Livet

Jag trodde verkligen aldrig att jag skulle vakna upp igen och inse det här. Jag trodde aldrig det skulle gå så här långt och att jag skulle känna mig så bekväm med att ha det så här. Livet är enkelt och det går inte in i min hjärna att jag gör något som är fel, att jag skadar och förstör mig själv. Att jag inte dricker alkohol för tillfället kanske har med det hela att göra, men alkoholen skadar bara kroppen till en bråkdel mot vad det här gör. Det går inte ens att jämföra det. Jag trodde aldrig att jag skulle tappa kontrollen eller att det skulle gå så här långt. Jag föstår inte vad det är jag gör, min hjärna förstår inte att jag gör något som inte är normalt, det går inte riktigt in i hjärnan.

Är det ingen som ser eller reagerar? Är jag så bra på att dölja hur jag mår och vad jag gör? Det är ingen fara som ni ser så funkar det. Ingen har märkt något än det måste betyda att det fortfarande är bra. Jag klarar inte av det själv men det funkar, någon gång kommer jag att klara av det frågar är bara när. Dagen kommer att komma frågar är bara om det kommer att vara försent.

Ikväll är det nytt år, skönt med ett nytt år. Och som vanligt ett perfekt tillfälle att börja om, ta nya tag och göra något bra med livet. Jag ska ta tag i allt som går att ta tag i. Köpa ett gymkort och börja komma igång igen, så småning om börja ta tag i det stora "problemet" just nu. Köpte löparskor i fredags så ska börja springa med. Åka till Thailand, ta studenten, börja jobba, kanske flytta ihop på älsklngen om vi är tillsammans i höst/vinter, fundera på vad jag vill plugg, om jag vill åka till England. Ett nytt år av händelser, ett nytt år av erfarenheter och spännande nya saker!

Underbart

Min älskling än äntligen hemma, det är helt underbart. Var den mysigaste natten på väldigt väldigt länge, bara ligga när en varm och mysig kropp. Det kan nog inte bli bättre, idag ska jag bara mysa och vara allmänt onyttig.

Nyårs planerna ser lite mörka ut, för mig spelar det inte så stor roll eftersom jag ska vara nykter. Men det finns några nördlösningar iaf och det kan ju alltid vara bra att ha. Jag tänkte anpassa mig lite efter Bjönar men blir det värsta festen gör jag nog något annat och åkter till han innan 12 slaget.

Bjönar

Bjönar är på väg hem, han är i Falun om ca 40 min, jag ska åka och hämta honom snart! Äntligen får jag lite sällskap i sängen, så som jag har längtat. kommer nog inte släppa honom på ett bra tag, så vill ni ha tag på mig så är jag där Bjönar är;P haha

Balklänning

Jag har suttit och letat efter en balklänning som skulle passa mig perfekt. Men jag har lite svårt med det där, jag vet inte vad jag vill ha och är väldigt kräsen. Men jag ska köpa någon mer tidning och sätta mig ner och fundera. Apropå balkläningar skulle jag kunna tänka mig hyra ut min nuvarande, jag tycker för mycket om den där att sälja den men låna ut kan jag alltid göra. Kan se till att ta ett kort på den så folket får se hur den ser ut.

Min sötaste älskling landar om ca 30 min, eller planet var försenat och jag vet inte hur mycket men det skulle ha landat 20,00 så jag hoppas han är på svensk mark snart och ringer mig!

Vadå snygg?

image69

Lördag

Idag kommer min kära pojkvän hem! Gissa om någon är jätte jätte JÄTTE glad! Hans plan skulle lyfta klockan 15,00 men nu fick jag höra att flyget är försenat, det betyder att jag får lov att vänta ännu ett liten tag innan jag får kramas. Planet skulle iaf landa i Stockholm klockan 20,00 och sedan tar de sig med bil hem till Falu stad. Så det var beräknat vid 24,00 inatt, men det blir nog lite senare. Jag LÄNGTAR!

Igår var det en väldigt hmm jobbig men skoj, jag gick upp ur sängen 04,00 började jobba 05,30. Jobbade till 13,00 och sedan tog jag mig till farmor. Jag och farmor fikade, pratade om livet och syde mina kläder. Kläningen blev faktist toppen bra och även jeansen har fått ett nytt liv. Sedan blev det stan med Karin, köpte ett par springdojor, passar perfekt så nu ska jag bara gå in de. Kommer ifs dröja ett bra tag innan jag är på g och kan springa men kan ju alltid vara bra att ha. Åkte till citycross och köpte godis, trosor och kalsonger det är grejer det kan jag lova.

Idag ska jag ta det lungt eftersom jag inte somnade förens 01,30 igår. Ska städa lite, duscha och bli lite ren, packa massa saker och bädda nytt i sängen tror jag. Sen ikväll eller natt ska jag hem till min söta älskling!

Nattsällskap?

Kom och sov med mig, snälla låt mig ligga i  dina armar och sova inatt. Jag vill ha nattsällskap, hur svårt kan det vara? Jag är redan jätte tröt, har planer på att lägga mig i sängen och läsa eller något. Kan ju hoppas att jag somnar av en olycka, jag skulle behöva all sömn i världen och all närhet i världen för den delen.


Fotbad

Jag glömade nämna att jag är ensam hemma (mama och pappa är på bio) 
och jag ska ta mig ett härligt fotbad innan mina fötter ramlat av.

Jobbigt att jobba

Jobbat idag, skönt att vara tillbaka men skit vad jag är tröt nu. Har jobbat lite över 8 timmar, kom hem vid 16,30 åkte 06,15. Skolan är rena paradiset, men jag gillar att ha ett fysiskt jobb. Skulle aldrig klara av att sista till hela dagen, visst det är sjukt jobbigt och stressigt men skönt på något sätt ändå. I morgon ska jag börja 06,30 det betyder att jag måste åka här ifrån 05,45 och ta mig upp ur sängen 04,00. Är det någon som kan anna hur tröt jag kommer vara? Det kan inte jag, vet inte när jag gick upp så tidigt sist och jag har nog aldrig gjort det när jag vet att en 8 timmars arbetsdag står för dörren. Jag kommer minst sagt vara helt otroligt slut, men det är ju pengar!

Jobb

Imorgon ska jag jobba, ska upp klockan 05,30 jag som tycker att det är pest och pina att gå upp 06,30 när man ska till skolan. Nu ska jag upp en timme tidigare och slita hela dagen det gör man knappast i skolan. Men jag tjärnar ju pengar och jag tycker om pengar. Det brukar faktist även vara väldigt skoj på jobbet så jag ska inte alls klaga.

Ska duscha nu så jag blir lite mindre lortig;P Göra det så enkelt som möjligt för mig själv i morgon, kommer glöma hälften av alla saker jag ska ha med mig. Jag har iaf gjort i ordning frukost och en vatten flaska jag ska ha med mig i morgon. Mamma skulle göra lunchen senare så jag borde ju överleva. Skor har jag med mig och mamma skulle leta på ett lås om det skulle behövas. Det är ju bara två dagar jag ska jobba så jag kommer ju stå ut även om det skulle vara det värsta jag har varit med om.

Sov så gott i natt, tyck en aning synd om mig när ni vaknar.

Ge mig min pojkvän tillbaka!

Nej nu är jag helt säker, jag tycker inte om att vara själv. Jag tycker om dig och jag tycker om att vara med dig. Fick just reda på att min sötaste, söto inte kommer hem förens natten till söndag. Gissa om nyheten kom som ett slag i magen, ett hårt slag i magen. Om jag skulle ha använt min egen hjärna och tänkt så skulle jag ha listat ut det själv, eftersom han åkt till Stockholm i fredags men lyfte inte från Sverige förens i lördags så är det ju ganska självklart att han kommer hem natten till söndag. Men jag vill ha honom nu, 5½ dagar han har varit borta och det räcker gått och väl, ge mig min pojkvän tillbaka innan jag blir galen. Iaf en tillfällig pojkvän som jag kan sova och mysa med så länge.


Bjönar O Olsson

Det finns någon här hemma som saknar dig, saknar dig jätte mycket. Någon som vill ha hem dig, någon som vill pussas och kramas med dig, någon som vill käna din närhet och trygghet. Jag tycker det borde vara förbjudet att åka ifrån mig bara sådär i en hel vecka;p

image68
Det finns någon som älskar dig!

Petra gjode ett fotoalbum till min bror i julklapp, har inte sett innehållet men det var en väldigt smart ide. Ett album med kort på de två, hur smart var inte det? Jag och Bjönar har ifs inte hamnad på samma kort än men om vi någon gång skulle göra det och om vi skulle lyckas ha ett långt och lyckligt förhållande skulle det vara jätte kul att göra ett sådant.  Något man kan ha i bakhuvudet i framtiden iaf!

Juldagen/ Etage

Gårdagen var händelserik men skoj, började hemma hos Lina. Jag var nykter och de andra var mer eller mindre inte alls nyktra. Jag körde en vända till stan vid halv 10 och när jag kom tillbaka var alla väldigt onyktra. Det spårade ur på slutet, som vanligt ingen av oss tjejer men det finns andra som inte kan hantera alkoholen. Jag sprang runt och städade, plockade ihop lite och gjorde det lite finare. Sen följde jag med n på Etage, var faktist riktigt skoj. Har nog aldrig varit ut nykter men jag hade as skoj. Ni är helt underbara tjejer även om ni kan vara lite småt snurriga och behöva mig som barnvakt;P

image65
Katta, Lina och Sarah.

image66
Elin, Sofia och Katta

image67
Elin och Sofia

Nu är det bara 3 dagar kvar tills min älskling kommer hem, dagar som igår gör att man börjar sakna honom otroligt mycket. Alla pussas med varandra och jag fick bara stå och vara avensjuk;P Men jag hade en jätte trevlig kväll men självklart så önskar jag att jag fick vara med Bjönar jämt, nästa gång ska han med. Vet dock inte när han kommer hem än, jag hoppas att han kommer hem i bra tid på fredag så jag får sova med honom, täner pussa på honom tills han inte får någon luft längre.

Juldagen

Vaknade vid 08,00 idag men lyckades somna om efter en timme. Jag har fått sovit mycket bättre inatt, tog tid innan jag somnade man sen sova jag jätte skönt. Mår en aning bättre idag eller en ganska stor aning bättre. Gick upp före 11,00 satt på mig min nya sköna morgonrock och mysigt i soffan med frukost.

Nu är jag ny duschad, ska prova lite nya kläder och göra mig i ordning. Vi ska hem till farmor idag, äta lite mat och umgås. Jag saknar farmor, förstår inte varför jag inte hälar på henne oftare. Jag ska ta med mig mina jeans som gick sönder här om dagen och en kläning jag skulle vilja ha uppsyd. Den kan bli snygg om det blir som jag tänkt mig, den kommer iaf bli snyggare än nu.

Ikväll blir det nog att umgås med tjejerna medans de är redlösa och odrägliga;P haha nej jag hoppas det blir jätte skoj och att jag orkar. Men som vanligt kommer det nog bli lyckat! jag hoppas även att Karin här av sig snart, jag vill leka med henne. Och jag jobbar ju i mellan dagarna och sen kommer Bjönar hem på fredag-lördag, usch vad jag ska pussa ihjäl honom, han ska få äta upp att han åkte ifrån mig;P

Julafton

Min näsa matchar nu julens härliga röda färg, inte alls särskillt snyggt om jag ska vara ärlig. Min näsa envissas med att vara fruktansvärt täppt så jag har väldigt svårt att få i min den luft som min kropp kräver. Jag hoppas för allt i världen att jag får sova lite inatt så jag inte bli sämre så jag kan vara med på förfestan iaf imorgon. Alltid kul att träffa tjejerna även om man inte följer med ut.

Julafton har hittils varit jätte mysig, mest tagit det lungt, varit ute och gått och ätit mat. Blev mer julklappar än vad som var tänkt i år, jag är iaf jätte glad och nöjd över det jag fick. Thailands resan kommer iaf bli ett mine för livet och jag längtar verkligen!

Julafton

Och allt är som vanligt, jag är förskylld och det blir bara värre. Mamma berättade hur jag har sett ut varje jul, en väldigt röd näsa pga förskyllning. Så ja allt är ju som vanligt iaf, Har varit snuvig och haft ont i huvudet i några dagar men med lite värktableter har det gått bra. Nu nyser jag och snyter mig konstant, börjar även få ont i halsen. Det är bara typiskt, men jag ska se till att jag mår bättre i morgon! 

Vi skulle ta det lungt i år med julklapparna eftersom vi åker till Thailand den 22 feb, min mamma älskar att köpa julklappar om man säger så. Det är nog mer julklappar nu under granen än vad det brukar vara, helt sjukt. Men Ståffe trivs iaf, leka med alla snören och klappar sm praslar, mm tur att vi har en lite kvar i huset, han är så otroligt söt! 

image64
 

Julstämning

image59

image60

image63

Party

Igår var  flickor hem till Elins kära pojkvän Martin på lite party. Det var riktigt trevligt måste jag säga, lagomt mycket folk och även trevligt folk. Jag hade iaf det jätte trevligt och mysigt, trots att jag var nykter och de andra var mindre nykter så var det väldigt trevligt  ändå.

Idag ska jag ligga i soffan och vara avensjuk på min kära pojkvän som ligge och solar och har det väldigt väldigt skönt, hoppas jag iaf. Jag tycker at jag har lite rätt att ligga och tycka synd om mig själv;P Nej men ska försöka träna lite också, har tappat mag/rygg träningen helt på de senaste veckorna.

Ikväll blir det självklart att klä julgranen! Pyssla med julskinka och bröd mums vad gott det kommer att bli!


Sötaste

Min älskling lämnade mig igår för att bege sig till ett varmare ställe över jul, jag kommer alltså få klara mig själv i en hel vecka. Men det unar jag honom verkligen, det är du värd. Jag har en lite bild som visar hur mycket jag tycker om honom!

image57
Ja visa känner dig mer bekväm än andra;P   

Igår var vi hemma hos Lina och hade en lite myskväll, såg på film och spelade kort. Självklart åt vi massa onyttiga saker och hade allmänt jätte trevligt, jag lyckdes iaf få en fin fin bild på två söta tjejer!

image58
Madde och Lina, madde är fullt upptagen med att äta godis och Lina vill inte vara med.

Godmorgon

Jul musik och massor av julklappar, ja så har min morgon börjar. Har pysslat och slagit in de sista julklapparna! Jag tänker bjuda på lite bilder senare idag också, så nu får vänta med späning;P haha.


Lina - massör

Sitter hos Lina, Bjönar får massage och jag får bara kolla på. Elakt mycket elakt, men jag kanske inte ska klaga jag har smällt i mig en del mat, mums vad gott. Jag får vänta tills på fredag innan jag får ligga där och njuta, jag längtar:D

Läkaren har ringt idag iaf, vi kom inte fram till mer än att det inte alls är något fel på mitt knä och att han måste undersöka det igen om han ska kunna säga något. Det är konstigt mycket konstigt men det är iaf bra, och jag hoppas han kommer fram till något vettigt. Ska alltså ner till stockholm den 18/1 för undersökning.

Det som känns jobbigt är ju vägen upp, även om jag får börja köra för fullt så har jag tappat så sjukt mycket. Jag måste börja om från början och frågan än om jag över huvudtaget hinner till säsongen börjar. Det är ju verkligen något jag vill, och det är mycket större konkurens nu än vad det var förut. Jag har alvaligt börjar fundera på om jag ska åka utomlands i 6-12 månader, lära mig engelska, jobba och spela fotboll. Det skulle vara riktigt skoj faktist.


Tisdag

Det blev en lyckad dag idag, har kollat på teater och varit på kupolen med älsklingen.
Teatern var riktigt bra, blev lite rädd i början när allt folk kom springande men de var riktigt duktiga faktist. Jag är helt klart glad över att vi fick se dan helt gratis, var lite tveksam i början innan själva teaterna hade börjat men den var som sagt jätte bra.

Efter den gick för att träffa Sarah i gallerian, sa grattis och gav henne presenter innan hon fick lov att be ge sig hem och sedan till jobbet, eller det bliviande jobbet. Grattis ännu en gång Sarah, du kan vi gå på krogen och skaka rumpan. I borlänge kanske så kan vi sova hos dig:D Tykcer jag låter som en toppen ide;P Träffade även Sofia, inte sett henne på jätte länge. Hon skulle börja spela fotboll igen, jätte kul verkligen även om jag inte spelar längre men hon behövs i laget.

Som sagt åkte jag och älsklingen till borlänge stad och gick på kupolen en vända. Det var faktist mycket trevligare än vad det brukar vara,  jag är klar med alla julklappar och det känns toppen. Vi avlslutade det hela med en dyrfika, det är dyrt att leva lycksliv;P

Nu ska jag äta mat med Bjönar, Anders och Jocke, de håller på och lagar den nu får se hur det kommer smaka;P Nej de är så duktiga så, och det är bara mackaroner och korv så det kan väl inte gå så fel;P

GRATTIS SARAH PÅ 18 ÅRSDAGEN!

image55
Elin, Katta och födelsedagsbarnet Sarah med röda naglar!

Tisdag

Godmorgon, dag är det tisdag, en väldigt fin och trevlig tisdag? Ja det kommer vissa sig om ett tag, kan bli toppen bra och kan bli katastrof. Men jag längtar till teatern iaf! Jag letade runt på internet efter hur länge den höll på, så blind som man är så tog det väldigt lång tid även om det stod mitt framför ögenen och desutom hade jag skrivit upp det. Får se om det blir av att åka till borlänge-kupolen i eftermiddag, jag har valt att ta bussen idag och vänta ett tag i stan, det är så sjukt halt i stan så jag vill inte.

Min kära bil är iaf innan på lagning nu, jag soppade av den igår. Inte det lättaste kan jag meddela, den har ståt där i övr en vecka nu. Men nu ska den bli hel snart, skulle behöva den tills jag ska börja jobba, även om jag ska kunna träffa någon människa under lovet.
 
Önska mig lycka till!

Snart lov!

Nu är religionen äntligen inlämnad och klar, nu har vi inget med innan lovet och det känns toppen! Projektarbetet ska in eftert jullovet men det får bli ett problem om några dagar. Det kan jag roa mig med när Bjönar är borta för i morgon ska jag bara umgås med honom.

Jag har tränat lite idag innan jag åkte hem, gjort rehab programet igen och tränat lite axlar och armar. Ska nog se till att träna lite mage rygg ikväll med. Jag och tobbe satt och skrattade åt alla duktiga människor som hade julgymmpa i skolan idag. Duktigare än de kan man nog inte bli på friskis och svettis haha, sötisar. Det kommer bli en väldigt skönt avslutning innan jullovet. Imorgon ska vi se på teater klockan 10,15 och det är de enda vi gör. På onsdag är det vanlig dag, men träning och samhällskunskap och på torsdag tror jag bara det var julavslutning. Skööönt

I helgen ska jag och mamma baka och göra godis och vara mysa. Laga lite mat och ta fram de sista julsakerna, jag borde verkligen städda mitt rum med. Sen blir det lite julfirande i 3 dagar tror jag, mån-ons sen ska jag jobba 28-29. Då har älsklingen kommit hem och jag ska mysa ikapp en hel veckan med honom, och så självklart nyår innan jag ska jobba 3 dagar till 2-4. Sen är det en inomhus cup i Borlänge första helgen i jan tror jag det var, Therescup om jag inte mins helt fel.  Det ska bli skoj att se den! Se hur det går för Korsnäs!

Jobb!

Jag ställde klockan på 08,45 för att komma upp i tid och skriva klart religionen som jag knappt hade börjat på. Innan jag ens hade kommit upp hur sängen ringer pappa och frågar om jag kan borsta av min bil och köra ner den till verkstaden så Jörgen kunde kolla på den. Det kommer ta tid kan jag lova, har varit ut och startat den och föökt fått av massa snö. Det sitter jätte hårt fast så jag får forsätta senare.

Jag han inte mer än sätta mig vid datorn och börja med arbetet innan hem telifonen ringde, doltnummer. trode det var mamma men som tur var svarade jag "hej det är malin". Då var det Britta från sommarjobbet som ringde, jag ska få jobba iaf 5 dagar under jullovet och i grupp 2! Först blev jag jätte glad för lite pengar och så jobbar jag två dagar när Bjönar är borta! Sen fick jag vara i grupp två och det är toppen för det är nästan jätte kul. Jag hoppas verkligen att mitt knä kommer hålla och att jag kanske få jobba lite mer sen! Ska iaf söka fler jobb efter nyår!

Nu måste jag forsätta med religionen, annars kommer jag inte hinna klart!


Sovmorgon?

Ja kan man kalla det sovmorgon? Jag börjar inte förens 13,00 i morgon, eller vi ska ha den årliga "Julgympan" och jag kan ej medverka men gissar på att jag måste vara där iaf. Så jag ska ta och lägga mig tidigt, ta lite sovmorgon och sen gå upp och plugga. Bussen går inte förens 12,15 det kommer bli lite för skönt, ska ta och träna lite efter och kanske ta en vända på stan eller åka till kupolen. Annars gör jag det i morgon, i morgon ska vi även gåpå teater! Det kommer nog bli väldigt mysigt.


Nervös

Jag börjar bli nervös, jag tror fortfarande inte på det men jag är nervös.

Julens charm?

Jag vaknade och gick på toaleten, kröp ner med älskligen igen och somnade om. Sedan vaknade jag av svaga tonar av julmusik. Jag hör mamma stöka om kring och lyssna på stämningsfull musik. Det var nog det bästa  uppvaknande man kan få så här års. Pappa är ute i skogen och letar julgran, mamma stökar om kring lite gran och min älskling vägrar vakna.

Jag tycker inte julen har förlorat sin charm, den har bara bytt betydelse sen man var liten. När man var liten handlade de om pirr i magen, jag smög upp varje kväll dagen före julafton och smögkikade på mamma och pappa när de lindade in paketen. Var alltid lika nervös över vad som skulle ligga i julstruman på morgonen, jag älskade den pirrande känslan.

Nu för tiden handlar det om att få och ge, vissa folk omkring sig hur mycket de betyder för en, och å umgås med de. Man behöver inte köpa massa julklappar, jag tycker att det är jätte mysigt och trevligt att leta på en klapp åt någon jag tycker om, linda in den och få ge bort något. Känslan av att få vara tillsammans med familjen, göra hemlagat godis, bröd och mat. Ställa upp lagomt mycket julsaker tillsammans och bara mysa.

Det här är första julen jag tycker ska bli kul sen några åt tillbaka, mamma var utbränd för några år sedan och det fick mig att hata julen. Hon var jämt så stressad över allt, allt måste göras och hon vägrade göra det hon klarade av, det gjorde att jag fick dåligt samvete och fick lov att ägna all min tid att hjälpa till och se till att mamma höll sig på benen. Något år efter det drog jg på min aneroxi, jag hatade allt som hade med mat att göra eller allt som man kunde stoppa i munen och svälja, jag klarade inte av att umgås med mycket folk. Och det är ju precis det som julen handlar om, umgås och äta gott.


Vad julen har för betydelse beror på hur man är uppväxt och hur man har det nu.

Religion

Jag är duktig, jag har börjar med arbetet. Inte fått ner något vettigt som kommer att vara med när jag lämnar in, men iaf lite taknar om allt och vad som måste vara med. Måste bara få ner lite så jag vet vad jag ska skriva om och sammanfatta. Uppgiften ska vara 2-4 sidor långt med storlek 12 och radavstånd 1,5 så det ska inte vara särskillt långt. Det gäller att hitta på bra fakta och sen sammanfatta det riktigt bra.

En sak som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med är frågan om religonen är ond eller god för människan. Är det vad jag tycker, kan jag komma på egna för och nackdelar att vara religös i dagens sammhälle eller vill hon ha det mer fakta baserat över vad en kristen och judisk människa tycker? Jag är lite vilsen i den frågan så ge mig gärna förslag!

Tråkigt!

Ingen skriver något så jag har något att läsa. Nu har jag iaf tvättat av mig så jag känner mig lite bättre, ska klä på mig, sminka mig och börja fixa håret nu. Känner mig inte riktigt på humör för det, men jag ska vara på bra humör eller hur? Jag är pigg och glad och har inte ont. Jag hittade paketet iaf, Bjönar hade lagt det på ett mycket smart ställe och jag kan nog lova att han aldrig skulle ha hittat det själv. Det är tur att han har mig helt enkelt!

Nu ska jag vara klar om 1 timme och 20 minuter, känns som om jag skulle kunna hoppa över den där timmen och slippa plugga. Eller så lägger jag mig och sover så hoppas jag på att datorn skriver ihop ett riktigt bra arbete åt mig. Jag har nog lite tråkigt för jag vet inte själv vad jag skriver. Men hur skönt vore det inte om jag bara tog mig i kragen och gjorde klart det här, så nästa gång jag skriver har jag varit på en mysig middag och gjort klart arbetet! Behövs bara läsas igenom och göra lite småändringar. Skit vad skönt det skulle vara, men tyvärr kommer vi nog inte få vara med om det.

Plugga?

Hur går det med mitt pluggande igentligen? Bjönar kommer hem om 1½ timme eller 2 kanske, oj skit det är inte alls länge. Jag har inte ens börjat plugga och jag ska hitta fixa min klar för att åka och äta middag. Måste se till att leta fram presenten med som Bjönar har tappat bort.

Dagen ser alltså ut såhär. Nu ska jag försöka plugga, vill bli klar men det kommer jag inte lyckas med, men iaf få ner lite på papper. Sen ska jag göra mig i ordning, leta present och sånt. Klockan 14,30 ska vi ner till Bjönars mamma som fyller 45 år i morgon, hennes mor och far har kommit hitt från Norge. Vi ska äta och mysa ett tag. Ikväll så vi ha lite julafton, Bjönar åker på semester på fredag och är borta över hela jul så därför tar vi våran julafton nu!


Underbar och älskad av mig

Jag har världens toppen kille, han är hmm ja jag kan inte ens finna ord till det just nu.
problemet som har uppståt i mitt liv som gör att jag behöver min pojk just nu är inte värt att skriva här. Men att man kan hitta en människa som ställer upp så mycket som honom, människor kan visa att de bryr sig och sen är det bra. Bjönar finns verkligen där för mig, han lyssnar på allt jag har att säga, han kommer med egna förslag och frågar för att lära sig mer, han gör allt för at jag ska må bra och jag vet att vi kommer lösa det här tillsammans.  

När jag vaknade idag pirrade det i hela kroppen, det kändes som om jag hade vaknat upp brevid killen i mitt liv. Vi har sagt att vi älskar varandra och jag menar det verkligen, men idag kunde jag inte få nog av honom det kändes som om jag inte kunde tala om för honom hur enormt mycket jag tycker om honom. Det kändes precis som om det inte fanns nog med ord på jorden för att utrycka hur mycket jag tycker om den pojken.


Klappar

Min älskling har köpt julklapp till mig! Något som jag inte behöver i morgon men kan behöva den på lördag, på söndag och måndag kommer jag behöva den. Hmm om jag ska vara ärligt så har jag ingen aning om vad det kan vara. Jag tror han sa att den var stor, hmm något stort jag inte behöver i morgon, ha det kan inte vara hans snopp iaf för den behöver jag varje dag;P hahahahaha

Han har även köpt massa kläder till sig själv, hör och häpnad min älskling har köpt kläder! Jag är både stolt och oerhört glad! Min älskling blir bara hetare och snart är han även brun, mums brun;P Fast det värsta med killar när de solar och blir bruna är just att de har så långa shorts. Det betyder att de får en väldigt vit rumpa:D Min rumpa, jag kanske ska be honom sola med stringkalingar, vad tro ni? Haha nej nu ska jag inte alls vara elak, jag tycker ju trotsallt om dig söto

Läkare

De har inte så bra inflyttande på mig just nu, fast jag är mest besviken på mig själv. Nu måste jag vänta ännu en vecka innan jag har någon som helst aning om vad som händer och sker, det betyder att det blir ännu närmare thailand. Läkaren talade in ett meddelande på min mobil idag, han pratade något om att det inte var vad den ändra läkaren trodde och att det var stor skilland på två olika rönken, jag fattar inget. Men han ville diskutera sken med mig, och nu får jag iaf inte veta. Jag börjar bli galen, börjar ärligt fundera på om jag ska flytta och börja ett nytt liv, skita i allt som händer och börja plugga på annan ort på en gång. Jag vill bort, bort från allt som händer och inte händer.

Träffade Lisa idag, var nog det bästa som hänt mig på sistondet! Det var jätte länge sen jag träffade henne och vi hade hur mycket som helst att prata om, jag insåg verkligen hur mycket jag saknat henne och hur mycket jag saknat Envikens fotbollslag. Vi hade den bästa tiden i mitt liv, vi var jätte dåliga men vi hade så sjukt roligt tillsammans. Hon sa även att det inte är någon ide att söka jobb nu före nyår utan att det är bäst att söka efter nyår. Så jag får väl vänta med att skicka in eller göra det två gånger.

Skolan

Jag och Elin sitter i bibloteket och försöker få något ordning på våran redovissning, vi är långt ifrån klara men tänkte ta lite mat snart. Det börjar se lite bättre ut är tidigare iaf, nu har vi något att säga och vet lite vad det handlar om iaf. Jag tror att det kommer bli toppen bra så småning om;P

Efter skolan ska jag roa mig på stan en timme, kanske kolla på julklapp till bror. Ska nog ta en sväng förbi Åhlens, där borde man ju hitta något iaf. Sen blird et bussen hem och äta sen plugga. Måste ta tag i religionen nu, annars kommer det aldrig blir av och så sitter jag där hela helgen. Jag vill hinna umgås med älsklingen med, han åker nästa fredag, lämnar mig i kylan men jag hoppas han får det toppen. Jag får ju trotsallt en sexig peppakaka;P Vi ska ha våran lila jul med, eftersom han är borta över julafton så får han julklappen i helgen om han är hemma och har har tid.


Julbord

Jag har blivit bortbjuden på julbord på Björkanspensionat snart. Bjönar kommer och hämtar mig och sen blir det att äta julbord. Jag har ingen aning om vad för människor som kommer vara där så jag tar det sakra före det osäkra. Jag har klätt mig i en knä lång kjol (eller lite längre, precis äver knäna) den är rutig, lite blå/grå. Svart linne och en kortärmad stickad tröja över, till det blir det ett par höga stövlar. Jag vill inte se ut som en ungfjortis som kutar på krogen varje kväll utan lite mer mogen iaf. Får se hur det går med det, jag går aldrig i kjol och den är ju rätt lång, det och stövlarna borde hjälpa till att inte se ut som en ja det jag inte ville se ut som.

^¨¨~

image53

Älsklingsostar

Jag har varit olydig idag, orkade verkligen inte gå upp, åka buss till skolan och träna sen åka hem igen så jag stannade hemma. Jag vet, jätte dumt gjort Malin men jag ska iaf in och träna snart tror jag. Så nu har jag två älskingar som älskar ost hemma, Bjönar som står och äter sina ostmackor för att han är rädd att Ståffe (katten) ska äta upp hans ost. Och ja min älskling Ståffe älskar också ost, så nu står de och bråkar om osten. Bjönar är alergisk mot ståffe och ståffe är arg på Bjönar för att han tar upp min uppmärkasamhet;P


Peppakakor!

Nu har jag bakat peppakakor och lagat mat till mig och mamma! Var väldigt mysigt måste jag säga, för allt som mamma gör för mig så var det skönt att stå i köket och göra ordning middagen och ha bakat tills mamma kommer hem från jobbet. Hon sliter hela dagarna på jobbet, kommer hem tar hand om huset och lagar mat. Och vad gör jag? Absolut inget, min mamma är bäst på hela jorden och jag borde tacka henne oftare eller se till att hjäpa till mer.

image50

image51
Måste erkänna att jag är jätte bra på att baka pappakakor!
Visst är de fina?

Peppakaksdeg och krav mjölk

Det här arbetet om energi har fått mig att bli galen, om bara pengrna skulle finas skulle jag göra allt för att inte förstöra miljön. Men jag har iaf köpt krav mjölk idag, känner mig lite duktig iaf. Köpte även peppakaksdeg, två för 25,90 då nu blit det att baka peppakakor!

Älsklingen ringde idag och bjöd med mig på julbord i morgon, här i Enviken kan ju faktist inte bli bättre. Då kan jag sova hemma med mamma men ändå vara ute och roa mig en lite stund. Men just det, nu måste ja ju hitta på något att ha på mig, skit det tänkte jag inte på. Mamma kommer komma hem sent idag, det betyder att jag ska laga mat och borde plugga före. Men som vanligt så orkar jag inget av de;P

Brist på motivation

Idag har jag nog inte gjort mycket nytta, börjar bli tröt på min "brist på motivation". Men jag har iaf gjort provet idag och fått tillbaka projektarbetet så ska sätta igång med det igen. Mitt problem är just att Elin har alla papper om vad vi ska säga i morgon och jag känner mig inte så pigg på att plugga ändå. Var nära att få tillbaka lusten att plugga idag, men eftersom jag inte hade några papper så försvann den genast.

Ska se till att komma igång med religion uppgiften i morgon och sen har jag massa saker jag borde göra som jag har skjutit bort men de får nog vänta ett tag till. Imorgon ska jag iaf kolla in lite brott, ska till tingsrätten på morgonen. Sen är det bara redovissningar och träning. Det borde man ju överleva.

Min söto kommer kanske i morgon, jag som skulle lära mig vara utan honom. Men jag är inte den som tackar nej till sällskap över natten inte, min säng hatar att sova med bara mig;P Och eftersom pappa är borta än så är jag och mamma själva hemma, så han får faktist ta och palla sig hit! Kan ju inte lämna mamma hemma själv jämt!

Namnsdag!

Idag har jag namnsdag gott folk, säg grattis till mig!

image49
Ifrån stockholm och eftersom Lina la ut den så får väl jag göra det med!


Ny syn på kärleken

Ifrån att ha varit en väldigt otrygg och orolig människa till en lugn och bekväm. Jag har alltid varit en sån person som haft svårt att sätta mig ner med en kille, trötnat efter någon månad och undrat vad fan jag håller på med. Det har alltid varit enklare och skönara att vara singel. Men nu har allt förändrats, jag kom på mig själv igår. Hur otroligt skönt jag tycket att det var att ha någon att komma hem till, att längta efter någon. Att gå på krogen och veta att man har någon med sig eller någon att komma hem till. Hur underbart det är att somna med en annan människa och vakna upp vid hans sida, kunna krypa in och bara mysa. Jag är otroligt lycklig att jag har dig Bjönar och jag mår så fruktansvärt bra varje gång jag tänker på dig!

Söndag

Krogen är inge bra för dåliga knän, gårdagen var riktigt skoj men kanske inte värt priset av smärta idag. Morgonen gick bra, det var inte förens vi satt och kollade på fotbollen som det kom. hade gått ett tag och sen satt vi ner och tog det lungt, knät började svälla och det gjorde oerhört ont. Får knarka iprem i kväll så jag kan sova lite bättre.

Sm-kval idag alltså, jag var inte riktigt pigg och då blir det inte lika kul. Men det var kul att se tjejerna, kunde dock ha gått bättre men sånt som händer. Gustafs är ett jätte bra inomhusfotbolls lag. Haft något att göra hela dagen iaf, det kan ju vara skönt en dag som denna.

Krogen

Ja nu är jag på g, fixad och klar. Snart åker jag till Grycksbo för att avnjuta en förfest med Elin och sen bär det av till krogen om alla håller dig på fötterna vill säga;P


Krogen?

Ja, det kanske blir så, har nästan helt bestämt mig för en ute kväll. Men det känns inte riktigt bra måste jag erkänna, känns så onödigt att dricka. Och sen ska man kolla å fotboll hela dagen i morgon. När i hela friden ska jag hinna plugga? Jag kanske ska lägga ner skolan när  jag ändå håller på. Måste börja göra i ordning om jag ska hinna med allt innan det bär av till Grycksbo.

Ha en trevligt kväll gott folk

40-års kalas

Idag blir det en biltur till Tällberg, min moster fyller 40 år och vi ska ditt och fira henne lite. Vi ska väl ta och komma iväg snart så att vi kommer hem ungefär vid 4-5 tiden kanske. Jag inte bestämt mig, inte bestämt mig alls. Ska jag gå ut ikväll eller inte? Jag har prov på Måndag, och jag måste verkligen plugga och få bra på det. Hela söndagen kommer gå åt till SM-kvalet. Våran första match spelas klockan 10,00 och finalen går vid typ 6-7 kanske. Så jag där försvann söndagen. Men det kommer bli toppen kul, jag har inte sett tjejerna spela än så jag ser framemot det! 

Tuttis

Nu är min sötare än sötaste här! Har nästan saknat honom måste jag nog erkänna! Måste nog erkänna att jag är glad för att ha lite sällskap ikväll och inatt. Nu är han även nyduschad och jag ska se till att mysa lite nu! Jag vet att ni är avensjuka:D 

Idolfinal

Nu är Idolfinalen igång, lite spänande måste jag säga. Eftersom jag är en av alla de människor som inte har något att göra på fredagskvällar så har jag följt idol, iaf till viss del. Jag älskar att kolla på när härliga människor som är bra på att sjunga uppträda. Det är stämningsfult och nog önskar man att man kunde sjunga som de. Jag ska njuta av kvällen och hoppas på bra sång, även att Amanda vinner!

Inre styrka

Så hittar du din inre styrka, 10 stycken tips om hur man hittar sin inre styrka. Jag är i stort behov att hitta min inre styrka, jag blir sur, arg och besviken på mig själv vad som än händer. Jag reagerar jätte starkt på små saker som igentligen inte har någon betydelse alls. Jag är osäker i min själv och mår helt enkelt ur kast just nu. Jag har gjort det allt för länge nu men hela tiden förnekat det, både till mig själv och till andra, första steget i att må bättre är att erkänna det. Var ärlig, ärlighet är det viktigaste som finns.

Det står att man ska ta en promenad för att tänka över vad som hände, motionera för att fokusera på något annat och göra av med lite energi. Det är nog där mitt problem ligger, jag är van att träna så mycket, göra av med energi och vara tröt ibland. Nu kan jag inte träna, känna mig slutkörd pågrund av att jag tränat hårt. Det gör att jag har väldigt mycket tid att tänka, trycka ner mig själv och det medför att jag reagerar som jag gör. Min kropp är van att få köra slut på dig några gånger i veckan, få köra hårda pass och jag trivs med det.

Lina Nilsson

Sitter hos Lina Nilsson och nördar mig, snodde lite jätte god mat nyss. Herre gud vad gott det var måste jag erkänna.

Jag ska hem snart och mysa med mamma, pappa kommer också hem ikväll:D Jag saknar honom massor. Sen kommer Bjönar hem till mig ikväll, kanske Anders. Mysigt vi ska ha det och kolla på Idol!

Avbrott från fotbollen

Japp jag tog ett beslut igår, jag har lagt fotbollen på hyllan ett tag framöver. Jag låg i Bjönart säng hur länge som helst igår och var helt förstörd. Jag saknar laget, lagkänslan och allt runt om kring. Bara att ha något att åka till, träffa kompisar och ha kul, leva livet helt enkelt.

Jag kanske ska klargöra alla problem när jag ändå håller på. Jag har haft problem med maten igen den senaste tiden. De senaste dagarna har jag inte ätit mer än bara middag, inte haft lust och inte varit hungrig. Jag vill helt enkelt inte ha mat längre. Jag orkar inte med allt runt om kring och då löser jag problemet igenom att inte äta.

Jag berättade allt för Bjönar igår och han blev självklart orolig och kanske lite arg. Men det var skönt att prata, få ute allt och bara gråta lite. Han är typ hur underbar som helst, helt sjukt vad en person kan stå ut med. Jag berättade även för Tränare Peter om maten och att jag tänker ta ett avbrott från fotbollen. Han ringde upp och vi pratade väl lite om saken. Jag har bestämmt mig för att det kanske kommer vara lite lättare att vara ifrån fotbollen helt än att åka ditt och må ännu sämre. Så jag har helt enkelt gjort ett avbrott, tagit en paus och ska ordna upp mitt liv. Maten är det ingen fara med, jag har ätit idag och det kommer ordna sig fin fint.

Dagens träning

Vi var hela 4 st på träningen idag, jag Elin, Elina och så en fån ettan. Vi är duktiga okej?

Mysko

Livet är lite mysko måste jag erkänna, det går upp och ner eller så är det mitt humör som går upp och ner. Jag har fruktansvärda humörsvängningar, ja det kan inte vara kul att vara i min närhet ibland men det är fan inte kul vara vara mig ibland heller. Inatt ska jag sova själv i min säng, känns, hmm sådär tror jag. Jag tycker om sällskap, någon att krama och prata med innan man somnar, det är mysigt jätte mysigt.

Igår när jag kom hem till Bjönar efter träningen, vi åt lite mat, tandborstade och gick ner och la oss. Jag tror aldrig jag har kramat en kille så hårt, jag vägrade släppa honom. Även om han vände sig bort och somnade så kunde jag inte släppa killen. Dagen hade varit jobbig och jag var så glad att äntligen ligga där med honom och var så rädd att han skulle försvinna om jag släppte honom och somnade. Så jag låg och blåhöll honom ett bra dag, lyssnade på hans andetag och kännde hans hjärta slå. Helt otroligt underbart, jag somnade till slut sov jätte skönt och ville aldrig gå upp. Usch vad jag tycker om den pojken, men inatt ska jag öva på att sova själv. Man kan ju inte bli allt för bortskämd inte.

Sockerberoende

Jag är verkligen sockerberoende, väldigt väldigt sockerberoende. Det spelar ingen roll om min mage inte är sugen på mat på en hel dag, allt som innehåller socker går ner ändå. Jag har försökat hålla mig sen jag kom hem men jag blir ju helt tokig. Förstår inte hur folk står ut med mig över huvudtaget, så idag blir det väl ännu en dag med onytta saker. Som vanligt, jag äter onyttiga saker hela tiden.

Bubbel och fika

Ja jag startade dagen med sovmorgon och en bubbel stund i poolen med klassen. Eller ja en del a klassen var det väl. Ganska mysigt var det iaf, väldigt varmt men lite mysigt att sitta där och slappna av med mysiga människor. Sen åkte vi ner på stan efter en tråkig tid i skolan, fikade och myste ganska länge faktist. Var trevligt att sitta ner och prata massa skit. Jag, Elin och Bjönar kutade sen på stan och kikade. Jag fixade iaf presenterna till min moster och kikade på lite kläder åt Bjönar. Hittade inget särskillt men vi fick se utbudet iaf. Nu har jag över gett staden Falun för min underbara byhåla Enviken. Tänkte tillbringa eftermiddagen/kvällen här, ta det lungt göra lite nytta (om jag orkar). Helt enkelt hoppa träningen och umgår med min mor!

Imorgon blir det träning och sen ska jag och Elin plugga flitigt. Efter det blir det nog shoppning på lagar 157 med Bjönar och svärmor! Kan bli skoj det! Sen får vi se vart jag spenderar natten, men det får helt enkelt tiden utvisa.

När jag kom hem möttes jag av en lite mindre rolig överaskning, men allt går ju att ordna eller hur? Inte så att världen går under. Nu ska jag återgå till att slappa! Lina lycka till i eftermiddag, någon tycker om dig kan hända att det är jag!

Godmorgon!

Nu är det som om morgondagen inte fanns, jag mår bra, är lycklig och har fått en mysig natt med min älskling. Måste erkänna att jag är en aning orolig och har lite ont i magen men det ska nog gå över även det. Nu ska jag iväg och hämta Elina sen vidare till skolan och bubbla på träningen!

Vad hände?

Jag är deppig, ner och gråtfärdig vad fan hände? Det är inget specielt som har hänt, inget jag gått och tänk på mer än vänligt. Jag vill bara inte, jag har inte lust, inte ens att åka och träna. Känner bara för att lägga mig ner och försvinna, gömma mig under täcket och hoppas på att vakna en vacker dag med någon som tar hand om mig. Men jag kan inte umgås med någon, vad den människan än skulle göra så blir det bara fel. Jag vill bara krypa upp någonstans och gråta, gråta bara för att gråta helt utan anledning. Jag vill inte ha någon anledning jag vill bara kunna vara ledsen för att vara de, rensa kroppen på all skit som vägrar lämna mig. Är det ingen annan som känner så? Är jag helt jävla konsig?

Läkaren

Jag ringde till läkaren idag eftersom de inte har ring mig. Hon sa att läkaren fått svaret från magnetrönken i fredags, men tydligen får de bara svaret och inte bilderna. Men läkaren hade velat se bildrna för att kunna göra en riktig bedömning. Så hon satt upp mig på en telifontid nästa onsdag alltså den 12/12. Ja det är länge men jag får väl vänta helt enkelt. jag skulle försöka börja träna jätte lätt rehab på gym igen, och kryckorna får jag släpa på om det känns bättre. Men jag ska försöka gå så mycket som möjligt för jag hatar de, ja jag hatar de.

Man kan inte alltid få bra nyheter, men det kommer bli bättre. Allt kommer bli bättre det blir det alltid!

Suriputtrig

Ja det är ett av alla ord man kan sätta på mig när det börjar närma sig mens eller när man har det. Jag blir känslig, sur, arg, inreterad, nerstämd, deppig och ja suriputtrig. Det spelar ingen roll vad folk säg eller göra det blir fel ändå. jag vill inte vara så, jag vill vara glad och känna att jag räcker till även den här dumma veckan varje månad. Även om jag inte brukar tänka på det så ofta så är det stor skillnad, jag blir nedstämmd, ledsen på något konsigt viss. Och så får jag dåligt samvete när jag beter mig så här mot folk jag tycker om. Det jag vill ha ut av allt det här är just att jag vill säga förlåt till min tuttis! Förlåt, jag ska försöka skärpa mig, bli bättre och normalare. Tycker iaf om dig!

Tröt

Jag är super tröt, skulle ärligt kunna somna om jag gick och la mig nu. Men det ska vi väl inte göra? Känns väl lite konstigt att gå och lägga sig 18,35? Måste ta och duscha snart, kanska man piggnar till lite. Vet inte riktigt vad jag ska göra för nytta, känns som om jag bara går runt utan att få något gjort.

Jag har kommit på att jag måste börja söka sommarjobb, sommarjobb som jag kan få förlängt på. Kommer ju behöva jobb iaf ett år efter sommaren. Måste hinna komma på vad jag vill plugga och var, söka och självklart komma in. Jag har funderat på att söka på typ ICAmaxi, är ju ett jobb man kan stå ut med. Sen är det bara att forsätta söka annat medans man har jobb. Jag funderar för mycket helt enkelt kanske borde lägga ner det.

Brandman
Ambulanssjukvådare
Polis
Sjukgymnast
De är väl de som lockar mest just nu sen fanns det något mer inom kost och ledarskap typ men jag kommer inte ihåg vad det var.

Framtidsdagen.

Det var ganska värdelöst måste jag säga, om de där med sport utomlands skulle ha kommit skulle de varit mycket bättre. Nu var det bara folk som vi kunde lyssna på på saco mässan som var där. En väldigt liten saco mässa som var väldigt dålit;P Men det kunde ju faktist ha varit intressant.

Jag och Elin har iaf börjat med vårat miljöarbete, ska kolla upp lite saker hemma tills i morgon så ska vi nog kunna få ordning på det. Madde har åkt på mönstring nu:D Jag är nog mer nervös än henne;P Jag fick ett sms av henne för ett tag sen, det var bara killar på bussen haha. Jag tror det kommer gå jätte bra Madde och jag håller tummarna för dig!

Har varit med sötisen dygnet runt sen han kom hem. Och nu helt plötsligt ska vi inte träffas på några dagar. Känns lite konstigt men kommer bli as bra. Ska ta det lungt och plugga lite idag, sen har jag träning tis & ons. Så det kommer gå fin fint. Tycker om dig söto

Mysig morgon

Vaknade av klockan idag, var jätte tröt men hade än ännu trötare älskling brevid mig. Somnade och vaknde massor av gånger, det var SÅÅÅÅ sjuk mysigt. Efter många om och men övertalade jag honom att stanna hemma från religionen. Låg kvar och mysigt ännu mer! Sen blev jag iväg tvingad ändå:( Så nu sitter jag här på min religion och gör inte ett skit nytta;P

Volvo v70 atomat

Idag har jag kört en volvo v70 atomat för första gången i mitt liv, första gången jag kör atomat över huvudtaget. Lite läskigt i början måste jag säga, jag ville växla hela tiden men det gick inte riktigt. Men jaglärde mig och den var riktigt skön att köra och leka lite med;P Min älskling tycket iaf att det var skoj, igår och idag hade vi volvo och igår på dagen hade vi Petras bil.

Vi var til kupolen och Falu stad igår, kollade runt lite och köpte lite presenter och julklappar. Jag är nästan klar med julklappsinhandlingen konstigt men sant. Jag hade inte ens tänkt köpt något igår men så hittade jag de perfekta så då var det lika bra att köpa och se glad ut!

Ska åka tillbaka till älsklingen snart, han är och tränar och jag tänkte duscha lite. Imorgon blir det skolan, det blev bara en dag i skolan förra veckan. Känns lite konsigt måst jag erkänna, men är man sjuk så är man. I veckan kommer jag och Elin få lov att plugga som galningar kan jag lova. Jag har helt tappat grepet om allt som ska göras. Vi ska väl få tillbaka projektarbetet så småning om med hoppas jag.

God morgon gott folk

Idag är det söndag, typ den bästa söndagen någonsin. Spelar ingen roll om jag kommer ha tråkigt eller om jag är lite sjuk än så jag inte får träna. Det är iaf den bästa söndagen. Min sötaste, goaste, underbaraste älskling ska inte åka till lumpen ikväll. Aldrig mer, aldrig mer ska han åka ifrån mig för att åka till lumpen. Måste erkänna att det känns väldigt väldigt skönt.

Jag mår mycket bättre idag, hade ingen feber igår och inte idag heller! Åt bara en iprem igår och det känns inte som om jag kommer behöva någon idag. Är väldigt snuvig och hostig men det börjar bli bättre, när man börjar bli frisk brukar iaf jag få mer hosta så det är väl det som händer!

Till en helt annan sak, jag och min mamma satt och pratade igår. Hon kom på den smarta iden att jag kanske inte kommer få göra operationen för att jag ska till Thailand. Jag gillar inte den taknen men har funderat på det mycket. Om det skulle vara så att jag inte får göra operationen om jag ska til Thailand så lutar det mer emot att jag hoppar över Thailand än att jag flyttar fram operationen. Ja jag vet, en hel resa jag har drömt om så länge, mamma och pappa har betalat över 11,000 för mig. Men det handlar om min framtid ju, om mig om jag ska kunna göra i framtiden. Jag vill tillbaka till fotbollen, så fort som möjligt.

Lycklig!

Jag är nog typ den lyckligaste i världen!

RSS 2.0