Seriöst hur söta får man vara?





Vilka underbara tider! Första bilden är ifrån sista dagen i Goa, vi åt en underbar
frukost en ett trädhus! Sista bilden är ifrån hotelet innan vi åker till flygplatsen och vidare till Sverige!

Tråkigt ju

Jag har tyvärr inte gjort så mycket som jag hoppades att jag skulle göra idag, har blivit helt otroligt lat av någon konstig anledning. Vill att det ska hända något i livet snart, allt står lite stilla. Men jag kanske har lite höga krav men lite tråkigt är det faktist. Det där med träning kanske skulle kunna piffa upp vardagen lite, jag har tappat det helt och det är pinsamt. 2 veckor har det gått nu och jag har inte gjort mycket, usch det gör mig obekväm med mig själv. Men det är ju tyvärr bara en person som kan ändra på det och hon sitter här och skriver haha. Men vad sjutton det är ju ur tråkigt, vem kom på styrketräning...?

Egentid, mysigt!

Idag ska jag bara ta mig tid för mig själv, sov till 09,10 idag. Rekord för att vara vardag och med det bestämde jag mig för att det var en dag för mig själv. Har precis bokat en klassisk ansiktsbehandling åt mig och mamma. Ska bli super mysigt att få umgås med mamma. Ska ringa några fler samtal, lite om jobb och så. Sen ska jag tvätta, städa och bara mysa runt. Lite konstigt faktist, har tappat förmågan att vara ligga och inte göra något. Just nu mår jag bäst av att skutta runt till hög mysik i högklackade skor och tvätta, diska, städa. Ja men hey kanske är en period. Det är iaf egentid och jag trivs med mig själv, min bok är helt otroligt bra också så det blir nog en timme med den iaf!

Efter förre veckan har jag en helt otroligt skön känsla i magen, även om jag gått och blivit gammal (brösten börjar hänga;P) och en inte allt för lyckad utekväll så är jag super nöjd. Umgås med de jag vill ungås med, jobbat lite för lite och haft super kul. Nej jag vet inte men jag mår iaf bra, grattis till mig! Har nog inte mått så här bra sen jag kom hem ifrån Indien, det är super skumt att komma hem ifrån en sån upplevelse. Nu när jag tänker tillbaka på det så känns det som en dröm, är väl fortfarande i någon slags chock. Men idag är det en bra dag!


Saknar er tjejer!

20-År

Jag har fyllt hela 20 år i veckan, kan man tänka sig. Jag tror dock fortfarande att jag har fyllt 18 men hey men kan ju inte alltid ha koll. Börjar känna mig gammal, åren börjar gå så fort nu, är det då man börja bli vuxen? Vuxen, hallå när tog min barndom slut? Inga fler barnkalas säger vissa, men vad sjutton jag vill alltid ha barnkalas. Ni ska få se min tårta någon gång, hur fin som helst ju, MASSOR av godis och strösel. Jag vill ha en sån tårta varje år, inte vänta tills jag får egna barn. Herregud det kommer ju troligtvis ta massor av år, iaf en 6-7 år innan det kommer några sånna. Förstå att inte då ha barnkalas på 7-8 år, kommer aldrig överleva.

Jag har iaf varit på systemet och kännt mig felplaserad, kändes inte alls som om jag fick vara där. Och synd nog kommer jag inte vara där så ofta, jag gillar lixom inte alkohol så mycket. Men snart är det 29 års fest och då kan jag se till att gilla sprit..

Men snart är det dags att vara vuxen igen, jobbar 16-22!

Varje dag är en sällsam gåva en skimrande möjlighet

Jag är inte alls tröt, inte ett dugg faktist. Har varit en jätte bra dag, än så länge, får se om jag somnar under teatern haha.

En kopp te

Någon som är förvånad? Nej jag dricker självklart ännu en kopp te nu. Ska hem till Anders och dricka te snart men fick lov att ta en innan jag ger mig av också. SKa bara försöka varva ner lite och duscha sen ska jag bege mig mot stan. Ska se till att få med min träningskläder så jag kan träna efter om jag nu orka, men det måste jag nästan göra. Nu syns det på bokstäverna att jag är slut i huvudet.

Nej nu blir det att sätta fart.

jobb på G

snart ska jag ta en promenad till jobbet, verkligen jätte skönt att kunna gå till jobbet. jobber hara 5½ timme, riktigt skönt faktist. men i morgon jobbar jag förmiddag, så då blir det upp tidigt igen. Eftermiddagen ska jag spendera hos Anders, iaf i någon timme sen försöka hinna träna efteråt. Måste hem och sova i tid, ska upp tidigt och jobba torsdag också! Men hey jag gillar nog att jobba!


vadå snyggt hår?

LUNCH till folket

Vadå träningsvärk i röven? Ja det har jag faktist, känns bra att börja få träningsvärk igen. Men nu har jag tränat idag också iaf, det känns jätte skönt. Får se hur det blir med träningen i morgon, blev problem med bil som vanligt, lite tröt på det faktist, men vill verkligen in och träffa Anders i morgon så vi får väl se hur det blir. Men nu har jag iaf gjort två pass denna vecka, och så något i helgen. Man får var glad för det lilla men hinner med.

Nu ska jag göra lunch för att jag är super hungrig, tror faktist jag ska lyxa till det med spagetti och bacon idag! mums mums mums. Sen blir det till att hänga tvätt och duscha, känns som om jag inte gör annat om dagarna än att plocka, tvätta och hänga tvätt. Men men vad gör man inte för världen? Blir lätt så när man tvättar åt två mormor och morfar också, men det är klart att jag hjälper till. Nej lunch var det, magen kurrar!

SNNNÖÖÖÖÖ

Seriöst, hur mycket snö har det inte kommit igen? Jag sa ju att jag skulle bli insnöad och snart har det hänt. Min bil syndes ju inte alls, efter 10 min silt med att sopa av den syns den nu. Okej det kan bero på färgen, vit bil försvinner lätt i vit snö men ändå. Det var ju rena träningspasset, förstå om jag kunde gå till gymmet istället. Men 3 mil är nog lite överskattat, kommer inte hinna innan jag börjar jobba. Så det får helt enkelt bli blien iaf.

Men det blir träning utan kompis, kompis sjuk. Så då får jag slita själv. Jag har madrömar om den dagen jag blir riktigt sjuk. Troligtvis blir det nästa gång jag är ledig, är redan sjuk men har inte erkännt det än och så länge jag inte erkänner det brukar jag kunna gå rätt länge faktist. Jag vill ju jobba, jobbar hur mycket som helst inte vara sjuk. Men det kommer väl att komma.

Nej nu måste jag dra puss och kram skummbanan


Drömma oss bort till härligare tider!

Tisdag!

Hej komma hjälp mig vad dåligt jag har sovit i natt, drömmt super mycket och inte alls kunnat slappna av. Känns sådär men ska se till att sova bättre natten som kommer. Har vaknat i panik ett flertal gånger för att jag trot att jag sovit över, jag börjar 15,45 hur sjutton skulle jag kunna sova över? Aja hjärnan funkar inte alltid, sånt man får leva med.

Hur som helt så sitter jag här igen, tekopp och lite fil. Ska snart bege mig mot den stora staden Falun för att plocka upp bästis och träna. Dock är min bil insnöad så vi får väl se om jag tar mig härifrån. Men det borde lösas med stor ansträngning. Går dagen gick bra iaf, första dagen på jobbet, de var trevliga och jag tycket det verkar mer än okej. Tror jag kommer trivas fint. Speciellt nu när jag har tre olika, blir så mycket mer varjation då. Och det gillar jag!

Nu blir det frukost!

Städat

Jag har städat lite nu, Kan vara bra så man inte får en alergichock och dör när man sover. Så nu blev det lite fint och rent, men om man för en lite del av rummet då och då så kommer det faktist hela tiden vara rent och fint. Nu ska jag duscha så att även jag blir ren och fin!!

Jag har hittat lite kort ifrån balen i 9:an usch vad små vi var på den tiden, men oj vad fina vi var!! Ni ska få några smackprov!

   

Träning med Bästis

Nu är det träning på g! Och det har börjat snö ute, när tänkte det sluta snöa? Jag tror vi får alla snö som vi inte fått de senaste åren nu. Det betyder att det kommer forsätta snöa tills i maj, ja nog skulle alla bli chockade om det snöade ända tills i maj haha. nej nu ska jag bjuda på en rikigt gammal bild på mig och bästist. Har hittat mängder med gamla bilder så akta er, minst en om dagen blir det;P


Det ser ut som om vi håller på att somna men oj vad söta vi är!

Min lyckodag!

Nu känns det kanske rätt bra, är inte allt för tröt. Och det var ett tag sen jag vaknade av mig själv, sträckte på mig och kännde, nu är jag redo att gå upp! Toppen känsla alltså som dock inte händer så ofta. Men hey det kanske är min lyckodag idag!

Jag har börjat min dag helt perfekt, vaknade som sagt utvilad med känslan att jag var redo för dagen. Så jag gick upp och gjorde mig en kopp te, kröp ner i sängen igen och bara myste. Nu är jag redo för att ta ner lite tvätt som förhoppningsvis är torr för jag har mer att hänga upp!!! Tänk att man kan vara så duktig. Sen ska jag se till att få i mig lite frukost, kanske städa lite mer än vad jag gjort igår, kom inte så långt. Och sen står det träning på schemat före jobbet, men vet inte riktigt vilken tid det blir, får se när jag känner mig "redo"..

21,00

Jepp så är läget, nu börjar mina stackare arbetskamreter jobba och jag är på väg att dejta kudden. Förstå hur tröt jag är, helt otroligt. Kroppen är inte gjord för att jobba natt, bara att inse faktum! Men hey pengar, pengar, pengar, pengar. Det är helt enkelt så man får tänka annars går nog livet under...

Jag vet absolut inte vad jag vill längre, jag vet varken ut eller in. För bara 1 vecka sen trodde jag att jag viste vad jag ville, viste vad jag jobbade för. Men på några timmar kan allt svänga helt om och så står man där utan att ha en blekaste aning. Livet är mysko det måste jag verkligen erkänna, lite mer mysko än vad jag kunde tänka mig. Men hey livet är fullt av överraskningar och jag har just upptäckt en, LIVET.

Vadå ovan

Snacka om att jag är ovan att jobba såhär, var för sjutton jätte länge sedan jag jobbade, typ precis i sommras haha. Och jag har ju faktist aldrig jobbat såhär förut eftersom jag levt det underbara studentlivet tills i sommras. Tänk att jag faktist tagit studenten, herregud det är ju helt sjukt. Har fortfarande inte fattat det, konstig tjej. Och så fyller jag hela 20 år snart, 20 år någon som kan fatta det? Gud vad gammal jag blir, snart ligger jag på något hem, det står inte på inte. Nej nu blev det mycket konstigt.

Nästa vecka har jag massor av jobb igen, ska skolasin på hemtjänsten i Enviken. Kommer jobba tre eftermiddagar och två förmiddagar. Sen ska jag, mamma och farmor gå på teater! Det ska faktist blir super skoj! Det blir på torsdag kväll! Mums så trevligt. Nej nu ska jag bara ta det lungt och njuta av att vara lite ledig!

RSS 2.0