Skolan

Nu har jag just skrivit nationela prov i engelska. Ett år för sent men jag har gjort det iaf. Kan inte påstå att det är bra men som sagt det är gjort. Vi ska snart även ha pratdelen, kommer nog gå lika fint det eller vad tror ni?

Efter all denna engelska ska vi gå och hämta studentmössorna. Hur kul är inte det? Vi ska äntligen få hem våran älskade mössa! Jag är så glad att jag dör snart;P Sedan har vi bara en timmes träning kvar! Ska umgås med Karin efter skolan och ikväll ska jag kolla på älsklingen när han spelar fotboll!

Imorgon blir det mysdag! Grattis till mig!

Jag förstår inte....

Det enda man gör om dagarna är att kollar/köper på nya saker man vill ha, kläder skor, väskor, jackor ja man kan forsätta hur länge som helst. Men ändå har man inget att ha på sig när man ska utanför dörren, det är hel mysko igentligen. Jag har kutat 73 varv runt huset för att hitta ett par skor, hittade jag några? Nej precis inga som passar, inte ett enda par. Är det kanske där problemet ligger, inget passar till det man redan valt. För nog hittade jag ett antal skor, men inga som passar till det jag har på mig eller några som jag har lust att ha. Har tillochmed hunnit laga mina jeans, okej inte lagat de som duktiga människor skulle ha gjort, men de är inte trasiga iaf;P haha.

Idag har jag prov, tänkte att den här gånger ska jag plugga och göra ett bra prov. Någon som är förvånad om jag säger att jag inte pluggat alls? Nej jag förståg väl det, det är också ett problem jag har, att jag aldrig gör saker i tid. Det spelar ingen roll vad det handlar om, klä på mig i tid, gå och dusch i tid, börja åka i tid. Inget funkar i min hjärna, jag kommer inte särskillt ofta för sent, men gud vad jag får stressa. JÄMT.....

Nu blir det skola för mig, har provet klockan 14,00. Håll en tumme för mig!

Jag lever och Anders är fortfarande bäst.

Rubriken igår var jag tvungen att ha, Anders tvingade mig.... hur som helt lever jag, natten gick bra, jag fick köra hela natten. Hade glömt körkortet hemma men det gick ju fint ändå. Jätte skön bil att köra iaf och så går timmarna fortare när man är ute än inne.

Kom hem och la mig i sängen, mums vad skönt jag sov. Tills en viss Karin ringer och väcker mig strax före 11, herre gud, här har man jobbat hela natten och så ringer hon och väcker mig. Fy på dig tönt....

Nu ska jag och Anders åka till borlänge och kolla på Brage, ska bli riktigt trevligt. Men nu måste jag gå, pojkvän tjatar om det ena och det andra;P haha

Anders är bäst

Ska åka och jobba snart, börjar 21,00 och går av 07,00 i morgon. Då ska jag försöka sova iaf till 12,00, mer än så får jag inte sova för älsklingen. Jag hopper att jag får jobba inne i natt, orkar inte riktigt åka runt inatt.

I morgon ska jag och Anders åka och kolla på Brage, hur kul ska inte det blir? Jag längtar nästan. Har inte ens börjar plugga till provet på måndag, helt sjukt. Jag började till och med planera att jag skulle börja plugga på det förra fredagen. Usch ta mig, nu måste jag plugga jätte mycket i morgon, efter att jag sovit och göra matchen.

Hoppas ni sover gott inatt!

Fredag och sol!

Vi flyttade fram våran sista lektion idag och så behövde vi bara vara där i typ 20 min. Hur underbart som helst. Jag åkte hem och la mig i solen, 1½ timmes sol. Helt underbart är det med värme! Hoppas på att jag fått lite färg nu iaf, men det försvinner väl tills i morgon. Så svårt att se om jag fått nån färg eftersom jag har linjerna kvar sen Thailand.

När soln lyser ute längtar jag ännu mer till Turkiet och sommaren. SOL, tänk att solen kan göra en så otroligt glad! Tänk om det vore sol varje dag och man bara kunde ligga i skolan och sola istället för att gå på lektioner. Lektioner i solning skulle ju vara toppen, alla killar u baröverkropp ojoj;P haha.

Fredag och sol!

Idag är det fredag, en härlig fredag? Jag tog aldrig bort min smink igår kväll, jätte dåligt jag vet. Så nu har jag smink runt hela ögonen, det blir min första utmaning idag. Sedan blir det att duscha, göra något åt håret, äta, leta kläder och förhoppningsviss hinner det bli nog varmt för att jag ska våga mig ut i solen innan det bärav till skolan. Det var inte riktigt lika varmt igår ute i solan som det var i Thailand, ligger en poäng i det men man blir lite bortskämd. En lite stund i solen skulle vara toppen iaf.

Idag börjar jag 11,45, svenska B och några ska göra svenska talet. Jag ska bara slappna av och lyssna, jätte skönt att ha det gjort. Efter det är det ett hål på kanske 1 timme eller så, njuta av solen? Sista lektionen blir samhällskunskap, det är verkligen en kurs som jag hata nu för tiden. Våran lärare gör allt jätte jobbigt, det enda vi gör är att skriva av OH och han bara står och tar det lungt. Dumma dumma lärare det finns;P

Jag tror att jag åker hem efter det, ta det lite lungt. I morgon ska jag jobba, går på 21,00 och av 07,00 på söndag morgon. Så i helgen blir det mest att sova och jobba, ska in och kolla på Anders när han spelar U-lags matchen i morgon och sen ska jag sova i någon timme innan jag åker till jobbet. Men hallå, det är ju pengar iaf. Det kan behövas nu, för jag har hittat en jacka jag vill ha, 1500 kr tack. Studiebidraget räcker inte riktigt till alla gånger, och så behöver jag minst två par nya jätte snygga skor!

Varför?

Jag skrev nyss ett inlägg och så försvinner det, varför i hela världen gör de då? Jätte elakt så nu får ni inte veta om min dag, otur.......


Planlös morgon

Tappade bort min mobilladdare igår, hade inge batteri alls i mobilen. Jag var inte alls arg eller irreterad, nej nej. Hur som helst hittade mamma den innan hon åkte till jobbet, laddade den och la in det till mig så att klockan ringde, snäll mamma!

Nu på morgonen går jag bara runt planlöst och letar saker, har ingen aning om vad jag letar efter men letar gör jag. Ska ha träningskläder på mig(tror jag har fått på mig allt, förutom mina fotbollsskor, de är borta. Tror jag behöver mammas hjälp igen!), kläder till skolan ska i träningsväskan + allt som måste med för att kunna öra sig i ordning efter, badkläder ska i en annan väska (ett lite problem är att jag glömde de hos B), och så alla boker och annat man måste ha för att överleva en dag i skolan!

Det är helt enkelt bäst jag sätter igång, fotbollsträning väntar 08,30

God natt

Dagen har varit lång, skulle ha gjort mycket mer än vad jag gjort. skrivningen gick väl okej iaf, åkte och och satt i solen ett tag innan jag började "plugga" satt mest och kollade runt på internet. Åkte till fotbollen ett tag och kollade läget sen fika med bror som fyller år. Och nu ska jag sova. Träning i morgon, kanske simma efter skolan, det vissar sig.

Godmorgon?

Sitter och äter frukost, har inte betsämmt mig om jag borde vara stressad eller inte. Idag är det den stora dagen, nationelltprov i svenska B. Hur länge har det inte pratas om denna dag? Mitt mål är att komma ihåg häftet och vara vid rätt sal vid rätt tid. Sen får vi se hur det går.

Måste gratulera mig bror med, grattis! Han fyller hela 21 år idag, du börjar bli stor bror! Apropå bror så ska han flytta snart, JAG BLIR ENSAMT BARN I HUSET! vet faktist inte om jag ska skratta eller gråta. Men lägenheten är fin och jag tror det kommer bli toppen bra!

Konstig.

Jag känner mig inte jätte pigg, lite ont i huvudet och magen. Kan bero på konstiga mattider idag och simningen. Inte alls bra, tänket att jag skulle ut och springa snart, får se hur det går. Jag vill känna mig pigg och sugen, inte konstig och opepp. Min älskling har åkt på träninge, när vi tränat klart blir det dusch och matlagning. Blir ännu en natt själv i den stora sängen. Var lite läskigt, första natten jag sov själv i lägenheten.

I morgon är det nationella prov i svenska B, var och köpte lite frukt och godis nyss. Det kan faktist behövas. Känner mig inte jätte pepp på uppgiften och så har jag inte ens letat på fakta till sista uppgiften på träningsläran. Dåligt, mycket dåligt eftersom den ska in på torsdag. Jag orkar inte stressa och känna mig dålig, någon som vill göra den åt mig?

dessa dagar vill man inte ha läxor eller bo i lägenhet och fråga mig inte varför jag inte åke hem istället. Det är långt hem, jätte långt. Har förresten varit och klippt mig idag, är inte lika nöjd som jag brukar vara. Men det ordnar sig, allt blir bra med tiden.

Skolan

Nu sitter jag i skolan, jag och Madde har inte haft några större framgångar på engelskan. Först satt vi och pratade med Linus, skrev ut våra biljeter till Turkiet och sedan tvingade Linus oss att äta med honom. Men det var jätte god mat iaf, spagetti och köttfärsås! Mums.

Och nu sitter vi här igen, inte tänkt att göra någon större nytta. Vi börjar inte träningen förens 13,00 måste gå ditt lite tidigare för att få en simbiljett. Jag ska vara duktig idag!

Duktig!

Jag är så duktig att jag har hunit med att ut och gå, handlat och spelat gitar hero. Hur bra är inte det? Min älskling hade inge mjölk hemma igår, han var så arg över det så jag gick och köpte lite så han kan dricka lite när han vaknar.

Jag ska snart dra till skolan, har engelska. Fattade verkligen 0 av uppgifterna vi skulle ha gjort. Sen har vi träningen, tänkte hoppa i badkläderna och simma några längder, låter inte det bra? Efter det ska jag ta en lång härlig dusch! klockan 15,00 ska jag klippa mig! och sedan hem och ta en springtur igen!

Godmorgon

Jag lyckades somna själv igår, min älskling jobbade natt. Han kom alltså hem för ca 2 timmar sedan, jag vaknade en stund efter att han kom hem och kollade på klockan. Jag trodde klockan var 08,45 jag skulle upp 09,30  och nu när jag vaknade var den inte ens 08,00. Jag borde ha drömmt, för jag hade även fått ett sms igår kväll det såg jag inte när jag "kollade" på klockan. hur som helst så var msmet från B, stod typ såhär "glöm inte bort att väcka mig innan du åker i morgon" Är han galen? Jag börjar 11,00 åker 10,30, han måste tro att jag började 13,00. Ofta han bara ska sova i 4½ timme, nej det går jag inte med på. Jag får ställa hans mobil på iaf 13,00, annars kommer jag ha en död pojkvän inom snar framtid.

Hur som helst så är jag uppe, uppe med tuppen, nästan iaf. Jag tror B:s mamma skulle komma förbi runt 10,30 och hämta bilen, tror ni jag hinner ut och gå en stund före? Hur mycket skulle inte det vara? Eller ska jag roa mig med gitar hero?

Någon som visste att jag är kung på gitar hero föresten? Jag klarade av sista bossen igår! Jag vet, jag har klarat av hela alltihopa. Eller och det vara bara den lättaste men ändå. Nu ska jag gå upp en nivå, kommer så dö hela tiden.

Nu kom posten, hej då!

Dagens händelse

Jag och älsklingen tog en tur till den stora staden Falun. Vi skulle tvätta bilen och köpa tuggumi, mums. B sa att det skulle gå jätte fort (jag skulle plugga och ville inte hänga med), vi satt oss i bilen och styrde mot Falu stad. Först var det en gammal gubbe som inte hade en aning om hur han skulle göra med biltvätten, herre gud vad B blev irreterad. Efter honom stod det en tant och sen vi. Det tog minst 30 min för gubben att bli klar, eller kanske till och med 40 min. Vi väntade, väntade och väntade, B var jätte sur där ett tag men oj vad mysigt det var i biltvätten:D Jag har aldrig suttit i en bil som ståt i en biltvätt, mysigt. Det var verkligen dagens händelse, okej jag bor i Enviken, det händer inte så mycket där;P haha. Myspys med älsklingen och biltvätten:D

VÅR, du gör mig lycklig

VÅREN är här, det är nästan så att jag vågar tro på det! Men inte helt, jag bered på att det kommer snö igen, men snälla GUD låt vintern vara över och ge oss VÅR för alltid!

Jag är lycklig, jag bli lycklig. Du gör mig lyckling älskling, du gör mig lika lycklig som solen. Jag älskar vädret och jag älskar dig, din närhet gör mig galen, galen i dig.

Jag var nyss ute och sprang, jag vet jag Malin Wikberg var ute och sprang IGEN. Någon som tror mig? Och vet ni vad det bästa är? Jag lever fortfarande haha. Det var skönt, otroligt skönt, gick hem igen och satt mig utanför porten och solade i den härligt värmande solen. ÅHH vad jag mådde bra. Min älskling leker med Jocke så jag är själv, det betyder att jag kunde sitta och glassa i solen hur länge jag ville. Och nu ska jag träna lite styrka, som Karin sa " det kan behövas lite muskler på det här" haha du är söt, nästan för söt.

Min älskling, min söta älskling, om jag skulle få för din mamma skulle jag bestämt äta upp dig, utan tvekan. Tyvärr var din mamma väldigt hård på den puknten, jag fick absolut inte ta en tugga ens, lite snålt tycker jag. Men du älskling, jag älskar dig, på riktigt faktist. Du är nästan för söt, det borde vara förbjudet att vara så söt som dig, det borde vara förbjudet att göra mig så här lycklig!

Ändrade planer

Ännu en gång har Karin störtat in i mitt liv och ändrat mina planer. Det blir en mys dag/kväll hos älsklingen men med sällskap av Karin, mysigt. Vi ska väl se till att plugga lite till, det behövs jag lovar. Jag vill verkligen få lite gjort nu, är tröt på att plugga efter.

Men nu ska jag ut i solen och äta glass med mamma!

Det blir inte mycket gjort.

Mina planer på att plugga en massa samt städa mitt rum från topp till tå gick inte riktigt som tänkt. Mina svårigheter att vara hemma utan att ha något att göra blir ÄNNU större när jag inte har tränat på allt för länge, jag klättrar ju för tusan i gardinerna. Har även dargit på mig stora problem att sova själv, det betyder att vara hemma och göra nytta inte funkar så bra. 

Fredagskvällen som jag skulle spendera hemma med mor och far, städa mitt rum och vara duktig slutade i Björnars lägenhet men Karin som sällskap! Vi var faktist duktiga och pluggade lite, mer än vad jag skulle ha gjort om jag varit hemma. Efter ettt tag åkte vi och köpte mera gott att tugga på och hämtade upp Anders som skulle leka med min älskling när han hade slutat jobba. Det blev en trevlig kväll som slutade i sängen vid 00,00, helt död var jag. Kan det vara för att vi pluggade så flitigt? haha. 

 Lördag åkte jag hem vid två tiden, tro det eller ej jag var ute och sprang sedan lite styrka när jag kom in. Efter min duktiga timme var det dags att göra sig i ordning inför kvällen. Det tog tid jag lovar, locka håret är inget för mig. Det tog fan 3 timmar att göra sig i ordning för en kväll och inte blev det bra för det inte. Helt ovärt, kanske. Kvällen hos Elin var iaf helt lagomt, jätte trevligt hade vi. På krogen var det otroligt mycket folk, helt sjukt. Inte så värt roligt, men vad gör man inte för folket?

Dagen kommer bestå av en hel del "ligga i soffan". Lite tröt efter gårdagen, men hör och häpnad jag drack bara typ tre drinkar. Alltså var inte Malin full, det börjar nämligen blir en tradition. Ska ta och skärpa till mig lite och börja ta tag i livet igen! Ska åka hem till älsklingen om ett tag, min bror ska skruva upp lite saker i lägenheten. Min älskling jobbar till 6 ikväll så jag får hitta på något skoj att göra, ut och gå? Plugga lite kanske? Det vissar sig, mysigt att få sällskap i sägen i natt iaf! LÄNGTAR

Jag tänkte bli seriös

Under kryssingen kom vi på mängder med bra ideér, som att ringa till vår tränare och säga att vi är seriösa med fotbollen men ännu mer seiösa med att dricka alkohol. När jag och Elin satt och åt pizza idag kom jag på att jag ska bli seriös med pluggandet. Jag tror mina planer går i krach!

Just nu vill jag vara sluta med fotbollen, vara hemma hela nästa helt och inte göra ett skit och jag vill absolut inte plugga just nu. Jag ligger efter SÅÅÅ efter i skolan, har inte pluggat sedan före Thailand, och jag lovar jag var på G då. Duktig jag var. Just nu vill jag sluta skolan, bara gå och lägga mig. Men talet måste vara klart idag, och det måste vara fruktansvärt bra. Anledningen till att jag inte gjort klart det redan är att mina anteckningar är borta, troligtviss i skolan, kul? Nej inte ett dug, jag hade iaf halva talet klart.

Tänk lite på mig.

När ni går och lägger er i natt, kan in lite skicka en lite tanke till mig då? Tyck lite synd om mig iaf. Jag börjar klockan 21,00 ikväll och går av 07,00. Det är ganska ljust ute nu iaf, lite så jätte många mörka timmar. Det kan ifs vara rätt så skönt, men å andra sidan är det inte mörkt när jag får sova heller. Och jag vill sova hos min älskling, tror ni jag får det? Vi har inga gardiner eller rullgardiner i längeheten än så det är super ljust verkligen, men mamma har letat på sakerna vi fick p flygget, så nu blir det lite mörkt iaf. Jag vill sova där även om det blir jätte ljust, för jag älskar honom och kommer sakna honom som en idiot på kryssingen, och det är inte bra för hälsan har jag hört.

Ska äta lite nu, min sista riktiga måltid tills i morgon vid 4-5 tiden kanske. Vi är inte skapta för att vara uppe hela nätterna okej? Jag har jätte svårt att vara hur mycket jag ska äta, vi har ju inga bestämmda raster heller så det blir jätte konstigt i magen. Men har iaf youghurt och flingor, en smörgås, banan och så får vi se om jag hitter något mer att ta med. Någon som har något tips?

Godmorgon världen

Jag håller på och somnar, sova, ge mig en säng, snälla gud. Jag har iaf sovit två timmar sedan jag kom hem, drömde ifs hela tiden. Men vem har sagt att man inte kan palla att vara ute och dricka en kväll, jobba nästa natt, sova en natt och sen vara på studentkryssing och vara stupfull nästa natt? Haha gud borde hata mig.

Men jobba är bra, dock inte när skolan blir lidande för det. De ringde idag och gav mig en till natt, så nu blir det iaf 2 nätter i April med, ganska skönt med lite pengar iaf. Måste komma ihåg anställningsbeviset ikväll när jag åker med. Ska försöka få iväg det till rätt människa.

Någon mer än jag som längtar till studentkryssingen eller? Förstå vad skoj det kommer att blir, det är studenten snart, jätte snart är det studenten... Skolan är slut och framtiden ligger utanför dörren, läskigt. Men otroligt skoj:D Borde gå in och anmäla mig till högskolan nu, borde även packa lite inför kryssingen redan nu, borde absolut skriva mitt tal och fixa grejer inför jobbet. Gör jag något av det? Nej just det jag roar mig;P. haha

Ett tag sedan...

Det var ett tag sen jag skrev nu, har varit lite fullt upp, inte varit hemma på länge. Björnar har nu flyttat in i lägenheten, kommer nog bli jätte fint när allt är på plats. Men ännu snyggare om jag någon dag i våra liv flyttar inte och får köpa möbler, tavlor, speglar, blommor och allt som bara en tjej vill ha:D Haha galen? ja kanske en aning.

Idag hoppade jag över träningen, jag höll på att frysa ihjäl igår kväll. De är så snåla att de inte sätter på värmen på planen, idioter. Planen var helt vit, och JÄTTE blöt. Där låg jag och rullade runt blev pissblöt i börjar av träningen och skulle vara så i över en timme till, hur kul var det? Så nu har jag ont i halsen och huvudet. Varför i hela friden spelar man fotboll? Och varför är man målvakt? Fotboll ska spelas på sommaren annars är det inte kul. Hur som helst så börjar jag inte förens 11,00 om jag inte har fel, kanske borde kolla det.

Vi har iaf bara en lektion, skönt. Ska ner på stan och köpa sulorna till mina nya fotbollskor som jag var och fixade igår. Sen blir det rakavägen hem, till Lisa och prova kläder:D. Måste ha något tills ikväll och även till kryssning, lite smått panik snart kanske. Efter det blir det träning (?), klassfest och sedan student kickoff.

Imorgon fredag blir det skolan ett tag, hem och sova lite, plugga och sen jobba natten. Lördag morgon ska jag sova, till kanske 2-4 beror på hur länge jag pallar. På kvällen blir det middag, pappsen fyller gammal. Söndag blir det STUDENTKRYSSING! vadå skoj? Någon stans där imellan ska jag försöka hinna packa också.

Nu måste jag kolla när jag börjar och hoppa i duschen...

Beslutsångest, problem, svårt att välja, äsch kalla det vad du vill.

Jag har lite beslutsångest kan man nog kalla det, eller ifs inte beslutsångest. Mitt problem är iaf: Jag har sytt upp en balklänning i Thailand, klar blå eller hur man ska förklara färgen med öppen rygg. Banden går i ett stort kors över skulderbladen och det är lite glitter på de. Ska köpa till en underkjol så det blir stor och plufsig (kanske ett eget ord men det låg bra i munen;P)

Den klänningen jag hade på 9:ans bal är fantastisk, jag är helt såld till den klänningen. Den sitter perfekt, så perfekt så det finns inte, jag kommer aldig i hela mitt liv hitta en klänning som sitter så perfekt utan att någon har sitt den efter mig. Den är ljusrosa, en sjukt snygg rosa, ihopdraget i midjan med ett tunnare tyg med pärlor på. Åh herre gid vad jag älskar den klänning, kanske inte låter så snyggt men jag älskar den.

Jag har två klänningar, en som jag är storm förälskad i och en ny, uppsyd efter mig och ny. Förhoppningsviss inte så många som kommer ha en liknande. Kan jag verkligen överge den klänningen och ta den gamla? Den är tubtop, hur många kommer inte ha det? Får dåligt samvete bara jag tänker på saken. Men kanske blir jag mer försälskad i den nya klänningen när alla tillbehöv är fixade. Känndes bättre med underkjolen när jag testade sist, och en riktig BH kanske.

Tanken som räknas?

Jag ställde klockan igår för att orka upp och åka och kola på min älskling när han spelade match 10,00 idag. Men som vanligt kunde jag inte sova inatt, vad är det för fel på mig? Låg vaken på tok för länge för att orka gå upp 08,30. Tyvärr så är det inte tanken som räknas i den här saken, jag vill vara där för dig sötast. Men jag orkade inte lyfta huvudet ifrån kudden, dumma kudde.

Ska snart in til stan för att kolla på våran match, måste ha mitt betyg, men gissar på att det inte är klart än. Blir nog lite besviken då, har lovat per att lämna in det imorgon. Men du vet, livet är inte skrivet i stjärnorna.

Nu ska jag äta mat, mums

Lite nya saker!

         
Detta är några skor jag inhandlat på sistondet, tappat bort ett bra dock. De två första är kandidater till studenten och de sista till balen. Vad tycker ni?

         
Detta är köpt på Hemtext. Gardiner till köket, lite handukar, lakan och en lampa!

       
Den nya "hyllan" eller vad det är, ska bo i badrummet tänket jag. Tycker den är jätte fin, näst sista bilden är tyget inne i korgarna. Den sista är lite billiga saker till köket vi hittade.

Spontant sådär.

Jag och mamma följd med min bror in till stan för att gå på systemet och kolla in lägenheten som snart blir hans. Sedan drog jag och mamma till plantage och träffade min moster med kusin. Kollade runt lite där och myste, åkte sen ner på stan och tog en fika. Var in på hemtext igen, kanske inte medelat att jag var där i början i veckan med, men herre gud det är ju halva priset på allt! Idag köpte jag gardiner till köket och en lampa. V var även förbi ÖB och kollade lite, jag köpte en lite möbel att ha i badrummet, (alltid velat haft en sådan) och lite saker till köket. Förra gången jag var på hemtext köpte jag massa handukar, lakan och sånt smått och gott. Ingen kunde väl tänka sig att det kan vara så kul när killen flyttar;P haha.

Kan ta kort på allt sen, nu när jag fått tillbaka min mobil. Även mina skor jag har köpt på sistondet!

Min ängel tillbaka!

Äntligen är min ängel tillbaka i mina händer, så som jag har saknat den. Man blir fast vid sin mobil, helt sjuk. Nästan så att jag älskar den mer än min pojkvän, haha nej där ljög jag, jag älskar min kärast pojk mer! Kan inte påstå att allt finns kvar men lite iaf, så om jag saknar något nummer ska jag göra mitt bästa för att få det igen!

Utan mobil...

....tills i eftermiddag. Pappa tog med sig lånemobilen för att få tillbaka min. Ska bli otroligt skönt att få tillbaka min älskade mobil, musik. Usch vad beroende man är av den saken.

Soffan, min enda vän.

Och sen när blev det roligt att ligga i soffan dag in och dag ut helt själv? Jag trötnade redan efter några timmar och nu är jag innan på 3 dagen. Det är inget bra på tv, och är det något bra så är det repriser som man sett typ 2000 gånger. Ge mig mitt liv tillbaka!

Vill sova hela natten.

Ofta jag skulle få sova inatt, har legat vaken största delen av natten. Mått så fruktansvärt illa, drömmt jätte mycket och varit helt borta. Jag hatar nätter när man är sjuk. Men nu är det dag igen, det innebär att det känns lite bättre, ska försöka få i mig lite mat snart.

På lördag är det högskoleprov, vad gör man om man är sjuk då också? Ska jag ringa och meddela det eller bara inte dyka upp? På söndag drar Karn iväg till skolan, och jag hinner inte träffa henne före:( Ledsen flicka. Nästa helt är det student kryssning på söndagen, lördagen fyller pappa år och fredag-lördag vill de att jag ska jobba. Jag har inte bestämmt mig än, de ska ringa i eftermiddag. Är det någon som vet när vi åker på styudentkryssningen, en tid alltså? Jag hoppas för allt i världen att det inte är den helgen Björnar får flytta in, hur ska jag hinna med det? Kommer helt enkelt inte hinna med det, men ska jag inte ens få vara med när min älskling flyttar in? Jätte elakt isf.

Sov gott!

Igår kväll kunde jag inte alls sova, hade en sån där jobbig natt. Låg vakeni fler timmar utan att kunna somna, det är så jobbigt att bara ligga och vrida på sig. Jag hoppas på en bättre natt inatt efter en stunds tv tittande till. Imorgon hade jag tänkt att bli frisk, vill inte ligga hemma längre och den är det faktist högskoleprov på lördag. Just nu vet jag inte ens varför jag anmälde mig, vad ska jag med ett högskoleprov till? kommer aldrig i hela världen komma in på det ändå, eller ifs kommer inte komma in på betygen heller.

Sov så gott vänner

Jag älskar dig!

          
Världens nu underbaraste människa, jag uppskattar dig för lite älskling. Kanske börjar jag redan ta dig för givet, jag älskar dig och jag hoppas att vi kommer forsätta upptäcka världen tillsammans!



Hittade även en bild på de här två godingarna! Ni är helt underbara ni två med. Karin du är en helt underbar människa, du har ställt upp för mig till 100% på sistondet. Du har fått mig på rätt väg många gånger. Och Elin, om det inte vore för dina vetiga ord vet jag inte om jag hade tagit mig samma och reparerat ett av mina största misstag i livet! Ni betyder flickor!

Jag mår illa som en gorilla

Har just fått i min lite mat, äta går bra men efteråt mår jag illa som fan. Men vad gör man inte för världen? Pappa köpte nå grejs som skulle ta bort luft i magen och jag tror fan att det funkade. Drack lite när jag vaknade och det blev lite bättre. Nu är det dock lika illa igen, men hej det var ju bättre en stund iaf.

Jag har ringt till jobbet, hon hade inga sheman än och så fick jag numret till en annan tant jag skulle prata lön med. Så nu ska jag få hem något papper som ska fyllas i så allt blir rätt.

Har även fixat bilderna till eng, var svårt att välja ut några, blev int så många men det får duga. Måste kolla upp när nästa omprovstillfälle är, så som det känns nu blir det knappast någon skola i morgon. Typiskt.

SJUK

Kan ju inte påstå att det bli bättre. Blev bara sämre och sämre igår, kommer väl ligga i en vecka jag med.Resten av familjen var liggande i en vecka. Jätte mysko sjukdom iaf, magen bara bubblar, jätte mycket luft i den, mår illa hela tiden men är ändå "hungrig" men när jag äter mår jag 72 gånger mer illa. Inge feber eller så, utan bara slut och matt i kroppen. Konstigt det där med sjukdomar.

Idag måste jag ta och plugga lite, prov imorgon, tror inte jag kommer kunna gå till skolan men annars måste jag vänta typ en månad innan jag får göra provet. Det var nämligen omprovstillfälle i måndags, lyckat. Ska berätta om thailand på eng med. Måste välja ut lite bilder till det. Sen ska jag ringa till jobbet och höra om hon har något shema för sommaren och hur det blir med lönen för det jag jobbade förra veckan.

Men nu ska jag sjukanmäla mig.

Hur kan man älska något på samma gång som man hatat det?

Jag älskar verkligen att gå i skolan, jag tycker att det är jätte roligt och jag trivs med livet som student. Och ännu roligare tror jag att det kommer bli när man pluggar vidare. Men ändå hatar jag att plugga, de senaste månaderna har det varit pest och pina att ta upp bökerna. Jag har gjort prov som ja kommer att ångra resten av mitt liv att jag inte pluggade mer till. Men ändå pluggar jag inte till nästa, helt sjukt.

Jag är sjuk till på köpet, mår jätte illa hela tiden, så fort jag äter något vill jag bara spy upp allt. Kan inte spy (eller jo kan ju stoppa fingrarna i halsen så spyr jag men inte natuligt) men mår verkligen as illa hela tiden.

Eftersom bloggen inte funkat på att tag kommer lite information om läget här.

Björnar skulle ha flyttat in i helgen, vi skulle ha börjat i lördags och varit så gott som klar i söndags. Planen sprak, allt var planerat, vi hade en stor buss att flytta i, alla saker var nerpackade och fixade. Men det var inte lägenheten, Björnar var in till stan och hämtade nycklarna på fredagen medans jag sov. När jag hade vaknat åkte vi ditt för att kolla på det nya hemmet. Till våran stora besvikelse var den inte renoverad som lovat, gick helt enkelt inte att flytta in. De hade fixat alla vägar, men inte rört golvet, vilka idioter. Gruvstaden hade stängt så vi fick helt enkelt inte tag på dem. En helt förstörd helg.

Igår var älsklingen till Gruvstaden för att fråga varför den inte var färdigrenoverad. Han hade ingen aning varför golvet inte var bytt. Men han tog på sig hela ansvaret och de skulle fixa det så fort som möjligt. Han skulle få ersättning eftersom han redan har betalat hyran. Så nu väntar vi på ett telsamtal, jag vill börja flytta och äntligen är nytt hopp tänt. Skulle ju kunna springa naken i lägenheten nu, men icke. Få vänta med det ett tag;P haha

RSS 2.0