Hittade gamla bilder på mig!

Jag satt och kollade på mina visningsbilder på MSN, de har ju en förmåga att lagra sig där i år. De senaste åren har mitt hår skiftat i längd ganska mycket och det är lite intressant att se. Med lågt hår är man söt och ser desto yngre ut (min åsikt) och i kort ser man tuffare och äldre ut. Vilken är då en fördel? Ja det finns nog många åt båda hållen, Jag gillar att vara söt och det var jag i min förra frisyr men nu har jag lite problem att vänja mig men trivs bra som sjutton! 

Nu ska ni få se lite Mailnbilder igenom åren

                       

Det här började nog i 2:an skulle jag gissa på och sen har det rullat på. Och nu har jag gått och skaffat brunthår men det finns inte på bild än. Kommer senare i livet!

2008, mitt bästa år!

Nu är år 2008 över och det har utan tvekan varit mitt bästa år hitils! Jag har avklarat mycket och utvecklas något enormt mycket. Träffat otroligt mycket intressanta människor och älskar nu mera den vakna tiden av mitt liv.  Att ta studenten var helt underbart, äntligen har man klarat av det och den veckan var guld värd alltså. Kommer aldrig glömma den veckan med all den glädje!

Tro det eller ej så har jag redan upplevt något som slår det, Indienresan kommer ligga i topp ett bra tag. Fy sjutton vad den var underbar! Glädje, skratt, tårar, förtvivlan, uppskattning, bitterhet haha nej kan inte ens förklara. Elina Holm är en stor del av mitt underbara 2008!!

Även om 2008 råkade bli helt underbart så lever jag med tron om att varje år som kommer bli bättre och bättre. Man ska väl inte ge upp för att man haft ett toppen år? Jag har redan börjat planera nästa steg i livet!!!

RSS 2.0