Dåligt humör gånger 1000

Kan ju inte direkt påstå att mitt humör har blivit bättre än, vet inte riktigt hur jag ska göra för att bli på bättre humör. Har iaf plockat ihop i vardagsrummet, sovrummet och köket, diskat och börja packa ner kläder i kassar som ska upp på vinden. Och i morgon hoppas jag att jag vaknar på rätt sida och är otroligt städsugen, för min lägenhet behöver en omgång, men det är ju så mycket saker och jag får inte till det som jag vill, och desutom vet jag inte vad jag vill ha el göra för att det ska bli bra, helt hopplös är jag i denna fråga haha.

Men nu blir det en dusch iaf, det vet jag hur man gör.

Surpuppa

Idag har jag inte sovit bra, inte alls faktist. Först vaknade jag vid 10 för att gå på toa, sen vaknade jag strax före 12 och trodde klockan var 16,00, drog ur öronpropparna och var påväg upp. Då kommer Richard in och säger att klockan är bara 12 haha. Efter det har jag sovit mellan 15-30 min mellan alla 100 gånger jag kollat på klockan. Och när jag sovit dåligt, vilket humör är jag då på när jag vaknar? Hmm ja just det väldigt VÄLDIGT dåligt humör. Råge på allt är Richard inte hemma, och på toppen har han skrivit en lapp. Han och Magnus är ute och fiskar, kommer inte hinna hem med bilen innan jag åker, får man bli arg? Jag ska ha bilen till jobbet ikväll, och det finns ingen motagning där de är. Jag tänker inte köra Magnus bil till jobbet när jag ska ha en till med mig i bilen, aldrig. Vrång och sur är precis vad jag är, och igentligen finns det ingen anledning utan jag är bara fjollig.
Ville bara ha kaffe på sängen, mat lagad och lite mys i soffan idag när han är ledig för första gången på evigheter. Kunde de inte ha fiskat tidigare på dagen så jag också fick min del? Nu ska jag sluta vara grinig och göra något vettigare.

Lycklig tjej!

Jag är så otroligt lycklig, lyckligast i världen! Jag har en sån bra känsla i kroppen och haft det i flera dagar, är helt varm inombords, varm och lycklig, full av kärlek. Går runt med ett leende på läpparna och bara njuter av livet som det är. Fått massor av energi, vill bara springa ett varv runt jorden och skrika ut hur lycklig jag är. Denna känsla ska jag komma ihåg i tunga tider, lycka finns faktist.

Jag klarar mig utmärkt utan snus, såklart är jag sugen ibland, men jag klarar mig lixom fint utan. Vilket även det är en underbar känsla, fri som en fågel!!
Vaknade dock med en sjuk huvudvärk, min kropp saknar nikotinet mer än jag gör;P Men det börjar gå över nu 4 timmar senare;P

Fick ett ryck för en timme sen, Richard åkte nämligen ut och fiskade direkt efter jobbet, och jag fick för mig att min hall var en aning tråkig, och vårt fotoprojekt inte kommer någonstans. Så jag började byta plats på saker, insåg att det funkade, släppade in en byrå i halen, satt upp ,lite tyg på väggen, dukar, mattor och städade så nu är den jätte mysig helt plötsligt!!! Richard kommer få en chock när han kommer hem ikväll/natt. Ska se om jag kan lyckas få upp en bild här kanske om jag hinner!!

Effektiv tjej

Inatt kände jag verkligen av att det saknades nikotin i min kropp, dock åt det posetiva. Folk påstår att de brustit i gråt helt utan anledning och verkligen inte kunnat sluta när de har vant sig av med nikotin men jag har fått skratt anfall hela natten. Har skrattat så jag har suttit dubbelvikt helt utan anledning och verkligen inte kunnat sluta. Skrattat helt hysteriskt verkligen haha, men det känns ju bra att jag skrattar och inte gråter iaf haha.

Har även varit mer effektiv idag än jag brukar när jag jobbar natt. Vaknade till och drack kaffe plus frukost på bara en timme, det är nog rekord för mig. Tog en promenad och handlade lite middag, diskat, bäddat rent i sängen och nu är det laga middag, matlårda och duscha som står på planeringen!!!

I vanliga fall hinner jag vakna på tre timmar, släppa in mig i duschen och göra matlårda i ren panik innan jag ska till jobbet, så måste säga att jag har gjort en hel del mer idag, har till och med kläder på mig!!!!!! Det hör inte till vanligheten denna tid på dygnet;P

Nu ska jag laga middag till älsklingen!!

Utmaning

Jag håller på med operation sluta snusa. Har börjat med nikotinfritt och högst 3 vanliga om dagen, el dygnet kanske man ska säga nu när jag jobbar natt. Men jag har lyckas hållt mig till två om dagen vilket jag är sjukt stolt över. Men det är inte lätt allltså, inte försöka äta ihäl mig av allt annat onyttigt bara för att ha något i munnen, då måste jag ju snart sluta äta godis också. Men en sak som jag skulle vilja börja med igen, en helt vanlig hedelig promenad, har lixom slutat med det sen Malin flyttade, så himla elakt av henne;P. Men det är väl inte så drygt att komma ut på en lite promenix om dagen, det är väl jätte skönt? Kanske på morgonen efter jobbet? En 20 min bara, en snabb vända, det borde göra hela sluta snusa grejen enkelare. Hmm jag ska funderar på saken ett tag till innan jag bestämmer mig för att börja promenera;P

Minisemester

Jag har haft en mini semester, gick av fredag morgon och går på ikväll så sex nätter har jag varit ledig!! Det har varit otroligt skönt. Gjorde lite småpyssel på fredagen när Richard jobbade och avslutade dagen med Richard och Svante som drack öl på rådis, själv körde jag och var nykter. Lördag blev det massa bilkörande, Pojkarna skulle spela paint bool och jag umgicks med Jessica och barnen i Mockfjärd, sen skulle de ha skjus till falun, jag åkte och träffade Erik en stund innan de skulle ner på stan för krogen. Väl nere följde jag med på rådis och sen blev det kebab och skjusa Tobbe hem till Möockfjärd. Var hemma i sängen vid 04 tiden, tröt tjej.

Söndag fick jag sova ut lite innan vi packade bilen för en resa ner till  Mjölby, blev några mils körande gör mig innan vi nådde fram till Richards pappa och Mona-lisa. Vi hade två jätte trevliga dagar där med massa saker innan vi tog bilen hem till Kära Falun igen, alltid lika skönt att vara tillbaka i Dalarna! Men vi åkte ut till Enviken på en gång för lite vin och ost med kex tillsammans med mamma och sen sov vi över där. Onsdagen begav vi oss ut i skogen för några underbara timmar, Richard fiskade med pappa på eftermiddagen medans jag och mamma gjorde blåbärspaj oh fixade mat. På kvällen blev det bilbingo i Borlänge! Första gången för Richard haha. Jag är iaf helnöjd med min semester och nu ska jag börja jobba igen vilket ska bli skönt!

Idag tog jag sovmorgon innan jag började tvätta och städa, blev hela 8 maskiner och städningen fick jag hjälp med. Dock lite kvar som ska fixas med nu har jag sovit och är redo att göra det sista samt göra rent mig själv och göra mat innan jag åker till jobbet!!

Ledig!

Nu är det ledighet som gäller och jag ska njuta till fullo så länge den håller i sig;P Ikväll blir det vin med Sandra och Monica, fira tenta resultatet och Monica som fyllt år!! Kommer bli en jätte mysig kväll med tjejerna! Fredag bär det av till Enviken där första delen av ledigheten kommer tillbringas. Mamma har fyllt år så vi ska fira henne lite, grillat och massa mys, lördag är det Enviksdagen och pappa ska ha "uppvisning" med brandkåren, vilket jag givitvis måste se!! Söndag är jag tillbaka i stan och ska ha en heldag med min sötnos, var ett tag sen vi hade tid för varandra nu. Funderar på att visa honom Sågmyra, han har aldrig varit ut dit och det är faktist otroligt vackert, och de påstår att fiket ska vara riktigt bra, så hoppas på fint väder så man kan sitta ute och njuta!!
Sen på måndag kväll börjar jag jobba igen så det kommer gå fort haha.

Tentan gick föresten toppen! Inte hämtat ut den än men fick G på båda delarna, så himla skönt. Nu väntar jag bara på omtentans resultat som kommer på måndag, hoppas, hoppas, hoppas på ett G där också!!

Jobb!

Snart går jag på en ny jobbrunda. Fyra nätter en natt ledig och sen en till, ska bli skönt att jobba lite igen efter en ledighet med massa slappande och njutning!! Haft en rätt full dag och en jobbig natt som var så är rätt trött redan, men mängder av kaffe har det blivit idag och mer kommer det bli inatt. Har igen gjort iordning mat för i natt och nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem så jag får en puss innan jag måste åka iväg. Är lite ledsen över att sverige spelar match i morgon kl 13,00, jag sover ju då och kommer aldrig orkar upp för att se den men vill väldigt gärna se den. Men men sånt är livet, skulle ju vara perfekt om det började 16,00, utmärkt syselsättning efter en natts jobb!!!

RSS 2.0