En helt vanlig dag, el?

Undra om man ska få något gjort idag då? Alla ska ut på äventyr och dricka alkohol och jag har ingen lust alls. Inte för 5 öre faktist. Har en flaska rosè och en flaska vitt i kylen, men är det inte trevligare att sitta på gräsmattan och med glas för dig själv i lugnet än med massor med folk som inte kan betesig? Nej vi får se vart dagen tar vägen, kommer särkert hamna någonstan iaf. Får iaf njuta av dagen innan det börjar regna, de påstår att det finns risk för lite regn.

Vad jag igentligen borde göra och faktist har lite lust att göra är: Laga lasange, ta upp alla vintersaker på vinden, städa lägenheten, få fint på balkongen, plantera om blommor och plugga. Men troligtivs blir det väl inget av det om jag känner mig själv rätt haha. Tvätta lakan också för den delan, el iaf byta.

Fredag!

Idag är det fredag, hur skönt är inte det? Jag ska ha en bra helg nu det har jag bestämt och nästa vecka ska jag rycka upp mig. Men såhär ser min dag ut, massor med skoj! Ska hoppa i duschen nu så jag hinner med bussen för jag ska till skolan, var en hel vecka sedan sist haha. Vi ska ha labration vilket ska bli sjukt kul, som jag har längtat efter detta, en hel dag med massor av intressanta saker!! Jag slutar vid 4, då ska jag ner på stan och inhandla det sista inför dopet i morgon och sen hem till Karin för fikamys med tjejerna, det var länge sedan vi sågs igen, Katarina har hunit varit utomlands och Elin har opererat foten, det händer mycket på kort tid.

I morgon är det lördag och vi ska på Ammys dop, myspys!! Och på kvällen blir det inflyttningsfest, kanske borde köpa mig en flaska rött på vägen till Karin också, gissar att jag inte hinner i morgon.

Och söndag kan nog bli den bästa dagen, min älskling Elina kommer hem på lördag och på söndag blir det mys på högnivå!! Två av mina favos på samma dag, händer inte ofta nu för tiden!! Jag ser fram emot helg alltså!!

ond cirkel?

Jag har en ganske dålig dag, el inte dålig, vet inte riktigt vad man ska kalla den. Har miljoner saker som bara snurrar runt i mitt huvud och jag vet varken ut el in. Har haft jätte svårt att sova den senaste veckan pga allt som snurrar, och utan sömn med massa saker som borde bli gjorda blir det inge bra helt enkelt. Svårare än så är det inte, men jag börjar få lite panik över allt som inte blir gjort, jag har inte tid att slösa bort tid, jag måste ta vara på varje timme men destomera jag försöker desto mindre blir gjort. Ond cirkel kanske det kallas.....

Jobb och nu söndagsmys

Jag hade en riktigt bra natt igår, var verkligen jätte roligt att få jobba igen! Det var en lugn natt vilket verkligen behövdes, vi hade en boende som var riktigt dålig så det var tur att alla andra sov!! Men så himla roligt att vara tillbaka och göra det jag verkligen älskar att göra och nu har jag ännu mera energi att plugga!

Erik kommer och hämtar mig snart, vi skulle ha haft söndagsmys på förmiddagen men eftersom jag fick jobb gick det inte, så nu ska vi hyra film och bara mysa!! Och i morgon blir det hårdpluggning som står på schemat, om nyheterna inte ljuger borde det bli väldigt fint väder! Då ska jag sitta på balkongen och plugga, lyx!! Hoppas det inte blåser lika mycket bara, då kommer jag blåsa bort rent ut av!!

Bästa helgen någonsin med JOBB!

Jag trodde verkligen jobbet hade glömt bort mig, vill så himla gärna jobba. Vet inte vad som har hänt men den bästa aktiviteten en helg just nu skulle vara att få jobba! Och gissa om jag blev glad när jag fick ett sms idag att jag är bokad nätten till söndag!!! Yippi! Äntligen ska man få pyssla om mina älsklingar igen, var så länge sedan jag var där nu så kommer kännas konstigt men jag ser fram emot det något enormt!!! Jobba, jobba jobba!

Men ikväll ska jag på inflyttningsfest hos Sandra, pratade precis med Erik så vi ska dit tillsammans, kommer ha en sjukt bra helt i helgen! Söndag var det planerat mys med Erik och sen middag i Enviken, nu blir det bara middag i Enviken eftersom jag redan är där ute passar det perfekt!!! Mys mys mys

Har varit i skolan på seminarium nu på förmiddagen, det känndes bra, vi blev uppdelade i grupper och gick igenom frågor vi fick, sen hade vi genomgång tillsammans efter. Nu ska jag bara plugga på allt och som belöning får jag vin kväll!!! Toppen. Okej OM det skulle bli en lugn natt så kan jag antingen se föreläsningarna vi ska se på måndag el så pluggar jag mera på celler och vävnader! Det får visa sig, tar med datorn och böckerna iaf!!!

Trött tjej

Jag har oerhört svårt att ta mig ur sängen idag, så sjukt tröt. Men är uppe och har läst tidningen och fått i mig lite kaffe. Dock är klockan rätt mycket och jag borde verkligen börja mig i ordning men vill inte kliva upp, så varmt och skönt under filten. Men jag har bara 3 timmar seminarium sen blir det fika med Persson och plugg. Hon har spanska läxa och jag har massor jag måste kunna, lite roligt att plugga olika saker, inte varje dag faktist!! Blir kul att träffas iaf och få undan lite jobb för på måndags släpps första duggan!!! Så himla spännande. Och jag har 100 timmar i förinspelade föreläsningar på måndag haha, nej inte direkt men var några timmar alltså, inte vad jag hade räcknat med.

Men nu blir det duschen

Plugga, plugga, plugga

Då var sista föreläsningen för dagen över, nu måste jag plugga på allt och förbereda mig inför seminariumet i morgon så jag får ut så mycket som möjligt, nästa vecka börjar nya saker och nya tag. Vi ska även ha en lab på fredag, kika närmare på ett får huvud med hjärna och allt! Det ska bli jätte roligt och intressant! känna och dra i allt som finns:D Det ser jag fram emot!!! Men en vecka i taget, nu är det celler och allt smått och gott, nästa vecka går vi in på mer organ, men för att förstå det måste man ju förstå hur cellerna har byggt upp alla organen. Snurrig i huvudet är precis vad man blir, men blir nog ännu värre om jag inte får kläm på detta!!

Känner även att jag skulle vilja hoppa in och jobba lite, vill verkligen göra något annat än sitta på rumpan och lära mig nya saker haha. Och eftersom pengar inte finns just nu kan man inte hitta på mycket annat, jobba kostar inga pengar däremot kommer det in nya på kontot, perfekt sysselsättning ju!!


Promenad!

Jag har haft en väldigt effektiv lunch, gick ut och gick med Persson direkt när föreläsningen slutade, 30 mins promenad vart det. Så himla skönt att komma ut och röra på sig lite och rensa hjärnan, så träffa henne och bara slappna av i kroppen. Snabbt in i duschen och nu står maten på spisen, Richard tog hem mat ifrån jobbet så jag behöver bara kocka pasta och värma på resten, lyx!!! Känner mig verkligen redo för 3 timmar till av föreläsning nu när jag får varit ute ett tag!! Blåste dock riktigt mycket, får väl se om alla kunskap jag lärde mig innan har blåst bort haha.

Spontan tur

Har jag fattat det hela fel eller är själva grejen med att träna att man ska bli helt slut och svettig?

Isf har jag lyckas uppnåt det men det pinsamma är att det inte krävs mycket alltså, jag kan ut och gå 3 km och vara helt slut och svettig efteråt. Jag ska springa en halv km och vara helt urtömd, det är ju faktist hemskt. Men de påstår att man måste börja någon stans. Och om konditionen inte finns över huvudtaget gissar jag på att men får börja med en km i taget. Men hur kul är det? Inte ett dugg tycker iaf inte jag. Men å andra sidan har jag aldrig haft någon kondition och löpsteg vet jag inte ens vad det är haha. När jag håll igång som mest var jag glad om jag överlevde 3 km så om jag jobbar tillräckligt hårt och bara snubblar på mig själv 100 gånger på en löprunda borde jag ju kunna ta mig igenom 5 km så småning om!

Kanske ska sätta upp det som ett mål, mitt stora mål detta år är att kunna jobba 5 km utan att dö. Sådär ja.
Nu vet jag inte hur långt det är runt denna lilla sjö vi har här men kan inte vara mera än 2-3 km nja är nog inte mera än 2. Hur som helst är mitt första mål att ta mig runt den. Ska börja med att gå halva och springa halva, sen får blir det ökning ifrån det. Börja sakta och sen bara öka.

Kommer troligtvis tröttna innan jag har gett mig ut nästa gång, men vem bryr sig, kan ju göra ett seriöst försök iaf. Behöver ju inte springa varje gång men kan ju gå någon gång ibland iaf, snälla gud låt mig finna lusten till detta, okej? Nu är ju vårkänslorna på ingång och då borde det gå bra. Dock kommer allt pollen börja ställa till det men å andra sidan flåsar och har lika tungt att andas iaf pga ur usel kondis så borde inte märka någon skillnad förutom att jag aldrig blir bättre;P

Kanelbullar

Mina bullar bli jätte goda! Ingen aning om varför jag vart så sugen på att göra kanelbullar när jag aldrig har gillat dem. Desutom äter jag inte godis, el det var till i fredags men nu får man äta med motta. Hur som helst ligger det bullar här och blir nog fler idag, med äppelmos, om jag orkar ta mig till affären vill säga. Bullar är perfekta när man pluggar, de ska ju jäsa hela tiden och tar inte lång tid att göra allt i mellan.

Men nu ska jag läsa tidningen och dricka kaffe, ska se en föreläsning som börjar 9, tänkte vänja mig med att se de på fronter ibland också. Måste ju testa iaf!

Bullbak

Ja då har man dragit igång bullbaket, var meningen att jag skulle göra det vid 16 tiden men tiden bara sprang iväg och helt plötsligt är kl 19,30 och halv 8 hos mig startade inte. Så vad gör man en kväll när pojkvän jobbar och jag helt själv hemma? Jo man bakar kanelbullar såklart! perfekt kväll ju! Får väl se om det blir en pappa el om de blir bra! Pappa glömde alltid något när vi var små, men konstigt nog var han ändå bullkungen i familjen. Sockret är nog det jag misst starkast när han glömde haha, vem glömer ha i socker i bullarna? Jo min kära pappa. Men jag älskar honom ändå, hoppas inte jag har ärvt det!

Annars har jag inte gjort många knop denna dag men i morgon får jag väl ta tag i mitt liv då, föreläsning och bulle på förmiddagen och sedan läsa om cellen på eftermiddagen. Kanske till och med tvätta lakan som jag tänkt på i flera dagar nu, vem vet plötsligt händer det påstå de!

Annars sitter jag och fundera på vart sjutton jag ska söka VFU, måste söka det nu till hösten och jag har INGEN aning om vart jag ska söka.

Happy Girl

Happy girl!!! Jag tror jag aldrig har varit så glad över att få hem böcker som nu! Jag var verkligen dum som inte fixade de tidigare men nu är jag otroligt glad att de redan har kommit hem till mig, el till ICA! Fick precis sms att de ligger där så jag ska ta och springa dit för att hämta ut de och sen sätta igång. Är så sjukt pepp att börja plugga detta nu! Jag vill jag vill jag vill jag vill!!!

Kommer dö på dessa böcker inom kort men just nu är jag pepp och det är ju alltid roligt! om fem veckor är det tenta igen så det finns ingen tid att förlora. Det tråkiga är att jag kommer vara fattig som sjutton när jag betalat dem, alltså ikväll haha, attans. Ska nog läsa lite i den först så det känns lättare att betala räkningen!! Men nu ska jag springa!!!

Långsam morgon

Jag har en förmåga att älska min soffa på morgonen, på kvällen är den skön, visst men då kan jag GÄRNA gå och lägga mig i sängen. Men på morgonen vill jag helst att tidningen ska räcka för evigt så jag slipper resa på mig och ta mig till duschen. Konstigt det dära igetligen. Men nu har jag suttit här en halvtimme igen, och det är verkligen dags att ta tag i morgon om jag ska hinna med bussen. Det är bara en föreläsning idag, en grundläggande som ska hjälpa oss att förstå den komande veckan. SKIT nervös, kommer ihåg kemin på gymnasiumet, och jag gillade det inte. Nu är det värre än så, men nu får man iaf ett sammanhang det fick jag garanterat inte där. Väldigt spännande men lite nervöst också. Vill väldigt gärna ha mina böcker nu så jag kan sätta igång på en gång, nu nu nu NU tack!!

Cykel!

Var till bil tema med pappa på föremiddagen för att inhandla lite saker till min cykel! Vårkänslor, när man får cykla överallt är det faktist vår på riktigt tycker jag! Köpte nya däck, en sadel, ringklocka, handtag och en hjälm! När jag har fixat i ordningen slipper jag betala busskort och får ta min härliga hoj överallt! Mysigt! Hoppas värmen kommer snart också det skulle ju vara underbart! Skinjacka el jeansjackan på igen, mysiga skor och bara ben, mm jag längtar det kan man lugnt säga!

Har nyss sett på kursintroduktionen för anatomi och fysiologin också, måste dra till skolan för att skriva ut miljoner papper och sätta igång att plugga lite. Min böcker är iaf på väg och hoppas de snabbar på lite, spring böcker SPRING! Jag behöver er nu, nu på en gång!

Anatomi och Fysiologi

Idag är det nystart! Kommer bli otroligt mycket plugg för att läsa sig allt men jag ser fram emot det just nu, är taggad att sätta tänderna i något som det finns svar på. Okej det lätt konstigt, men förre kursen var så flummig, jätte intressant men inget exakt svar på något. Nu i denna kurs får man ju lära sig hur det är, inget mer med det. Men å andra sidan måste man verkligen förstå allt för att klara den. Men jag ser fram emot det med glädje!

Mina böcker är på väg hem så jag hoppas jag får se snart, ingen aning om varför jag inte har beställt de tidigare, så himla dumt men så är det. Nu är det gjort iaf.

Pappa kommer hit snart, vi ska ta en pappa, dotter tur till borlänge snart! MYS. Sen blir det plugg plugg plugg plugg. Introduktion idag, viktigt så man kommer igång på en gång!

Tentamen dag

Nu gäller det snart, kl 08,30 ska jag infinna mig på skolan för att sedan börja min tentamen! Min livsförsta desutom kommer ju skriva livshistoria idag. Jag är rätt nervös, men mest för att jag inte packat ner allt i väskan. Men allt jag ska ha är ju penna och sudd, något att äta och dricka. Hur svårt kan det vara haha.

Tog min en lång dusch och det var sjukt skönt! Nu är det bara att fokusera!

RSS 2.0