En mysig helg!

Min söndag blev inte riktigt som jag hade tänkt, min tanke var att sova ut, slappa, tvätta och städa lite. Dock vaknade jag 15,00 och fick panik, trodde inte mina ögon så kollade på alla klockor jag hittade. Men det stämde, jag hade alltså sovit bort hela dagen, hela söndagen, jag hade sovit i 13 timmar. Men kan ju medela att min kropp behövde det, för nu är jag så gott som frisk!! Sömn gör susen!

Annars har min helg varit riktigt bra torsdag och fredag blev inte så jätte mycket plugg pga att jag var sjuk så lite ångest hade jag i lördags. Men lördag morgon började med träff med gruppen på nätet, plugg hela förmiddagen och sen bara slappa, städa garderoben, slänga halva underklädslårdan. Någon mer än jag som lyckas spara trosor sen jag var typ tovl? Och en hel del nyare än på tok för liten stolek. Även om jag är medveten om att jag vägde ett antal kilo mindre förr och jag inte vill tillbaka dit så spar jag saker som jag enbart kan ha om jag går ner så mycket, helt galet. Så igår rök det mesta, tre ikea kassar till vinden och massa underkläder i soporna!! Det känns mycket bra måste jag medela!!

Lördag kväll bestämde jag och älsklingen oss för att gå ut och äta, Tomas jobbade så vi gick till honom för lite middag och några öl! Min bror kom ner senare och det blev en krogrunda med biljadspel och dricka!! Var sjukt trevligt, en perfekt kväll för mig!!

Idag blir det plugg!! Perfekt väder måste jag ju säga! Ingen cykeltur till skolan kan jag ju iaf lova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0