra det, jobb  och fotboll det kan jag förstå men inte CS men jag ska lära mig. Jag ska slita tycka om honom så förbanat mycket och bli självständig. Kunna sova själv utan några som helst problem, syselsätta mig om dagarna och hitta en ny mening med livet. Jag ska klara mig själv, allt ska jag kunna göra själv, det håller inte att vara beroende av någon annan. Och det är precis vad jag börjar känna mig, jag tycker om honom så pass mycket att jag börjar bli beroende, jag kan börja gråta för att jag saknar honom så mycket.

Älskling

Just nu saknar jag min älskling något otroligt mycket. Jag vill bara att världen ska ge oss tillräckligt mycket tid så jag kan vara med honom tills jag känner att jag får nog. Jag väl känna att det kan vara skönt att åka till en kompis och göra något kul eller åka på träning, hem. Vill känna mig tryg och harmonisk. Det är svårt att älska någon, tycka väldigt mycket om någon, hur ska jag av alla människor kunna åka till England?

Jag önskar jag fick känna den känslan igen, det var så länge sen så jag kommer inte ihåg hur det var. Var tog allt vägen? Det känndes till och med bättre när han gick i lumpen och det var inte kul. Har jag för starka känslor eller är bara bra naiv? Kan någon rädda mig innan jag dör?

Träning/arbetsförmedlingen

Dagen började med träning, jag var verkligen jätte nervös innan träningen. Har inte varit med på en enda fotbollsträning i skolan. Med tanke på knät gick det jätte bra, känndes bra igenom hela passet och jag hade jätte kul. Om vi ser mer fotbollsmässigt har jag tappat precis allt, kom inte rätt i tajmingen till en enda boll. Men det är väl sånt som kommer med tiden. Har varit borta sex månader och det ska jag väl få känna på nu, annars vore något fel.

Efter psykologin och lite mat tog jag bussen ner på stan för att gå till arbetsförmedlingen var där i en timme. Pratade om England, möjligheter till jobb och vad det fanns för jobb. Det fanns mycket olika jobb och hon sa att det inte skulle vara några problem att skaffa sig ett jobb där. Tog även upp det hela med fotbollen och hon tycket det verkade jätte intressant, jag ska kolla upp om det finns några lag och sen kolla jobb efter det. Jag tycker att det lätt jätte bra och jag kan helt klart tänka mig att dra iväg till England i 6-12 månader!

Fotbollsträning

I morgon ska jag göra min första fotbollsträning i skolan på hela 3:an. Ja, jag är nervös, jätte nervös. Jag är fruktansvärt mycket sämre än de andra, pga att jag är tjej och inte tränat på 6 månader. Men det kommer nog gå bra, hoppas jag iaf.

Specialidrottsuppgift

Nu har jag även gjort klart en av specialidrottsuppgifterna. Nu är det bara en fördjupningsuppgift kvar på den kursen sen är jag klar! Uppgifterna ska inte en förens vecka 14 men hur skönt är det inte att vara klar med de nu? Hur skönt som helst, ska försöka göra klart den andra i veckan med så är det av axlarna. Har läst över 200 sidor i boken nu iaf, bara typ 150 kvar. Måste läsa ur den, se på filmen, det där utdraget och sen skriva om de innan jag åker. Kolla ignom alla svenska papper vi fått nerför nationela proven och kolla upp mer om det muntliga. Vi börjar med de muntliga redovisningarna den 10/3 jag kommer hem den 8/3 , kul att gå till skolan på måndagen om jag inte är fullt förbered.

Idrotts uppgiften skulle jag få vecka 7, åker fredag vecka 8 så då hinner jag göra den. Jag och Elin har kommit en bit på samhällskunskapen, förhoppningsviss kommer vi en bra bit till nästa vecka och så får vi se om vi kan redovisa innan jag åker eller om vi får göra det när jag kommer hem. Snart tar vi studenten och det är lite skrämande, vad ska jag göra med mitt liv?

Klar!

Vem om inte jag är klart med träningsläran? liter mer än 2 sidor slutade det på, är nöjd med upplägget iaf ser rätt snyggt ut haha. Har väl säkerligen bara odbajsat men man kan ju hoppas på bra betyg iaf. Nu ska jag försöka ta tag i något mer, tror det blir lite läsning. Specialidrottsuppgiften får vänta tills ikväll.

Trååååååååkigt

Det är verkligen inte alls kul, känner att jag bara ordbajsar en hel del. Men jag är iaf på övning 3 nu, har alltså inte alls långt kvar men det är så tråkigt. Skulle vilja ligga i sängen och sova ett tag, läsa boken, den är iaf bra till skillnad från det jag skriver nu.

Går inte så bra

Tyvärr så tog allt slut vid förra inlägget, jag har inte gjort mer än att pluggat lite engelska men är inte ens klar med den. Har inte gjort klart träningslärans som jag verkligen borde göra, men det känns inte så motiverande. Jag ska bara skriva om typ 4 övningar, 4 övningar man tränar sitt luftspel på. Kan ju inte alls vara allt för svårt eftersom jag gör de övningarna ett antal gånger per år. Malin Wikberg ta och sätt igång och gör någon nytta!

Jag är duktig!

Redan klar med två saker, nästan helt onödiga ifs men jag har gjort de. Skickat mejl till lärare Lena om morgondagen och anmält mig till högskoleprovet. Pappas kort är bra att ha ibland. Nu ska jag äta, duscha och sätta igång och plugga!

Tisdag och ledig

Idag är jag ledig, eller hela lugnetgymnasiumet är lediga. De tar upp diskutionen om dalarnas högskola ska flytta till Borlänge eller om Borlänges högskola ska flytta till Falun. Om Borlänges flyttar till Falun försvinner Lugnegymnasiumet och idrottsprogramet kommer gå upp i rök.

Hur som helst så är jag glad över den lediga dagen, älskligen har just åkte hem. Han tog min bil och bara drog, haha nej så dramatiskt var det inte. Är af själv hella med pappa nu, ska väl försöka börja plugga snart, men jag känner för en lång varm dusch först. Och det låte lite roligare att leka med Karin istället för att plugga om jag ska vara ärlig. Men om jag nu lovar folket att göra vissa saker så får ni skrika på mig o jag inte göra det. Träningsläran är prio 1 på, sen ska jag göra, engelska, specialidrottsuppgifterna eller iaf en, läsa i boken och kanske se klart filmen, skicka mejl till Lena och anmäla mig till högskoleprovet. Det är nog vad jag ska uträtta idag, någon form av träning och massa töjning, mitt rum är i stort behov av att städas. Och hur skönt skulle det inte vara om jag packade träningsgrjejerna nu inför morgondagen? Men det är plugget som är viktigast okej?


Bilder

Här kommer några kort som har legat på min mobil, några för länge och några är nya.

image98
Karin och Elin från i fredags (middag hemma hos Sofia)

image99
Sofia och jag tar kort på varandra!

image100
Vi spelade idol-spelet

Älsklingen (Bjönar) och Jocke roade sig med att ta kort medans jag och Karin provade kläder på kupolen!

image103
Bjönar

image104
Jocke
 

Karin Strömberg!

Jag måste ägna ett inlägg till Karin som idag hade uppkörning och klaradet det! Jag är mycket stolt och tänker utnytja det så mycket jag kan;P Grattis till dig Karin och ta det väldigt lungt på vägen till jag kommer och gör dig sällskap. Kanske i helgen?


Brum

Åt helvete

Det är helt sjukt att humöret kan falla så fort, från att ha varit på toppen humör när jag kom hem till att 30 min senare ligga och gråta i sägen. Jag var verkligen sugen på att plugga, ta en härligt promead i det fina vädret och sen sätta igång att plugga allt som jag har att göra. Nu har jag inte lust med ett skit, vill tycka synd om mig själv och begrava mig i sängen. Tyvärr funkar inte värden så, utan efter några miuter måste man torka bort torarna, ta kort allt smink som är utsmetat över hela ansiktet.

Att en sån skit sak får slå ner mig, jag bli så ireterad på mig själv. Varför är jag så ynklig? Varför tänker jag ens taknen att någon ska få förstöra något för mig? Varför kan jag inte bara stå upp, ta saningen och hanskas med helvetet? Jag blir så jävla arg på mig själv att jag inte pallar, en lite skitsak har förstört min dag. Det kunde ha varit värre, jag kunde ha låtit det förstöra mer än så. Just nu skulle jag bara vilja skaffa mig ett jobb i England så fort skolan slutar och dra, dra bort från allt detta, bara sticka och lämna all skit kvar i rutna Falun.

Vårdag!

Idag känns det som om det skulle vara en sen mars dag, solen lyser, snön håller att gå bort. Hur härligt är det inte när solen lyser? Man bli varm i hela kroppen, utan att göra det medvetet får man ett stort leende på läpparna! Dagar som denna börjar det pirra i hela kroppen, känslor blir så mycket starkare. Jag vill ha hitt min älskling nu och inte ikväll, tycker om dig söt!

Apropå min älskling, han ska vakna om ca 10 min. Kommer troligtviss vara jätte tröt efter 12 timmars arbete inatt. Tycker synd om dig älskling. Tyvärr orkade jag inte stanna kvar i stan för att komma hem till dig en stund. Skulle bli så sent innan jag kom hem. Nu hinner jag plugga en del (hoppas jag) så kan vi mysa massor i morgon!

Möte

Jag har varit på specialidrotts möte nyss, han var inte ett dugd arg över att jag inte var där sist. Det var väldigt skönt måste jag säga, har oroat mig över de hur länge som helst. Så nu har jag fått alla uppgifter som ska göras och även betygspapperna. Så ska ta och göra klart de och sen säga åt peter att han får sätta betyg på mig. Men det kanske jag kan vänta med tills efter Thailand iaf så jag har varit med på någon träning.

Nu pluggar vi religion, går sådär. Vi har helt slut på fantasi och ingen har papperet med sig där det står vad vi ska göra. Bra flickor bra start. Jag kanske ska sätta mig och läsa igenom det vi har hittat, jag har inte så stor koll på vad Heavens gate handlar om....

Fotbollsträning

Fotbollsträning mellan 17,00-19,00, gick inte alls så bra som jag hade hoppats på. Jag var jätte seg och tung i benen, och inget ville riktigt som jag ville. Började iaf få in vissa små ditaljer som jag har tappat och det var ju skönt. Måste få in något gympass i veckan med, får se om det blir i morgon eller en annan dag.

Jag spelar iaf inte matchen i morgon, och troligtviss inte heller helgen som kommer. Lika bra att jag tar det lungt, måste hinna bygga upp knät innan jag tar och börjar med matcher. Efter Thailand kanske jag kan komma igång med det också, beror helt på hur det känns.  Hoppas för allt i världen att jag inte har ont eller är svullen i morgon.

Jag ska hämta upp älsklingen i morgon när han vaknar, hinnar vara med honom en lite stund innan jag ska hem och plugga och han ska träna!

Vecka 5

Den här veckan kommer se rätt bra ut, jag har bestämt mig för att hoppa matchen i morgon. Finns ingen anledning att sätta igång gör tidigt och även om min tränare tycker jag är bättre än de andra kommer de kunna göra ett mycket bättre jobb än mig. Jag kommer baraåka till skolan i 2 timmar i morgon kanske, sätta igång ett grupparbete och få tag på lite uppgifter jag missar när jag är i Thailand. Tisdag och fredag är vi lediga, kommer bli hur skönt som helst. Onsdag-torsdag är som vanligt rätt lugna, träningar på morgonen och sen är det några enstacka lektioner.

Min älskling går av i morgon klockan 6, sen är han ledig i hela sju dagar. Undra om det är någon som kommer sova med honom varje natt? Saknar den pojken en hel del, så ensamt i sängen helt själv, ingen famn att kryppa in i. Inget bröst att kryppa upp på när man vill höra lugna hjärtslag. Jag tycker helt enkelt om den pojken!

Sovmorgon

Blev en sovmorgon idag, vaknade inte förens 10,30. Jätte skönt att få sova ut lite, förra veckan blev det inte så mycket sovande, vaknade minst 3 gångar varje natt. Nu är jag utvilad och känner mig taggad inför träningen i eftermiddag. Har dock inte kommit igång med pluggandet än, känner mig inte så taggad, läsa boken känns helt okej men att skriva klart träningsläran känns inte alls så skoj.

Nu ska jag gå och leta på alla träningskläder som jag inte använt på 6 månader haha. Nej föresten inomhus skydden har jag inte använt sen förra vintern. Men jag har rätt bra koll på vad jag har allt, kommer kännas as konstigt att ha benskydd på sig,och de vet jag inte alls var de är.

En trevlig kväll

Jag kom precis hem från Sofia, lämnade av de vid krogen. Hoppas ni får en toppen trevlig kväll flickor. Vi har alltså varit hemma hos Sofia, ätit god mat, pratat och sjungit en massa. Det var en perfekt lördags sysselsättning för min del och det tackar jag för. Tänk att något spontant kan vara så kul, några tjejer, mat och lite godis;P haha.

Jag är kluven

Peter Lundin (min tränare) ringde för någon timme sen. Han frågade om jag ville vara med till Värmland på cup den 2/2, tror det är en konstgräscup om jag inte tar fel. Han ville även ha med mig på en träningsmatch på måndag i smedjebaken. Jag är kluven vet varken ut eller in. Eller jo jag vet ju vad jag borde svara, jag ska iaf tänka på det tills i morgon och ge besked efter träningen. Se hur det känns efter ännu ett pass och så.

Alla som håller på med någon sport vet om den berömda känslan, känslan av att vara taggad, sugen och fruktansvärt fokuserad. Helt inne i sin uppgift och ingen kan stoppa en för att göra sitt bästa. Jag saknar den känslan, jag saknar att vara där, vara nervös och gå in och göra allt jag kan för att försvara mitt mål. Vem som helst måste ju kunna förstå mig när jag säger att det kliar i fingrarna, inte spelat på 6 månader. Jag vill inget annat än att vara med, vissa att jag är på g och kommer ta tillbaka min plats i A-laget.

Och när Peter kommer med anledningen att de andra inte håller, att han vill ha mig med. Jag frågade om jag hade en chans att ta A-lags platsen om jag kommer igång med träningen på riktigt igen och han svarade självklart. Det är det bästa man någonsin kan få höra av sin tränare. Jag är så fruktansvärt sugen på att vara med, gå ut där och bli bättre.

Men som sagt jag borde inte, jag måste bygga upp styrkan i benen först, som sagt så är jag på tok för svag i benen för att kunna skydda mitt eget knä fult ut. Och vad skulle jag göra om det inte funkar, om knät inte håller, ska jag offra mitt eget liv för en match på tok för tidigt? Jag kommer ta livet av mig om jag sabbar det här, jag kommer aldrig palla att gå igenom allt en gång till. Jag borde tacka nej och bygga upp hela min kropp, sagta men säkert komma in i tekniken och komma tillbaka till matcher tidigast i mars, kanske senare ändå.

Så frågan är: HUR FAN SKA JAG GÖRA?


Snart åker vi

Nu börjar det bli lite läskigt, eller inte läskigt men börjar blir lite panikslagen snart. Innan vi åker man jag ha en bild på precis hur min balklänning ska se ut, studentklänningen ska också vara utskriven och klar (det blir inte lika svårt), massa saker i skolan ska vara gjorde men först och främst måste jag ta reda på vad jag ska göra. Det kommer ta mig lite tid, det där med att plugga kanske inte är någon höjd punkt just nu och det är ju så mycket, det tar aldrig slut. Men min motivation är ganska bra nu för tiden iaf, så jag ska nog klara även det om jag sätter mig ner och planerar in allt.

Om jag börjar med att läsa massor i boken idag och ser filmen har jag avklarat lite. Borde göra klart träningsläran också, jag kom inte så långt på den och den ska redovissas på torsdag så det skulle vara toppen skönt att ha det klart. Efter det blir det lite engelska för att ha det gjort med slipper jag ha dåligt samvete över det. Filmen blir i eftermiddag om älsklingen kommer annars ser jag på den själv typ nu, men jag vill ju träffa älskligen med!


Freedom beach, en helt underbar lite strand. Man kan bara ta sig ditt med båt eller
gå över bergen!

Älskling

Tycker lite synd om min älskling, han är på jobbet du och ska jobb hela långa natten. Jag ska gå och krypa ner i min sköna säng helt ensam och ge honom en tanke. Jag tycker jätte mycket om dig sötaste söto, saknar dig i min säng!  

Sprängaren/bal-studentklänning

Jag har börjat läst boken sprängaren, en riktigt bra bok faktist iaf till en början. Är det någon som har läst den? Har inte kommit mer än 70 sidor kanske men än så länge får den mig att aldrig vilja släppa taget.

Jag har letat bal och studetklänning oavbrutet även ikväll, det är verkligen svårt, jätte svårt. Jag har hittat en del som är lite intressanta men aldrig en hel som ser ur så som jag vill ha den, utan bara vissa delar av den. Har hittat några som är helt okej men jag vill inte ha en helt okej klänning jag vill ha den perfekta.... Höga krav jag vet.

         

       

Det blir bättre

Mina ben börjar kännas bättre nu, kan till och med gå, känns som om jag svävar fram. Det känns helt enkelt som om jag kan genomföra ett pass på söndag, fotbollsträning står då på schemat och bättre än så kan det väl inte bli? jag längtar redan, kanske ska ta mitt förnyft i fånga och ta det lite lugnare på måndag, jag klara verkligen inte av den här smärtan en vecka till. Och jag kanske inte kan förvänta mig att vara i samma form nu som förut, sex månader uppehåll är trotsallt väldigt länge och jag har tappat ALLT. Men tro inte att jag har gett upp, nej nej jag ska ha tillbaka min plats i start 11, första målvakt är mitt mål.

image84

Turkiet - Alanya

Någon som vill följa med utomlands före studenten? Turkiet, Alanya hade ett bra pris på ett bra hotel veckan före student veckan. Helt perfekt tid att åka och helt underbart med sol. Jag tänker åka även om ingen vill vara med, men det skulle ju inte vara fel med lite sällskap. Om jag inte mins fel var det den 30 eller 31 maj som flyget bärav.


Härligt!

Pojkväns lös

Ja pojsväns lös som man är sitter man hemma själv på en fredags kväll, lite tragiskt eller hur? Han ska iväg och jobba inatt igen, stackars pojke. Eller jag tror nästan det är lite mer synd om mig eftersom han skulle ringa mig när han vaknade men han har inte ringt än, borde jag känna mig dissad? Jag får nog ta det i egna händer och ringa snart.  Hur som helst tycler Elin att vi pojkväns lösa flickor borde gå ut och äta mat och ta oss ett glas vin i morgon, vad tycker jag om det? Har inte riktigt bestämt mig om hur min åsikt ser ut än. Men självklart vore det väldigt, väldigt trevligt.

Idag ska jag försöka göra lite nytta när jag ändå är hemma och pojkväns lös. Känns väldigt konstigt måste jag säga, jag har nog inte varit utan honom en fredagskväll på väldigt, väldigt länge. Kanske dags jag börjar vänja mig vid det. Jag ska städa lite, läsa boken, skriva CV, plugga engelska och massa annat. Finns alltid massa att göra, och nästa veckan är älskligen ledig och då kommer det inte bli mycket pluggande av. Måste ta tag och börja planera mitt liv lite bättre nu!


Så hemskt som bilden ser ut är det inte;P

Evig träningsvärk.

Jag känner att det börjar bli ett evigt tjat om min träningsvärk, men skit vad ont det gör. Har försökt massera ut knutarna i vaderna idag men utan några större framgånar. Mamma tog sig an de nyss och hon lyckades få ut en knut, vi ska massera igen efter att hon tränat för att får bort allt så den inte kommer tillbaka under natten. Sedan är det bara en vad kvar;P Har försökt töja en hel del nu, ska smörja upp hela benen nu så jag kan töja lite till. Träning = smärta.  Både under och efter träningen, inte kontigt att alla lägger av haha.

Träningsvärk

Jag har träningsvärk, så fruktansvärt mycket träningsvärk. Och tyvärr så kommer det bara att bli värre i morgon och då ä det tveksamt om jag kommer upp ur sängen. Men det är ju lite skönt, men får verkligen veta att man lever och jag är hur glad som helst att jag överlevde passet. men det gör lite väl ont för att jag ska kunna njut av det. Jag ska unna mig en välförtjänt eftermiddag i soffan;P

Träning/skola

Var på mitt första rehab pass med Patrik igår och jag kan lova att jag höll på att dö. Jag kan inte förstå att ett sånt pass kan vara så jobbigt. Mina ben skakade och knäna bara vek sig under mig, helt sjukt. Det var iaf väldigt givande och jag ser fram emot nästa gång även om det var sjukt jobbigt. Vi tränade hela benen, höll på i nästan två timmar. Men jag är stolt över att jag klarade av det, idag kan jag ifs inte gå pågrund av träningsvärk. I morgon kommer det bli ännu värre.

Sitter i skolan med Madde just nu, vi pluggar engelska. Jag har trötnat, är rätt så skoj uppgifter ifs men ja är på tok för tröt för att orka konsentrera mig. Vi ska snart ha samhållskunskap i 2 timmar, jag ser inte fram emot det, inte alls. Efter det är det bara träning kvar, coopers test, dock inte jag. Jag ska köra lite styrka och töja ut benen. Innan det skulle jag behöva en frukt och massor av vatten, vatten kan jag ordna från mitt skåp men frukten får vi be till gud om. Nej jag hoppas jag har några kronor i skåpet och att frukten har kommit men det har den väl inte:(

Klippte mig förresten igår, är nöjd. Eller ja jag kommer nog vara mer nöjd så småning om, blev betydligt kortare men inte för kort. Jag trivs i kort hår så jag klagar inte alls!

Jätte bra

Helt helt helt otroligt underbart var det, nästan så att man inte kan beskriva det i ord. Tack Anders och Peter.


En dag som denna, eller vecka.

Snart är det träning på schamat, och gissa vem som ska träna på allvar, utan någon hänsyn till någon. Träning är livet jag så som jag har längtat, det kryper i mina ben så jag kommer nog sprika snart;P Kanske åker hem till älsklingen efter träningen, det kommer att visar sig.

Veckan kommer innehålla en hel del, träningar, klippning, träffa Karin, leka med älsklingen? plugga och ja säkert mycket mer. Kommer nog bli himla skoj eller helt otroligt jätte kaos men värre än så kan det ju inte bli. Läsa boken på allvar ska nog bli veckans utmaning. Jag är jätte dålig på att sätta mig ner och bara läsa, det händer ju inget då. TRÅÅÅÅÅKIGT men jag ska nog överleva det med.

Resultat

Jag blev riktigt blond, det känns riktigt skönt. Jag har aldrig blivit missfärgad på något viss när jag blekt håret själv så någon gång borde det ju komma. Det blev iaf bra, ska klippa mig på måndag så det känns skönt att ha gjorde nya slingor så att det ser bra ut efter att jag klippt mig. Korthår är nog min grej trotsallt!

Blondin

Jag har nu lyckats bleka mitt hår ljusare nyss, eller mamma har gjort det på mig. Jag har inte torkat det än men tänkte gå och göra det snart. Återkommer alltså med en åsikt om resultatet.


Det kan ha blivit helt underbart fint eller helt fruktansvärt
fult.

Ett meddelande till dig som är intresserad

Jag var till farbror docktor i fredags alltså igår. Han var snäll och og på mig tycket att jag hade jätte fin rumpa haha nejdå så var det inte alls. Han tog bara på mina ben, kollade och böjade åt alla håll. Han tycket inte att det var s alvaligt som hans kollega sa att han trodde det var. Yttre menisken eller ett ledbandsfästa skulle han tro att det var. Eftersom jag snart åker till Thailand tycket han att jag skulle testa knät med hådare träning och se om det bär eller brister. Om det brister har jag en tel tid med honom direkt när jag kommer hem ifrån Thailand så blir det operation med massa filmkamror i knät. Men det blir en senare historia.

I morgon söndag ska jag träna fotboll för första gången på nästan 6 månader, läskigt eller vad. På måndag ska jag vara med på ett rehab pass med Patrik. Skulle tydligen var väldigt jobbigt, jätte skoj verkligen. Ska ta mig en löprunda inom kort om snön försvinner och jag överlever dessa två pass:D Jag vet att knät kommer brista för eller senare, på en gång eller om någon vecka. Men det är fan värt ett försök, och nej jag kanske inte kommer lyssna på min kropp men va fan, jag har inte tränat på allvar på 6 månader vad begär han av mig?

Stockholm i morgon

Jag ska gå och sova snart, är tröt eller inte tröt men orkar inte bry mig i ett skit som har med livet att göra. Inget har någon betydelse längre, inget kommer bli bra över en dag så det är lika bra att sluta hoppas. Åker till Stockholm i morgon över dagen, jag och mamma. Får se när vi kommer hem, beror på hur lån tid det hela tar.

På lördag tänkte jag försöka våga mig iväg till gymmet, se hur det går det med. Skulle vara skönt att iaf ha gjort att riktigt pass även den här veckan. Eftersom jag varit sjuk har det inte blivit mycket till träning, ifs är jag nog mest sur över att jag inte får träna men överhuvudtaget den här veckan. Men efter i morgon är jag tillbaka på spåret igen.

Resa till värmen

Idag var jag och tjejerna ner på stan till resebyrån och kollade på lite resor till värmen. Vi har tänkt att åka någonstan vecka 23, åker kanske i slutat av 22 och kommer hem i slutet av 23. Det skull verkligen vara helt perfekt och jag vill så gärna åka. Även om inte alla kan/vill vara med hoppas jag att vi är några som vill vara med iaf. Skulle vara så skönt om man kunde komma hem från Thailand i Mars och vara brun sen åka i juni igen och slipa på bränan till studenten.

Min älskling har varit hitt idag också, mamma klipte honom och jag sov;P Jag mår nog inte så bra som jag trodde, mådde jätte illa när jag kom hem och var helt slut. Somnade som en sten och sov ett tag ills älsklingen var klar. Har nog inte riktigt fattat att min älskligen kommer jobba nu, kommer bli tomt eller väldigt stor skillnad iaf. Han kommer jobba 3 förmiddagar, 3 eftermiddagar, 3 nätter och en 12 timmars natt och sen är han ledig i 7 dagar. Sen kommer det rulla på något viss. Det betyder alltså att jag måste få upp motivationen och börja träna och plugga mer för att ha något för mig om dagarna. Kanske följa med Karin till stallet och göra lite nytta medans hon vilar för det behöver den tjejen. Börja tänk mer på dig själv tönt.

Godmorgon

Om jag väljer att hoppa träningen idag tar jag mitt förnuft till fånga då eller är jag bara lat? Jag vill verkligen träna idag, men eftersom jag spydde igår och hade lite feber, kroppen mådde inte alls bra. Om man ser på det borde jag kanske ta det väldigt lungt, ska ju till läkaren på fredag och vill inte ligga hemma och spy då.

Mår mycket bättre just nu, försöker få i mig lite vatten nu och ska testa med youghurt snart, en apelsin tänkte jag unna mig med. Ska ta bilen till skolan därför har jag lite extra tid idag, kommer få jätte brottom snart ändå det vet jag om men det kanske de är värt, jag är ganska van.

Jag lyckades säga helt fel till älsklingen igår, det är på torsdag jag slutar efter tre. Idag slutar jag 14,15 så älskling om du läser det här ring mig 14,15 istället. Idag ska jag ta mig i kragen, ska ta mig ner på stan och gå till banken. Har tänkt på det för länge nu och någon gång måste det ju bli av.


En aning bättre

Nu mår jag lite bättre, nyss fått i mig middag. Väldigt oroligt i mage men inte så att jag vill spy iaf, så jag hoppas på det bästa. Hoppas på att kunna gå till skolan i morgon, har ju träning på morgonen. Jag blir så sjukt rastlös av att ligga hemma hela dagen. Håller på å bli tokig redan men orkar inte göra så mycket.

Snart bär det av till Stockholm, fixade biljeter igår till tåget. Jag har inte börjat fundera så mycket på det hela än, jag orkar inte riktigt vara nervös över det hela. Vill bara att de ska ta bort all smärta och få det att bli bra igen. Saknar mitt liv, eller om jag ska vara ärlig kommer jag inte ihåg hur det var.

VIKTIGT

Jag har glömt att medela en sak, jag lovade Jocke att göra reklam för hans blogg, mest för min egenskull inte för att han bad om det;P Utan jag tycker att den bloggen kan behöva lite uppmärkasamhet. Den är nystartad för någon dag sen fick den sitt liv. Jag själv har väldigt höga förväntningar på den, så Jocke se till att skriv ofta och gör det bra okej?

www.jcoke.blogg.se

Jag tycker ni borde gå in och läsa den, ge den stackars killen en chans.


Min mage

Min mage har blivit helt knäpp, igår när jag åkte hem efter att vi gjort testerna i skolan mådde jag jätte illa och var nära att spy när jag kom hem. Men efter ett tag var det lungt och jag åt mat hela kvällen. Idag när jag vaknade hade jag jätte ont i halsen, och när jag duschade började jag må jätte illa igen. Så fort jag kom upp ur duschen började jag spy, hade inget i magen men magen ville iaf vända sig ut och in. Nu en timme senare har jag fått i min lite vatten och 3 smörgåsrån, illa mår jag men har inga kvällningar. Har ont i huvudet och halsen och är jätte tröt men inte alls lika spyfärdig. Jag förstår inget, blir hemma i soffan idag iaf. Jag som skulle träffa min sötaste vän Karin, vi måste ta och planera in en annan dag i veckan.

Idrottsgalan


Projektarbete

Jag har gjort klart mitt projektarbete tidigare idag, har skrivit ut det och skickat in det, GRATTIS TILL MIG! Det enda som var kvar idag var att fixa sidnummer och skriva ut första sidan från källorna. Så nu är allt klart, precis allt och det är fruktansvärt skönt måste jag erkänna. Det är väl treans störrsta utmaning, 100 poängs kurs är nu avklarad på en termin!

Jag ska se till att städa lite och packa snart, ringa Karin och sedan ut och gå med stavar en vända. Min älskling ska med pappa och träna med brandmännen. Sen ska vi åka hem till honom igen och sova! myspys kallas det. Imorgon har jag bara religion och sen kommer syon och pratar om något och dagen avslutas med tester. Kan knappt göra några tester så det känns värdelöst men jag får stå ut.

Veckan kommer se ut så som: Imorgon ska projektarbetet in (som jag redan har skickat in) och även testerna, tisdag ska jag nog leka med Karin på stan ett tag innan jag beger mig hemåt, även träning för den delen. Onsdag är det nog bra träning och torsdag med för del delen. Fredag åker jag och mamma till Stockholm över dagen, läkarbesök och en lunch/middag i huvudstaden. Fredag kväll och lördag spelar älsklingen fotbollscup på Lugnet, då kommer jag sitta bänkad på läktarna. Söndag kommer jag nog bara slappa, kanske leka lite med Karin med en film?:O Jag och Karin film? haha.

image83

Drömmar

Vaknade runt 09,00 idag av att en okänd människa ringde till Bjönars mobil och sökte min. Det var någon farmor som undrade hur det var med Saga, hon hade dock ringt fel Malin.  Somnade om efter ett tag, drömade massa konstiga drömar, jag var till och med gravid, var på typ BB massa mammor överallt men mamma, pappa och Bjönar skulle kolla på en fotbollsmatch när jag låg där och hade jätte ont i magen. Fick lov att gå runt och leta på en toalet själv och där träffade jag Frida, min söta frida var också gravid med Bjönars barn. Ojoj han hade legat i måste jag säga;P Nu är jag iaf vaken och JÄTTE tröt, borde ha gått upp första gången. Ska leka lite med Bjönar idag sen ska jag hem och plugga klart det sista innan det är dags för en ny skolvecka i morgon.


Bloggen

Först måste jag säga lite förlåt för att jag inte har skrivit på väldigt länge. Karin lärde mig nyss att man kan kolla på hur många som har varit in och kollat på bloggen och ja, jag blev lite sugen på att skriva inge. Har inte haft en aning om vad jag skulle ha skrivit och har varit så tröt i huvudet efter allt pluggande.

Nu sitter jag och lyssnar på Amanda Jensen - Hallelujah, den tjejen är hur duktig som helst och låten är toppen bra. Jag har ätit mat, äntligen tyvärr så blir jag inte smartare igenom åren eller lär mig av mina mistag. Men jag har ordnat upp det nu, orkar till och med le utan att låta tårarna rinna ner för min kind oavbrutet. Karin Strömberg är en bra människa måste jag nog erkänna. Så kul som jag har haft sen nyår har jag nog inte haft på sjukt länge, specielt den senaste veckan.

Apropå Karin så var vi till kupolen igår kväll, en lite inpuls resa. Jag tog med mig Bjönar och Jocke sen åkte vi och hämtade Karin. Jag och Karin sprang runt på kupolen i alla affärer, har nog aldrig varit så seriös, vi kollade ingående i nästan alla affärer. Vi började med att bara kolla och prova, täntke inte köp något innan vi kollat i alla affärer. När det var 40 min kvar innan de stängde hade vi alltså inte köpt något mer än en jacka till mamma. Vi fick panik och började springa rung i alla affärer igen och köpa det vi skulle ha! jag kom isf hem med: En jätte fin jacka tll mamma, en lång svart kofta till mig, en jätte mysig tröja och två par leggins. Måste säga att jag är nöjd med mina köp, jag klagar inte alls.

Efter att kupolen hade stängt tog vi en tur till Tzatziki och åt lite mat (i Borlänge). Det var dock en stor STOR besvikels. Maten var varken lika god eller lika mycket som i Falu stad, personalen var inte särskilt trevliga och ja inget var i våran smak. Men med trevligt sällskap var det en toppen kväll som slutade med älsklingen hemma i min säng!


Shopping!


 


5 jan 2008

Gårdagen var en händelserik dag. Startade med att gå upp 08,30 för att duscha och göra mig i ordning, Bjönar skjusade mig till stan och mamma hämtade mig. Vi spenderade minst sagt hela dagen i maserhallen och kollade på fotboll. Karin kom förbi efter några timmar och vi åkte till kupolen för att kolla runt, träffa Bjönar och Jocke och äta mat. Var en mysig tur på kupolen men sällskapet var ändå det som var bäst. Vi åkte tillbaka och kollade på ännu mer fotboll, var riktigt skoj faktist saknar det hela så otroligt mycket.

På kvällen begav jag och Karin oss hem till Jocke i Grycksbo för att avnjuta en film, tro det eller ej med jag var intresserad och koncentrerad hela filmen. Det var jätte mysigt att sitta där med de två töntarna och kolla på en mysig film. Efter ett tag kom Bjönar och Crisse, de han inte vara med så länge innan vi begav oss hem för att sova.
Kvällens slut blev både kaos och jätte bra. Jag glömde statiolrundan jag Bjönar och Anders var på efter att Karin hade åkte hem. Det var lite trevligt iaf, hur som helst blev allt när jag vaknade och jag var sanslöst glad över att jag hade en så underbar älskling vid min sida. Ibland förstår jag inte varför man inte bara släpper allt på en gång och vågar erkänna hur man känner och prata om det. Människor är inte så smarta som de ser ur;P

Dagen är inte riktigt planerad än, jag borde plugga, plugga plugga plugga. Men jag tror jag föredrar att leka med karin, igen. Men måste ringa och prata med mamma först, har ingen bil, busskort eller pengar. Så jag behöver skjus.

Balklänning

           

Ta det som är fint av alla dessa och sätt ihop till en tack. Nej men några av de är fina i överdelen, den andra bilden har fina ärmar men jag har inte hittat någon riktigt fin underdel.

Onsdag 2/1

Idag har jag varit riktigt duktig, förlåt om det bara är jag som tycker det men jag försöker iaf. Har jobbat från 07,00-14,00 gått jätte bra men är riktigt tröt nu. Tvingade i min frukost innan jag åkte, åt ännu mer klockan 08,30 vid frukosten på jobbet, lunch 11,00, mellanmål 15,30 och middag 17,00 nu tänkte jag äta ännu en gång. Jag har börjat planera mitt liv, väldigt svårt utan en kalender måste jag säga men jag har iaf skrivit upp en del. Har börjat skriva ikapp träningsdagboken, går segt är på tok för mycket för att orka med det.

I morgon ska jag jobba från 05,30-14,00 kommer nog sluta lite tidigare, ska till Borlänge och fika med Karin, kanske gå förbi kupolen. Borde beställa klipptid och gå till banken men det kanske får vänta till en annan dag, skulle även ha varit förbi fysiocentrum och köpa det där efterlängtade gymkortet men har inte riktigt tid att börja träna än.

Nu ska jag som sagt äta lite sen ta en dusch, kanske skriva lite mer om jag hinner. Mitt knä gör fruktansvärt ont idag, blir värktableter och sen sägen.

Framtiden

De stora händelserna som är närmast just nu är Läkarbesök den 18/1 sen är det Thailand den 22/2 det är liksom int ens två månader kvar. Tiden går fort, jätte fort nu för tiden. I helgen är det cup i Borlänge, Korsnäs ska ha med två lag och Bjurs ska ha ett lag. Jag ska alltså tillbringa hela helgen i Borlänge och kolla på fotboll, toppen skoj! Jag ska inhandla en ny kalender på torsdag för att kunna planera mitt liv, just nu finns det inte fler bland än till mitten av jan i min nuvariga.

http://www.marinaphuket.com/view/karonbeach.jpg

Nya mål varje dag.

Nu har jag en ny plan för att komma upp till toppen igen. Nya små mål varje dag, små mål som jag vet att jag kan uppnå med enkla medel som kommer få mig att stärka mitt självförtroende som just nu inte finns. Tre gånger i veckan ska jag ta en kort promenad på 10-15 min för att vänja mig med att vara ensam med mig själv och verkligenheten. Lära mig stå ut med allt som bryter ner mig och lära mig hantera de. Om det inte funkar är det bara att ta med lite musik så går det enklare. Äta något som liknar mat 5 gånger om dagen, vad som helt bara det är någon form av mat som får magen att bli mätt och ger kroppen energi.

Idag åt jag "frukost" ca 1 dl yoghurt, spagetti och köttfärsås till lunch och nu ska jag ta mig en apelsin. Det är iaf tre mål och jag kanske hinner mer ett litet till innan det är sängdags. Jag har varit ute och gått, lämnat tomflaskor sen igår. Det är både bra för mig själv och för naturen, åkte inte bil och återvinner flaskor. Jag är duktig.

Veckan kommer se ut som så, idag ska jag sova sjukt tidigt eftersom vi inte gick och la oss förens 04,30 igår. Imorgon blir det jobb, börjar 07,00 tror jag jobbar iaf 8 timmar så slutar vid 15,30. Ska nog bara hem då och se hur pigg jag är. Torsdag-fredag blir det också jobb 8 timmar, förhoppningsviss börjar jag lite tidigare så jag får gå hem tidigare. Ska försöka komma förbi fysiocenter så jag kan inhandla mitt gymkort, ska komma igång nästa vecka hade jag tänkt.

2008

Nu är det nytt år, nya tag och dags att lämna det gamla bakom sig. Jag började året med att vara när att förlora min pojkvän, tänk att man måste vara så när att mista något innan man inser hur mycket den människan betyder och hur mycket man bryr sig. Tänk att det måste gå så långt innan man inser att man måste ta tag i allt och göra förändrningar. Nu ska jag börja 2008 med att äta lite fruktyoghurt och sen äta spagetti och köttfärsås. Jag ska göra allt jag kan för att få ha min älskling vid min sida, forsätta leva mitt liv med honom och uppleva nya saker.

2008 ska bli det år jag ordnar upp allt, jag ska bli stark och ta mig upp här ifrån. Jag ska slut på allt som har med ätstörningar att göra, jag är tröt på det. Från 2004-2008 och nu är det fan slut på det, jag har hållt på med det allt för länge. Jag ska börja äta igen, äta mat, 5-6 gånger om dagen men mitt första mål är att iaf äta en tugga mat vid varje måltid. Även om jag skulle dö för att slippa äta frukost eller lunch ska jag äta något. Det kan handla om en tugga morrot, spelar ingen roll så länge jag äter något. Jag måste få in vanorna att äta mat, få det som ett behöv och inget jag tvingar i mig. 15,19 tog jag min fösta klunk fruktyoghurt, min första bitt mat på 2008 och ni anar inte hur mycket jag ska äta i år. Nyttigt och mycket, träna och må bra, plugga och må ännu bättre.

Jag älskar Bjönar O Olsson

2008

Nytt år och nyår har varit överförväntningarna, vi har hunnit med väldigt mycket faktist. Jag är just nu inte på något toppen humör, skulle mer än något vilja knypa ner i älsklingens armar och gråta tills solen går upp. Känner mig så där tråkigt nerstämmd, men det kan ju vara pga att jag är nykter och inte på humör. Men det är jätte trevligt att ha 4 personer jag trivs och tycker väldigt mycket om här. Sova kommer vi nog inte göra så mycket inatt  om jag ska vara ärlig, men vem behöver sömn på nyår? Det är bara nyår en gång om året och tur är väl det.

meercat

RSS 2.0