Onsdag

Inatt har jag sovit mycket bättre än de före, känner mig lite mera utvilad nu iaf, men skit vad ovant det är att gå upp på morgonen, är ju van att sluta jobbet när jag går upp  och sen få hoppa i sängen. Men kroppen vänjer nog sig så småning om, måste låta den får lite tid. Dock är vädret lika tråkigt som vanligt denna tiden på dygnet, och idag är det jätte dimmigt och bara 8,5 grad ute. Men jag har haft tur de andra dagarna med regnet, när jag suttit på cykeln har vädret iaf varit snällt.

Idag kan det bli en smått jobbig dag, samtal om döden börjar vi med. Sen blir det en föreläsning till och en vända till KC centret för att hämta ut kläder inför de praktiska övningarna!! Och i eftermiddag blir det en vända på stan också! Fika med Persson och så ska jag inhandla lite smått och gott.

Tisdags väder

Om det inte vore för att jag måste cykla till skolan varje dag så skulle det ha varit jätte skoj att åka till skolan. Idag börjar jag 08,30, men vädret ser inte så lovande ut. Sist jag kollade ut regnade det inte, men jag vågar inte kolla upp nu. Desutom känns det värdelöst att ha duschat nu på morgonen för man är svettigare när man kommer fram, helt sjukt. Får väl ta med dig ombyte om jag skulle bli helt blöt och hoppas på att det inte regnar just de 20 min som jag cyklar haha.

Men är otroligt skoj iaf i skolan, så himla skönt att vara igång igen!!!

höstmys i soffan!

Idag är det verkligen höst väder ute, jag tar då chansen att tvätta, ligga i soffan med en mysig serie, tända ljus och stickning. Det kan nästan inte bli bättre. Dock måste jag börja sätta lite fart, har disk sen tjejerna var här igår som måste diskas, duscha, hämta tvätten och kolla vad jag ska ha med mig i morgon innan Erik har klippt sig. Får då ska jag ner på stan och mysa med honom, äta lite sushi och ta igen missad tid.

Åker till Stockholm i helgen och jag längtar som en tok, saknar min Elina och kommer bli så skönt att bara få umgås med henne!! Kommer dock sakna min älskling, vet att det är bra att vara ifrån varandra, men som om vi inte är ifrån varandra nog? haha. Nej men alltid konstigt att åka när man bor ihop även om det bara är tre dagar. Och vi har inte hunnit gjort specielt mycket denna sommar pga en hel del jobb. Men i morgon kommer pengar in på kontot iaf som belöning för all förlorad pojkväns tid haha.

God onsdags morgon

Har redan legat i soffan en halvtimme med sällskap av nybryggt kaffe, nyhetsmorgon och bloggar. Soffar är för skön för att gå upp ifrån. Frågan är hur mycket plugg som kommer bli gjort i denna soffa, den förra var för obekväm men denna kommer jag ju sommna i. utan problam, kommer ju sitta hur skönt som helst under föreläsningar men tänk att ligga här och läsa, kommer ju somna på stubinen.

Aja det blir då de kommande veckornas problem. Idag är det barnvakt i Mockfjärd som gäller, jag och Ammy ska leka i några timmar!! Mysigt! Jimmy ska till dagmamman så vi får huset för oss själva när Tobbe besiktar lastbilen. Sen blir det vofflor med tjejerna i min nya soffa!! Gött! kommer bli himla trevligt!!

städning el inte städning?

Idag har jag haft en riktigt lugn dag, håret har fått sig en omgång så nu är det både blont och klippt, är jätte nöjd verkligen! Funderar på om jag ska ta och städa upp lite här hemma innan jag ska åka och hämta Richard ifrån jobbet, men soffan är ju något otroligt skön, men jag skulle verkligen behöva städa detta ställe. I morgon ska jag vara barnvakt, vilket ska bli otroligt roligt och sen kommer Karin och Elin hit för vofflor och soffmys. så jag hinner ju inte städa i morgon, det betyder att jag måste städa idag. tråkigt...

Symaskin

Galet, jag har blivit samms med min symaskin, trodde aldrig det skulle hända. Ända sedan jag flyttade till denna lägenhet har vi bråkat, han har stått i kartongen, jag har tagit fram honom men han har bara varit vrång så fick stå och skämnas. Men idag var det den stora dagen! Vi pratade en stund och blev samms, haha skämt å sido. Men helt plötsligt har jag sytt tre kuddfodral, jätte fina, iaf det sista blev jätte fint!! Är mycket mycket stolt och de passar utmärkt till våran nya soffa!! Ledighet kanske inte är så dumt trots allt!!

Trevlig kväll

Jag hade en otroligt trevlig dag igår, dagen på stan med mamma var underbar!! Härligt att få spendera lite tid med henne! Sedan fika med Katta, Karin och Elin, jätte gott kaffe och fikabröd, det ordnade vi fin fint!! Nu får vi hoppas Katta kommer hem och hälsar på oss med jämna mellanrum. När vi kom tillbaka till stan möte jag upp Malin för lite vin. Var hos en människa jag inte kände men de var jätte trevliga, sen blev det rådis och vidare. Jag hade en otroligt rolig kväll, helt sjukt. Inte alls mycket dricka men ändå en sjukt skoj kväll. Och efter en LÅNG sovmorgon (precis vad jag behövde) mår jag toppen!

Det är dock dags att sätta lite fart här, börjar jobba ikväll och skulle behöva sova en stund till. Och även handla, diska, färga håret och städa. Hmm undra hur det ska gå ihop, vart börjar jag? Men det är sista helgen jag ska jobba nu, det ska faktist bli härligt att börja plugga igen, lite tröt på att jobba nätter nu. Men det har varit en troligt underbar jobb sommar!!

Shopping!

Jag har haft det jätte mysigt med mamma på stan idag, det blev dock lite mer inhandlat än tänkt, som vanligt haha. Det första vi gjorde var att gå in på JC för att prova jeans, en jätte trevlig kille hjälpte oss! Skickade in mamma först med massa jeans och sen kom han med flera olika som han tyckte och mamma fastnade för två par!! Sen tänkte jag iaf testa lite och se vad som fanns, eftersom jag inte vill ha tajta blev det lite svårare. Men tillslut hittade han ett par rätt biliga jag hade rabatt på som jag verkligen gillade så då fick jag ju lov att slåtill haha. så även jag kom ju ut med ett par!!!

Hittade även massor av saker inför skolstarten, fin fina saker!! En tröja på 70% rea som även den fick följa med hem haha, men nu har jag iaf inhandlad det jag behövde, sen får vi se om jag hittar något i stockholm, lite linnen skulle behövas till samlingen!! Och så är det nog bara block tills skolan börjar jag behöver!!

Mor och dottar dag!

Idag kommer mamma in till stan! Vi ska ha en mor och dotter shopping dag med lunch mys och allt!! Kommer bli hur mycket som helst, kan ju hoppas på lite uppehåll iaf så vi slipper bli så blöta. Det är först och främst jeans till mamma som är dagens uppdrag. Och jeans jakt vet vi alla att det kan krävas x antal timmar för att hitta haha. Men vi har en rätt bra strategi nu för tiden så det lär gå rätt bra ändå!! Jag får nog vänta tills nästa lön innan jag får något nytt, pengarna finns inte riktigt denna månad, men kan ju kolla så man vet vad man vill ha. Kan nog ta 3 månader innan jag hinnar ett par jeans som jag vill ha så lika bra att börja leta nu.

Men innan jag ska möta upp mamma ska jag bakna lite muffins inför kvällen hos Katta, hon flyttar till Göteborg snart så ska ditt och fika lite, vi måste ju hinna ses lite innan hon drar!!

Brödbak!

Jag blev rätt produktiv idag trots allt, jag mår så himla mycket bättre när jag väl sätter igång och fixar med saker men jag har ändå jätte svårt att ta tag i saker ibland, himla konstigt. Handlade en hel massa så jag och cykeln höll på att då på vägen hem, ändå glömde jag toapapper, men jag kan glömma det en vecka till innan det är kris haha. Har iaf tvättat klart nu, det ska dock få hänga en 30 min till innan jag hämtar upp det.

Jag fick nå ryck när jag kom ifrån affären så jag snodde ihop en bröd deg och slängde in det i ugnen. Så nu står två limpor i ugnen också haha, snacka om duktig tjej alltså! Men nu måste jag sätta igång och diska, maten, disken och tvätten ska vara klar kl 19,30 när min älskling kommer hem. Skulle även behöva dammsuga köket, någon som tror jag hinner? Inte jag haha.

Humörtant

De senaste dagarna har jag varit en tickande bomb, natt jobb kombinerat med dålig sömn och allmänt dåligt humör är ingen hit kan jag lova. Men jag började dagen med att kolla på bilder ifrån Australien och Nya zeeland och helt plötsligt var jag inte på lika dåligt humör längre. Och sen kom Erik med muffins och piggade upp mig ännu mera. Så nu har jag betalat en räkning, beställt klipptid (ÄNTLIGEN), fixat csn, håller på å tvättar och beställt tågbiljetter. Det börjar alltså hända lite här också, äntligen!!

Nu är det bara resten av tvätten, handling och matlagning kvar, el nej jag glömde disken jag verkligen måste diska innan jag ens kan börja laga mat. Dags att sätta igång alltså, maten står sist och den ska vara klar 19,30. Jobba, jobba, jobba. Tänkt att det enda man måste göra när man är ledig är att tvätta, städa och handla, varje gång,


Första dagen familjen var i Australien!

Tröt tjej

Jag sov inte specielt länge idag så funderar på att lägga mig en stund till men vet inte riktigt. Hade en intro igår natt, jag körde och satt i bilen hela natten, rastlös tjej gånger miljoner kan jag lova haha. Kan hända att det är därför jag inte kunde sova så bra. Kommer ju bli super tröt om jag inte sover en timme till nu men är som ett litet barn nu förtiden, vill inte sova för jag missar så mycket annat haha. Galet.

Det var otroligt kallt i natt, flera gånger var det nera på 4 grader och bilen varnade, 4 grader och snöflinga haha i Augusti. Det är ju helt galet verkligen, förstår inte varför det måste vara så kallt, jag höll på att frysa ihäl där ute i bilen. Men men det är väl hösten som är på g in nu skulle jag gissa!

Inte många steg

Idag har det inte hänt mycket heller, och lite smått irreterad lär jag erkänna att jag blir såhär dagen efter en mindre rolig dag. Jag har suttit i soffan hela förmiddagen, och då kändes allt bra. Lyckades ta mig till Ica på cykel och det gick hyfsat, kom dit och hem. Ätit pizza, försökt sova, men det är typ en miljon små väldigt högljuda ungar utanför mitt fönster så det är omöjligt. Förstår inte varför de måste låta så inåthelvete, men det är tydligen roligt att låta. Lite bitter? mm det kan man nog lugnt säga, men jag ska vända på saken, ge mig några dagar så smärtan lägger sig lite och jag har lugnat ner mig en aning!!

En lugn dag efter en misslyckad gårdag

Matchen igår gick inte riktigt som jag hade hoppats på. Men inget mer om det, gjorde mitt val och viste vad det innebar så ingen att skylla förutom mig själv och det är ibland det värsta. Men allt ordnar sig el hur?

Jag har iaf sovit okej inatt, vaknade tidigt, men ska försöka sova någon timme i eftermiddag innan jag ska till jobbet. Ska försöka ta mig till affären och handla lite mat inför natten och kanske kvällen också, är också otroligt sugen på att tröstäta en pizza, tror det hjälper emot dåliga knän;P

Nej men jag ska bara ta det lungt idag.

En god nattsömn!

Jag har sovit något otroligt skönt inatt, var helt slut efter träningen igår, helt otroligt. Somnade som en stock och har sovit i 10 timmar, helt galet. Nu ska jag försöka komma igång lite, känns som om jag har mos i huvudet;P Men med lite kaffe och frukost blir det hela nog bättre. Ska baka muffins, troligtvis bröd, städa lite här hemma, kanske ner på stan och köpa en sak, sälja en bok till en tjej som kommer hit och hämtar den. Mest hemma mys saker som behövs göras och som är bra att göra en sån här grådag.  Får se om Frida kommer hit och myser också!! HOPPAS!

träning

Träningen gick rätt bra, självklart har jag ont, men med en del adrenalin i kroppen så funkar det mesta. Var skott övningar vilket passade mig utmärkt, var det jag behövde inför i morgon och vad min kropp behövde också. Jag var med ungefär halva träningen, som tur var kom Maria lagomt tills jag kände att jag skulle ge mig. Blev trött i knät och vågade inte släga mig åt höger, får en känsla av att knät ska vika sig och även om jag vet att det inte kommer hända blir man hämad.
Blev jätte tröt i knät så tog mitt förnuft till fånga och gick av så jag kan spela i morgon, känns som det är viktigare. Och i morgon ska jag inte ta några insparkar, inga utsparkar utan en back får ta insparkarna och jag ska kasta ut bollen så jag hoppas att det går bra. Om ingen springer in i mig och jag får allt som jag ska göra det borde jag hålla 90 min. Annars är Frida reservplanen men vi har dåligt med spelare hur som helst så jag hoppas jag håller och kan gå efter.

Just nu är jag öm, el det värker rätt kraftigt, men det hade jag väntat mig. Har tagit en starkare värktablet och hoppas att sömn kommer göra susen!! I morgon blir det bara att ta det lugn innan det är dags för match!!

En dag på stan!

Snart ska jag iväg på träning, är lite nervös faktist, inte varit på träning på länge och jag har ont i knät efter en eftermiddag på stan, då är det något som inte stämmer. Men jag och älsklingen kikade runt lite överallt på allt och inget. Jag hittade en jacka som det var 70% rea på och blev kär men kunde inte bestämma mig om jag behövde en jacka el inte. Men efter att ha sagt hejdå Till Richard och mött upp Sandra så köpte jag den iaf, blev bara 209 kr. Sandra var på min sida och sa att jag BEHÖVDE den haha, jag och jackor är farligt.
Vi fikade lite och pratade och sen var det dags att cykla hem, var duktig och pumpade i massa luft i däcken när jag kom hem! Så nu borde min cykel vara glad igen!!
Men nu är det dags att åka till Bjurs för ett pass träning, kommer dö.

Ledig med älsklingen!

Vi tog en liten sovmorgon idag, vi är lediga båda två! Jätte mysig morgon har vi haft! Men nu är det dags att göra något, har legat i sängen och drukit kaffe medans Richard har ringt till hundra olika människor och fixat saker i nån timme nu. Jag ska diska upp disken ifrån igår kväll, tyvärr så blev den inte ren av dig själv över natten, konstigt;P
Sen damsuga lite innan vi hittar på något.
Men kl 16 ska jag träffa sandra för en fika innan jag ska på fotbolls träning och testa mitt knä kl 19. Hoppas verkligen att knät håller nu för det är match i morgon, och jag är ledig så kan vara med. skulle vara kul att iaf kunna spela en match till, snälla, snälla, snälla!!


Här är mina två nya kärlekar förresten som jag hittade igår!!!

Mumsigt bröd!

Mitt brödbak gick utmärkt, blev två jätte fina limpor som är hur goda som helst, kanske borde dela med mig av receptet något dag. Otroligt nyttigt och gott bröd om man tycker om mörk vill säga.


Nu ska jag nog sätta igång och städa lite innan jag ska hämta min älskling. Alltid kul att komma hem till ett nystädat hem med nybakt bröd;) Ska även söka csn idag, fick ett mail om att det är dags så får helt enkelt gå in och göra det.

Uppe med tuppen

Idag var jag nästan uppe med tuppen, iaf eftersom det var första natten jag sov. Vaknade nio och fick kaffe på sängen!! Nyhetsmorgon och kaffe i sängen är ju inte helt fel en måndag! Jag börjar bli bortskämd;P
Hur som helst så skjusade jag älsklingen till jobbet för att få ha bilen, tog en vända på Ica, hittade en cykelpump (äntligen), tejp och Anis. Postade boken en tjej har köpt av mig och styrde sedan emot ta till vara. Dock var jordgloben borta, men det förstod jag, fler är vi som älskar dem. Men kom därifrån med en väska för 5 kr, bakformar för 5 kr och två fina trägubbar för 60 kr st. Ska visa de sen, jätte söta!! Vi har en förmåga att bli kör i gubbar och sånt har jag märkt. Samligen blir större och större;P

Men nu ska jag dra igång lite bak, blir mer matbröd, måste passa på innan lusten försvinner. Lika bra att fylla upp frysen nu så det finns!! Tar ju slut ungefär lika fort som man gör de.


Så här blev hallen förresten, tyckte den var så vit och trist förut.

Bakning el sova?

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt idag, skulle ha gått upp när klockan ringde och bakat matbröd, tårta och handlat. Istället var jag tröt och tänkte att jag kunde ligga kvar och sträka lite på mig, mm just det de var ju en bra ide. Jag vaknade igen 13,40 och hade lite smått panik haha. Så det blev inge matbröd idag, får väl bli i morgon då, och tårta blev det inte heller utan blev muffins haha. Så det kan gå. Men jag har iaf fått två av mina böcker sålda så ska iaf traska bort till Ica för att handla lite och posta dem, el så gör jag det inte, regnar rätt mycket ute haha. Vi får se helt enkelt!!

Ska iaf till Enviken vid fem, hem till morfar och mormor och fika med morfar och sen äta mat hos mamma och pappa, det blir iaf mysigt. och det blir av!!

En bra natt

Vaknade med en sjuk huvudvärk igen, lite väl ofta nu tycker jag, vet inte vad det är. Hade sovit jätte bra och haft en sjukt bra natt och ändå hade jag så ont. Konstigt, konstigt.
Men Richard har skämt bort mig sen han kom hem ifrån jobbet. Först en jätte fin blomma till mig och sen lagade han middag!! Mys, mys.
Och natten med en vikarie gick jätte bra, vi glömde inte bort en enda och inga larm haha, bra början iaf. Jag har nog aldrig skrattat så mycket på jobbet någonsin, vi hade himla trevligt.

Och nu har jag bara en natt kvar sen är jag ledig i fyra nätter!! Himla skönt ska det bli. Hem till morfar i morgon och fira hans födelsedag lite sent, men bättre sent än aldrig. Sen får vi se vad jag hittar på i veckan.

Mat och jobb

Nu blev det äntligen korvstråganof som jag längtat efter ett bra tag nu men inte orkat göra. Ifs går det ju hur fort som helst, men ibland är man lat. Super gott blev det iaf och nu är jag hur mätt som helst. Måste skynda mig och göra matlåda nu och sen ringa morfar för jag ska iväg och hämta en bok jag ska köpa innan jobbet, så måste åka rätt snart. Så nu är det lite brådis.

Glömde några bilder!!


En bild ifrån sista veckan innan jag tog farväl, den är tagen i Byron bay


En bild ifrån Brisbane, där jag trivdes bäst!


Jag och Richard i NZ, åker helikopter

1År

Idag är det en mycket speciell dag! Idag för ett år sedan hämtade min underbara Frida upp mig på Arlanda! Vi överraskade mina föräldrar och jag var åter hemma i norden!! Ett helt år har gått sedan jag kom hem ifrån Australien efter 11 månader på andra sidan jordklottet. Det är helt otroligt, tiden går så fort, det känns som om det var igår jag var där borta och njöt, men å andra sidan har det hunnit hänt så mycket i mitt liv på detta år.

Jag har hunnit njutit av Sverige, flyttat upp Richard, flyttat hemmifrån till Norslund, jobbat 6 månader (på schema för första gången i mitt liv.), sökt högskola, kommit in och bestämt mig för att börja, träffat nya underbara vänner, börjat plugga, flyttat till Herrhagen med älsklingen, gått igenom up and downs och nu sitter jag här lycklig med planer för framtiden!!

Ett underbart år hemma och jag trivs hemma, trivs i Falun. Självklart kommer jag alltid vara sugen på att resa, bara dra och upptäcka världen, men jag känner mig nöjd för nu, Vill stanna här och skapa mig själv ett liv!!

Min morfar fyller även år idag, detta år blir det 71, så förre året när jag kom hem fyllde han alltså 70 år, perfekt dag att komma hem på va?

Allt utom sömn

Jag hade tänkt att jag skulle sova en stund idag eftersom jag jobbar natt, men det blev tydligen ändrade planner, fastnade i en av mina studieböcker sen ringde min bror och sa att han hade ett par jeans till mig, blev så sugen på att se dem så sprang upp dit, sen kom jag på att jag verkligen behövde raka benen och laga mat. Så nu doftar mina nyrakade ben underbart (nästan värt det), en falukorv står i ugnen och jag är rätt trött;P
Dock var mina jeans inte alls lika snygga som i katalogen, lite synd, men kanske går att få till det på nå bra vis? El ska jag skicka tillbaka dem? Hmm, svårt val de där, kanske kan köpa något annat för de 300 kr som de kostade? Mm ska fundera på det.

Nu ska jag sätta igång och skära lite grönsaker till min matlåda innan det är dags att koka pasta tills älsklingen kommer hem!! Sen blir det jobbet!

Skolstart

Fick precis hem en av böckerna till hösten som jag hittade på Blocket!! Så himla roligt att få hem dem haha!! Jag börjar längta som en tok till skolan början, men lite nervöst också, vet ju hur mycket plugg det är men å andra sidan är det otroligt roligt! Ser fram emot att shoppa lite saker inför skolstarten! Massa nya blocka, pärm, pennor, mappar mm. Det är nog det bästa med att gå i skolan om någon frågar mig;) Frågan är om jag ska vänta tills jag åker ner till Stockholm, de har ju trotts allt lite mer att välja på där, men jag tror inte kan jag hålla mig;P

Mina bröd fick helt klart godkänt igår iaf, tjejerna tycket de var goda!! Alltid skoj att höra! Och idag var det till och med skoj att äta frukost tro det el ej haha, så får hoppas på att detta med brödbak inte var en engångs grej för gott var det. Och avkopplande! Och det är ju lätt att göra när man pluggar eftersom det ska jäsa och grejer, perfekta pauser i pluggandet och man får mat till på köpet;P perfekt!!!

fikamys

Jag har haft en jätte trevlig kväll/eftermiddag. Har tagit det lungt, bakat mera bröd som blev otroligt gott, bakat en rulltårta, handlat, städat hela lägenheten och sen har Tjejerna varit här på kvällsmys. Bjöd på mitt nybakta bröd, te och rulltårta. Efter lite update ifrån varandra spelade vi ett resespel som inte gick så strålande, el jo jag vann ifs men det var svåra frågor. Nu är det snart dags för sängen!
I morgon börjar jag jobba igen!

Bröd och lunch!

Min första omgång av bröd blev jätte fina, har dock inte smakat de än så vet inte om de smakar lika bra som de ser ut men det får vi väl hoppas. För ikväll ska jag bjuda mina vänner på kvällsfika och måste jag ju ha gott bröd! Så här fina blev de iaf


Och så har jag ätit lunch med mamma och Magnus på regementet, himla god mat var det och jag blev något otroligt mätt måste jag säga. Det är anledningen till att jag inte provat mitt bröd än haha. Sen fick magnus skjusa runt mig överallt för att jag behövde två långa sockerkaksformar till mitt nästa bröd. Insåg att jag hade lämnat tillbaka de till mamma. Efter några misslyckade försök hittade jag två perfekta på ta till vara för 10 kr styck! Helt underbart. Så nu ska jag sätta igång och baka en omgång till!!!


Mamma och Magnus

Brytbröd

Här var jag nästan uppe med tuppen, klev upp 8 för att kocka kaffe till min sötnos, sen gick jag och handlade och nu står min deg å jäser. Kommer nog bli gott bröd detta, men sen måste jag köpa två former så kan jag baka det andra bröder också, vill fylla upp frysen med massa bröd, känns så trevligt med hembakat bröd i frysen!!

Men nu är det dags att lägga upp degen på plåten så det får jäsa en gång till!!

Ledig dag tillsammans med Richard!

Jag har haft en jätte mysig dag idag även om natten var en mindre lyckad. Somnade så skönt vid 23 tiden och sov så otroligt skönt, tills jag vaknade och gick på toa kl 01. Efter det  besöket låg jag vaken tills klockan var 05,45 sista gången jag kollade haha, lyckat, hmm nej.

Men jag och Richard åkte till Ta till vara, kollade runt lite men hittade inget speciellt. Sen styrde vi emot Enviken för att få lite lunch hos mamma och pappa innan vi allihoppa åkte upp till fäbon och kikade runt, var verkligen jätte mysigt. På vägen tillbaka stannade vi vid en tjärn och pappa och Richard fiskade en stund medans jag och mamma kramades och kastade lingon i vattnet haha. Vi avslutade dagen med ännu mera mat hos mamma och pappa innan vi drog hemåt.

Jag har suttit och letat studielitteratur i några timmar men ganska bra framgång, får se om jag har fått ihop lite böker i slutet av veckan!! Så himla skönt att börja få hem böker så man kan slappna av!

I morgon är det en hel del som står på schemat, ska upp på morgonen för att handla och sen baka matbröd, något fikabröd liknande till kvällen och städa lite innan jag ska äta lunch med mamma och magnus. Ska även fråga magnus om vi kan åka förbi en second hand för att köpa två långa limpformar så jag kan baka lite mera bröd. På kvällen ska jag träffa tjejerna, inte gjort det på ett bra tag nu så ska bli skönt!!

Mys middag

Nu står det grillad rengbåge på menyn! Min sötnos fick upp en igår så snart får jag lyx middag vilket jag inte tacker ner till, kommer nog bli otroligt gott.

Har även hunnit varit till Erik en sväng, han dricka kaffe, äta glass och ta igen allt vi missat i varandras liv!! Så himla tråkigt att vi inte hinner ses mer än vad vi gör nu för tiden, men sånt är livet vet ja.

Stolt tjej!

Jag är lite smått i chock tillstånd, jag har försökt sluta snusat i en vecka nu, började förra måndagen och det har gått sjukt bra. Jag har lite svårt att förstå att det har gått så bra, ska inte säga hej nu men än så länge har det ju gått jätte bra. Började med att tillåta mig själv att ta upp till 3 riktiga snus om dagen och sen har det bara blivit mindre och mindre. Nu har jag inte tagit en riktig på två dagar, och jag har varit vaken i 4 timmar innan jag ens tänkte på snus och tog en nikotinfri. Jag är stolt över mig själv!!

Försöker hålla mig vaken för allt i världen. har tvättat fyra maskiner och Erik som skulle vart mitt sällskap flyttar år en vän så jag får väl hitta på något snart innan jag somnar. Det enda jag kan komma på är att städa men hur kul är det igentligen?

RSS 2.0