Annu en vecka ar snart over

Kan nagot fatta hur fort tiden gar? eller ar det bara har i Indien det gar sa fort? Idag har det varit en intressant dag. vi trodde att vi skulle pa en invigning av festivalen som borjar nasta vecka. men i sjalva verket var det nagot firande for turismen i Indien. sa vi fick sitta langstfram (forstod inte ett ord om vad de pratade om) och sen fick vi blommor av nagon anledning vi inte uppfattade och alla tog jatte mycker kort pa oss. sa i morgon kommer vi vara med i den Indiska tidningen. inte alla som har varit med i indisktidning.

annars rullar allt pa som vanligt, vi ska ha en avskedsfest ikvall, 4 av oss aker till sina projekt pa olika delar av indien i morgon och vi andra fyra dra pa nya aventyr.


Hela gruppen utom jag!

hej sverige!

Nagon som borjat sakna mig an? Jag saknar er, men jag borjar trivis nagot ohygligt bar har nere. Indien ar ett valdrigt svart land att forsta sig pa men nar man val borjar gora det forstar man charmen med det.  De tva stora samtalsamnerna har sex och bajs. Vara svenska magar ar inte direkt vana vid att ata med handerna, och alla denna konstiga mat. Det finns inte fullkorn i nagot som serveras har nere. nu har vi borjat kopa egna fulkornt slingor och tagit med till resturangen dar vi ater frukost.

Jag har legat vid poolen och slappat idag, ojoj vad mysigt jag hade det. och om 1.5 vecka ligger vi pa en av goas underbara strander och njuter av livet. jag solade bara i 3 timmar idag och det tog bra som sjutton. forsta snygga vi kommer vara efter 7 dagar i solen. jag langtar sa jag nastan dor haha. Ska bli sa skont att kunna ga runt i bekini, har maste vi ha langa byxor, och troja som tacker hela axlarna. sa ohygligt varmt med klader pa sig. Vi maste betala in oss pa granhotelet for att fa vistas i bekini. 200 rs, inte sa dyrt kanske men iaf.

Nej nu ska jag borjar rora pa mig, ska till supermarket och shoppa klader haha, biligt och bra!

Pussar till alla sota svenskar ifran mig!

Hej sverige

Jag har inte kunnat logga in har pa bloggen tidigare jatte trakigt. och nu blev jag sa glad att jag inte vet vad jag ska skriva. Vi ar inne pa varan andra vecka och allt borjar kannas battre nu. forre veckan var den varsta i mitt liv nagonsin. Vi har inte blivit sjuka an med det kommer val det med.

Hoppas verkligen att allt ar bra med er dar hemma, saknar er massor. men mest saknar jag mamma, min karaste mamma. Nu maste vi ga och ata middag med de andra, ar super hungrig. men forst tvatta handerna for vi ater med handerna, inge mysigt alls.

hoppas jag kan uppdatera nage mera senare i veckan. puss och kram ifran indien

Hej då Sverige

Snart åker jag, långt långt bort från Sverige, långe bort ifrån mamma och pappa. Jag förstår fortfarande inte att jag ska åka, förstår inte att jag ska vara borta i en kortare evighet. Kommer sakna er här hemma iaf, Karin, Anders och Ragnar är väl de bästa vänner jag har och de jag kommer sakna mest. Ta hand om er änglar!

Vårt plan går 09,20 ifrån Arlanda, mellanlandar i London och sedan vidare till Indien. Kommer hem den 22/12, planet ska landa på Arlanda 20,00 men blir väl en massa förseningar förstår jag. Ha det bra i Sverige och hälsa hösten ifrån mig.

Glöm inte bort mig på resedagboken: Malinwikberg

Indien

Snart bär det av, det är inte mer än 10 timmar innan vi börjar våran resa ifrån Falun. Jag har verkligen inte förståt vad som är på väg att hända, inte alls. Lämnade Ragnar vid tåget idag, känndes bara som om han skulle åka till lumpen i 2 veckor och sen komma hem så jag får träffa honom. När jag väl gick där ifrån kom tårarna och lite av grejen kanske började sjunka in. Det är iaf över 15 veckor tills nästa gång vi ser varandra.

Ja håller på å plockar ihop de sista små sakerna som ska med, jätte svårt att komma ihåg allt. Men man klara sig utan de mesta. Är lite sladdar och sånt som inte ligger på rätt plats än bara.

Godmorgon världen

Jag har varit vaken en stund, gjort te till mamma och pappa. Ragnar ligger och sover med min katt i min säng, själv var jag på tok för pigg för att sova mer. Hey jag åker ju till Indien snart, kan väl inte sova bort sista tiden i Sverige. Nu ska jag iaf göra frukost på sängen, vilken underbar människa jag är va? Vem skulle inte vilja ha mig som flickvän när jag kommer hem?

Dagens plan innehåller inte mycket, men ikväll ska vi till stan och äta min sista Svenska pizza med familjen, bror och flickvän. Efter en trevli middag åker vi till Anders och dricker te (som alltid)  och sedan vidare för att säga hej till alla på en fest. Mysigt eller hur? Sen blir det hyper mysig kväll i sängen för det är våran sista kväll, kanske sista kväll någonsin!

Min nya frisyr!

 
Vad tycker ni?


Nyfikna?

Någon som väntar med spänning? Den nya frisyren kommer snart komma upp här på bloggen haha. Det är skillnad, väldigt stor skillnade måste jag säga men jag trivs faktist jäte bra, sjukt svårt att vänja sig. Och jag har ingen aning om jag hade gjort det här om jag inte skulle åka till Indien. Troligtvis inte, för jag trivdes jätte bra i förra frisyren.

Jag håller på å sms:ar med plutten, hade 4 sms när jag vaknade där han tjatade om att jag måste vakna för att han hade något viktigt att berätta. Och nu när jag är vaken har han inte tid att ringa, något om att han inte bara reser idag utan kommer hem idag, men det är inte 100 % säkert. Helt seriöst förstår jag inget av allt. Han skulle börja resa idag och komma hem i morgon tidigt på morgonen. Men nu hem idag? Då måste han ju flyga om han ska klara det.

Ny dag, nya tag!

Nu är dagen igång, nästa klar här hemma. Bilen kommer ta mig till den stora staden Falun där jag kommer spendera hela långa dagen. Kommer nog bli en utmärkt dag även om vädret suger. Men hey om 5 dagar åker jag till värmen så vem bryr sig? Min sötnos kommer också hem snart, fredag morgon! Toppen bra tycker jag!

Nu ska jag åka väg, ha en bra dag!


Väckaklocka!

Jag hatar att vakna upp utav en väckaklocka, det måste vara det västa sättet att vakna på. Men idag fick det bli så, läkaren ska ringa någon gång idag, och det betyder att jag måste vara uppe så han inte ringer och väcker mig. Skulle vara sjukt pinsamt att inte komma ihåg vad sjutton jag skulle säga.

Nu blir det frukost!

Full ryggsäck!


Ny färg

Fick igentligen en tid på torsdag för att färga håret, men min frisör ringde nyss och hon hade fått en avbokning i morgon så jag får komma redag i morgon. Super skönt att få en riktig färg i håret, blir ljust, eller väldigt ljust. Tror jag vill ha det vitt, tycker det är efektfullt och snyggt. Kommer säkert bli super bra.

Efter jag varit dit ska ja ha en mysig dag med Karin. Hon är ledig och jag har inge bättre för mig än att prata med läkaren någon gång under dagen. På kvällen blir det nog te med Anders som står på chemat, tänk vad mysigt man kan ha det precis före innan man åker och lämnar allt.


Kort?

Kort var nog bara förnamnet, nu har jag super kort hår och det känns faktist bra. Har inte blevt slingor på år så mitt hår är i en väldigt icke fin färg just nu. Men ska ditt och göra det mycker ljusare på torsdag, då kommer det nog kännas mycket bättre. Kanske komma upp en bild efter jag har färgat det.

Godmorgon

Vaknade klockan 09,00 av att ham telifonen ringre (ännu en bra anledning att inte ha en hem telifon när man flyttar). Det var väl inte mycket annat än att kliva upp ur sängen. Tröt som sjutton är jag, hade jätte svårt att somna igår. Saknar en varm kropp att krypa in hos när jag inte kan sova, KOM HEM! Men alltid bra att komma upp ur sängen i bra tid.

Ska ta och äta frukost, göra mig i ordning och sedan bär det av till stan för klippning och några ärenden. Nervös som sjutton för att klippa mig. Beställde tiden för några veckor sen, tanken var att toppa. Men förra veckan började jag fundera på om jag inte ska klippa av allt istället. Och nu sitter jag är nervös och vet inte hur jag ska göra. Men det visar sig efter 12. 

Snart är det fredag, finns en person som kommer hem på fredag. Och inte på fredag kväll som vanligt utan på fredag morgon! Någon som tror att jag är lite överlycklig? Sista helgen, sista timmarna och så småning om på söndag är det sista minuterna och sista sekunderna innan tåget går. Skit vet inte om jag ska skratta eller gråta. Sista gången jag får kyssa honom, sista gången jag får hålla om honom och sista gången jag känner hans värme. Usch vad hemskt det låter, skulle jag veta att han finns kvar när jag kommer hem kanske det skulle varit en annan sak, kanske ännu värre? Nu får tiden utvisa om 15 veckor är för lång tid eller för kort? Äsch jag blir inte ett dug klockare av att tänka på det.

Kort hår?

Idag är det sista dagen Malin Wikberg har "långt" hår. Eller okej det är inte säkert, men i morgon finns det en väldigt stor möjlighet att mitt hår ryker. Jag har nästan bestämt mig för att klippa av håret för att det ska bli enklare i Indien. Vi kommer knapast få duscha i så snygga duschar som i sverige när vi inte bor på hotel och det finns massor av löss där nere. Det kommer bli mycket mer lättsköt och skönare i värmen. Nu är bara frågan, kommer jag verkligen passa i kort hår? Ragnar tycker att det är ett bra tillfälle att testa ny frisyr, passar jag inte i det hinner de växa tills jag kommer hem. Och ska inte till Indien för att vara snygg, så i morgon blir det spännande. Men ska självklart rådfråga min frisör innan jag bestämmer mig.

Packat

Nu har jag och mamma kollat igenom min packning. Kryssat för allt som finns och skrivit upp de som saknas. Det är bara några få små saker som inte är klara än. Har packat ner allt och det ser ut som att allt kommer få plats. Toapapper i plast påsar är klara. Känns toppen bra att det börjar bli klart!'

tänkte bjuda på en bild på min väska min batterit dog i kameran


Det blev en bild på mosstampet istället!

7 dagar kvar

Okej gott folk snart bär det av, om en vecka har allt börjat. Om bara precis en vecka, jag kan fortfarande inte fatta det. Men det kanske är dags att börja inse att det faktist händer snart, min livs upplevelse. Och jag kommer nog vara så sjukt stolt över mig själv när jag har klarat av det.

Jag och Anders har varit duktiga idag, vi har inhandlat de sista som skulle köpas inför resan. Kudde, panlampa, midjeväska och tidningar. Så nu tror jag att jag har allt som ska med, eller kommer väl på 73 saker till innan det bär av. Idag ska jag kolla igenom allt och se så jag har allt med mig och så allt får plats.

Det är verkligen med blandade känslor allt detta händer, skit vad mycket jag lämnar här hemma. Men alla nära och kära har gjort klart för mig att jag ska ta vara på allt där ner och att de kommer finnas kvar när jag kommer hem, oavsätt hur länge jag blir borta. Och det är oerhört skönt att veta. Förutom en person vill säga, men jag är väl för ung för att hitta kärleken ändå.

Och andra halvan av mig ser fram emot detta som sjutton, vill inget annat än bara komma iväg och bli 10,000 erfarenheter rikare. Jag älskar erfarenheter och saker som utvecklar mig, får mig att komma framåt i livet.

RSS 2.0