Hemma i Falun!!!

Nu har vi kommit hem, vi tog raka vägen hem ifrån Stockholm men det var nog tur, tog oss över en timme att åka ifrån Nacka och ut ifrån stockholm. Helt otroligt, mitt i rusningstrafiken. Men vi tog oss ut och resten av resan gick jätte bra.

Richards intervju gick bra, dock väldigt hög konkurans till jobbet, många inom förestaget som hade sökt och de går ju självklart först. Sen åkte vi till ett shoppingcentrum, köpte en farsdag present till pappa, en present och en lite sak till Ammy. Åt en super mysig lunch och sedan åker vi hemåt. Helgen har iaf varit toppen, var jätte skönt att komma iväg och bara vara tillsammans. Fick äta frukost  med linköpings hockye lag! Det var mysigt haha, nej då men god frukost iaf.

Nu ska vi snart cykla hem till Erik för att dricka lite glögg och vin innan det blir sängen. Men hon vi hyr lägenheten av har kommit på idag att hon ska sova här, någon framförhållning???? Nej tydligen inte, så hon ska komma snart, tömma sina garderober ska hon iaf göra det är en sak som är säker!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0