Me honey!

Det är otroligt hur saknaden och lugnet kan sammarbeta. Om detta hade varit jag innan jag reste så skulle 4 veckor vara en evighet och skulle inte ens ha tänkt tanken på att vara ifrån honom i 4 veckor, inte en chans. Men hallå det är ju som vilken resa som helst, jag reser själv, jag reste Australien själv, jag reser mitt liv själv. Men nu delar jag det med en underbar person, men det är fortfarande en resa. Jag saknar honom, något otroligt, men man är ändå medveten om att det är så det är. Jag viste att jag skulle träffa honom om 4 veckor, jag hade massa skoj att göra på vägen och nu är dagen här, 4 veckor senare.

Livet är bra underbart!

Livet är för underbart för att missa!

Ta var på den tid du har, slösa inte bort den på att klaga när du kan göra så mycket roligare saker. Skapa dig själv det liv du vill leva, ingen annan kommer göra det åt dig! Livet är underbart, för underbart för att missa det.

Jag har en åsikt

De har ändrat hastigheten i denna del av Sverige och duktig som jag är håller jag den. Men jag har en fråga, om jag håller hastigheten och alla andra kör om mig, hur kan personer begära att jag ska hålla hastigheten. Jag är 21 år, alltså ung, 90 % av alla som kör om mig är äldre än mig. Jag anser att dessa människor är mina förbilder, de som i mina ögon skapade detta jag lever i. De skapade inte världen, men när ett barn växer upp, skapade deras föräldrar och andra vuxna runt omkring ens värld. Så om ett barns föräldrar kör för fort under hela barnets uppväxt och när man övningskör. När man sedan har eget körkort och folk hela tiden kör om om man håller hastigheten.

Hur kan då någon anse el begära att jag ska hålla hastigheten?

Tänk på det, det är inte UNGA som kör för fort, det är "vuxna" som lär oss köra för fort.

RSS 2.0